Mayer írta:Kellemes epizód: Grimmjaw(jow... whatever) hangja kicsit Renji-s lett
Kicsit? Általában nem ver át a fülem, de itt elsőre szent meggyőződésem volt, hogy a két karakter seiyuuja azonos, szaladtam is fel ANN-re ellenőrizni és lesokkoltam, hogy egy általam igen kedvelt seiyuu bácsi az, csak így orditozós/agresszív stílusban tényleg Renjit hallottam bele, mert ezt a másik illetőt inkább sunyi rohadékokat hallottam alakítani (pl. a Blood+ Van Argernoját

) behízelgő, finom hanggal. ^^ *
Egyébként Il Forte felbukkanásánál akaratlanul is Te jutottál eszembe, kedves
IloveRenji.

Meg Renji is sokat van, most már besűríthetnék az én kedvenceimet is... Érdekes, Grimmjaw (legyen már jaw, ha egyszer egy fél állkapocs lóg a fején XD) a bishiségén kívül sajna tényleg nem lett túl rendkívüli eddig és míg a mangában sokkal jobban csíptem Ulquiorránál, az animében éppen fordítva lett.
És meglepve látom, hogy az agyonfanservicelt pancsi-csiki jelenetet nem is emegetitek annyit, arra számítottam, azzal lesz tele minden errefelé.
*OFF & fangirlkedés: A több szerepre egy seiyuu nem is mindig olyan gáz, az Eyeshield 21-ben pl. volt olyan epizód, hogy két szereplő veszekedett egymással és mindkettőnek Yusa Kouji adta a hangját = Ichimaru Gin seiyuuja és három kedvencem egyike, szóval engem nem zavart

Egyébként meg ezeken kívül még legalább 4 másik és teljesen eltérő szerepben is ő szólalt meg, ANN-en már a 3. után leálltak a neve melletti karakterfelsorolással; zokninagyú szumós kölyök, motoros keményfiú, öreg tanár... egyszóval zseniális a pasas XD
Furcsállom is kicsit, hogy a Bleach-nél nem nagyon játszanak meg ilyen kölcségkímélő trükköket, pedig SOKKAL több szereplője van, főleg, hogy most még az arrancarokat is bedobták.