MoonEzt gif odab@5z

Péter: Én valódi nőket keresek akikkel beszélgetni is lehet és nem óránként fizetni... (Ezek a csodálatos jelenetek is csak arra jók hogy nézzek nagyokat.)
Azoknál azért egy fokkal élvezhetőbb, mert bár csak elvétve, de akadt néhány látványosan kivitelezett akciójelenet, ellentétben pl a Quuen's Blade-del ahol csal álltak, pofáztak, állóképben suhintottak egyet aztán vége is volt a párbajnak, anélkül hogy bárki (véglegesen) meghalt volna. Nah, az volt a failPéter írta:Nálam egy kategória a Queens Blade-el és a Freezingel, fail a javából, lehet ezt kulturáltabban is csinálni ha fanservice a cucc, ha nem.
Ha csak szimplán zombi killer eksönből állna az anime, egyetértenék ezzel a félmondattal. Viszont amennyi fanservice volt ebben, olyan volt az egész anime mintha az ember direkt a reklámok miatt nézne meg egy filmet. A zombihentelős részek meg körülbelül annyi hangsúlyt is kaptak: rajzfilmesen ZS beütéses a koreográfia és viszonylag kellemes is a szemnek a gyilok, de túl kevés van az ilyen jelenetekből ahhoz hogy ellensúlyozzák a fanservice mértékét. Magyarán pont nem azt kaptam amire naivan "befizettem". Ehhez mondjuk ahhoz is hozzátartozik, hogy a mangából egy panelt nem olvastam a mai napig se, így aztán fogalmam nem volt mit lehetett ettől várni és mit nem.-OJ- írta:...aki szereti a zombis világvége történeteket, az szerintem elégedett lehet a hangulattal.
Szerintem ez valami filmes idézet lenne, csak úgy tűnik, hogy egyikünk sem látta rajta kívül. XD (Bár mintha rémlene egy olyan jelenet, hogy a fickó ízlését kritizálják nők terén, és válaszul ezt szólja vissza, de lehet most totál hülyeséget írtam. XD)JimRaynor írta:Scineram: Öhh heee?! magányos vagy vagy mi ?
Az biztos.JimRaynor írta:MoonEzt gif odab@5z![]()
Ennyi.JimRaynor írta:a körülötte kialakult hatalmas hype-ot a mai napig nem tudom mire vélni,
csak rajzolva van, sok benne a csöcs, és sokkalta hosszabb.![]()
Lehetett ilyen jelenet is, de itt speciel egy bennem mély nyomokat hagyott usteames hozzászólást idéztem, nagyon hasonló kontextusban (oreimo).Titkos írta:Szerintem ez valami filmes idézet lenne, csak úgy tűnik, hogy egyikünk sem látta rajta kívül. XD (Bár mintha rémlene egy olyan jelenet, hogy a fickó ízlését kritizálják nők terén, és válaszul ezt szólja vissza, de lehet most totál hülyeséget írtam. XD)JimRaynor írta:Scineram: Öhh heee?! magányos vagy vagy mi ?
Meg azt is vágom, hogy egyes fanok miket látnak bele a sorozatba (pontosabban szeretnének látni benne XD), amit ez a gif hűen tükrözött.Moon Breaker írta:de azt azér vágod h totál nincs ebben a jelenetben(az egész k-on -ban) semmi még csak ecchi sem?!
yui csak dörgölődzik azunyan -hoz mert örül neki .. nagyon..![]()
Öhm...ezt nem Jim írta, hanem én, de amúgy persze, értelek. XD Bár még a vérakcióecchi kombóval nekem nem is lett volna bajom (jó tud lenni az is XD), csak örültem volna, ha ezen kívül azért más is lesz még benne, de sajna nem volt. Érted, a következő mi lesz, csinálnak majd egy rajzolt B-akciófilmet, aztán azzal a szlogennel fogják árulni, hogy "it's better, 'cause it's anime"? XD (Bár elnézve, hogy hanyadik Marvel-adaptációt barmolják szét, lehet nem vagyunk messze a dologtól. XD) Pedig tényleg nem kérek sokat, pl. a Resident Evil sorozatuk történetileg/hangulatra tökre bejön, pedig az sem valami világmegváltó sztori, de azért ennél mégis kidolgozottabb.-OJ- írta:Ennyi.JimRaynor írta:a körülötte kialakult hatalmas hype-ot a mai napig nem tudom mire vélni,
csak rajzolva van, sok benne a csöcs, és sokkalta hosszabb.![]()
Amcsiban amúgy is újra divatba jöttek a B-trashfilmek (GrindHouse) amibe a HOTD is bőven belefér![]()
vér + akció + ecchi = bűnös élvezetek
Jaaa, vagy úgy...scineram írta:Lehetett ilyen jelenet is, de itt speciel egy bennem mély nyomokat hagyott usteames hozzászólást idéztem, nagyon hasonló kontextusban (oreimo).
