Anime openingek, endingek

Általánosságban az animékhez kapcsolódó témák.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6170
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Anime openingek, endingek

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Az UY új openingje 10/10 (megkapjuk az élményt, milyen lehet bespeedezve animét nézni :lol: ), plusz némi fan-brainstorming részemről: mivel láthatóan ez az "ajtós arcot" fogja többek között feldolgozni, ami már némileg "előszobája" a final arcnak, ezért mennyire ütne, ha a szezon második fele ténylegesen a final arc lenne. :D Az előző szezonnak a felénél volt op/ed váltás, ha most is így lesz, akkor elvileg a következő OP-ban ennek már látnunk kell majd a nyomait. :D Mondom ezt úgy, hogy a régi "UY Movie 5: The Final Chapter" a kedvenc animefilmem valaha, de azért epizodikus formában, a David Production előadásában nagyon megnézném a lezárást, ugyanis mostanra már 1000%-osan világossá vált, hogy akik ezt csinálják, azok nagybetűs UY-fanok, kevés cuccnál láttam eddig olyat, hogy az adaptálást végzők ennyire együtt rezonáljanak az eredeti cucc hangulatával, remake-ek esetében pedig az ilyesmi végképp fehér holló a sok soulless cash grab "feltámasztások" tengerében.
Kép
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2521
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Anime openingek, endingek

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Kusuriya no Hitorigoto OP

Ízléses, stílusos, megkapó és pazar. Ebben a sorrendben, minden tekintetben - zene, egymást követő képsorok, stuff. Ajaknyalás és head tilt at the end for glory.

Kár, hogy a második OP-járól már nagyon nem lehet ezt elmondani, ami viszont a generikus fogalomkörét maxolja ki, de úgy minden tekintetben.
Avatar
annarancs
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 664
Csatlakozott: 2016.09.03. 00:45
Nem:
Tartózkodási hely: a danmei pokolban

Re: Anime openingek, endingek

Hozzászólás Szerző: annarancs »

Valamilyen szinten biztosan az elfogultság beszél belőlem, de nem olyan rossz azért az a második Kusuriya no Hitorigoto opening sem, viszont nekem is egy másik nyitány a kedvencem a szezonból: Bucchigiri?! :musical_note:
Válasz küldése