Japán elmebajok

Japán, az anime országa. Minden, ami Japánnal kapcsolatos

A japok

állatok!
20
14%
jó fejek!
49
36%
szélsőséges viselkedésformák alapján nem ítélhetők meg/el.
69
50%
 
Szavazatok száma: 138

Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo » 2008.06.19. 18:52

Odin2 írta:hogy temérdek japánmániást láttam, akik Japánt istenítették. (És furcsamód nem is a legfiatalabb korosztály, hanem huszonéves, dolgozó, értelmes (?) emberek is.)
Nézd, idegesít, hogy valaki isteníti Japánt? Akkor nem hallgatod végig. Vállat vonsz. Otthagyod. Ennyi. De ebből következteni arra, hogy ha valamit valaki dícsér, az valszeg úgyis szar... ez azért elég érdekes hozzáállás lenne azt hiszem. Fent már Surci is írta: Japán nem jobb, nem rosszabb, csak más. Szerintem nem olyan nehéz ezt elfogadni senkinek.

A jelenség amiről beszélsz egyébként, hogy sok az alaptalanul, animékből a rózsaszín, túlidealizált Japánra következtető rajongó, és hogy ez téged idegesít - igen, hát ilyen van. A rajongó rácuppan, isteníti a gumikacsát, még ha nem is ismeri rendesen, és amíg rá nem jön, hogy az nem is kacsa hanem pl. kócsag. Lehet, hogy idegesítő, de akkor nem foglalkozol vele, kész. Engem spec. legalább annyira tud idegesíteni az is, ha valaki előítéletekkel fordul egy ország emberei felé (igen, nem csak Japán, hanem általánosan is), és a saját elvárásaihoz és gondolkodásához akar mindenki mást méricskélni. Ez mondjuk számomra legalább annyira idegen gondolat - ahhoz túl sokat éltem együtt mindenféle nemzetiségűvel, hogy ezt toleráljam. Főleg, hogy ilyen gondolkodással, és minimális nyitottság nélkül mások iránt nem igazán lehet egy ember boldog, ha pl. egy másik kultúrában próbál boldogulni. Persze ettől függetlenül ilyen hozzáállás is létezik, úgyhogy én is csak megvonom a vállamat erre, és tovább megyek.
Odin2 írta: Az animék tényleg jók (kisebb-nagyobb hibáik ellenére), talán ezért akarják az emberek úgy érezni, hogy a tengerentúlón egy virágzó és emberséges kultúra várja őket, ahol olyan jellegzetesen szól az iskolacsengő, a lányokon meg cuki miniszoknya van.
Megkockáztatom, hogy nem csak ilyen animéket láttál te se, amikben ilyen Japánt festenek le. Ez egyáltalán nem így van. (Gondolom nem mondok újat, ha példaként említem a különböző japán társadalmi problémákat feldolgozó animéket, pl. ijime?) Persze vannak rózaszín álomországot bemutató animék, de úgy gondolom az anime műfaja se arra hivatott, hogy feltétlenül reális/nem reális legyen. Pont ezért (is) olyan jó. Úgyhogy én mondjuk nem feltétlenül mondanám azt, hogy csak az animék tehetnek arról, ha valaki pl. isteníti Japánt. Vagy fordítva: léteznek animék, amik erre nem adnak okot.
Odin2 írta: Aztán mikor valaki beleveri az orrukat a bugyitolvajos-metróndugós-testnedves Japán képébe, akkor inkább behunyják a szemük, és nem vesznek tudomást semmiről.
LOL, bocs, de ilyen egyszerűen nincs ^_^"". Pontosan ezek azok, amik pl. szélsőségek egy animében, vagy a média más műfajában (show műsorok, stb.). Ami egy szórakoztató műsorban túlzás, az ugyanúgy túlzás egy animében is. Én inkább az ilyen extrém példákat érzem annak, hogy animékből meg felfújt bulvár jútúbról következtetve jelennek meg.
