Inuyasha

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
Sai
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 122
Csatlakozott: 2006.07.15. 07:05

Hozzászólás Szerző: Sai »

ez a tendencia tart kb. a 100. részig, amikor a zsoldosok megjelenésével az anime visszatér a mangához
A probléma ott kezdődik ha a néző nem bírja ki azt a bizonyos részt és inkább felhagy az anime-val.
A Naraku "csáposmonszta" nem itt lépett színre, hiszen már Sango első megjelenésénél is volt hasonló, igaz, az csak Naraku egyik bábuja volt.
Tudom hogy nem az volt az első alkalom de a probléma az volt hogy egyszerűen nem tudtam komolyan venni magát az egész harcot.
Persze, hogy sikerült visszahozni, hiszen visszatértek a mangához. A zsoldosos részek szerintem nagyon hangulatosak, Jakotsu-t meg egyik ember szereti, másik nem, én jókat vigyorogtam a beszólásain. Bankotsuban tényleg van egy Hiten-es beütés, ez már nekem is feltünt
.
Lehet hogy visszatér a manga-hoz de a hangulata még mindig nem az igazi,olyan amiért az elején megszereti az ember az Inuyasha-t.+Hiába Jakotsu + Bankotsu ha a többi zsoldos még mindig a filler szereplők szinjén mozognak.
Mi van Kikyou-val? A Hakurei hegyes részek végén mindenki azt hitte meghalt, később aztán kiderült, hogy mégsem. Erre gondolsz? Más "megöljék vagy ne öljék" jelenet most nem ugrik be Kikyou-val kapcsolatban.
Még az elején amikor leesik/leugrik a mélybe de konkrétan nem úgy értettem hogy megöljék hanem hogy végre kiírják a sorozatból mert mindig eltünik és feltünik de sok érdemlegeset nem igen tesz hozzá a dolgokhoz és ilyen szempontból lassan de biztosan "felesleges" szereplővé vált,legalábbis szvsz.
Naraku mindig is osztódással szaporodott. Már a 30-40. részek környékén elkezdte gyártani az ivadékait, Kagura, Kanna, és néhány másik démon belőle született. Hakureinél a különbség mindössze annyi volt, hogy egy olyan gyereket "gyártott le", amibe belerakta a szívét, ezután pedig mindig elbújtatta a kölyköt, így ő sebezhetetlenné vált.
Na azért a Bunshinok(vagy inkarnációk ha így jobban tetszik,igazából másolat a Bunshin) nem egyenértékűek egy Hakudoshi-val ráadásul Hakudoshi után ugye még jött még egy baba.
Az anime készítőinek egész egyszerűen nem állt módjukban befejezni a sorozatot, mivel a manga még futott. Persze nyugodtan követhették volna a mangát továbbra is, csak egyrészt nagyon beérték, másrészt a csökkenő nézettség miatt jobbnak látták, ha befejezik az animét. (Ez a döntésük nekem kezdetben nagyon nem tetszett, de azt már régen is mondtam, hogy még mindig jobb, mintha valami saját befejezéssel álltak volna elő, manapság pedig egyre inkább helyeslem a döntésüket, tekintve, hogy a többi hasonló anime, amit annak ellenére is folytattak, hogy beérték a mangát, mind fillerdömpingbe fulladt.)
A manga nem feltétlenül visszatartó erő egy anime lezárását illetően és valljuk be öszintén ha egy kicsit összdugják a fejüket kitudtak volna ötleni egy jó kis befejezést(lásd.Trigun)a probléma csak az volt hogy így nem tudtak volna többet lehúzni a sorozatról.Mint tudjuk a pénz nagyúr.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Sai írta:A probléma ott kezdődik ha a néző nem bírja ki azt a bizonyos részt és inkább felhagy az anime-val.
Érdekes, én végig bírtam nézni, 30 filler nem a világ, bár tudtam, hogy mindig is nagy volt a tűrőképességem. De mondom, aki "fillerallergiás", az nyugodtan hagyja ki azt a bizonyos 30 epizódot. (Bár van 1-2 filler, ami szerintem olyan jól sikerült, hogy vétek kihagyni, pl. a Kulturális Fesztiválos, bár az nem 70-100 között van, hanem később. A fősztorihoz nincs köze, de a poénok nagyon ütnek. :D)
Sai írta:Tudom hogy nem az volt az első alkalom de a probléma az volt hogy egyszerűen nem tudtam komolyan venni magát az egész harcot.
Nekem tetszett, főleg hogy azon ritka alkalmak egyike, amikor nagyon közel kerültek ahhoz, hogy kinyúvasszák.
Sai írta:Lehet hogy visszatér a manga-hoz de a hangulata még mindig nem az igazi,olyan amiért az elején megszereti az ember az Inuyasha-t.+Hiába Jakotsu + Bankotsu ha a többi zsoldos még mindig a filler szereplők szinjén mozognak.
Értem mire gondolsz, sajnos idővel tényleg vesztett a sorozat a hangulatából (más kérdés, hogy szerintem nem az animében, hanem a mangában, és abban is később), viszont én nem minden zsoldosra mondanám, hogy a filler szereplők szintjén állna. Kyokotsu, és Mukutsu tényleg elég "2D-sek" voltak, viszont a többieknek mind saját egyénisége volt. :D (OK, Ginkotsu vitatható, de nekem bejött, hogy egy "középkori terminátor" :lol:)

