Mariko írta:Na nem mintha a KyotoAnit akarnám védeni, mert Muntónál már bizonyították nekem, hogy mekkora egy seggfej troll banda. Ahhoz azért már pofabőr kell, hogy megpróbálják ugyanazt a sz@rt háromszor is eladni egymás után!
Munto? Ez melyik sorozat? Lemaradtam valamiről?
Péter írta:"megpróbálják ugyanazt a sz@rt háromszor is eladni egymás után" -> Akkor szintet léptek, mert én még ott maradtam le, hogy 3-év után képesek voltak kiadni egy re-broadcast Suzumiyát, ahol tizenvalahány részből 8 arról szólt, hogy bekerülnek egy időhurokba.

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ez a húzásuk speciel senkinek nem tetszett, a fanok anyázták a KyoAni-t, és úgy az 5-6. résztől kezdve már a sieyuuk is azt nyilatkozták, hogy még a munka is rohadt unalmas így, és ők is szó szerint szenvednek, elvégre ugyanazt a szöveget mondták fel hétről-hétre. ^^" Sőt, valamilyen szinten maga a cég is "áldozat" volt, mivel úgy tudom, hogy eredetileg ezt a light novelek írója találta ki, hogy "ha már Endless
Eight, akkor az animében ezt a sztorit csinálják meg
nyolc részben!", vele meg igen nehéz lenne ellenkezni. (Valójában elég lett volna kb. 3 epizód, az első a sima esemény, a második, amiben feltűnik nekik, hogy "jé, a múlt héten is ez volt...", és mondjuk a harmadik, amiben kikerülnek az időcsapdából.)
FMP-vel kapcsolatban: Ebből nem olvastam az eredeti light noveleket, annyira nem fogott meg az egész "FMP univerzum", de az első sorozattal úgy voltam, hogy egyszer meg lehetett nézni, de semmi extra, annyira nem volt nagy szám, viszont a Fumoffut végigröhögtem, és annyira bejött, hogy még az eredeti DVD-re is beruháztam. XD A Second Raid-et még nem láttam, amíg a magyarok nem veszik meg (és valszeg már úgysem fogják ^^"), addig nem is fogom. XD