Odin2 írta: Lehet, hogy én elragadtattam magam, meg mások is, és az átlag oszakai csinovnyiknak (lol) kedves családjával semmi köze az emlegetett japán agybajokhoz, de más honfitársainak van.
Itt nem igazán értem mire gondolsz az oszakaiakkal... De ha mindenáron úgy gondolod, hogy azok a japánok, akik pl. nem néznek ilyen extrémül sokkoló, undorító műsorokat, azok valszeg kevesen vannak, arra nem tudok már mit mondani. Érdemes kicsit kint is körülnézni Japánban, és tapasztalatok után következtetni arra, kinek milyen műsor jön be... :D
Ez így levegőbe beszélés.
Odin2 írta: De feltétlenül rossz ez? Hol megalapozatlanabb "lehúzni" Japánt, mint magasztalni?
A vitában részt vevők közül szerintem senki se magasztalta Japánt. Csak arra mutatott rá max., hogy egyszerűen Japán másmilyen, másképp kell szemlélni sok mindent vele kapcsolatban, és ne nagyon ítélkezzünk hasra csapva. Ez az amit meg kéne érteni (persze nem kötelező...).
Odin2 írta: Ez nem jelenti azt, hogy ne lennék kíváncsi Japánra. Dehogynem, az vagyok, nagyon is. Csak nem az elsűlyedt Atlantiszt várom, hanem egy csomó vicces sárgát, akiknél egy fejjel magasabb vagyok, és a piát is jobban bírom, pedig idehaza fordított a helyzet.:dirr:
Bocs, tudom hogy vicc volt, de akkor is... az ilyen hozzáállás miatt szoktak többek közt úgy viselkedni a kinti külföldiekkel a japánok, ahogy (ismét tisztelet a kivételnek). Kicsit le is lehetne szállni arról a bizonyos lóról (de akár meg is kérdezhetném, hogy kerülünk mi lóra...?), és abbahagyni ezt a sárgázást. Tudod, mindenki ember, senki se különb a másiknál, nem az a döntő, hogy ki a tökösebb és ki tud jobban pl. inni, stb... Bár gondolom csak vicc volt, szóval bocs, hogy ezt idéztem ^^" de szerintem kicsit magas lóról van megfogalmazva, még ha vicc, akkor is.
Odin2 írta: Komolyra ferdítve a szót, más életérzést, kultúrát, stb. várok. De nem jobbat... sőt.Ha tényleg eljutok Japánba egyszer, és látom a "vidéki" meg a "történelmi" Japánt, amit emlegettek előttem (szvsz. ezek csak legenda), talán megváltozik a vélményem.
Ismét csak a saját véleményem, de ameddig a fenti vicces hangnemben "lesárgázzuk", meg alapból "na majd hiszem ha látom, höh!" hozzáállásban közelítünk Japánhoz (de akármilyen másik külföldi országhoz), addig nem is fogunk mást találni ott, csak amit "elvártunk". (Tudod, ha előre eldöntöd, hogy okádni fogsz a poliptól, biztos nem fog ízleni...). Illetőleg hozzánk is hasonlóképp fognak viszonyulni vendéglátó embertársaink...:roll:

Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan » 2008.06.20. 14:15

hát lol már.. abbahagynátok? én már unom olvasni a topicot, és sztem nem vagyok egyedül. sztem a kis vitátokat folyathatnátok priviben. az elején még érdekes volt de már nagyon kezd rágós lenni a téma. :hammer:
Kép

life is pain, get over it

Avatar
Cleetus
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2008.02.29. 13:06
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: River City Highschool /Mah Boi! Inc.