Sai írta:Még az elején amikor leesik/leugrik a mélybe de konkrétan nem úgy értettem hogy megöljék hanem hogy végre kiírják a sorozatból mert mindig eltünik és feltünik de sok érdemlegeset nem igen tesz hozzá a dolgokhoz és ilyen szempontból lassan de biztosan "felesleges" szereplővé vált,legalábbis szvsz.
Az elején azt a leesős részt úgy ahogy van elszúrták az animében. :? Szóval ott csak annyit látunk, hogy lezuhan egy szabadékba, aztán pár rész múlva egy faluban virágot szed a gyerekekkel. Én is néztem, hogy "Mi a fene...?" :shock: A mangában annak a fejezetnek a végén, amikor lezuhant, megtudjuk, hogy egy folyó van a szakadék alján, és abba esett bele, utána mutatják is, ahogy a partra vonszolja magát. Kikyou már az elejétől kezdve egy eltűnő-feltűnő szereplő, nyílván személyfüggő, hogy ez kinek mennyire jön be, nekem tetszett, hogy olyan titokzatos és míg mindenki "hent-alapon" próbálja legyőzni Narakut, ő inkább az alternatív megoldást keresi, illetve a gyöngy erejét akarja használni. (Egyébként éppen a múlt heti fejezetben halt meg. :()
Sai írta:Na azért a Bunshinok(vagy inkarnációk ha így jobban tetszik,igazából másolat a Bunshin) nem egyenértékűek egy Hakudoshi-val ráadásul Hakudoshi után ugye még jött még egy baba.
Japánul nem tudtam mi a nevük, de a hivatalos angolban "offspring of Naraku", ezért használtam az "ivádékok" szót. (az "inkarnációt" szerintem inkább ne használjuk, az egy félresikerült magyar fordítás volt a TV-sek részéről, és egyébként sem pontos) Hakudoushi után nem még egy baba volt, hanem ugyanaz. :) Szóval Kagura és a gyerek szerzetesek lelkében keresték a túlvilágra vezető utat, és az egyik ilyen akciónál egy szent tárgy hatására a baba kettévágódótt, de regenerálta magát, az egyik fele ugyanolyan lett, mint a volt, a másikból született Hakudoushi.
Sai írta:A manga nem feltétlenül visszatartó erő egy anime lezárását illetően és valljuk be öszintén ha egy kicsit összdugják a fejüket kitudtak volna ötleni egy jó kis befejezést(lásd.Trigun)a probléma csak az volt hogy így nem tudtak volna többet lehúzni a sorozatról.Mint tudjuk a pénz nagyúr.
Persze, de a Rumiko-cuccoknak eddig még sosem csináltak saját befejezést, inkább félbehagyták őket. Miért pont az IY lenne kivétel? (bár megjegyzem, nem csak a Rumiko-animéknél, hanem más shounen mangáknál is egyre inkább kezd ez a tendencia elterjedni) A Trigun pedig elég más eset. Egyrészt ott a mangaka tudtommal az egész anime készítését felügyelte, és nem csináltak olyat, ami az ő elképzeléseivel ellenkezett volna, másrészt amikor a Trigun anime készült, a manga még nagyon az elején járt, ezért nem is maradt más megoldás, minthogy egy eltérő befejezést találjanak ki, különben csak maximum egy pár epizódos OVA lehetett volna belőle. (Ezt kb. ahhoz tudom hasonlítani, mintha az IY animét akkor kezdték volna el csinálni, amikor a manga még csak az 5. kötet környékén tartott.) És persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a Trigun anime nem volt annyira népszerű Japánban, mint az IY, ezért valószínű, hogy a Trigunt ezért sem tervezték 100+ részesre. (Ez nem bántás, ez tény, most már az IY sem népszerű, de ha mindkét animét összehasonlítjuk a maguk idejében, akkor látszik, hogy az IY-nek több fanja volt.) Amúgy a Trigun anime ott van a kedvenceim között, de speciel én jobban örülnék, ha abból is most készülne anime, és 100%-osan a manga alapján haladna. Nekem biztos, hogy még jobban tetszene, mint a "mostani" Trigun anime, bár lehet, hogy ezzel is egyedül vagyok, de mit csináljak, szeretem a hosszú sorozatokat, és a Trigun világából lett volna még mit kihozni, ahogy ezt a mangában meg is tették.
Kép
Avatar
Sai
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 122
Csatlakozott: 2006.07.15. 07:05

