Btw, ja, az a "végülis nem mentünk a tengerhez" fejezet volt az a mangában, amin én is hülyére bőgtem magam. xD;; Az egész annyira szép és annyira zseniális. (Kivéve azt a totál wtf plot twistet.)
Spoiler írta:Már a mangában is rühelltem azt a részt, mert egyszerűen semmi értelmét nem látom, leszámítva, hogy "hú, gyorsan kell még vmi plot twist mielőtt vége a sztorinak". (Ugyanez a Morita-féle "omg én csak kihasználtam Hagut!" angst, de annak legalább vmi értelme volt a történetben.) Ráadásul semmi előjele nem volt, és semmi eredménye, csak bejelentik, mindenki meglepődik, aztán el van felejtve. -__- Ez a rész annyira kirángatott az egészből, mert abszolút nincs összhangban a sztori többi részével. És egyébként is, a fenébe, MIÉRT nem lehetnek egy 30+ éves animeszereplőnek tényleg tisztán baráti és apai érzései egy ROKONA iránt? És most hogy a fenébe képzeljem el a végét, hogy Hagu ott marad "Shuu-channal", aki titokban utána epekedik, vagy mi? -___- wtf, tényleg.
Izé, Mayama + Rika. Morita + Hagu.IloveRenji írta:(Ayu + Nomiya, Morita + Rika, Takemoto boldogan restaural (ja, egyebkent ha nem mondod, nem is tunik fel h mas a seiyuu-jaa, tehat tenyleg jo munkat vegzett), Shuu-chan + Hagu, Morita + Kaoru ..vhgy igy..az mas dolog h en nem igazan igy akartam..
Nem hiszem hogy szinkronizált lesz, mostanában rákaptak a feliratos animekre. Bár kíváncsi lennék milyen szinkronhangokat kapnának a szereplők, de én is jobban szeretem az eredeti verziót.Ayase írta:Elvileg, az Animax le fogja adni... *fél hogy ha igen, leszinkronizálják...*
Meg tudlak érteni, bár nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Szeretném is, meg nem is ha leadnák. Azért örülnék neki, mert akkor több ember megismerhetné ezt a nagyszerű sorozatot; viszont azt meg én sem akarom hogy divatcucc legyen belőle. A yaoi dologhoz hozzászólva... ahogy leadták a Gravitation-t, minden 13-14 éves (bár nevetséges ebben a korban) rögtön BL rajongó lett.IloveRenji írta:En nagyon nem szeretnem h leadjak..ugyanugy vagyok vele mint a yaoi dologgal..vhogy ez is egy olyan erzes, h "igen, ez az enyem"..nem lattak olyan sokan, es nem lett belole divat...de ha mar mindenki majd oda-vissza lesz akkor mar elmulik ez az erzes szamomra