Az tényleg jó rész volt X-D Karasu kawaiiiiMaKo írta: A fás jelenet viszont iszonyú aranyos ^o^ ahogy Karasu ránézett Yuura xD... ("Csak nem... o_o T-te... féltékeny vagy...?" xDDD).

No látod! >< Haruka helyében én már rég... de, ez nem az a sorozatA.Hidekai írta:Ha női szemmel nézem Karast és eltekintek attól, hogy milyen a rajzolása a sorozatnak (mert hát így ugye kissé csúnya karas lol-bár imádom a sorozat grafikáját) akkor Karas biztos egy délceg fekete köppenyes lovag lenne élőben és azzal a fehér hajjal biztos hódítana XD Szal nekem is bejönne Karas ha nő lennék :P
A.Hidekai írta:Hát jah..jól is nézne ke ha Haruka Karas karjaiba dőlne és nyomatnák hogy váá imádlak édes XDD Erre Yuu szövetkezne bosszúból a főbossal és hatalmas mindent eldöntő csata zárná le az animét. Persze Karas győzne (hollywood új csillaga XDD ) és Yuu az utolsó mondatában pedig elmondaná Haruka kisasszonynak, hogy ő mindig is szerette...erre Haruka ráborul Yuu vérben áztatott testére zokogva és azt hajtogatja Yuu miért?? Yuu!!!!! Erre Yuu azt mondja légy boldog Haruka....Haruka feláll és ránéz a felkelő napra, erre Karas( tök komoly pofával)...új esélyt kapott ez a dimenzió egy jobb életre.... Fin! lol
mufurc írta:Hát nem tudom, nekem ugyan nem kéne Karasu... o__o A fehérhajú szépfiúk mindig túl kattantak (Karasu, Vicious, Enishi, Dilandau, stbstb... xD). De Fukurou-t elfogadnám. xD
mufurc írta:Btw, nem tudom, meddig láttad, de Yuu egyre csinosabb, ahogyan a sorozat megy előre. xD Vhol a közepe felé tűnt fel, hogy "hm, milyen csinos srác lett ebből a Yuuből"...
Karasu x3!!! Hát ha más nem, a nagybátyámnak szívesen elfogadnám x)) Azt a mísz, morci tekintetet csak ő tudja úgy produkálni x3 myaaa~mufurc írta:Hát nem tudom, nekem ugyan nem kéne Karasu... o__o A fehérhajú szépfiúk mindig túl kattantak (Karasu, Vicious, Enishi, Dilandau, stbstb... xD). De Fukurou-t elfogadnám. xD
xD jaja, ez nekem is feltűnt... (persze közben a sztorira is koncentráltam, csak úgy szembeszökött a dolog x)). Megnézném úgy 19-20 évesen =Dmufurc írta:Btw, nem tudom, meddig láttad, de Yuu egyre csinosabb, ahogyan a sorozat megy előre. xD Vhol a közepe felé tűnt fel, hogy "hm, milyen csinos srác lett ebből a Yuuből"...