AniDB alapján Side story lesz. De gyanítom, hogy rendes folytatást is fog kapni, akár még az OVA megjelenése elôtt.Ayla írta:Mondom öcsémnek ő mivel írtana, mert én egy nagy bulldózerrel nyomnám szét őket ilyen 8-10 méter magasságból lövöldözve, még mellé.
Erre öcsém: hát én nem mennék bulldózerrel, mert nem férne be minenhová, szóval inkább gyalog. XD XD
Lesz OVA? Folytatása vagy független?
Így van énis így gondolom.anubys írta:
Amúgy egy daru meglehetôsen biztonságos menedék lenne. Felmászni nem tudnak, csak ki kéne várni, míg szétoszlik (szó szerint) a tömeg.
Hát számomra ez a karakter többször is átváltozott!_Anime Wynter_ írta:de én azt vártam hogy Kouichi Shidou zombivá változik.
Ayla írta:A sugárfertőéshez meg: na ettől nem lesz a katan csajszi terhes!XD
Abszolút unszimpatikus volt, de nem csoda, direkt tenéyrbemászó karatkernek készítették. Csak annyira lapos volt, hogy csoda, hogy volt, aki nem látott át rajta. De hát ez van. Ez a sorozat nem az árnyalt személyiségekrôl szól(t)._Anime Wynter_ írta:Nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel a karakterrel, de én azt vártam hogy Kouichi Shidou zombivá változik. A sorozatban nagyon nem bírtam ezt a fazont.
Csoda, hogy apuci nem szervezte be maga mellé, ott aztán tényleg csak azt kellene csinálnia, amihez ért: hazudozni, átverni meg ködösíteni.anubys írta: Abszolút unszimpatikus volt
Kb.Cruel Angel írta:Gyors összegzése a sorozatnak: http://www.d2brigade.net/reviews/76-qui ... f-the-dead
Jaja, speciel én szívesen láttam volna valami komplexebb szerepben, az a szöveg, amit a furgonban levágott a diákoknak, akár egy enyhe "Kira stílusnak" is felfogható lett volna (ő lesz az új világ isteneDark-san írta:Csoda, hogy apuci nem szervezte be maga mellé, ott aztán tényleg csak azt kellene csinálnia, amihez ért: hazudozni, átverni meg ködösíteni.anubys írta: Abszolút unszimpatikus volt
Látom, nem csak bennem hagyta az a jelenet a legmélyebb nyomot.Cruel Angel írta:Gyors összegzése a sorozatnak: http://www.d2brigade.net/reviews/76-qui ... f-the-dead
Igen nem kizárt de olyan egy utálni való karakter és ráadásul a végső boss címre sem esélyes szóval nem lepődnék meg rajta, h kiirtották volna!anubys írta:Igen, nem kizárt, hogy még viszont látjuk.
A kérdés jogos lehet, hogy újra nézem majd és nyilatkozok!Amúgy meg a mangát is visszafogják most jelent meg a 27-es vagy milyen chapter kb úgy 2 hete, és ahhoz képest az utolsó oldalon nov9-re ígérik a következő részt?Hát menjenek már a .......!anubys írta:Amúgy volt egy olyan furcsa érzésem a sorozatot nézve, mintha a szereplôk melle részrôl részre nône.
WinsCruel Angel írta:Gyors összegzése a sorozatnak: http://www.d2brigade.net/reviews/76-qui ... f-the-dead
Szerintem az történt, h normális irányba fordult a sorozat!Én speciále nagyon örültem a fanservice-ek csökkenésének, mert már egy kicsit elcsépeltek lettek a mátrixos jelenetek után!zebra írta:Azért az utolsó részben több fanszervizt vártam, mi történt?
Szerintem teljes lendülettel fognak visszatérni bullet-boob-ok. Eddig számomra a legszórakoztatóbb hulladék, amit láttam.zebra írta:Frenetikus élmény volt, ebből kérek még két évadot.Azért az utolsó részben több fanszervizt vártam, mi történt?
Kár, h a csápmelleket nem sikerült felül/alulmúlni (nézőpont kérdése), az volt a kedvenc részem pedig.
Szívemből szólsz.anubys írta: Szerintem teljes lendülettel fognak visszatérni bullet-boob-ok. Eddig számomra a legszórakoztatóbb hulladék, amit láttam.
Szerintem volt valahol egy jelenet ahol Takagi szeművre vált kontaktlencséről, ha jól emlékszem. Viszont akkor úgy néz ki már kezdettől volt valami sugárzás, nem is gyenge ha ennyire látványosan növelte a melleket.Ayla írta: És ott pl a megane csajszinak nincs is szemüvege, ill mindkét lánynak kisebb a melle! Főleg a barnaszőke csajnál tűnt fel.