Őszi Animecon

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Avatar
Lione
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 78
Csatlakozott: 2006.05.15. 18:42
Tartózkodási hely: Za Warudo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Lione »

Narumi írta:Ja, látom. A regisztrációd rendszer működése 8.13.-tól beindul, ehhez képest 15-e van és semmi. :-P Nem inkább 9.15.?
elméletileg már megy... gyakorlatilag:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''F','','','N','7a7e4bd365e8ae1bca876f9a24cf2da3',0,1155925130)' at line 1

akkor most vajon megjegyzett engem, vagy nem? ^^'''''''
Kép
Avatar
Tukeinon
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2006.04.11. 20:25
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Tukeinon »

Barmilyen regisztracios problemaval - mint pl ez - irjatok a kovetkezo cimre: mac@arnyakvolgye.hu
A konkret hibauzenetet is mellekeljetek neki, csak akkor tud tenni is valamit.
Nem jegyzett meg, pls irj neki egy reszletes levelet amilyen hamar csak lehet.
Lione írta:
Narumi írta:Ja, látom. A regisztrációd rendszer működése 8.13.-tól beindul, ehhez képest 15-e van és semmi. :-P Nem inkább 9.15.?
elméletileg már megy... gyakorlatilag:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''F','','','N','7a7e4bd365e8ae1bca876f9a24cf2da3',0,1155925130)' at line 1

akkor most vajon megjegyzett engem, vagy nem? ^^'''''''
Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo »

És van már egy AnimeCon fórum is, szerintem ott is kérdezzen mindenki bátran, hátha hamarabb tudnak a szervezők közvetlenül is segíteni, infókat mondani --> http://www.animecon.hu/forum/index.php

-----------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok cosplayesek! ^^

Az idei 2006 őszi anime con rendezvény keretén belül ismét alkalmatok nyílik részt venni a cosplay versenyen! A versenyre való jelentkezés, és a körülmények azonban ismét kicsit változtak, úgyhogy kérek minden cosplayelni vágyót, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

I. A régi (tehát az eddigi cosplay versenyekre nevezett) ruhával/ruhákkal nem lehet indulni. Ha tehát az előző versenyre neveztél, és most is szeretnél a versenyen részt venni, akkor egy új ruhával indulj (természetesen a régit is elhozhatod, ill. beöltözhetsz abba is, de a versenyből így kizárod magadat, tehát csak az újban indulhatsz).

II. A versenyen ezúttal is köszönségszavazás lesz. Két kategóriában indulhatnak a versenyzők: egyéni (egy személy) és csoportos (kettő vagy több személy). A közönség mind a két kategóriában egy személyt ill. csoportot jelölhet meg. Csoportos kategóriát természetesen csak abban az esetben indítunk, ha van megfelelő számú jelentkező rá.

III. A versenyre ugyanúgy mint az előző conon, most is előre kell jelentkezni, méghozzá elektronikus felületen keresztül. A felület a www.animecon.hu oldalon tudjátok elérni. A következő lépéseket kell megtennetek:
Egyéni:
1. Regisztrálsz az animecon.hu oldalon.
2. Bejelentkezel.
3. A bal oldali menüben a cosplay opciót kiválasztod.
4. Jelöld be az egyéni kategóriát és klikkelj a küldés gombra.
5. Töltsd ki a mezőket (anime címe, karakter neve) és töltsed fel a karaktered képét, majd ismét klikkelj a küldés gombra.
Figyelem, feltöltött kép nélkül jelentkezésedet vissza fogjuk utasítani.
6. Ha minden rendben van, klikkelj a "lezárás menüpontra".
7. Néhány napon belül visszajelzést fogsz kapni, hogy a jelentkezésedet elfogadtuk-e, vagy valamilyen probléma miatt visszautasítottuk.

