De örülök hogy nem vagyok egydül a szenvedélylemmel. Amúgy és is tudtam Sora hogy fogok nyitni egy ilyent!

Na most jövök én. Jómagam kifejezetten nem szeretem a belső kört. mármint ok, aranyosak meg minden, de én inkább a misztikusabbakért rajongok

Ezért is imádom a külső kör összes szereplőjét

MINDET!
És tudom hogy mit fogtok szólni, de én akkor is szeretem a Csillagosokat! Sailor Star Healer a legjobb! meg Seya of course!

Taikin kéne még dolgozni!
Az ellenségekből nekem is változó ízlésem van, de legjobban Demando és a Black Lady néz ki, ez vkitathatatlan. amúgy akik még isteniek, azok a generálisok. Imádoma Deth Buster sorozatot, avyg az S szériát. nekem ép az tetszik hogy ott midnenki megöli a másikat! A sötét hold család meg ISTENI! Nem si hiába! Galaxiáék alatt még a poénok is frissülnek és Aluminium Siren alakja valami fantasztikus. Vagy Iron Muose, de ő már csak akkor mikor menekül a telefonok elöl!

Született gonosz avygok

Egyedül a fa gyre,mekeit nem szeretem, bár mivel a kártyákért rajongok, íyg abban az ellenségek a jók

Najó azért van amit nem szeretek az SMben, az pedig a Live sorozat. Hát azon vísítva röhögtem szét magam!!! Holnbap már Usagi a műanyag csörgőjével űzi a gonoszt??? borzalmasan ygenge! ennyit ma éjszakára! majd holnap jövök!
Ui: Dejó hogy ennyein szereti...
Akit éredekel tudok címeket ahol le lehet tölteni egy két részt...