Oldal: 1 / 23

Full Metal Panic -FMP Fumoffu; FMP-TSR

Elküldve: 2005.10.12. 20:46
Szerző: Keshik
Nos mivel az A+on elindult a Full Metal Panic vetítése, meg mert a TSR lassan a vége felé következik. Meg mert kaptam egy requestet a dologra, gondoltam megnyitom a fórumot.

Kezdetnek egy aranyos képecske: http://img.rpg.hu/uploads/582964a1b0.jpg
meg még egy:http://akane.over-blog.com/photo-4567-f ... 7_jpg.html

:mrgreen:

Elküldve: 2005.10.13. 07:06
Szerző: Andro
Én imádom. De csak japánul láttam, mivel nincs A+-om. De nagyon imádom, főleg Sousuke-t. Hogy milyen szerencsétlen néha a srác. :lol:

Elküldve: 2005.10.13. 11:33
Szerző: Zelmor
Nem a kedvenc sorozataim egyike. Alap FMP.. nos, unalmas volt. S2-t meg se tekintem. Viszont japán hangok jók voltak, opening pedig mai napig egy jó élmény.

Ellenben a magyar hang.. >_> Használhattak volna másokat, nem IY stábot. -_- És Sagara beszédstílusa.. gay. :-P

Elküldve: 2005.10.13. 13:53
Szerző: Konomi
Na ez az a sorozat, amit végképp nem szeretnék megnézni magyar szinkronnal :shock: Sagara enervált beszédstílusát nem lehet utánozni sem pedig visszaadni a hangulatát más nyelveken... Kanachan a beszólásaival szintén utánozhatatlan x_x [egy valamire viszont kíváncsi leszek, mégpedig arra, hogy rá merik-e bízni magyar halandóra, hogy kimondja: "fumoffu" :tard:]

Elküldve: 2005.10.13. 14:31
Szerző: Ayumi-chan
Nagyon szeretem, de a TSR-el nagyon nagy a problémám. Egyszerűen semmi nem történt még nagyon szerintem, és márcsak (elvileg) 1 rész van hátra ( 12 rawja kijött azért 1). Nagyon összecsapott lesz szerintem a vége. Simán lehetett volna 24 részes mint az alap sorozat. Egy karakter van aki a TSR-ben sokkal jobban idegesít, az Testarossa. Alapra a plafonon vagyok tőle, de ebben a sorozatban mégjobban. -_- Sousuke-t imádom, annyira aranyos a stílusával. Kaname szintén. Az openingeket nagyon jók, bár a TSR edje sztem nem nagy szám.

Magyar szinkron.... Ehh.... >___> Nagyon nagy problémám nincs vele, egész tűrhető ellenben Kaname hangja.... Nem tudom felfogni, hogy miért pont az lett aki Kagome-nak. Egyszerűen rémes, mert szerintem Kaneme-hez ez nagyon nem illik. Melissáé viszont szerintem egész jó lett :D

Konomi nem vesztes sokat, ha nem akarod megnézni magyarul, hidd el.

Elküldve: 2005.10.13. 18:58
Szerző: Elhaym
Nekem a magyar szinkron nagyon tetszik.

Én már akkor Molnár Ilonának adtam volna Kaname szerepét, amikor megláttam Kaname képét. És így is lett.

Az első két része tetszett.

Elküldve: 2005.10.13. 19:40
Szerző: Ayumi-chan
Hát.... láttad a sorozatot japánul? Most egyátalán nem akarom (annyira) összehasonlítani a két szinkront, csakhogy sztem egy ilyen nyávogós hang nem illik Kaname-hez. Ugyanis Kaname-t nem éppen egy olyan nagyon nyavajgós lánynak tartom... Épp ellenkezőleg.

Elküldve: 2005.10.14. 16:58
Szerző: Elhaym
Molnár Ilona hangját régóta szeretem. Nem láttam a Japánt, de amint láttam egy képet Kanaméről, őt akartam, hogy a hangja legyen.