Hozzászólás Szerző: Cleetus » 2008.06.20. 19:02

Szerintem folytassák,akár itt is.Végre valami olyan téma,ahol szép,velős gondolatok,illetve mások szeméből nézve marhaságok hangzanak el.Bár lehetne ennyi erővel egy magyar elmebetegségek topikot létrehozni,hisz ebben a csöppnyi országban is van elég hajmeresztő dolog. Itt van például a mai napon hoztam el egy monitort,biciklin,majdnem fék nélkül,dombról,kátyúkkal tűzdelt utakon.Absolute suicide mission,but completed.XD Egyébként rajtam volt az ízi rájder öcsém feliratú pólóm.a nap elején nem tudtam hogy szállítani fogok
Mah Boi! This peace is what all true warrior strive for!
The King,Spaceninja88 powa.
Youtube profilom:youtube.com/CleetusSilversurfer

Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan » 2008.06.20. 22:04

szerintem meg lehet h ez volt a végszó számomra arra h itthagyjam ezt a szuperjo forumot.
Kép

life is pain, get over it

Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak » 2008.06.20. 23:15

matsuo-chaaan :D ugyan már, ugyan már. annak más oka is kell h legyen ;)

btw Hikarival álláspontján vagyok, amíg vezetik a csúcstechnológiát (legalábbis nekem ez a nyerő), addig olyan "retardáltak" és perverzek amilyenek csak akarnak, meg egyébként sincs semmi közöm hozzá, h milyenek.
Azon kívül Sephiroth érveivel értek egyet és MaKo-channak hiszek (elnézést a megszólításért)

Amúgy is félreértésen alapszik a vita, Surci egy szóval sem mondta, h omfg japan is teh bestest, csupán arra szeretett volna rávilágítani, h japán nem csak a perverz pedokból áll, ha nem annál sokkal több, bár kétségtelen, h talán a legperverzebb nép (igaz nehéz ezt így kimondani, hisz nem kell messze menni, elég körbenézni, h magyar torrent oldalakról milyen pr0nokat töltenek le...) mondjuk először Ragnek adtam igazat abban, valamelyest minősíti a társadalmat az eladható műsor, de szvsz, ha nálunk is ez menne a tvben ugyanúgy néznék az emberek és miattuk még nem akarok a "fogyatékosok" közé tartozni. ( elnézést azoktól is akik azt mondják, h csak poénból néznek pl szánalmas shit győzikét )

mindenesetre japan rulz ( :P :D ), amíg az ellenkezőjét meg nem tapasztalom, de ezt a fentebb említett indok miatt (csúcstechnológia), már kb. kisiskolás korom óta így gondolom, pedig akkor még a dragonballt sem láttam (igaz h hozzánk már csak made in china jut el :( ) és a legkevésbé sem érdekel, h mennyit tapiznak a metrón, vagy mit csinálnak egy meztelen mellért. :wink:
Let's begin, de gozaimasu!

Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji » 2008.06.21. 13:27

matsuo-chan írta:hát lol már.. abbahagynátok? én már unom olvasni a topicot...
A megoldas egyszeru: ne olvasd :roll:
En pl nagyon nem unom, nagyon erdekes ugyh ne hagyjatok abba...en tul "kicsinek" erzem magam ehhez az egeszhez, leven meg nem voltam ott, nem igazan tudok gazdasagi-novekedes adatokat produkalni, meg nem erdekel olyan regota ez az egesz kultura + alapbol engem nem zavarnak ezek a dolgok h bukkake, meg az egyeb szelsosegek, rohogok egy jot, aztan pff az o dolguk...ellenben a Japant istenito emberek mar annal inkabb, meg akik azert tanulnak meg hiraganaval irni h leirhassak h Inuyasha :S (ne is beszeljunk a magyar 13 eves sikitozo yaoi fangirl retegrol) dehat ezekkel ugysem lehet semmit csinalni, valahol ok generaljak a reklamot...
Ugy erzem h csak akkor tudnek valos velemenyt krealni magamban errol az egeszrol ha ott vagyok..mert a haverom-haverjanak-baratjanak-a csaja olvasta vhol cimu velemenyekre alapozva mar regota utalnam az egeszet...

