Tengen Toppa Gurren Lagann

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Tengen Toppa Gurren Lagann

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.05.11. 12:06

Szombat reggel kezdtem bele, szombat este fejeztem be. A TTGL jött, látott, győzött és a személyes toplistám első helyére fúrta be magát az NGE mellé.

Őszintén ajánlom mindenkinek, az utóbbi évek legjobb animéje. :!:

és ha már itt vagyok, most olvastam hogy van belőle censored, meg uncensored verzió, én "Order" és "BSS-Anon" verziókkel néztem, aki tudja hogy ezek censored, vagy uncensored verziók azt mondja meg, köszönöm. :)
Kép

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.05.11. 17:14

Uncensored engem is érdekelne, mivel kinéztem magamnak a sorozatot, és akkor már rögtön a vágatlannal kezdenék. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titkos 2008.06.17. 02:03-kor.
Kép

Avatar
Junchi
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2008.05.11. 18:34

Jéé, egy topic, ami miatt lehet gyakrabban fel kell nézzek a fórumra.
Jaaku írta:Szombat reggel kezdtem bele, szombat este fejeztem be. A TTGL jött, látott, győzött és a személyes toplistám első helyére fúrta be magát az NGE mellé
Ez a mondat ide kopipasztázható hozzám is azzal a különbséggel, hogy az NGE helyett Bleach szerepel. Na de: 1 nap alatt kivégezted a sorozatot? Hát grat :D De tényleg. Amúgy egyetértek: A TTGL az egyik legjobb anime, amit mostanában készítettek. Naa, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, akarom mondani, áradozni.

Btw, a vágott/vágatlan dolog. Szal az Order verzió? MEHHH >______<; Azt hagyd a csudába, az ugyanis egy rakás sza...rentsétlenség. A fordítás kaki, meg messze nem oly jó, mint a BSS-Anon, ami viszont rulzik. Persze a 6-os rész ebből is cenzúrázott, szal itt viszont figyelni kell. Ha túl sok flashback volt a részben, akkor az a TV-ben adott verzsön volt. De jött ki a napokban egy felújított verzsön is a 6-osból, amiben... Nos van Yoko ecchi... MOE szorozva tízzel. Szal ebből keresd az Anon verziót (bár asszem még csak sub készült el hozzá egy francia fansubber csapat munkája alapján o_O)

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.05.15. 12:31

Most tartok a 12. résznél, és nem tudok mit mondani. :D Csak azért nem adok rá már most 10/10-es értékelést, mert azért illik megvárni egy sorozat végét, mielőtt kiértékeli az ember. XD Pedig az a poén, hogy elsőre a cenzúrázatlan specialt néztem, amin majdnem meghaltam az unalomtól (mondjuk lehet azért, mert abból csak raw van, meg francia subos verzió XD), viszont amikor elkezdtem a legelső résztől, az egész magával ragadott. :) Yoko~... ::daisuki:: ::daisuki:: Majd bővebben írok róla, ha végignéztem, de ezt muszáj volt kiírni magamból. :D Nem csodálom, hogy sokak szerint a tavalyi év legjobb animéje. :wink:
Junchi: Mi a gond az Order verzióval? Én is az ő verziójukkal nézem úgy kb. a sorozat teljes első felét, és érdekel, hogy mit fordítottak félre, ha van ilyen. :dirr:
Kép

Avatar
Junchi
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2008.05.15. 14:25

>Titkos

Hát, én belelestem még anno az Order-féle verzsönbe és... izé >_< xD; Szal, mikor egy olyan minimális japán tudással rendelkező egyén, mint én, kínjában röhög már egy-két (értsd, sok) félrefordításon, akkor aszondom, hogy ott már gáz van. Volt is egy fórum (dammit, nem jut eszembe a neve), ahol össze lett szedve az Order 10 legormótlanabb bakija :D Hát ikszdé...

Ettől függetlenül Én már az első rész alapján rádobtam a 10-est a cuccra :) Tul. képpen úgy zusammen az egész anime verhetetlen még úgy is, hogy az ötös és 16-os részt kihagytam volna belőle. Jóó, talán a flashback még belefér, de az ötös rész kész katasztrófa - imo.

