K

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
ViharTáncos
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1553
Csatlakozott: 2010.08.07. 14:34
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

K

Hozzászólás Szerző: ViharTáncos » 2012.10.17. 19:56

Tökéletesen fogalmam sincs két rész után a sorozatban mi az isten történik de ennek ellenére remekül szórakozok rajta. ::^_^::

Kicsit olyan a hangulata mint egy nemesi teadélután amin kellemes zene szol de egyik pillanatról a másikra a férfiak papír repülővel kezdenek eldobálózni amit a hölgyek kocka cukor szőnyeg bombázással torolnak meg. (bocs a hasonlatért de valahogy ez ugrott be :vigyor: )

Nagyon tetszik ez a sok fehér és zöld szín jót tesz a lelki világomnak remélem meg is marad a sorozatban.

Avatar
Dark-san
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2008.06.01. 11:48
Nem: Férfi

Re: K

Hozzászólás Szerző: Dark-san » 2012.10.19. 12:16

Ez az, amelyikben a töketlen ezüst hajú hülyegyerek van, akit a No. 6. Nezumijának és a Kuroshitsuji Sebbyjének ötvözete akart kinyírni, de helyette leállt a cicalánynak főzni, ezen kívül két csoport bishi üldözi és szívatja egymást, amíg a szőke pali kísértetesen hasonlít Shizou-ra a Drrrr-ből? :D
Ha igen, ennél értelmesebben hirtelen nem tudok mondani róla, de biztos jó lesz. :hammer:
Kép

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1477
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: K

Hozzászólás Szerző: scineram » 2012.10.23. 00:02

Istenem, ennyi kékes ragyogás, és még nem folyt ki a szemem. Nem semmi háttereket meg környezetet rajzoltak, az ájfónos hipstereken is az első snittben csak nézten. Gótloli azért befigyelt, na. A gördeszkás csávó üldözése volt még igen látványos abból a szemszögből.

Azt már az első részből nagyjából levágtam, miért is K a címe, elég plotot elhintő nyitó epizód volt. A második végén már komolyan néztem, hogy most mi is történt, mert nagyon semmi. A harmadik meg megint fordított, rengeteg infót vágtak hozzám, elvileg. Mondjuk Kurot igencsak benéztem az elején, simán a FMA hadseregbe soroltam, de most akkor ő mégis különáll tőlük? Midenesetre lesz még pár király, majd meglássuk. Nekot nem tudom még hova tenni, nagyon nem is látja, akinek nincs ereje, egyelőre puszta fanszervíznek tűnik.
Kép

Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: K

Hozzászólás Szerző: Mariko » 2012.10.24. 18:17

Folyamatosan azon vacillálok, hogy dobjam-e ezt a sorozatot, vagy inkább nézzem tovább. Van egy kis Durarara feelingje, ami jó, viszont kb. zéró az eredetiségtartalma (már a karakterdizájn szintjén is) és borzalmasan felszínesnek érzem. Valószínűleg most már végignézem, főleg mivel csak 13 részes lesz, de sanszos, hogy a grafika és az OST lesz az egyetlen emlékezetes pontja.
Kép

Avatar
Kazuya
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2008.07.03. 22:24

Re: K

Hozzászólás Szerző: Kazuya » 2012.10.24. 18:41

Körülbelül én se tudom hova tenni a sorozatot, és sokszor fogalmam sincs hogy mit miért csinálnak. Csak úgy mozog mindenki ide-oda, fitogtatják az erejüket. Például az elején hirtelen elkezdte a 2 csapat az erejét mutogatni egymásnak. Ami nekem zavaró ez a lassítási effektus az összetalálkozásoknál. Körülbelül egy idő után elaludtam rajt, oly sokáig mutatják lassítottan. Ami idegesítő hogy két csapat (piros, kék) összetalálkozik és csendben egymás ellen "harcolnak" kb cél nélkül és több percig semmi beszéd, csak csendben az effajta lassított felvétel effektussal megy a harc.
Lehet velem van a baj, de eddig nem érzetem azt hogy olyan jó, illetve mint említettem nem tudom hogy egyesek mit miért csinálnak. Nem halad annyira a történet, és azt se tudom még hogy a kis goth kislánynak mi is a feladata, mi a szerepe, mit csinál, stb-stb. No meg a karakterekről se tudni jóformán semmit sem. A 3. epizódból némi dolog kiderült a színekről. Talán nem lesz valami hiányossághalmaz ez a sorozat.