Hozzászólás Szerző: Sai »

Persze, de a Rumiko-cuccoknak eddig még sosem csináltak saját befejezést, inkább félbehagyták őket. Miért pont az IY lenne kivétel?
Hát lehet hogyha most kivételtettek volna még menthető lett volna a dolog de ma már annyira megkopott a népszerűsége hogy szvsz egy "komolyabb" folytatás is kérdéses lehet.
Trigun pedig elég más eset. Egyrészt ott a mangaka tudtommal az egész anime készítését felügyelte, és nem csináltak olyat, ami az ő elképzeléseivel ellenkezett volna, másrészt amikor a Trigun anime készült, a manga még nagyon az elején járt, ezért nem is maradt más megoldás, minthogy egy eltérő befejezést találjanak ki, különben csak maximum egy pár epizódos OVA lehetett volna belőle.
Ok.Akkor Narutaru^^
A Trigun-os téma már nagyon off bár valamennyire egyetértek veled(még csak az 5. kötetnél tartok a manga-t illetően)bár az anime nekem is bejött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sai 2006.07.18. 18:07-kor.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Sai írta:Hát lehet hogyha most kivételtettek volna még menthető lett volna a dolog de ma már annyira megkopott a népszerűsége hogy szvsz egy "komolyabb" folytatás is kérdéses lehet.
Szerintem nem is fogják folytatni, még a manga vége után sem, pedig örülnék neki. :( Bár attól függ milyen folytatásra gondolunk: ha valami saját ötlettel állnak elő, megváltoztatva ezzel a manga sztoriját, annak nem örülnék. (Ezért is mondtam, hogy akkor már jobb a félbehagyott sorozat, mivel a mangát utolérték, "filler-sagának" meg végképp nem örültem volna.) Szóval nekem egy második széria, ami a manga alapján megy, ideális lenne, és anno beszéltek is róla, hogy esetleg lesz, de ma már a népszerűségét elnézve tényleg kétségessé vált. :(
Sai írta:Ok.Akkor Narutaru^^
Ez most hogy jön a Trigunhoz, az IY-hez, vagy bármihez? ::reliev::
Sai írta:A Trigun-os téma már nagyon off bár valamennyire egyetértek veled(még csak az 5. kötetnél tartok a manga-t illetően)bár az anime nekem is bejött.
A Trigun off, de te hoztad fel, aztán akkor már gondoltam, hogy tárgyaljuk ki, miben különbözik az ő esete az IY-től. :)
Kép
Avatar
Sai
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 122
Csatlakozott: 2006.07.15. 07:05

