De igenRage írta:Ugye ezt te sem gondolod komolyan? ;)Doom írta:Ha valaki csak a brutalitást látja az Elfen Lied-ban, akkor még nem érett meg a dologra

De igenRage írta:Ugye ezt te sem gondolod komolyan? ;)Doom írta:Ha valaki csak a brutalitást látja az Elfen Lied-ban, akkor még nem érett meg a dologra
Ha sikert akartam volna aratni, Elfen Lied-eset raktam volna beDoom írta:az elöző avatar-od jobb volt
Elnézést én egyáltalán nem úgy értettem. Én sem világrengető igazságokról beszéltem, de azt talán Te is elismered hogy sokan csak azt skubizzák az ilyen anime filmeken, hogy na mikor szednek már szét megint valakit, a beszélgetős részeket meg unják, továbbtekerik..Rage írta:Doom:
Btw, hadd ne érezzem már magam kevesebbnek amiatt, hogy nem vettem észre a világrengető nagy igazságokat ebben a sorozatban...
Kifejezetten nem értek egyet:)Hikari írta:Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Ha valaki már túlvan a nagyonsokadik animéjén, neadjisten előtte már olvasott néhány könyvet is (amiket sokszor nem csak poénból emlegetnek az iskolában), annak nehéz újat / megrázót / jujjdenagyondrámait mutatni. És az nem fog minden középszerű cuccban valami hatalmas mondanivalót felfedezni. Ez van.
Szaktudásod annyira kiterjedt, hogy az animében a hibák túl szembetűnőek számodra, s nem tudod élvezni a pozitívumait:)Hikari írta:(Én örülnék a legjobban, ha minden EL-szintű cucctól katarzisélményem lenne... :PP)
<off> Bizonyára ugyanezen okból kifolyólag nem tudom élvezni győzikét, a megasztárt, és társaikat. Rossz nekem.Neerson írta:Szaktudásod annyira kiterjedt, hogy az animében a hibák túl szembetűnőek számodra, s nem tudod élvezni a pozitívumait:)Hikari írta:(Én örülnék a legjobban, ha minden EL-szintű cucctól katarzisélményem lenne... :PP)
Héé nem úgy volt hogy többet nem írsz ide?<off> Bizonyára ugyanezen okból kifolyólag nem tudom élvezni győzikét, a megasztárt, és társaikat. Rossz nekem.</off>
Chidori írta:Lehet itt mg másról is.
Nekem ami így már az elején is feltűnt, hogy eszméletlen egy hibrid anime. Mármint műfaji szempontokból. Elgondolkodtam azon, hogy vajh miért is pakoltak össze ennyit és egyáltalán jó-e ez.
Az én véleményem, hogy nagyon jól sült el, mert a romantikus és a viccesebb részek miatt végígnéztem életem első "horror" animéjét. Eddíg sosem láttam volna neki ilyennek, de ez valahogy bejött.
Szerintetek a műfaji keveredés jó/rossz? Indoklást is kérünk!