Anime openingek, endingek
Re: Anime openingek, endingek
Da Wang Rao Ming opening, stílusos látványvilág, jó zene és drogprevenciós reklámnak sem utolsó. 

- Catrin
- Fórumfüggő
- Nem: Nő
- Kapcsolat:
Ha már írtam a fav2021 topicba, gyors meglestem, itt minek is örültem utoljára (nagyon helyesen linkeltem a Thousand Autumns 2. openingjét azóta is megbabonáz IGEN). Persze jó pár tetszetős zenét nem linkeltem (Lie Huo OP-ED T^T), de amiért jöttem:
A Heike Monogatari openingje lett még tavaly nagy kedvencem! Nagyon fülbemászó, vidám és családias egyszerre. Pont azt a meghitt sol érzetet közvetíti, amit emlegettem.^^
Ezzel szemben az ending elvont rapje (?XD) pedig ügyesen közvetítő a melankóliáját, a visszafogott, de mégis hatásos, nagyon szépen tálalt drámáját.
A Heike Monogatari openingje lett még tavaly nagy kedvencem! Nagyon fülbemászó, vidám és családias egyszerre. Pont azt a meghitt sol érzetet közvetíti, amit emlegettem.^^
Ezzel szemben az ending elvont rapje (?XD) pedig ügyesen közvetítő a melankóliáját, a visszafogott, de mégis hatásos, nagyon szépen tálalt drámáját.
Elkezdtem behozni a lemaradásomat Conanből, és a 64. ending egészen megtetszett.
Napi random: A Paripi Koumei openingje a Jolly - Bulikirály című mulatós számnak a feldolgozása. 1:02-nél fel is tüntetik nagy betűkkel a nevét, mint Tarcsi Zoltán.

Isteneeeeem....Akosss írta: ↑2022.04.08. 12:49 Napi random: A Paripi Koumei openingje a Jolly - Bulikirály című mulatós számnak a feldolgozása. 1:02-nél fel is tüntetik nagy betűkkel a nevét, mint Tarcsi Zoltán.![]()
![]()
![]()

Edit: Ja, illetve: Kaguya-sama S3 OP

- Catrin
- Fórumfüggő
- Nem: Nő
- Kapcsolat:
A szezonból most én a Dance Dance Danseur (MAPPA balettos sorozata) openingjére függtem rá, egyrészt, mert imádnivalóan fülbemászó és vidám (az 1:00 utáni szakasz különösen jól koronázza az addigi dallamívet, és nagyon szépen működik a kölykök táncával <33), másrészt, amúgy is szeretem YUKI zenéit, így nagy öröm, hogy a 3gatsu óta végre ismét hozott egy openinget.^^
Ahogy az egyik komment írta valahol: "illegális, hogy egy zsokés fangirlanimének ilyen jó openingje legyen". És mégis...
(Ja igen, a cím: Gunjou no Fanfare)

Bastard OP, avagy "a tökéletesség", csak aztán a sorozat is ilyen legyen végig.