Nekem nagyon tetszett. Jókis anime ez.

Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta

Miért, ha sok lány deus van az nem a fiúknak tetszene? Engem legalábbis...a lehető legkisebb mértékben sem zavart ^^NiuKy írta: Azon is meglepődtem, hogy a készítők rengeteg lány Deust alkottak, fiú Deus alig volt benne, holott szerintem ez a "játék" inkább a fiúknak teszene.
El is mondják az animében, hogy miért van olyan kevés fiú deus: A kor, a magasság és az emberek neme itt nem fontos. Mindenkinek csak a lelki ereje szabhat határt. Mindenki egyenlő. Nincs az, hogy a fiúk erősebbek a lányoknál. Nem csoda ha sok lány játszik vele. Nemrég fejeztem be , és nekem nagyon tetszett. Nem szeretem az ilyen témájú rajzfilmeket, de ez az egy tényleg egy jó sorozat. Első epizód után úgy döntöttem, hogyha valaha is feltalálják ezt az Angelic Layert, én megyek Japánba, veszek egy Angelt, és évekig ott maradok játszani. Leginkánb az tetszett benne, hogy a Deus készíti el a saját Angelét.NiuKy írta: Azon is meglepődtem, hogy a készítők rengeteg lány Deust alkottak, fiú Deus alig volt benne, holott szerintem ez a "játék" inkább a fiúknak teszene.