Elküldve: 2005.10.14. 18:02
Szerző: Ayumi-chan
Hát..... najó mindegy... Látni egy képet Kaname-ról az nem sok. Mármint nem tudom milyen képet láthattál róla, nem is nagyon érdekel, de szerintem akkor sem illik hozzá egy ilyen hang. Más tészta, hogy szereted a hangját, de Kaname és közte sztem ég is föld a különbség... Whatever......

Elküldve: 2005.10.15. 17:21
Szerző: Elhaym
Nagyon sok képet láttam róla és arca is Kagomés, ezért is örülök, hogy ő a hangja. Japánban is egy hangjuk van.

Japán hangját hallottam, de a magyar jobban tetszik, de ez biztos azért van, mert a magyart hallottam előszőr.

Elküldve: 2005.10.15. 21:37
Szerző: Yuri
Na megnéztem a első két részt magyarul. Nem is rossz, sőt! Még a fordítás is igényes eddig!
Ami viszont halálra idegesít, az Kaname magyar hangja. Brrrr. Az a sok visitozás. Repednek az ablaküvegek. :)
Egyébként még nem láttam a sorozatot, valahogy nem került fel a listámra, de most bepótolom. :-P

Elküldve: 2005.10.16. 17:28
Szerző: Keshik
Nos ... Akkor egy kis TSR ! :mrgreen:

Megnéztem a 12. epizódot. Ez vmi nagyom brutális volt ! És akkor egy kis SPOILER
Bár mikor Yui Lan és Fang emlegették a mesterüket gyanítottam, hogy Gauron az, kellemes volt látni, hogy tényleg ő az. És persze miért ad ki parancsot egy teljes város káoszba taszításáért, és szemeteli tele a várost egy titokzatos üzenettel ?! Hogy egy kicsit dumcsizzon Sagaraval ... :LOL: És bár azzal, hogy Gauron most elmondott egyet s mást Sagaranak, és értelmet nyert minden korábbi egy kicsit talán a levegőben lógó esemény, és így már látni hogy hová akar kilyukadni a TSR, van egy érzésem, hogy a készítők nagyon hajtanak arra, hogy a közeljövőben folytassák a sorozatot. És így profitorientáltság miatt nem akarják teljesen lezárni a sorozatot( legalábbis nem úgy, ahogy az az első sorozatban le lett zárva, mert az elég véglegesnek tűnt ... Akkor ... :mrgreen:)
És szerény véleményem szerint a TSR-rel a FMP franchise egy igen komoly lépést tett előre. Ugyanis mint ahogyan már azt többen, különböző helyeken megjegyezték már, itt már nem csak szép akciót, némi feszültségoldó komikumot, és néhány érdekes karaktert láttunk, hanem azok igencsak erős fejlődését, ami ugyebár a korábbi sorozatokban kimaradt ( Hogy a Fumoffuban miért, az érthető és nem hátrányos ). Ezekután kíváncsian várom az itthoni közönség reakcióját az első sorozatra, és reménykedem, hogy a Fumoffu, TSR ( és a várt foytatások ) is bemutatásra kerülnek kis hazánkban.

Elküldve: 2005.10.16. 21:56
Szerző: snakekiller
Konomi írta:[egy valamire viszont kíváncsi leszek, mégpedig arra, hogy rá merik-e bízni magyar halandóra, hogy kimondja: "fumoffu" :tard:]
Ha azt nem hagyják meg eredetiben, másnap egy csapat rakétavetőkkel és m4-esekkel felszerelt Bonta-kun fogja megrohamozni a szinkronstódiót. :wviolent: :gun: :mrgreen:

Persze az sem biztos, hogy egyáltalán bemutatják a fumoffut. :osnani:

Amúgy Kaname szinkronhangjától én is falramászom. Sajnos SZVSZ Sousuke-ét sem sikerült eltalálni. Mirokunak még elment ez a hang (bár már nála is húztam a számat néha), de Seki katonás, enervált játékát egyszerűen képtelen visszaadni.

Elküldve: 2005.10.17. 07:33
Szerző: Andro
Elhaym írta:Nekem a magyar szinkron nagyon tetszik.

Én már akkor Molnár Ilonának adtam volna Kaname szerepét, amikor megláttam Kaname képét. És így is lett.