Avatar
Sephiroth
Profi
Profi
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2006.09.26. 09:30
Tartózkodási hely: In the Lifestream

Hozzászólás Szerző: Sephiroth » 2008.06.21. 16:52

IloveRenji írta:En pl nagyon nem unom, nagyon erdekes ugyh ne hagyjatok abba...
Szerintem is kell ez a téma, bár ahogy nézem mindkét oldal (+ a közvetítői irányzat) is kifogyott az érvekből... meggyőzve talán senki sem lett, de mint ahogy valaki írta is, a vita lényege néha nem is egymás meggyőzése, hanem a véleményütköztetés. Ha már minden érintett legalább elgondolkodott rajta, hogy lehet hogy nem 100%-ban csak az ő megközelítése a helyes, már nem volt hiába ez a 3+ oldal off.
IloveRenji írta: meg akik azert tanulnak meg hiraganaval irni h leirhassak h Inuyasha
Egyetértek... ennek a csoportnak az egyik legextrémebb példája, hogy a delikvens minimális tanulás után (de lehet hogy csak telepítette a kelet-ázsiai nyelvek támogatását) velős commentként oda akarta írni valahová, hogy "dögölj meg!" = shinee!, csak éppen a kanjikat még nem nagyon ismerte az aranybogár, ezért az első kanjit használta amit a wörd felajánlott neki, ez pedig a "város" volt (aminek szintén van "shi" olvasata) :D
God's in his heaven, All's right with the world

Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1845
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Hozzászólás Szerző: Surci » 2008.06.22. 00:49

Sephiroth írta:Szerintem is kell ez a téma, bár ahogy nézem mindkét oldal (+ a közvetítői irányzat) is kifogyott az érvekből...
Inkább arról van szó, hogy azóta senki nem írt olyasmit, amire eddig ne válaszoltunk volna kimerítően... A témához még annyit, hogy (a vitán kívül is) elég sok érdekes dolog feljött itt (gazdaság, kultúrtörténet, genetika, nyelvészet, stb...), csak nagyon összevissza, szal ezekről talán érdemesebb lenne külön topicokban értekezni... ^_^'
Sephiroth írta:a delikvens minimális tanulás után (de lehet hogy csak telepítette a kelet-ázsiai nyelvek támogatását) velős commentként oda akarta írni valahová, hogy "dögölj meg!" = shinee!, csak éppen a kanjikat még nem nagyon ismerte az aranybogár, ezért az első kanjit használta amit a wörd felajánlott neki, ez pedig a "város" volt (aminek szintén van "shi" olvasata)
ROTFLOL XD XD
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL

Avatar
Narumi
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1388
Csatlakozott: 2004.05.04. 14:36

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Narumi » 2008.11.04. 18:14

http://cotcot.hu/kozosseg/cikk/2510

OMFG! Nem tudom, melyik bishihez menjek hozzá! XD
Kép
心在るが故にお前のすべてを欲する
"Because I have a heart, I lust for all that you are"

Avatar
AyaDid
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2003.10.20. 17:34
Kapcsolat:

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: AyaDid » 2008.11.06. 13:34

És hogy meglegyen az üzlet, persze bevezetik a poligámiát is, hogy x millió rajongó féltékenységtől felfokozva szétverje egymást. Élelmezésügyileg sem utolsó lehetőség :mosoly:
Odi et amo. Quare id faciam fortass requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Nana
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2008.11.16. 10:09

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Nana » 2008.11.21. 10:33

Elolvastam néhány hozzászólást az előző oldalakról... (az egészhez nem volt energiám)

Sokan kritizálják Japánt a nyugati tabuk, meg értékek tükrében. De biztos, hogy ilyen egyértelmű az ellentét? Nem voltam még Japánban, ezért én is csak a médiából szerzem ismereteimet. DE Magyarországon élek, és ezért bátran állítom, hogy hülyék és perverzek itt is vannak, nem kell ahhoz a világ másik végére menni.