Hozzászólás Szerző: Sai »

Ez most hogy jön a Trigunhoz, az IY-hez, vagy bármihez?
Szintén egy manga alapján készült mégis sikerült mondhatni normálisan befezni pedig a manga ha jól tudom hosszab és több van benne minthogy azt 13 részbe belelehessen sűríteni.
Szerintem nem is fogják folytatni, még a manga vége után sem, pedig örülnék neki. Bár attól függ milyen folytatásra gondolunk: ha valami saját ötlettel állnak elő, megváltoztatva ezzel a manga sztoriját, annak nem örülnék.
Ez megitélés kérdése:én jobban örültem volna egy kerek egész történetnek amelyet bár nem Rumiko álmodott meg(de kikérhették volna a véleményét)de még mindig jobb mint hogy fogták és csakúgy ott hagyták teljesen nyitottan.
Avatar
Nakamura Kazuma
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2006.05.19. 20:46
Tartózkodási hely: in your mind
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Nakamura Kazuma »

Egyesek milyen tragarak lettek hirtelen... :?
'SYD BARREEEEEEEEEEEEETT!!!!!!!!!!'


http://kazuma.middangeard.org.uk
Pink Floyd Fan Site
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Nakamura Kazuma írta:Egyesek milyen tragarak lettek hirtelen... :?
Trágár? :shock: Nem is káromkodtunk. :D Sai amúgy is kb. az 5. ember, aki azzal jön, hogy el van nyújtva a sztori (és tényleg, de szerintem ameddig az anime bemutatja, ott még nem), szóval már megszoktam. :wink:
Kép
Avatar
Sai
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 122
Csatlakozott: 2006.07.15. 07:05

Hozzászólás Szerző: Sai »