A Resident Evil jobb helyzetben van, mivel az alapból akció/kaland/horror játék volt, így a karakterek már eleve adottak, elég volt csak a hangulatra koncentrálni és telenyomni akcióval, hogy elégedettek legyenek a nézők és az eredeti játék rajongói.Titkos írta:Bár még a vérakcióecchi kombóval nekem nem is lett volna bajom (jó tud lenni az is XD), csak örültem volna, ha ezen kívül azért más is lesz még benne, de sajna nem volt. Érted, a következő mi lesz, csinálnak majd egy rajzolt B-akciófilmet, aztán azzal a szlogennel fogják árulni, hogy "it's better, 'cause it's anime"? XD (Bár elnézve, hogy hanyadik Marvel-adaptációt barmolják szét, lehet nem vagyunk messze a dologtól. XD) Pedig tényleg nem kérek sokat, pl. a Resident Evil sorozatuk történetileg/hangulatra tökre bejön, pedig az sem valami világmegváltó sztori, de azért ennél mégis kidolgozottabb.
Azért valljuk be, ezt a stuffot nem volt valami megerőltető feladat adaptálni. =)Junchi írta:egy 95%-os manga-hűséggel operáló adaptációt kaptunk
Na már most én speciel szeretem a Resaident Evilt, főleg az első 3 részét, és meg kell hogy mondjam a filmadaptációk valami hihetetlenül rosszak lettek. A Resident Evil egy túlélő horror játék, ezzel ellentétben a filmek öncélú pozőr akcióról szólnak. Már az első 2 is csapnivaló volt, a 3-4ről pedig nem tudok a jó ízlés határain belül nyilatkozni, annyira rosszak. Igazából a látványt leszámítva ami a filmek egyetlen értékelhető pontja, semmivel se jobbak egy Uwe Boll filmnél.-OJ- írta:A Resident Evil jobb helyzetben van, mivel az alapból akció/kaland/horror játék volt, így a karakterek már eleve adottak, elég volt csak a hangulatra koncentrálni és telenyomni akcióval, hogy elégedettek legyenek a nézők és az eredeti játék rajongói.
Ahogy én láttam, inkább csak az kap benne hangsúlyt. =)-OJ- írta:Itt egy kicsit nagyobb hangsúlyt kap ez a rész
Az Én szemben nem léteznek 'Resident Evil filmek', az maradjon csak meg KaptárnakPéter írta:Na már most én speciel szeretem a Resaident Evilt, főleg az első 3 részét, és meg kell hogy mondjam a filmadaptációk valami hihetetlenül rosszak lettek. A Resident Evil egy túlélő horror játék, ezzel ellentétben a filmek öncélú pozőr akcióról szólnak. Már az első 2 is csapnivaló volt, a 3-4ről pedig nem tudok a jó ízlés határain belül nyilatkozni, annyira rosszak. Igazából a látványt leszámítva ami a filmek egyetlen értékelhető pontja, semmivel se jobbak egy Uwe Boll filmnél.
Ezt a kis "apróságot" leszámítva szerintem jó hely az U fórum.Titkos írta:Jaaa, vagy úgy...(Amúgy igen, náluk bevett szokás, hogy ha nem egyezik a véleményetek, akkor buzi, troll, vagy köcsög vagy, de sajnos még csak meg sem választhatod, hogy melyik szeretnél lenni, ők mondják meg. XD)
Dehogy is nem, úgy hívták őket hogy Mufurc, Meglivorn, Mako, és még sorolhatnám. =D Bár Mufi már önmagában is elég lett volna oda, hisz nála nagyobb személyeskedő, szőrszálhasogató, Vágó Pistánné stílusban kioktató weeaboot még nem hordott hátán a Magyar animu fandom. A moderátort meg hagyjuk, aki annyira nagyon korrekt volt, hogy youtube videók és fanartok linkeléséért banolt embereket figyelmeztetés nélkül, csak kérdezd meg Márkusz kollégát. =)Junchi írta:A társaság jó volt, a trollok csak ritkán találták meg, vagy ha mégis, a Mod gyorsan kiirtotta őket, rendezett volt, mindennek megvolt a maga témája, aktív is volt és oldalakat lehetett úgy vitázni, hogy nem ment át egyik fél sem személyeskedő- és/vagy szemellenző üzemmódba.
Vicces mert nekem is eszembe jutott a Rosario, de az pont azért lett Fail, mert a mangából csak a fanservicet vette át az anime, a többit meg kihagyta. Bár ha már itt tartunk, akkor a Trinity Blood még rosszabb adaptáció.Junchi írta:Ez mondjuk igaz, de még így is vannak olyan esetek, amikor még erre is képtelenek, lásd Rosario to Vampfailure esete.