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.05.15. 15:30

Aha, értem. :) (Bár konkrétumot még mindig nem mondtál, hogy miket is bakiztak. XD)
Az ötös rész tényleg nem egy nagy durranás, de az azért kellett, mert a papgyerek (nem tudom a nevét XD) akkor csatlakozott a csapathoz, és akkor már neki is kellett valami háttérsztori. :wink: A 16-ost meg még nem láttam. :dirr: Eddig talán csak a hatos részre mondanám, hogy elég elkapkodott/összecsapott/stb. lett, ráadásul a fele flashback, de az meg a TV verzió miatt lett ilyen, a vágatlan teljesen okés. :) Rész, amit kihagytam volna? Hmm, talán az az epizód, amikor megjelent a szőke bátyus a 3 "Charlie angyalai" stílusú hugicájával, de azt meg ugye megint csak nem lehetett kihagyni, mert karakterbemutató epizód. XD (De az ő megjelenésükön kívül nem emlékszem, hogy bármi érdemleges történt volna abban a részben. XD) Mondjuk én ezeket simán elnézem, főleg, hogy más animékben az első 8-10 rész úgy pereg le, hogy pár poénon meg bevezető harcon kívül semmi érdemleges nem történik, és a néző halálra unja magát, itt meg legalább folyamatosan pörögnek, és a karakterek már itt fejlődésnek indulnak. :) (Gondolom az ötös rész főleg a lagymatagsága miatt jött be neked kevésbé. :wink: ) Amúgy valóban, már az első rész is rendesen odavág, csak én nem merek első részek alapján ítélni, túl sok olyan sorozat van, ahol a kezdés még szuper, aztán folyamatosan romlik a színvonal, és 10 rész múlva már nézhetetlen, szerencsére TTGL ez alól is kivétel, sőt. :D
Kép

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.05.15. 21:22

A TTGL szerintem az a fajta anime, ami részről-részre jobb lesz.
Egyébként, Ritka, a legtöbb eseménynek nagyon fontos jelentősége van, és a végéig vannak visszautalások bizonyos dolgokra (ez kifejezetten igaz a 5. epizódra).

Pl. van a fürdős epizód, nem tudom már pontosan hogy hányas, de abban van egy olyan jelentéktelennek tűnő kis beszélgetés, ami az egész sorozat végét előre vetíti. És az anime hemzseg az ilyenektől.

Btw, az első 8 rész sem rossz, de a második része az animének (8-15) már szvsz sokkal jobb, a 17-27 pedig egyszerűen EPIC WIN.

:cool:
Kép

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.05.15. 21:36

Jaaku írta:Pl. van a fürdős epizód, nem tudom már pontosan hogy hányas, de abban van egy olyan jelentéktelennek tűnő kis beszélgetés, ami az egész sorozat végét előre vetíti. És az anime hemzseg az ilyenektől.
Gondolom a "Menjünk fel a Holdra!" mondatra célzol. :cool: Amúgy nekem most legutóbb az is tetszett nagyon, ahogyan Simon és Yoko viszonyulását mutatták be Kamina halálával kapcsolatban. Pl. érdekes volt látni, hogy Simon végül hiába jött ki az emóból, azért pl. rossz volt, amikor Viralnak kellett beszélniük a dologról, vagy amikor Yokónak kellett a helyére beülni a mechába, de még sorolhatnám...
Meg azt bírom, hogy kb. egyik szereplő sem olyan, mint amilyennek elsőre látszik. XD (Pl. sosem gondoltam volna, hogy a "Charlie angyalai" még hathatós mecha-irányítók lesznek a hajón, és ez csak egy példa. :D)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titkos 2009.02.18. 20:45-kor.
Kép

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.05.15. 21:46

Titkos írta: Meg azt bírom, hogy kb. egyik szereplő sem olyan, mint amilyennek elsőre látszik. XD (Pl. sosem gondoltam volna, hogy a "Charlie angyalai" még hathatós mecha-irányítók lesznek a hajón, és ez csak egy példa. :D)
És ez még mind semmi! :wink:

Btw, nekem a személyes kedvencem Viral,, bár az ő karaktere igazán csak a 26os részben válik rendesen tisztázottá - számomra az anime legszebb jelente az a félperc.
Kép

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2008.05.16. 06:04

Nékem is személyes kedvenc Viral, és valóban nagyon megható az a 26-os részbeli jelenet, de én mondjuk sokkal jobban szeretem az első benyögéséért. ... >.< most csaknem találom meg, hogy beidézzem. Mindegy... and that's my lunch, give it back.
Kép

Avatar
Junchi
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2236
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2008.05.16. 08:52

Titkos írta:Gondolom az ötös rész főleg a lagymatagsága miatt jött be neked kevésbé.
Így van, ahogy mondani tetszik. :D Meg mégvalami volt, ami bökte a csőrömet: Miért adták rá Yoko-ra azt a csúf ruhát? xDDDDD Eltakarta az egész testét... xD

