Annyira ajánlották ezt a művet, hogy nemrég én is megnéztem. Ami fura, hogy olyan ismerősöm ajánlotta, aki egyáltalán nem anime- párti, meg a játékkal se játszott, de azt mondta, hogy ezt mindenképp nézzem meg, mert annyira jó.
Hát... gondolom, aki ismeri és szereti a játékot, annak tetszhet, meg érti, h ki - kivel- merre- hányszor- és miért. Meg olyat is ismerek, aki ugyan a játékkal nem játszott, de az Advent Children annyira tetszett neki, hogy utána olvasott, hogy mi a játék sztorija.
A magam részéről másra számítottam, nem tudtam, hogy ez egy fanoknak készült kis csemege, amit egy laikus nem biztos, hogy felfog. Amit el tudok mondani: a grafika nagyon szép... Cloud is nagyon szép

Sephirothnak meg vicces a haja. Ezen kívül az a jelenet tényleg elég abszurd volt, mikor Cloudot felfele dobálták a levegőben az amúgy is éppen ugró emberkék... Dehát mindegy, úgy, hogy abszolút nem vagyok a témában, csak ilyern felszínes dolgok jöttek le. Viszont nem mondom, hogy nem volt értelme megnézni, csak én azt vártam, hogy majd sztori lesz, meg mondanivaló.