És egy üzenet Kono-nak: ma feltöltöm a usteamre a hack/liminality 4. részét, úgyhogy hamarosan az a sorozat teljesen fenn lesz ;)
Juj, dejó köccike szépen mindenki nevében! Rendes tőled, hogy megosztod másokkal is. Örök hála!Stoker írta:És egy üzenet Kono-nak: ma feltöltöm a usteamre a hack/liminality 4. részét, úgyhogy hamarosan az a sorozat teljesen fenn lesz ;)
Hát nem túl valószínű, mert ugye, ha rákeresel animenfon arra hogy "hack" akkor kidobja, az összes .hack sorozatot és a LoTB az 12 részes a Liminality pedig 4 részes.. szerintem nem ezt értették alatta, valószínű valami special részek lehetnek.. de még nem láttam őket, így nemtudom ((remélem valamit ki lehetett ebből hámozniKT írta:Hiall
Egyik nap nézegettem animenfo-t és felmerült bennem egy kérdés...
Szituáció a következő:
Megnéztem .hack//sign infot, összes rész 26 (+3)...
Usteamen, ha jólemlékszem fentvan egy 27. rész is...
A kérdés azlenne: hogy akkor most van még két rész is, ami nincs fent, vagy "+3" alatt a 27. részt (ami egyben OVA-féleség is lehet), Legend of Twillight Bracelet-et és Liminality-t értik?
Biztos vmi egyértelmű dolog lehet, de ezt nem bírom összeszedni
Akkor utánanézek hátha vanmég valahol info a másik két részrőlStoker írta:Hát nem túl valószínű, mert ugye, ha rákeresel animenfon arra hogy "hack" akkor kidobja, az összes .hack sorozatot és a LoTB az 12 részes a Liminality pedig 4 részes.. szerintem nem ezt értették alatta, valószínű valami special részek lehetnek.. de még nem láttam őket, így nemtudom ((remélem valamit ki lehetett ebből hámozni))
érdeklődj Zelmor komától, én is tőle kaptam^^Mammooth írta:Én már végignéztem a hack/signt, a 27. részig... Honnan szerezzem meg azt a 28. részt, Wishmaster?
Nagyon érdekelne, mert a sorozat nekem nagyon bejött, a zenéjét pedig imádom.
A LoTB-t és a Liminalityt meg a Giftet is ha lejön, egyből megnézem. (remélem a zenéjük ezeknek is van olyan jó, mint a signnak)
ed2k://|file|[SuYu]_Hack_Sign_-_28_[DVD][827BD7A8].avi|242053120|3EB53644AE187AAF0C6522D26228CB30|/Mammooth írta:Én már végignéztem a hack/signt, a 27. részig... Honnan szerezzem meg azt a 28. részt, Wishmaster?
Nagyon érdekelne, mert a sorozat nekem nagyon bejött, a zenéjét pedig imádom.
A LoTB-t és a Liminalityt meg a Giftet is ha lejön, egyből megnézem. (remélem a zenéjük ezeknek is van olyan jó, mint a signnak)
pontosan. Teccik benne hogy Tsukasa kicsit nyitottabb lesz, nem lesz annyira zárkózott.Zelmor írta:Öhöhö^^ USteam mond valamit? ^^ Ott fent van.^^ De amúgy ez csak egy kis extra poén rész, annyira nem fontos, hogy vért ontsunk érte. Inkább nevezném értelmetlen marhaságnak.^^Wishmaster írta:érdeklődj Zelmor komától, én is tőle kaptam^^