Szabi írta:SoonDead írta:Ja és ha valaki megtalálja azt a rádióműsor intrót amit a Gantz szokott nyomni, az szóljon, mert kéne!
Én már lassan 1 éve keresem, de csak annyit sikerült kideríteni, hogy valami reggeli TV-torna signálja volt.
Gantz-hoz sajna 2, alig pár számot tartalmazó "OST kislemez" jött ki de azokon nincs rajta. (Tulajdonképpen az egyiken az OP a másikon az Ending remixei vannak ha jól emléxem)

Nekem megvan szal ha vkinek kéne, akkor szóljon. Brand new day a címe ha minden igaz....
-----
Egyébként pedig nem értem, h mér fogadja a nagy többség kritikával a gantzot...sztem aprót jó anime. És hiába állítjátok, h gyakorlatilag semmi filozofikus tölétse nincs, igenis van benne bőven. Ha az, h senki nem segít a hajléktalanon, amikor a sínekre esik, vagy pár emberke ott azt várja, h végre láthat vkit meghalni, nem az, akkor mi?! Meg h simán szétvernek pár hajléktalant úgy, h senkinek se tűnik fel. Meg élvezik a gyilkolást. Na meg arról a nagy igazságról nem is beszélve, ami a sorozat végén hangzik el, h igazából nem gantz a gonosz, hanem az emberek azok.
Szal vannak benne elborzasztó nagy igazságok, amiket letagadhatnánk, de azok akkor is érvényesek a mai világra is.
Nekem személy szerint nagyon tetszett a Gantz, és amint tehetem megszerzem a manga változatot is, mer a vége azér kissé értelmetlen volt...
"They may have taken your body from me, they may have taken your life force, but they cannot take my memories or the love we shared."