Amúgy ami a sorozat 3 arc-ját illeti. Hát nekem az első 8 rész is kegyetlenül bejött. Kamina veszett jó karakter és Junchi imádja az ilyen pozőröket, pláne, hogy a seiyuu-ja a zseniális Katsuyuki Konishi volt. Amúgy további favorit nálam Yoko-n és Kamina-n kívül: Viral. Naa, nálam is egyértelműen ő a best Gurren char evar. Szal, MoeGar pajti karaktere IMO baromi jól beleillett az animébe. A seiyuu pedig Nobuyuki "Ikkaku" Hiyama, aki korábban is megmutogatta már nekünk színészi tehetségét. Amúgy Kittan és Simon, akiket még kedveltem, sőt, gyakorlatilag mindnekit, kivéve két embert: Nia-t (oookééé, loli powa, meg Yaay Nia-Simon doujinshik, de a karaktere baromira idegesített) és Rossiu-t. Utóbbi a sztori első felében egész jó karakter volt, de a másodikban... Blehh... Mehh... >______<; (Nem értem Kinon-t azóta se O___O)

Btw, a 17-27 részek meg egyértelműen EPIC WIN besorolásúak. Az a fájt, amit ott az űrben lenyomtak. Az államat szedtem össze a padlóról.

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.05.16. 11:20

Nem ismerem ezt az animét, de valaki mondja már meg, hogy mit jelent a címe, mert pont úgy hangzik, mint amit a vécészörny ordibál a Pindúr Pandúrok káromkodós részében. XD (Bocsi. ^^')

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2008.05.16. 11:32

Yuriko-chan írta:Nem ismerem ezt az animét, de valaki mondja már meg, hogy mit jelent a címe, mert pont úgy hangzik, mint amit a vécészörny ordibál a Pindúr Pandúrok káromkodós részében. XD (Bocsi. ^^')
Azt nem tudom, hogy kénkrétan jelent-e valamit, de van egy Mecha benne amit Gurrennek hívnak, és egy másik amit meg Lagannak. Majd amikor összekapcsolódnak az a Gurren Lagann... és ahogy zajlik a történet, megkapják maguk mellé a másik két eposzi jelzőt is. XD
Kép

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2008.05.16. 11:45

Köszönöm az információt. XD

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.05.16. 12:31

Junchi írta:Így van, ahogy mondani tetszik. :D Meg mégvalami volt, ami bökte a csőrömet: Miért adták rá Yoko-ra azt a csúf ruhát? xDDDDD Eltakarta az egész testét... xD
Na igen, bár engem kárpótolt az az édes/zavarodott fej, amit közvetlen utána vágott, hogy ráadták. ^^ XD Ilyen szempontból szvsz szivatósabb volt a strandos rész, ahol a teljes legénység a nézőkkel együtt nyáladzva várta, hogy mikor jelenik meg Yoko bikiniben, aztán naná, hogy direkt más ruhát vett fel. :-P (Azért a végén egy kicsit láthattunk belőle, de csak mert a mecha vállán nagyon fújt a szél... XD)
Junchi írta:Amúgy Kittan és Simon, akiket még kedveltem, sőt, gyakorlatilag mindnekit, kivéve két embert: Nia-t (oookééé, loli powa, meg Yaay Nia-Simon doujinshik, de a karaktere baromira idegesített) és Rossiu-t. Utóbbi a sztori első felében egész jó karakter volt, de a másodikban... Blehh... Mehh... >______<; (Nem értem Kinon-t azóta se O___O)
Nia nekem kellemes csalódás volt. (Szintén jó példája a "nem az vagyok, akinek először gondol a néző" karakternek. :wink: ) Elsőre én is úgy voltam vele, hogy "Szuper, kinyírták Kaminát, és most "hiánypótlónak" bejön egy loli. :?", aztán amikor kiderült, hogy nem csöppet bátor a kiscsaj, meg a kedves papa kilétére is fény derült, onnantól azt mondtam, hogy egész jó kari. :)
Rossiu-val meg kb. úgy vagyok, hogy fogalmam nincs miért is van eddig benne a sztoriban, azon kívül, hogy kell valaki, aki elvezeti Simonnal együtt a Gurran Lagannt. XD Pár poénos jeleneten kívül eddig nem sok haszna volt, és eléggé semmilyen szereplő, szóval ha a továbbiakban lesz valami szerepe, még azt sem bánom, ha idegesítő szerepet kap, mert eddig 10 rész óta csak "van". ^^" XD
Amúgy látom mindenki Viralt fanolja, én a pszicho fejét bírom, a nevéről meg mindig az AntiViral vírusírtó jut eszembe, de egyébként nem mondanám, hogy jobban kedvelem, mint a többieket. :) (Bár igaz még most tartok a sorozat kb. felénél.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titkos 2009.09.22. 12:00-kor.
Kép