Nem hallottatok még MAGYAR bukkake partyról, vagy használt női bugyit áruló webshopról?
Ha mi magyarok ennyire egyértelműen elítéljük a japán aberrált faszságokat, miért tudnak ezek itt is (és amúgy bárhol nyugaton) működni?

Nem láttatok még durva hentait? Én egyszer, asszem 17 éves koromban, egy tök normális házibuliban szembesültem egy olyan hentai-jal (így írjuk?) amiben egy zöld, 20 hímvesszővel megáldott szörny épp erőszakolt egy diáklányt. És ezt MAGYAR FIÚK nézték, akikről mindaddig el se hittem volna h ilyen perverzek, és egyébként semmilyen más anime iránt nem érdeklődtek. Tudtommal ennek a műfajnak hatalmas piaca van nyugaton is. És ebbe beletartozik a diáklány rape, az anya-fiú szex minden..

Biztos, hogy több idevágó példát is fel tudnék hozni, de sztem felesleges. Kár arról beszélni, hogy egy nép- ez esetben a japán- fúj milyen beteg, mikor nagyon nagyon sok nyugati embernek is van gyomra ugyanezekhez a dolgokhoz...

"Tisztelet a kivételnek!": és ha már Japánban is van legalább egy kivétel, ő megérdemli azt a tiszteletet, hogy nem általánosítok... :idea:

Avatar
Cleetus
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2008.02.29. 13:06
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: River City Highschool /Mah Boi! Inc.

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Cleetus » 2009.01.24. 19:49

Ez csak egy oktatófilm,de nagyon beteg...
http://www.youtube.com/watch?v=xA8wmqPI63M
Mah Boi! This peace is what all true warrior strive for!
The King,Spaceninja88 powa.
Youtube profilom:youtube.com/CleetusSilversurfer

Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: marci_attila » 2009.01.24. 20:57

Szerintem cuki :D (meg beteg :D )
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)

Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan » 2009.01.25. 09:44

Erre csak azt tudom mondani, hogy: koreai elmebaj

Avatar
Odin2
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2004.02.19. 14:24
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Odin2 » 2009.02.02. 03:32

Szerettem ezt a témát nyáron.
Yuriko-chan írta:Erre csak azt tudom mondani, hogy: koreai elmebaj
De ez csak vicc, nem?:D Ugye az? Ugye senkisem csinál a kutyaszarról egy estés filmet? Ugye?

Bukkake témához: van magyar party, de japán találmány.:P Amúgy a magyarok is hülyék.:)

Mellesleg a perverzió/prüdéria elfojtások/szabatosság témája eléggé érdekelni kezdett mostanában: megnyugatató és kielégítő választ keresek az emberi ostobaság és degeneráció okaira, így hajnaltájt. Aki akar, velem tart, és priviben megváltjuk a világot.
"Egyszer eljön az idő, amikor eljön az idő" - Nabeshin

Avatar
Khaos
Profi
Profi
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2007.09.30. 22:36
Tartózkodási hely: Debrecen
Kapcsolat:

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Khaos » 2009.02.02. 05:58

Ki hülye? Mindenki, azaz minden országban vannak hülyék, és vannak még hülyébbek. A kérdés szerintem sosem az volt, hogy a japánok mennyire retardáltak, perverzek, és amit akartok (a topic címe is a japán agymenések, nem a japánok agymenése). Ha általánosítani akarnék, inkább azt mondanám, hogy a társadalmuk kettősségeire és az azokban sebtében kialakult, átvett konvencióikra való reagálás lehet egyféle ok arra, hogy miért származik a modern világ legtöbb perverz, őrült, idióta, hihetetlen és (élet)képtelen példája Japánból és/vagy miért nem tiltott ott, minden más országot meghaladó mértékben, merthogy ez tény, ha bármi más nem is.
(Természetesen viszont erre reagálni is úgy lehet, ahogy az ostor visszafordul, mert számukra ezek nagy része általános, és a normális életvitelbe beletartozhat.)

