Na, pár dolog, mert azért mióta nem írt ide senki, történt pár érdekesség a D.Gray-man háza táján.
A manga még mindig rulez, fejezetenként történik valami érdekes, Hoshino megint bebizonyította, hogy hasznosan töltötte el a 2-3 hétnyi szünetet.
Az anime szintén jó lenne, csak két dolog zavart mostanság:
1. A 98-as rész animációja szerintem nem volt az igazi. ^^" Mintha spóroltak volna sok helyen a folyamatos mozgás megjelenítésénél, ami csak azért zavaró, mert ez a rész volt a General fight, ami a manga egyik leglátványosabb része, és az anime OP-jában még szintén jó volt, viszont itt eléggé csalódtam.

Milyen volt már, hogy Sokaro közéjük ugrik, aztán egy csapással levág egy démont. :/ Darálhatott volna úgy, mint az OP-ban. Cloud-nak a majma is kb. ilyen lett, egyes ugrásait úgy oldották meg, hogy a karakter "úszott" a levegőben.

Mondjuk attól még nézhető a rész, de a többi harcjelenethez képest ez most elég gányul sikerült. ^^" (Persze tudom, 100+ részes sorozatoknál azért becsúszik 1-1 spórolósabb rész, de miért pont ennél a fightnál kellett ez? Az előző epizódban pl. szinte csak beszélgettek, az pont jó lett volna spórolásra.)
Persze lehet, hogy ennek köze van a második hírhez, ami:
2. Elvileg 103 részes lesz a sorozat, utána vége.

Még hivatalos bejelentés nem volt, de sajnos ez egyre biztosabb, már screenshot is volt, ahol tényleg a "vége" kanji látszott. Persze még semmit nem tudni, azt sem, hogy ha most vége lesz, akkor mi okból, és azt sem, hogy folytatják -e valamikor a jövőben. (Én optimista vagyok, és még mindig reménykedem, hátha csak kacsa. XD)