Csoportos:
1. A csoport minden tagjának regisztrálnia kell.
2. A csoport vezetője a cosplay opciót kiválasztja.
3. Kiválasztja az "új csoport" opciót.
4. Kitölti a mezőket, mint az egyéninél, de a csoport nevét is meg kell adnia. A csoport nevének egyedinek kell lennie, a többi tagnak ezt kell bejelölnie majd.
5. A csoport többi tagja belép, kiválasztja a cosplay menüpontot.
6. A "Létező csoport" menüpontot kijelöli, és a küldésre klikkel. Figyelem, aki csoportba jelentkezik, az egyéniként nem nevezhet!
7. Beírja a karaktere nevét, és a legördülő menüből kiválasztja a csoportja nevét.
8. A csoport vezetője a cosplay menüpontot kiválasztva bejelöli, hogy a csoportba jelentkezők a csoport tagjai-e, vagy sem. Erről a csoportba jelentkezők visszajelzést kapnak.
9. Mikor minden tagot bejelölt a csoport vezetője, akkor lezárja a jelentkezést.
10. Egy-két napon belül visszajelzést kap a csoport vezetője, hogy a nevezést elfogadtuk-e, vagy valamilyen probléma miatt visszautasítottuk.

FIGYELEM! A lezárás utáni regisztráción nem lehet változtatni. A lezárás pedig szükséges ahhoz, hogy a versenyre való regisztrációd érvényes és teljes legyen.

A jelentkezési határidő: 2006. szeptember 25, hétfő! Kérünk mindenkit, hogy próbáljanak meg időben jelentkezni, mert utólagos jelentkezéseket (a helyszínen, ill. a határidő után) nem fogadunk el! Amennyiben bármilyen kérdés/kérés, probléma merül fel a cosplay versennyel kapcsolatban, úgy írj egy e-mailt a cosplay@animecon.hu -ra. (Ezen az e-mail címen a versenyre jelentkezni NEM LEHET).

Természetesen továbbra is bárki beöltözhet a conon, anélkül, hogy versenyezne, ilyen tekintetben tehát semmi komolyabb változás. ^_^ Várjuk minden versenyezni vágyó jelentkezését!
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

Amugy most is kellenek emberek akik segitenek?Az oszi conon is segitettem (unk) felrakni a rajzversenyes kepeket, most is ha van igeny onkentesekre akkor szivesen megjelenek...
Avatar
Tukeinon
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2006.04.11. 20:25
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Tukeinon »

Igen, ezuttal is szuksegunk van segitokre. Az Oszi AnimeCon 2006 forumaban (http://animecon.hu/forum) a 'Segitoket keresunk!' temaban varjuk a jelentkezeseket, ott is adunk hirt arrol, pontosan mikhez kellenenek segitok.
IloveRenji írta:Amugy most is kellenek emberek akik segitenek?Az oszi conon is segitettem (unk) felrakni a rajzversenyes kepeket, most is ha van igeny onkentesekre akkor szivesen megjelenek...
Avatar
Kigzerek
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2006.07.20. 09:30
Tartózkodási hely: Pécel Gigapolisz
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kigzerek »

Az jegyelővétel nagyon jó ötlet. :cool:

De úgy kéne megoldani, hogy ne torlódjon fel olyan nagy sor az elővételeseknél, mint Miskolcon.
Emlékszem, voltak ott olyanok, akik inkább átálltak a másik sorba, hogy hamarabb bejussanak.
Avatar
Kira
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2004.10.10. 10:15
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kira »

A jegyárusításnál ezúttal tapasztalt emberek fognak ülni, így igyekszünk gyorsítani a sorok haladásán! (De sajnos megint várható, hogy egy kisebb sor kialakul majd, mert egyszerre fizikailag csak egy embernek tudunk jegyet adni... ^^;)


És amennyiben még nem ismernétek, itt a Rajzverseny kiírása:
---

Akárcsak a tavaszi Sakura Party-n, így ősszel is lesz rajzverseny és kiállítás. Ismét örömmel várjuk a pályamunkákat kezdőktől és profiktól egyaránt. Kérjük, mindenki alaposan olvassa el az alábbiakat!