Kérdés: Kívülállóként Amerika-Európa, mint a kultúrát a történelem során meghatározó társadalmak közössége, és az őket közelebbről követő kultúrák, tehát szinte az egész világ mondhatja e azt Japánra, vagy bárki másra, hogy retardált, vagy perverz, ha önmagának van egy sajátos kultúrája, és az nem kapálózik annyira a közös irány felé vezető úton?
Liberális a föld legnagyobb százaléka, és hisz az egyenlőségben, a testvériségben, a szabad akaratban, meg amúgy is, cseresznyevirág és békés madárcsicsergés, Japán azt csinál amit akar, ha neki az kell, amit csinál, akkor csinálja szabadon. És csinálja, mert van kereslet, arra is, amit sokkal kevesebbet látni idehaza akár, mint a bukkakét, mert vannak olyan dolgok, amiket tényleg csak a mindenkori beteg állatnak titulált emberek vagy éppen a degenerált hülyék fogadnak el vagy keresnek a Földön bárhol. Példák? Ha a lolicon már nem menő példa, és "elfogadható", akkor mit szólunk a toddlerconhoz, illetve mit szólunk a szeletelős hentaihoz (nem tortát szeletelnek bennük), esetleg, hogy ötvözzük az élvezeteket, ezek tetszőleges keverékeihez.

Biztosan félreértenek páran egyből, de még egyszer mondom, nem hülyék és perverzek a japánok, DE valamiért tőlük folyik, és náluk szabad folynia a világ leg... dolgainak legálisan, a legtöbb esetben kizárólagosan. (A ... helyére meg mindenki gondoljon amit akar.)
Nem általánosítás, és nem is hinném, hogy rá lehet mondani, hogy "ugyan, ezt valahonnan vetted, nem reális, nincs háttere" mert én is feladom a topic olvasását, ha mégegyszer meglátom ezt a kifogást. Az internet arra van, hogy lásd amit egyébként soha nem látnál, és ha tényleg érdekel valami, akkor a rózsaszínből is kilátod azt a kicsit, ami a hátteréről elárul valami igazat. Erre a hétéves kisgyerek is képes a huszadik film után. Nomeg az internet nem csak jútúbból, achanból és animetorrentekből áll, ha valaki veszi a fáradtságot és nálunknál okosabb emberek kutatásait keresi meg a gugliban, akkor biztosan nem fog tévedni arról, amit ott megtud, merthogy a gugli találni fog nem is kevés témában nem is kevés tanulmányt, mert nem mi vagyunk az elsők, akik elgondolkodnak arról, hogy mi folyik Japánban.

Akár vitatkozhatunk is, de azt hiszem a már fentebb is említett érveket hátrahagyva. Ha mégis van valami, amivel éppen belesétáltam az emlegetett hibák egyikébe, betudható a fáradtságomnak.
Megelőzendő továbbá a Japándefenzív támadásokat, indokolatlan hévvel: nem támadok, tényeket írtam le. (Hogy honnan vagyok biztos bennük? Ajánlom a googlet, de nem a youtube, fanbase és egyéb szemét oldalak felé, az ilyen hülye kérdések elkerülése végett.)


Odin2: Perverziók, prüdéria. elfojtás, szabatosság? Megváltani a világot? Ez érdekel, úgy is unatkozom.
(És mellesleg nem sok ember szeret velem az adott témákról beszélgetni. Egy idő után pánikszerű visszavonulásba kezdenek.)

Avatar
Cleetus
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2008.02.29. 13:06
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: River City Highschool /Mah Boi! Inc.