Nakamura Kazuma:WTF?
Titkos:Akkor ez neked rutin munka mi?^^Amugy a manga hányadik fejezete(vagy kötete) az kb. ahol az anime-t abba hagyták?Vagy hol tér el úgy elég rendesen?
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Sai írta:Titkos:Akkor ez neked rutin munka mi?^^Amugy a manga hányadik fejezete(vagy kötete) az kb. ahol az anime-t abba hagyták?Vagy hol tér el úgy elég rendesen?
Kb. :wink: Az anime a manga 36. kötetének a háromnegyedéig jutott. Eltérés nem annyira volt, elég pontosan követték a mangát (1-2 olyan, hogy a mangában Bankotsu kardja eltörik, az animében nem, vagy az, hogy Kagura az animében nem pont akkor adja oda IY-éknek a kristályokat, amikkel Naraku gyerekét keresik, mint a mangában, de ezek apróságok), viszont ami feltünt, hogy Kikyou-t nagyon utálhatják, vagy nem tudom miért, de sok jelenetét átírták az animében. Szóval a legelső lezuhanós rész, amiről meséltem (mangában még annak a fejezetnek a végén mutatják, hogy kimászik a folyóból, animében pedig csak lezuhan, aztán később felbukkan, és a néző totál nem érti, hogy mit keres ott, meg egyáltalán hogy maradt életben), aztán később, amikor Kagométól elveszi a Shikon szilánjait, megpróbálja megölni. Ez mindkét verzióban benne van, de teljesen másképp. Amikor IY jön és megmenti, a mangában Kikyou nem nagyon reagál, max kicsit csalódott, de mivel nem az a fő célja, hogy Kagomét eltegye láb alól, ezért nem zavartatja magát. Animében ellenben levág egy főgonosz csajhoz illő nevetést, és majdnem szószerint lehülyézi IY-t és Kagomét, már csak egy "úgyis kinyírlak mindkettőtőket egy nap, nem hagyom, hogy boldogok legyetek!" szöveg hiányzott volna... :? Szóval nem tudom honnan jött az ötlet, hogy meg akarja ölni bármelyiküket, a mangából látszik, hogy Kagome-t csak megpróbálta, mert épp lehetősége volt rá, IY-t pedig az elején akarta magával vinni a pokolba, de miután mindkét terve meghiúsult, nem próbálkozott többször. És ezzel el is érkeztünk az egyik legdúrvább eltéréshez. Amikor Naraku egy óriási lélekgyüjtő démonnal próbálja megölni Kikyou-t, de IY megmenti. Ezek után Kikyou tovább akarja üldözni Narakut, de IY mondja, hogy túl veszélyes és inkább fel kellene hagynia vele. A mangában ezt egy gyönyörű jelenettel zárják a végén, IY ezt mondja: "Kikyou, egyszer azt mondtad, hogy az életem a tiéd. Ez esetben a te életed az enyém!" Ezután teljesen konfliktus nélkül válnak el. Ezt a szép, romantikus, és megható jelenetet sikerült az animében hazavágni, ahol Kikyou előkap egy konyhakést, és IY nyakának szegezi, csak azért, mert az megpróbálta lebeszélni arról, hogy ne üldözze Narakut. :evil: (Mellesleg már akkor éreztem, hogy ez a konyhakéses jelenet sántít, amikor még nem is olvastam mangában, ugyanis már szemtanúi voltunk, hogy IY-t az sem viseli meg túlzottan, ha harc közben átszúrják a gyomrát, és a sebessége is többszöröse egy emberének, szóval simán el tudott volna ugrani, mielőtt Kikyou leszúrja. :roll: ) Szóval nem tudom, mit gondolt a Sunrise, amikor ezeket a jeleneteket belerakta. :? Ezen kívül még ott van a 70-100 filler dömping, illetve később a 124 rész után is lesz pár filler, de mást nem nagyon írtak át az animében. (OK, a Moviek közül szinte mindegyikben van valami baki, ami ütközik a TV sorozattal és a mangával, de a filmek amúgy sem lettek annyira jók, és csak melléksztorik.)
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Akik nagyon kíváncsiak Sesshoumaru anyjára, azok olvassák el a legújabb (466.) fejezetet, végre feltünt. :D
Kép
Avatar
Nakamura Kazuma
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2006.05.19. 20:46
Tartózkodási hely: in your mind
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Nakamura Kazuma »

Persze kis s*aros pöcs, ge*iláda, de jól kitalálták, Naraku is gennyláda mégis birod.
(Wagner)
Igen, az a rész nekem is teccett, Yaken miatt is meg Rin miatt is...tök poén arc Yaken, mindig cseszegeti szegény lányt
(Wgner again)

Erre gondoltam, nem rátok... Tudom idéznem kellett volna rögtön, elnézést
Ja, és...
addig ilyen tök relytéjes volt (nemtomhogykellirni)...sztem
pont fordítva: rejtélyes

Ps.: Sai, minek titulálnád a 'What the fuck?' kifejezést? :weh:
'SYD BARREEEEEEEEEEEEETT!!!!!!!!!!'


http://kazuma.middangeard.org.uk
Pink Floyd Fan Site
Avatar
Rage
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1319
Csatlakozott: 2003.09.21. 14:51
Tartózkodási hely: Durva Duó HQ

Hozzászólás Szerző: Rage »

Egyet kell, hogy értsek, valamivel finomabban illene fogalmazni, tekintve, hogy a fúrumot (és nagy valószínűséggel főként ezt a topikot) nemhogy még nem nagykorú userek, de kiskorúak is szép számmal olvassák. Tessék jó példát mutatni. :cool:
Give me a chance to redeem myself, and I will sin no more.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Nakamura Kazuma írta:Erre gondoltam, nem rátok... Tudom idéznem kellett volna rögtön, elnézést
Semmi gond, csak nem értettem, így már tiszta, és igazad van. :)
Kép
Avatar
Ryou
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 457
Csatlakozott: 2006.07.15. 10:10
Tartózkodási hely: Unknown
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ryou »