Na igen, de akkor meg már minek bele a zombik? XD Lehetne végig olyan Drifter of the dead-es, hogy poénból szerepelnek 5 percet minden részben, a maradék játékidőt meg "szétháremeznék", oszt jó' van.... XD (És akkor legalább az sem lenne, amit Péter is mond, hogy a sok fan jön az "ennek története van!" dumával, meg hogy horror, meg hogy milyen pszichológiai dráma, *röhög* stb.)-OJ- írta:A HOTD viszont manga adaptáció, és annak meg kell felelnie az aktuális követelményeknek. Persze a horror-elemek és az akciók is fontosak, de amellett legyen benne egy teljesen átlagos, (kezdetben) semmiben sem kiemelkedő srác akivel bármelyik olvasó azonosulni tud. És legyen körülvéve tökéletes formájú, könnyen kapható de mégis szűz anime lányokkal, akik mind odavannak érte (és közvetve az olvasóért is), plusz rendszeresen kerüljön velük intim szituációkba, mert a sok nerd olvasó ezt igényliNem is tudnék olyan mangából adaptált akció vagy shounen-sorozatot mondani, amibe ne lenne belekeverve valami hasonló szintű románc, ami nem feltétlenül ront az összképen, de annyira tipikus hogy nem is ad hozzá semmit.
Itt egy kicsit nagyobb hangsúlyt kap ez a rész
Végülis igaz, ha meg nem bírja az ember, nem muszáj odajárni. XD (kb. ezért van, hogy úgy félévente egyszer postolok odaJunchi írta:Ezt a kis "apróságot" leszámítva szerintem jó hely az U fórum.Szal to'od: "When in rome do as the romans do." :3
OK, ez most egy 10/10-es szöveg volt, mivel kb. az egész igaz, főleg a legelső mondat. XD Btw, a modtól nekem nem is ez a paranoiás jogvédelemtől való félelem "tetszett" (amivel amúgy csak azt érte el, hogy rászoktatta a tagokat a PM-ben való kalózkodásra, kérésre 5 perc után megkaptam egy Inu Yasha linket...), hanem többek között a jó magyaros "protekció az egész, vazeg!" hozzáállás, ami alatt azt kell érteni, hogy miután mufurcot kérdőre vontam egy anime kapcsán, hogy "ha Aoin ezt és ezt írtad, itt miért állítod az ellenkezőjét?", már jött is rögtön egy moderátori PM, hogy erre semmi szükség, és ne kötekedjek a tagokkal, a postom meg kb. azonnal törölték is. De azért persze muffin véletlenül sem a moderátor, sőt, még csak nem is haverja/ismerőse a tag, ja...Péter írta:Dehogy is nem, úgy hívták őket hogy Mufurc, Meglivorn, Mako, és még sorolhatnám. =D Bár Mufi már önmagában is elég lett volna oda, hisz nála nagyobb személyeskedő, szőrszálhasogató, Vágó Pistánné stílusban kioktató weeaboot még nem hordott hátán a Magyar animu fandom. A moderátort meg hagyjuk, aki annyira nagyon korrekt volt, hogy youtube videók és fanartok linkeléséért banolt embereket figyelmeztetés nélkül, csak kérdezd meg Márkusz kollégát. =)
Péter írta:Dehogy is nem, úgy hívták őket hogy Mufurc, Meglivorn, Mako, és még sorolhatnám. =D Bár Mufi már önmagában is elég lett volna oda, hisz nála nagyobb személyeskedő, szőrszálhasogató, Vágó Pistánné stílusban kioktató weeaboot még nem hordott hátán a Magyar animu fandom. A moderátort meg hagyjuk, aki annyira nagyon korrekt volt, hogy youtube videók és fanartok linkeléséért banolt embereket figyelmeztetés nélkül, csak kérdezd meg Márkusz kollégát. =)
Éérdekes... Megmondom őszintén, én ezekből (a saját bőrömön!) semmit nem tapasztaltam, pedig szinte a kezdetektől fogva ott voltam az Animax fórumon. Noha mindenről én sem tudok, szal nem függtem ott a nap 24 órájában, de ez a "zsarnoki moderálás" kissé sarkítottnak hangzik... Azt elismerem, hogy igencsak nagy szigor volt ott moderálás terén, illetve én is halottam már ezekről a "YT-t linkelsz, megy a ban" esetekről, de erre meg csak azt tudom mondani, hogy ott vannak a szabályok. Feketén-fehéren le volt írva benne minden, beleértve ezt is. A szigorú moderáció meg igenis kellett, szal meg lehet nézni, mi volt Mondo fórumon még évekkel ezelőtt: trolling, flaming, offolás, retardok mindenfelé, idiótábbnál-idiótább thread-ek, és még sorolhatnám (és lehet, most is ez van, dunno, kéthavonta ha egyszer felnézek oda, akkor még sokat is mondtam).Titkos írta:Csak ilyen zsarnoki moderálás mellett kb. feleslegesnek éreztem, hogy oda írjak, hiszen amit egyik nap beírtam, azt másnap kitörölték, mert a diktatórikus (és persze nagyban önkényes) moderátori elveikkel nem passzolt össze. (Pedig nem írtam durvábban mint akár ide, Mangazinra, vagy akárhová szoktam, ehhez képest esküszöm még egy kicsit maradtam volna ott, és ezek a bant is megadják... XD)