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Cleetus » 2009.02.02. 14:39

Neked aztán vannak gondolataid,és ki is tudod fejezni őket.Én is benne lennék egy ilyen beszélgetésben,csak én inkább msn-en.Bár én nem tudok ilyen nyíltan és érthetően beszélni,vagy írni ilyenekről,talán,mert már Te is leírtad ezeket a gondolatokat,felesleges lenne másolnom más szavakkal.
Szerintem sem lehet általánosítani,nálunk is van éppen elég hülyeség,és idiotizmus,ahová én járok suliban,ott is tudnék mondani rengeteg példát,de az erősen off lenne.
A videóról,amit belinkeltem néhány posttal ezelőtt,szerintem van létjogosultsága,egy kisgyerek egészen biztosan másképp fogja fel ezeket a dolgokat,és egy ilyen kisfilmmel el lehet vele érni a célt,nevezetesen itt a szobatisztaságra való nevelést.De azért megér egy :wtf: táblát.És meglehetősen kínosnak éreztem,hogy megnéztem.Egyébként egy Youtube poopban láttam ennek a kis filmecskének a részletét.Megjegyzem,hogy a youtube poop egy másik agyzsibbazstó műfaj,szóval itt van egy magyar,és nemzetközi agymenés is.De ez már nagyon off volt.
Mah Boi! This peace is what all true warrior strive for!
The King,Spaceninja88 powa.
Youtube profilom:youtube.com/CleetusSilversurfer

Avatar
Cleetus
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2008.02.29. 13:06
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: River City Highschool /Mah Boi! Inc.

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Cleetus » 2009.02.17. 20:38

Egy japán fanta reklám
http://www.youtube.com/watch?v=XPzV85QWFZ0
Ilyen tanárt kérnék onizuka után. :lol:
Mah Boi! This peace is what all true warrior strive for!
The King,Spaceninja88 powa.
Youtube profilom:youtube.com/CleetusSilversurfer

Avatar
Khaos
Profi
Profi
Hozzászólások: 217
Csatlakozott: 2007.09.30. 22:36
Tartózkodási hely: Debrecen
Kapcsolat:

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Khaos » 2009.04.16. 20:36

Emlékszünk még a japán falas műsorra, ahol debilebbnél debilebb réseken kellett átjutni a nyereményért?
Nem? Mindegy, itt a Tv2-n a műsor hamarosan.

"Meg van a haladási irány, csak az a baj, hogy lefelé vezet..."

Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1101
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: iskariotes » 2009.04.17. 18:54

Minden kisfiú szeret robotokkal játsznai, de van aki élethűen szereti ezt megtenni:
http://globalgame.hu/news/6478/Gigantik ... apan_ferfi
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/

Avatar
Cleetus
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2008.02.29. 13:06
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: River City Highschool /Mah Boi! Inc.

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Cleetus » 2009.04.17. 21:06

Nem lehet rá azt mondani,hogy unatkozott. :D
Mah Boi! This peace is what all true warrior strive for!
The King,Spaceninja88 powa.
Youtube profilom:youtube.com/CleetusSilversurfer

Yoc159
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2009.01.29. 23:40
Nem: Férfi

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Yoc159 » 2009.04.28. 19:57


Avatar
Odin2
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2004.02.19. 14:24
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Odin2 » 2009.07.13. 21:13

Egy éve olyan parázs kis vita volt itt...
Kár érte, hogy nem lett érdemben lezárva...
"Egyszer eljön az idő, amikor eljön az idő" - Nabeshin

Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: zebra » 2010.01.17. 23:35

Minchi, japán (és nem mellesleg pszichó) festőművész képei:
http://minchi.lomo.jp/

Avatar
Goofy
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 480
Csatlakozott: 2007.10.03. 10:46
Kapcsolat:

Re: Japán elmebajok

Hozzászólás Szerző: Goofy » 2010.01.18. 13:26

Nagyon jók :thumb:

Válasz küldése