Egyetértek Rage-l.Kis gyerekek betoppanak ide s látnak valami hátmmm káromkodást.S oda fut az anyjához s elmeséli s az anyja padloba veri a fejét, hogy miket tanul itt a kis gyerek ennyi évesen.Szoval kicsit szeb beszéd.Rin kicsit nagyobb lenne szerintem még az is lehetne hogy õsszejõjjõn Sesshomaru-val.Hisz azé az apjától õrõkõlte izlését meg stb stb...
-Shirogane Anime Fórum-
"Dad, is Heaven near China?
It might be closer to Africa."
"Can you see in the darkness of heart?I want to keep it Dark. Remember: I'm inside of you!"
Avatar
KazeKami
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2006.07.19. 19:29

Hozzászólás Szerző: KazeKami »

Szóval a legelső lezuhanós rész, amiről meséltem (mangában még annak a fejezetnek a végén mutatják, hogy kimászik a folyóból, animében pedig csak lezuhan, aztán később felbukkan, és a néző totál nem érti, hogy mit keres ott, meg egyáltalán hogy maradt életben

Ez így nem teljesen igaz, az anime-ben is szerepel az a jelenet mikor Kikyou kisodródik a partra.
Egyébként a többiben igazad van, az a késes jelenet nem igazán illet bele a jelenetbe :mad:
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Igen az animében is benne van, de előszőr tényleg fura, hisz láttad lezuhanni aztán már falusiakkal van. De utána az anime 22. részében visszaemlékszik , hogy folyóba esett.
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
Nakamura Kazuma
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2006.05.19. 20:46
Tartózkodási hely: in your mind
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Nakamura Kazuma »

Rage írta:Egyet kell, hogy értsek, valamivel finomabban illene fogalmazni, tekintve, hogy a fúrumot (és nagy valószínűséggel főként ezt a topikot) nemhogy még nem nagykorú userek, de kiskorúak is szép számmal olvassák. Tessék jó példát mutatni. :cool:
Hát szerintem a legfiatalabbak, akik az ilyen topikokat olvassák, már "tisztában vannak" ezekkel a kifejezésekkel, de csak már a miheztartás végett nem kéne

Ps.: Meg aki nem nagykorú, az már eleve kiskorú, nem? :-P
'SYD BARREEEEEEEEEEEEETT!!!!!!!!!!'


http://kazuma.middangeard.org.uk
Pink Floyd Fan Site
Avatar
Nakamura Kazuma
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 65
Csatlakozott: 2006.05.19. 20:46
Tartózkodási hely: in your mind
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Nakamura Kazuma »

Titkos írta:Akik nagyon kíváncsiak Sesshoumaru anyjára, azok olvassák el a legújabb (466.) fejezetet, végre feltünt. :D
Sajna, azon az oldalon (amelyiket régebben mutattál, az Ear Tweaket) csakazértis nincs rajta a 466. csak a 465 :cry: http://www.ear-tweak.com/iy_manga/index.htm

Ja és a 465ben hogy szerepel a Kikyou, amikor elvileg a 137. környékén (másodszorra is) meghal?? :wwall: ::bawl:: :osangry: [/url]
'SYD BARREEEEEEEEEEEEETT!!!!!!!!!!'


http://kazuma.middangeard.org.uk
Pink Floyd Fan Site
Avatar
Raisu
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 485
Csatlakozott: 2004.05.02. 17:47

Hozzászólás Szerző: Raisu »

Lehet rosszul emlékszek, de még a 137. és a 167. rész között szerepel. A 137. részben sem halt meg, csak megint leesett. Nincs szerencséje szegénynek a szakadékokkal :(
Avatar
Sai
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 122
Csatlakozott: 2006.07.15. 07:05