Melyik esetre gondolsz pontosan?Titkos írta:Max azon lepődtem meg, hogy amikor itt ment kivételesen egy kissé erősebb szardobálás, egyből kiakadtál rajta, pedig még így is max az Us-színvonal felét, ha elértük, ahol meg ráadásul rendszeres a dolog, és azt mégis bírod. XD
Ne vedd sértésnek Junchi, de ez betudható annak, hogy te benne voltál abban a körben, naná, hogy a haver, span, akárki véleményét másképp reagálják le, még ha nem is értenek vele épp egyet. A moderációt illetően a szigor és a zsarnokság között ugyan vékony a határ, de létezik. Hogy nem lehet illegális tartalmakat közzé tenni (torrent, videómegosztós TV ripek, pláne ami még Animax szinkronos is) az rendben van, viszont az AMV, Fanart, Fansite linkelés már nem ez a kategória. Konkrétan töröltek azért egész accountokat, mert olyan animéről volt amv amit az Animax is adott, pedig még csak a TV logo se volt rajta, rawokból lett csinálva. Ez az egyik része a dolognak, a másik meg ennek az a visszatetsző oldala, amiről Titkos is beszélt, hogy ha elfogadjuk azt standarnak, hogy nem lehet se YT, se art, se semmit linkelni, senkit se szabad sértegetni, offolni, semmi, mert különben IP ban, akkor ugyan ezt miért tehették meg mások, például Mufi? Azért amiért Titkos is írta, protekció, részrehajlás, kivételezés.Junchi írta:Éérdekes... Megmondom őszintén, én ezekből (a saját bőrömön!) semmit nem tapasztaltam
Amennyire emlékszem, elég gyakran linkelgettem be fanartokat, volt, hogy többet is egyszerre, de sosem volt belőle gáz, még csak figyelmeztetést se kaptam. Az AMV-t mondjuk aláírom, arról tudok, hogy azokat nem lehetett linkelni (biztos valami egyéni hiszti lehetett ez a "vezetőség" részéről vagy dunno), de volt olyan, hogy bannoltak érte valakit? Erről megint nem tudtam... (Nem lehet, hogy esetleg a tartalma volt olyan?)Péter írta:az AMV, Fanart, Fansite linkelés már nem ez a kategória.
Valahol viccesnek tartom, hogy ezt pont Te mondod, pláne, ami a flegma, bicskanyitogató stílust illeti. Szal meg ne sértődj, de azért számold már össze, hogy amióta itt vagy Aoin, hányszor akadtak/akadtunk ki rád, de úgy rendesen... Nem tagadom, volt, mikor korrekt voltál és a másik fél reagálta túl a dolgot, de azért a "Méz és Here", a "feminim moslék" és a hasonló kaliberű beszólásaid bizony nálam is kivágnák a biztosítékot, pedig még csak nem is szívügyem a Toradora, de ha az lenne, az utóbbi megnyilvánulásra én is biztos ugrottam volna. Szal to'od: "más szemében a szálkát, tiedben a gerendát".Péter írta:Mufi (meg a hozzá hasonlók) különben se azok ártatlan bárányok, akiket csak úgy oktalanul trollonak meg, hanem azok akik kiprovokálják ezt a flegma, bicskanyitogató stílusukkal
Az egyik Péter-vita után írtad, ha jól emlékszem, valami olyasmi volt, hogy "nem véletlen, hogy hanyagolom mostanában a fórumot, úgy elharapódzott itt mostanában a flame/személyeskedés, hogy kb. az egész egy adag trágyával egyenértékű", vagy hogy írtad. XD (Most a topicot már meg nem mondom, lehet azóta paTKany törölte is, de tényleg nem olyan régi post, Péter sem olyan rég regizett, és ez már nem az első vitája volt. XD) Én meg gondolkodtam akkor, hogy beírjam-e, hogy "oké, csak akkor csodálom, hogy Usot olyan jól viseled, ahol nemritkán poénból is be-beszólogatnak egymásnak csak úgy spontán", de gondoltam nem szítom már tovább a vitát, meg nem akartam, hogy esetleg sértésnek vedd. XDJunchi írta:Melyik esetre gondolsz pontosan?(Nem jut most eszembe hirtelen.)