Végül mégis nézem a Poputepipikkut, megvett a férfi szinkronszínészeivel.

Hm, pedig szerintem pont ezért érdekes
Valahol a kettőtök között vagyok szerintem. Tényleg élvezetes sorozat, a karakterek elég természetesek. De azért vártam valami keményebb fellépést Kondoutól, valami felnőttesebb magyarázatot, hozzáállást, elutasítást - persze később még adhat -, viszont úgy látszik más irányba megy a karaktere. Ami szintén érdekes: ahogy elgyengül attól a figyelemtől és érzésektől, amiket már rég nem élt meg. Izgalmas téma, de még távolságtartóan szemlélem. Egyelőre kedvesen kezeli a lányt, és nem tud mit tenni a helyzettel: tipikus japán szerencsétlenkedés vagy tényleg ennyire elgyengül a karakter? Érdekel, mit hoznak ki ebből, hogyan reagál a későbbiekben. Remélem, hogy közben/végül azért jobban kitör belőle, hogy Tachibana még kvázi gyerek.Leara írta: ↑2018.01.26. 19:30Hm, pedig szerintem pont ezért érdekes. Kíváncsi voltam, hogyan nyúl majd a sorozat a témához és tartottam tőle, hogy kimerül majd annyiban, hogy Tachibana irul-pirul, de a cselekmény nem mozdul semerre, vagy csak nagyon lassan. Jó, mondjuk az is sokat hozzátesz, hogy mind Tachibana, mind Kondou elég szimpatikus karakter, szóval még engem is meglepett, hogy nem zavarna, ha komolyabbra fordulnának a dolgok XD. Majd meglátjuk, egyelőre nagyon élvezem, simán az egyik kedvencem a szezonosok közül
.