Cím: Karin/Chibi Vampire
Fajtája: Horror, romantikus, komédia
Történet
Karin egy aranyos kislány, aki úgy tűnik, hogy egy vámpír is egyben... Azt tapasztalta, hogy minden hónapban erős, heves orrvérzése támad--vagyis, nagyon sok vér jön ki az orrából. Más szavakkal, ő egy olyan vámpír, aki a vért veszti, nem szívja másoktól. Tehát,ő a vért inkább adja az embereknek. Karin nem bántja az embereket, inkább ő maga az áldozat. De, azért néha nem tudja megállni, hogy ne szívja ki egyes emberek vérét. Az egyetlen probléma az, hogy Karin sose csinál semmit jól!
Nos, a történet valami ilyesmi lenne. Azért a legfiatalabbaknak nem ajánlom, de aki 12, 13, esetleg 14 elmúlt, az szerintem élvezné! Az egyik fórumon, nagyon sok 11 éves szereti. Bár ez inkább a manga története, az animében akkor vérzik az orra, amikor egy bizonyos valaki van a közelében. Szerintem nagyon jó!
Az epizódokat, ha nem haragszotok, ide teszem ^^
1. Epizód
2. Epizód
3. Epizód
4. Epizód
5. Epizód
6. Epizód
7. Epizód
8. Epizód
9. Epizód
10. Epizód
11. Epizód
12. Epizód
13. Epizód
14. Epizód
15. Epizód
Nos, ennyi van a YouTube-n. Ha véletlenül rossz epizódot raktam volna valahova, kérlek szóljatok! De, úgy tudom, hogy igaziból 24 része van, de csak 15 van meg eddig...vagy hát, mindegy! Majd ha megvan a többi, akkor szólok!
Manga: Az első kötet 2006. április 11-én fog megjelenni. Az angol címe Chibi Vampire, és TokyoPop-os. Egyelőre nem tudok több infót.^^
És, majd lehet, hogy a szereplők adatait is leírom majd. Addig is, jó szórakozást!