Az első két része tetszett.
Plussz Kaname japán hangja is u.a. mint Kagome hangja az IY-ban. Talán ezért esett Molnár Ilonára a választás.

Elküldve: 2005.10.17. 10:51
Szerző: Antras
Nekem Sousuke magyar hangja egyáltalán nem tetszik. De Kaname hangja nagyon jó. Szeretem Molnár Ilona hangját. Csak egy idő után idegesítő.

Elküldve: 2005.10.17. 14:18
Szerző: Hoby
az egy dolog hogy valakinek mennyire teccik valakinek a hangja, ha az nem illak a szereplő személyíségéhez akkor mér erőltetik már Kagome-ra is írtam hogy nem az ő karakteréhez tartozik a hang, főleg!!! Kaname karakteréhez nem illik. Ismét csak vélemény!!

Elküldve: 2005.10.25. 22:16
Szerző: A.Hidekai
Sztem Kaname japán szinkronhangja ocsmány úgy ahogy van...Sagara az oké japánban. Angol vacak mint általában..magyar,hát Sagara tényleg gay lol és Kaname addig elmegy míg nem szoprán^^ Úgy összeségében elmegy és sajna ez sem váltja meg a világot magyar anime szinkron terén..bár valljuk be..az eredeti sem éppen a legjobb.

Elküldve: 2005.10.26. 10:12
Szerző: Antras
A.Hidekai írta:Sztem Kaname japán szinkronhangja ocsmány úgy ahogy van.
Na végre valaki megmondja a valóságot. S mélységesen egyet értek. Szóval a magyar szinkront most nagyon elcseszték. :cry: :cry: :cry:

Elküldve: 2005.10.26. 10:45
Szerző: Konomi
A.Hidekai írta:Sztem Kaname japán szinkronhangja ocsmány úgy ahogy van...
nanananana... hátrább az agarakkal... sztem Kaname japánul zseniálisan jó, illik a karihoz, nem úgy, mint a magyar... a japánoknál jobban senki nem tudja eltalálni, hogy kihez milyen hang illik XD ne is álmodjatok róla, hogy valaha is jobb lesz a magyar hang, mint a japán. OKé, hogy nekedd joban tetszik valamelyik, de attól még nem kell a másikat leocsmányozni, mert nem szép dolog... ::bawl::

Elküldve: 2005.10.26. 15:47
Szerző: A.Hidekai
Na azért sírni nem kell LOL..én nem mondtam hogy jóval jobb lenne a magyar de itt a japán sem éppen superb lol Sztem az Fmp szinkronja úgy egészében rossz! Minden nyelven :-P

Elküldve: 2005.10.26. 16:45
Szerző: Ayumi-chan
Szerintem japánul tök jó a szinkronja. Angolul meg eléggé nc.... a magyart meg már leírtam.

A.Hidekai: Kaname japán hangjával mi a probléma...? Azonkivül, hogy ocsmány.

Elküldve: 2005.10.26. 16:46
Szerző: Konomi
Na jó ^^ nem sírok XD nekem a japán szinkronnal nincs semmi bajom, főleg Souske hangja jön be, de Kaname szinkronjában sem találtam semmi kivetnivalót... szerintem nagyon jól ki van találva [mind az anime, mind a szinkron] ^^;;

Elküldve: 2005.10.26. 19:03
Szerző: Elhaym
Antras írta: Na végre valaki megmondja a valóságot. S mélységesen egyet értek. Szóval a magyar szinkront most nagyon elcseszték. :cry: :cry: :cry:
A magyar szerintem nagyon jó. Főleg Kaname.:D

Full Metal Panic

Elküldve: 2005.10.31. 16:47
Szerző: Jeanne
Szerintem a magyar szinkront pont jól eltalálták.Például Kanaméhoz az a magas hangzás illik,Souskéhoz pedig a mély mert katonásnak hangzik. :thumb:

Elküldve: 2005.11.01. 18:19
Szerző: Riddick
Szerintem is jó lett a magyar szinkoron. Én a legtöbb animet japánul látom először és csak utánna magyrul. Így volt ez az FMP-vel is(bár csak pár részt láttam japánul), de a magyar szinkronban nem csalódtam :D