Én még csak úgy 2-3 hete kezdtem nézni, de már alig várom, hogy tölthessem a következőt, imádom Edet és Roytmufurc írta:Mar vartam, mikor nyit vki threadet a FMA-nak... en mar jo ideje nezem, es nagyon NAGYON bejon, sztem ez a season legjobb animeje. ^___^
*megy vissza toltogetni az orokbefogadasi kerelmet, mielott szegeny Ed & Al meg angstybbek lesznek*
Igen, őt is bírom, de a nevét állandóan elfelejtem, ezért nem raktam bele a szavazásba sem, de egyébként Winry se rosszsodd írta:Nekem az a fickó is nagyon szimpatikus, aki folyton a kislányával dicsekszik mindenkinek (illetve amikor még nem született meg, akkor a felesége terhességével).
Hughes. Maes Hughes. ^^;; Iszonyatos nagy figura, nagyon birom. XD (bar egyre jobban aggodok erte... >__>)Nona írta:Igen, őt is bírom, de a nevét állandóan elfelejtem,
Jah, Winry naggyon aranyos, meg nagyon birom, DE! Egyre inkabb ugy nez ki, hogy Ed/Winry lesz a dologbol, amit en NEM akarok!! T___T En Al/Winryt akarok! Al/Winry 4 Ever! (Annyira nem tudom elkepzelni Edet mint megallapodott baratnos/hazas-embert... ^^;;; Alt viszont igen...) Szegeny Al igazan megerdemli, hogy o kapja meg a vegen a lanyt...Nona írta:Winry se rosszFőleg a 23 vagy 24. részben volt aranyos
Szerintem Ed és Winry is összeillik, de tényleg jobb lenne ha Al kapná meg, szegény nagyon le avn törve...mufurc írta:Egyre inkabb ugy nez ki, hogy Ed/Winry lesz a dologbol, amit en NEM akarok!! T___T En Al/Winryt akarok! Al/Winry 4 Ever! (Annyira nem tudom elkepzelni Edet mint megallapodott baratnos/hazas-embert... ^^;;; Alt viszont igen...) Szegeny Al igazan megerdemli, hogy o kapja meg a vegen a lanyt...
Én Royban azt bírom igazán, hogy nagyon komolynak látszik, de amikor a kezébe került az a kutya!mufurc írta:Ami Royt illeti, meg a legelejen foleg omiatta ragadtam le ennel az animenel (Roy->Roi->Roientaaru->Reuentahl, mufi egyik nagy kedvence a LoGH-bol ^^;;; meg ugye az egyenruha... Jovanna, I have a one-track mind...), es azota is nagyon birom. ^_^;;
Ed & Al meg elohozzak belolem az anyatigrist... @_@
Nálam is így van, úgy nincs különösebb bajom vele, de Ed sokkal jobban bejönEhehe írta: Alt annyira nem, mert nemtudom. De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem, csak nem annyira.
Neem, ez meg nem spoiler.sodd írta:mufurc, az avataroddal ugye nem spoilerkedsz...
Um...sodd írta:Nem, nem, csakazértsem töltöm le rawba, pedig marhára kíváncsi vagyok mostmár...
Nem, majd az enyim fog... de azt jövő hétfőig nem fogom felvenni, és akkor is csak 1 hétre (addigra meg már mindenki úgyis kibőgte magát ^_~ )sodd írta:mufurc, az avataroddal ugye nem spoilerkedsz...
Nem, nem, csakazértsem töltöm le rawba, pedig marhára kíváncsi vagyok mostmár...
Nem, édes anya, aki tiltja hogy gépezzek hétköznap, mert akkor nem tanulok (mintha egyébként annyira tanulnék ~_~)sodd írta:Chello?? 15GB? Nekem is...Nona írta:már igazán kezdek kiváncsi lenni, csak max csütörtökön tudom letölteni..Na mindegy, türelem, türelem...