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2008.05.16. 13:14

Rossiu a sorozat utolsó harmadában kap egy érdekes szerepet... ő az egyetlen, akit ezen utolsó harmadban kedveltem meg. (Mindenki másnak jobban bírtam az "eredeti" verzióját.)
Kép

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.05.16. 13:49

Nálam Rossiu:

Kép

XD
[HARD SPOILER:D ]

Btw, félreértés ne essék, értem az inditékait, de valahogy nekem nem jött be ez a komoly-államférfi szerep...
Kép

Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel » 2008.05.16. 14:20

Jaaku írta:
Btw, félreértés ne essék, értem az inditékait, de valahogy nekem nem jött be ez a komoly-államférfi szerep...
Számomra pont azért volt szórakoztató, mert ezáltal másmilyen volt, mint a többiek
Kép

Avatar
Gensou
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 172
Csatlakozott: 2007.08.13. 22:58
Tartózkodási hely: Újpest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gensou » 2008.05.16. 16:25

Engem sajnos úgy kellett rugdosni, hogy tovább nézzem az első résznél, mert a világa eleinte nagyon nem jött be =/ Aztán pár rész után meg szétestem. Lol mechák? Szőlőtestű vízilovak? Bring it on! =D

Kaminát sikerült megszeretnem a 8. rész elejére, hát nem meghal a végére? Hát b+... 9_9

Roshiu-ről sütött első pillanattól fogva, hogy utálni fogom, a 16 utáni részekben is így voltam ezzel, de belegondolva tényleg kemény döntéseket hozott, nem is könnyen. Sztem nem sok ember lett volna erre képes. A Dai Gurren tagjai nagyrészt úgyis forrófejű idióták, kell egy gondolkodó ember is a csapatba =D

Viral-t én is amiatt a jelenet miatt kedveltem meg =) Egyébként nagyrészt röhögtem szegényen. Egyfolytában szétverik, a gunmen-jét meg Enkidudu-nak hívják *sporfle* xD;

Már nem tudom, hogy hívták Kittan szemüveges húgát, de rühelltem. Utálom a szemüves, szégyenlős "ano... eto..."-csajokat =/
Kép
do the impossible, see the invisible

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.06.01. 12:42

Na, tegnap néztem végig, és nagyon dühös vagyok a Gainaxra, amiért egy majdnem tökéletes sorozatot az utolsó pár perces lezárással sikerült tönkrevágniuk. >__<

SPOILEREK (kifehérítem, ha kell, csak nem látom értelmét fél oldalnyi fehér szövegnek)

Minek kellett a végére az a mészárszék? Az utolsó részekben kicsinálják a fél Gurren brigádot, de ezek közül maximum Kittannak van értelmes halála, a többiek kamikaze-stílusban halnak meg, hogy "coolosak" legyenek. :? A vége is teljes szivatás, azt hittem Yokoval fognak a legjobban kicseszni (akivel összejött volna, azt mindig gyorsan kinyírták), de Simon még jobban megszívta. -__- Ne mondják már nekem, hogy nem tudtak volna kitalálni egy olyan befejezést, hogy Nia valahogy mégis túléli. (Főleg egy olyan sorozatban, ahol Spiral Power-rel a vakondból is ember lehet, és galaxisokat dobálnak egymásra.) Ja, és még ha Nia meg is halt, Simonnak miért kellett elhúznia? Hogy aztán öregemberként 5 éves gyerekeknek tartson "hogyan törjük fel helyesen a kókuszdiót" órát a tengerparton? :? (Reménykedtem, hogy az Simon fia, de kiderült, hogy egy random srác, Simon pedig még mindig nő nélkül van. :() A Core Drill-t meg (ami ugye: "THIS IS MY SOUL!") odaadta Gimmy-nek, aki mellékszereplőnek okés volt, de rossz arra gondolni, hogy ő lesz Simon utódja. ^^" (Jah persze más nem is lehet, a Gainax megölte az összes tökös szereplőt. :? ) Yoko sem járt sokkal jobban, visszament magányosan játszani az Onegai Teacher-t. (Ez a tanáros dolog már akkor sem jött be, amikor még a 21. rész körül behozták.)
Szóval nem jött be. :( Én valahogy úgy képzeltem a végét, mint a Time Jump után, amikor mindenki kiveszi a részét a dolgokban, és nem lettek félistenek, de van egy normális munkájuk/családjuk/stb. Aztán ez kb. be is jött, csak pont Simonnal, Niával és Yokóval szúrtak ki, akik kb. a legfontosabb szereplők maradtak a végére. :? (Jó, Viral jól járt... XD) Sajnálom, mert amúgy akartam neki adni egy 10/10-et, meg azon gondolkodtam, hogy a TOP 5-ös listám első helyére rakom, de ez most erősen elvett a lelkesedésemből. :( OK, a sorozat többi részén az a pár perc semmit nem ront, és még a nekem nem tetsző befejezéssel is "csak" 9,5/10 pontos, de akkor is...:( Utálom amikor direkt úgy írnak meg egy sztorit, hogy megszeresd a szereplőket, és aztán tolnak ki velük. :?
(Még abban reménykedek, hogy ha van manga, meg több Movie is lesz, valamelyik hátha elmesél egy alternatív befejezést. Szólni kéne a Gainaxnak, hogy adjanak ki egy End of Lagann OVA-t, amiben csak az utolsó 5 perc másmilyen. XD)