Hozzászólás Szerző: Sai »

Igen de még mielőtt leesett kap egy isteneset Naraku-tól + HA jól emlékszem akkor nem sima vízbe esett.Márha a Hakureizan-os esettről van.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Elhaym írta:Igen az animében is benne van, de előszőr tényleg fura, hisz láttad lezuhanni aztán már falusiakkal van. De utána az anime 22. részében visszaemlékszik , hogy folyóba esett.
Akkor arra a flashbackre nem emlékszem már. De a mangában akkor is jobban meg van csinálva, hogy még annak a fejezetnek a végén kimászik a folyóból, amelyikben lezuhant, a folyópart meg tele van koponyákkal. :D
Nakamura Kazuma írta:Sajna, azon az oldalon (amelyiket régebben mutattál, az Ear Tweaket) csakazértis nincs rajta a 466. csak a 465 :cry: http://www.ear-tweak.com/iy_manga/index.htm
Semmi gond, van új cím: http://www.tokyotosho.com :wink: Torrentes ugyan, de a keresőbe beírod, hogy "inuyasha", és kiadja a fejezetet.
Nakamura Kazuma írta:Ja és a 465ben hogy szerepel a Kikyou, amikor elvileg a 137. környékén (másodszorra is) meghal?? :wwall: ::bawl:: :osangry:
Hakureinél nem halt meg, ott csak Naraku megsebezte a vállát (ezzel lesz is még baja a továbbiakban), illetve a szakadékba zuhant, viszont a shoukiban nem merült el, mert asszem a lélekgyüjtői elkapták és elvitték. (vagyis az egyik épp belerepült a shoukiba és az mondjuk fel is olvadt rögtön, de a többi gondolom kimentette Kikyou-t, mert különben belőle sem maradt volna semmi)
Kép
Avatar
KazeKami
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2006.07.19. 19:29

Hozzászólás Szerző: KazeKami »

A 151. részben bukkan fel újra Kikyou.
Mivel a teste szent csontokból és a sírjából vett földből állt, a gyomorsav megtisztúlt, vagy vmi ilyesmi. :roll: Aztán kagome megérinti és így ő menti meg az életét.
Avatar
Edina-chan
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 592
Csatlakozott: 2004.02.07. 08:51
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Edina-chan »

Gyomorsav XDDDD
Amúgy az jó rész volt.^^
Avatar
Youko-Ryuu
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 71
Csatlakozott: 2006.05.10. 21:07
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Youko-Ryuu »

Titkos írta:Akik nagyon kíváncsiak Sesshoumaru anyjára, azok olvassák el a legújabb (466.) fejezetet, végre feltünt. :D
hellóka!
Nah és hol lehet elolvasni az a fejezetet????
Naon érdekelne!

Ano! Sztem meg Sesshoumaru ne jőjjön össze Rinnel!
Maradjon csak meg szólo Bishounen-nek! V keressen magának egy démont csajt! Nekem nem fexik az ötlet. mivel olyanok mint ha apa-lánya lennének. szal én viszolygok ettől az ötlettől.
http://j-radio.hu
A felkelőnap Hangja!!
Hallgassátok Ti is!
Hamarosan élő műsorral is jelentkezünk!
ill Az Anime Conról szokás szerint élő közvetítést adunk! :)
Avatar
Ryou
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 457
Csatlakozott: 2006.07.15. 10:10
Tartózkodási hely: Unknown
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ryou »

Kapjon egy démon Bishoujo-t? :-P Az nem lenne izgi.Mert mindig azt mondta hogy neki nem kell halandó csaj.De az lenne jó ha mégis õsszejönne egyel.Mondjuk az igaz hogy Rin-nel ne mert hát tényleg olyanok mint apa-lánya, de akkor valami más halandóval.Az lenne jó s izgi. :D
-Shirogane Anime Fórum-
"Dad, is Heaven near China?
It might be closer to Africa."
"Can you see in the darkness of heart?I want to keep it Dark. Remember: I'm inside of you!"
Válasz küldése