én tegnapelőtt néztem végig, nagyon bejön... nem jelent meg még az OVA?
amugy én is gondolkoztam rajta, télleg elég bögyös a kiscsaj

Az tényleg mindenkinek a saját dolga, hogy gagyinak tart e valamit, viszont a tévedéseket ki kell javítani. Az OVA nem az "anime összefoglalása" , mivel a fő történeti szál a nácik elleni harc lesz (akikről még hallani sem lehetett a régi sorozatban) és csak a legelején "egyezik" a TV-ssel. Fontos szereplők kerülnek bele , akik a mangában szerepeltek. Mindettől függetlenül én még mindig azon a véleményen vagyok , hogy az OVA megvalósítása jobb sok tekintetben. Egy részről ne ítéljünk meg egy egész szériát!Kuresz írta:Nemrég néztem végig az anime-t.Hát szerintem nem egy nagy szám.Az OVA-t kb 5percig bírtam nézni,aztán töröltem a gépről.Egyedül,ami jó ebben az anime-ben,az Alucard és Walter karaktere.Ők nagyon el lettek találva.Viszont a történet(hiány) meg az a semmitmondó hangulat nekem magyon nem jött be.
-----
Az OVA,amennyit láttam belőle az anime összefoglalása.De nagyon gagyira sikeredett.Próbáltak ellőni pár poént,de siralmas lett.
Szerintem helyükön vannak azok a jelenetek, ettől kerek az egész, így Hellsing. Pláne, hogy az alkotók "kénytelenek" voltak beletenni, ha igazodni akarnak a mangához, mert abban Seras szinte minden "nem-begőzölt" jelenete hasonlóan komoly.Kuresz írta:Viszont véleményem szerint az ova,ha úgy van megrajzolva,olyan "pofákat" vágnak benne a karakterek,mint az első néhány percben,akkor (szerintem) siralmas.Mert vannak benne poénok,de hogy egy ilyen stílusú anime-be hogy kerül poén?...Ezt döntse el mondenki maga.Legfőképp horror anime-ben rosszul sikerült poénok.
Szvsz Integra sose volt nőiesIloveRenji írta:Lehet h en kepzelem be, de a 8.resznel megvaltozott vmi..ugy ertem a rajzolasban..Integral..ööö..kicsit "noiesebb" lett, jobban meg van rajzolva a haja, meg mintha kicsit Victoria is megvaltozott volna..ezt csak en latom bele,v mas szerint is igy van?
Hát ja.De viszont ez sz.tem kissé túlzás már.Amúgy Viktoria OVA-ban meg sorozatban más(ha jól láttam).Az OVA-ban már sokkal nőiesebb,pl sokat javítottak a haján,és változtattak 1 kicsit a testén is.IloveRenji írta:Na ja, ezert volt idezojelben a noiesebb, mert en is azt hittem ra h pasi..(sztem meg a frizurajaval egyutt is siman lehetne ferfi..)
Nem tudom, nekem vhogy Victoria is megvaltozott..mindegy, akkor ez az en velemenyem..nem jobb v rosszabb, hanem mas..
es telleg nem lenne jobb egy lakkcipos szepkislany, mukorommel meg kis divatos taskaval..