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1477
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: K

Hozzászólás Szerző: scineram » 2012.10.24. 22:13

A gót loli szerepe, hogy kiszedje az emberekből, mit gondolnak valójában, mint egy hazugságvizsgáló, illetve hogy kawaii moé gót loli legyen. Ez nem volt egyértelmű? :D
Kép

Avatar
Kazuya
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 79
Csatlakozott: 2008.07.03. 22:24

Re: K

Hozzászólás Szerző: Kazuya » 2012.10.24. 22:16

Ez eddig oké, és én is tudom, de például a 3. epizódban a térképen azért gurultak azok a golyók mert keresnek valakit és ahol megálltak ott van a keresett személy? Eddig nem nagyon derült ki kit is keresnek, de valószínű az ősz hajú gyereket.
Még kicsit agyon elején van a sorozat, de idővel biztos kiderül minden. Egyelőre némely dolgok ködösek nekem.

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1477
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: K

Hozzászólás Szerző: scineram » 2012.11.03. 15:28

Szóval mostmár komolyan felmerül, hogy Isana volt az elkövető, csak nem emlékszik rá, annak ellenére, hogy papíron megvan az alibi. Gondolom a végén fog majd kiderülni minden, de az már érdekes, hogy az iskola nyilvántartásában nem szerepel, tehát többről lehet szó, mint eddig sejtettük. Ez meglepett. Hogy Kukuri fedezte a hátát, az nem. Kaptunk még egy jó kis Piros-Kék fightot erős nézésekkel és verbális provokációval. Ritkán látni kardot gördeszka ellen. Ezt a japán megszólítás dolgot pedig én sosem fogom megérteni, úgyhogy inkább csak átlépek felette. Az opening amúgy eléggé a fülembe mászott.
Kép

Avatar
scineram
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1477
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: K

Hozzászólás Szerző: scineram » 2013.01.06. 22:43

Szóval ez is lezárult. És becsületükre el is vágták a szálakat, úgyhogy ha nem lenne folytatás, is kerek lenne a történet, de persze lesz. :cool: Remélem asspull nélkül majd. Mondjuk úgy emlékszem, a hét király csak hattal találkoztunk, úgyhogy ott van még hova menni, meg persze most a felük meg is halt, így jöhet az utódlás.
Maga a sorozat rejtélyének feloldása nekem tetszett, hiszen a keretei között volt értelme. Mondjuk az eredeti Isana Yashirot sajnálom, ő vajon feledésbe merült? Stílusát tekintve mindeképpen a tavalyi animék között az egyik legegyedibb mű lett.
Kép

Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: K

Hozzászólás Szerző: Mariko » 2013.01.07. 18:44

scineram írta:És becsületükre el is vágták a szálakat, úgyhogy ha nem lenne folytatás, is kerek lenne a történet, de persze lesz.
Kerek a történet? Még azt se tudtuk meg, hogy ki mit miért tett, vagy hogy valójában mi is ez a király rendszer és hogyan működik. A sztori gyakorlatilag a mézesmaszag elhúzásában ki is merült. ^^'
Kép

Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

K-project

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle » 2013.06.28. 07:40

ez egy hatalmas DAFUQ! mármint a vége
grafikájában semmi probléma nem volt, tökéletesen volt megrajzolva, a háttér is, a beállítások is, de ha a színátmenetek a "hangulatteremtés" eszközei akartak lenni... nos ez nem jött össze! annyira zavaró volt, hogy néha fájt. csak a 8. résznél tudtam megszokni a képernyőt ellepő kék zöld meg piros fedéseket (eleinte azt hittem a monitorral van baj:P)
a történet eleinte követhetetlen és ezt azt hiszem tartja is a végéig. nagyjából érthetővé válik a történet, de a kavarodások miatt nehéz kihámozni az alapszituációt. legalábbis nekem ez a királyos dolog meg a skizofrénia/helyett valami lélekcserebereizé/ még mindig nem tiszta.
a végét nagyon elszúrták szerintem. amikor a néző még várta volna hogy történjen ez meg a, és úgyis néz ki mintha történe, és elhiszed hogy történni is fog, és akkor most megtör... és CUT! The End.... én úgy ültem a gép előtt, mint akit pofon vágtak... nem azért mert rossz volt, hanem mert ugye ezeknek a fantáziadús animéknek az lényege ált az h elvigyenek egy másik világba, és amikor már belealszol, de úgy tényleg, akkor pofonvág egy péklapáttal és lezárul. Én nem sűrítettem volna mindent egy részbe a végén, még szépen kiérhetett volna a sztori, ha hagynak neki még pár részt.
a vágás miatt (meg a színátmenet miatt) sajna 6/10
pedig élvezhető története van!
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-

Válasz küldése