Ahh~ végre volt időm, és megnéztem a 11-es részig... és és *______________*
Először is ott van Morita xDDDD Teljesen kész vagyok tőle xDDD
Az a húzása, ahogy hozzávágta Ayut Mayamához xD Aztán ugyanezt eljátszotta az óriáskeréknél xDD És totál váratlanul xDDD Szerintem akkor is a legjobb fej az egész sorozatban, egyelőre totál tarol nálam mindenkit xD Nagyon drukkolok nekiiii *_* Moritaaa Ganbareee
De a többiek is iszonyat jók, az egész banda, beleértve a sensei-t xD És ami az egészben talán a legjobb, az a hangulat, amit a sorozat ad... mikor a nemtomhanyas részben keresik a négylevelű lóherét, legszivesebben én is odamentem volna segíteni nekik *.* annyira fílinges az egész... számomra olyan, mintha ugyanezeket élném át, csak kicsit másképp. Teljesen életszagú! Ennyire "szivet bizsergető" animét rég láttam... ^_^ nagyszerű érzéseket ad át a nézőknek. Akárhogy is végződik, szerintem mindenképp egy nagyon jól sikerült anime.
Ami pedig a grafikát illeti, imho a hátterek kiemelkedően gyönyörűek. A sok pasztelszín amit használnak, az egésznek az a vidékies hangulata, az a tény, hogy a szereplők egyszerűen "arcra" különböznek egymástól... nem tudom ki hogy van vele, de szerintem egyre kevesebb az olyan anime, amiben az arcok másmilyenek, és szereplőként különböznek. Van egy séma, és az egész animében mindenkinek olyan a feje. Na hát itt nem, a tekintettől kezdve a figurák mozgásáig, mindenki tök más. Ennek nagyon örültem ^_^
Egyszóval egyelőre
nagyon nagyon jó. A színek, a grafika, a karakterek, a történet, és ami a legfontosabb talán, hogy még a hangulata is iszonyú jó. Jó, hogy vannak még ilyen animék... *.* Kötelező darab ^_^
-------
Ja és NAGYON ajánlom Mayamának, hogy jöjjön össze Ayuval ^-^ mellesleg Ayu annyira szép csaj *_*! Ami Moritát illeti, aggaszt az a "titkos munkája"... o.o és néha ijesztően bedepizik, remélem nem lesz vmi gáz =/