Hozzászólás
Szerző: Armin Doyle » 2013.06.28. 07:40
ez egy hatalmas DAFUQ! mármint a vége
grafikájában semmi probléma nem volt, tökéletesen volt megrajzolva, a háttér is, a beállítások is, de ha a színátmenetek a "hangulatteremtés" eszközei akartak lenni... nos ez nem jött össze! annyira zavaró volt, hogy néha fájt. csak a 8. résznél tudtam megszokni a képernyőt ellepő kék zöld meg piros fedéseket (eleinte azt hittem a monitorral van baj:P)
a történet eleinte követhetetlen és ezt azt hiszem tartja is a végéig. nagyjából érthetővé válik a történet, de a kavarodások miatt nehéz kihámozni az alapszituációt. legalábbis nekem ez a királyos dolog meg a skizofrénia/helyett valami lélekcserebereizé/ még mindig nem tiszta.
a végét nagyon elszúrták szerintem. amikor a néző még várta volna hogy történjen ez meg a, és úgyis néz ki mintha történe, és elhiszed hogy történni is fog, és akkor most megtör... és CUT! The End.... én úgy ültem a gép előtt, mint akit pofon vágtak... nem azért mert rossz volt, hanem mert ugye ezeknek a fantáziadús animéknek az lényege ált az h elvigyenek egy másik világba, és amikor már belealszol, de úgy tényleg, akkor pofonvág egy péklapáttal és lezárul. Én nem sűrítettem volna mindent egy részbe a végén, még szépen kiérhetett volna a sztori, ha hagynak neki még pár részt.
a vágás miatt (meg a színátmenet miatt) sajna 6/10
pedig élvezhető története van!
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-