Ja, amúgy szóljon, aki tudja, hogy a sorozat első 1-2 percét hová lehet beilleszteni. Ott Simon már Time Jump után van, Boota meg majdnem teljes emberi alakban, és a Gurren Lagann is megjelenik, viszont a vége nem lehet, hiszen ott Simon már sokkal öregebb.
Kép

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.06.01. 18:34

Na igen, a sorozat első 1-2 perce nagy kérdés.....

Manga van, bár nem tudom hogy a befejezése más-e.

End of Lagannban benne vagyok, de csak ha lesz Yokoval kórházas jelenet. :D

Egyébként, nekem nincs bajom az ilyen végekkel, viszont abban nem értek egyet hogy Viral jól járt.
Hisz Viral legnagyobb vágya asszony/gyerek. Na most mivel Beastman nem lehet gyermeke, és mivel halhatatlan végignézheti a nő halálát akit szeret...
Viral az örök szenvedést kapta osztályrészül, és ez nem fun.
Kép

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.06.01. 19:01

Az első 1-2 perccel kapcsolatban: Az lehetne egy esetleges második szezon kezdete. :) Hallottam olyan fanötletet, hogy az a jelenet talán a sorozat vége után játszódik, csak Simon visszafiatalodott a Spiral Powerrel. :D (Meg volt egy olyan mondat is, hogy elvileg akkor éppen valami Egyesült Galaktikus Szövetség ellen harcolnak, ahová a 27. rész végén mentek tárgyalni, de ezt végképp nem ellenőriztem le.)

Yoko és a kórház? :D Mármint hogy-hogy? Ő is gyereket szül, vagy hogy érted? XD

Jah, Viralnál végülis igazad van. :( Én úgy értettem a "jól járt" dolgot, hogy először ellenfél volt, később lázadó, majd rab, és ezek után nem rossz állás egy hajó főparancsnokának lenni. :) Viszont igaz, az illúzióban valóban feleséggel és gyerekkel látta magát. :(
Amúgy ha már Viral: Pontosan melyik jelenetre gondoltok, hogy "a sorozat legszebb fél perce"? ^^" Nekem nem ugrik be, pedig tegnap láttam azt a részt. (Mondjuk az utolsó 5 részben sokszor reagáltam úgy, mint hőseink: "Már semmit nem értek." :D XD)
Kép

Avatar
Jaaku
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 124
Csatlakozott: 2007.03.10. 20:19
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Jaaku » 2008.06.01. 19:22

Arra a mikor feleséggel, és gyerekkel látja magát, és olyan kis kiegyensúlyozott pofit vág, ami nála tényleg különlegesség. XD

Az End of Lagann ötletet párhuzamba vontam, az End of Evaval amiben van az a bizonyos kórházas rész Asukával, hagy ne mondjam tovább. :D

Egyébként, ha még nem tetted volna akkor szedd le az OST-ot, nagyon jó.
Kép

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5924
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2008.06.01. 19:25

Jah, hogy az a kórház! XD OK, benne vagyok, csak azért Yoko ne legyen kómás. XD
Kép

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2549
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys » 2008.06.02. 07:02

Szeptember 6-án jön a movie...
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate

Válasz küldése