A versenyre a képeket csak előre lehet leadni, a con helyszínén NEM! Személyesen a budapesti meeten adhatjátok le, minden szombaton 17:00 után a Westend City Center aluljáró szintjén, az éttermekhez közeli részen. A rajzokkal Kírát keressétek, vagy bármelyik MAT elnökségi tagot.
Ha postán külditek a képet, akkor a MAT postfiókjába küldhetitek, a cím:
Magyar Anime Társaság
Budapest, 1380
Pf. 1173

A jelentkezés kizárólag a regisztrációs lapon keresztül történik. (klikk a regisztrációs menüpontra
A képek beküldésének legvégső határideje 2006. szeptember 25. hétfő!


Ezúttal is "Fanart" vagy "Original" kategóriákban lehet jelentkezni.

* Fanartnak számít az olyan kép, ami már létező anime/manga figurát/jelenetet ábrázol (Inuyasha, Slayers, stb). Itt is felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a képnek valamennyi eredetiséget tartalmaznia kell. Próbáld meg egyedi pózban, érdekes háttérrel megrajzolni a kedvencedet, és ne csak mechanikusan másolni.

* Originalnak számít az a kép, aminek a tartalma teljes egészében a rajzoló fantáziájából született (nem tartalmaz létező anime figurákat). Egyetlen megkötés, hogy a rajz anime stílusú legyen (vagy valahogyan kötődjön a japán kultúrához). Vagyis egy szép japán tájképpel még lehet nevezni, ha valaki olyat tud rajzolni, de egy Mona Lisa-t sajna még a fanartban sem tudunk értékelni :)

Örülnénk neki, ha az original képekhez egy kis leírást is mellékelnétek (maximum 4-5 sort), amiben leírjátok ki vagy mi van a képen, esetleg a kép megértését szolgáló történetecskét. Ezeket a leírásokat, ha a hely engedi, kirakjuk a kép mellé. A képpel együtt küldjétek (nyomtatva vagy kézzel is jó, csak olvasható legyen). Természetesen nem kötelező a dolog!

A rajzok elkészítésének módja szabadon választott (Olajfestménytől kezdve a szénrajzon át a CG-ig bármi lehet).

*Egy személy kategóriánként egy képpel nevezhet!*

A beküldött kép minimum A/5-ös, legfeljebb A/3-as méretű lehet. (Külön kérésre ettől el lehet térni). A képnek kiállíthatónak kell lennie! (Nem lehet: gyűrött, szakadt, vagy spirálfüzetes lap, se szalvéta). Kérjük, ügyeljetek arra, hogy mivel a legtöbb esetben a postásra fogjátok bízni a képet, megfelelő (buborékos) borítékban érkezzen be - vagy pedig Pesten személyesen adjátok át. A szállítási sérülésekért felelősséget nem vállalunk!!!

A képek visszajuttatása, amennyiben megoldható, személyesen fog megtörténi, vagy pedig utólagos egyeztetéssel postán. A szállítási sérülésekért felelösséget nem vállalunk!!!
Ha valaki mást bíztok meg, hogy vigye el a képeteket, úgy ezt a regisztrációt követően jelezzétek nekünk egy külön e-mailben a razverseny@animecon.hucímen!

Fontos, hogy minden kép hátulján szerepeljen az alkotó teljes neve, e-mailcíme és a kép címe! Ha akarod, megadhatod még a becenevedet is, de az (lévén nem mindenki rendelkezik vele :) ) nem kötelező.


A zsűri fenntartja a jogot, hogy egy képet kizárjon a versenyből amennyiben:

* A kép tartalma pornográf vagy sérti a jóízlést.
* A kép valamilyen művészeti albumból lett fénymásolva vagy nyomtatva.
* A kép fizikai állapota nem teszi lehetővé a kiállítást.
* A kép teljes egészében másolt, plágium.
* A kép nem a beküldő szellemi és fizikai munkája.

További információt a rajzverseny@animecon.hu címen kaphattok.

Remélem sokan kedvet kaptak a rajzoláshoz, és sok szép képet állíthatunk majd ki. Tavasszal több, mint 120 képet tehettünk ki; reméljük, most ősszel is rengetegen kaptok kedvet a rajzoláshoz!

Jó rajzolást mindenkinek.

-Kíra-
Zsigerileg gonosz, mint Marylin Manson
Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo »

Sziasztok!

Várjuk minden olyan lelkes ember jelentkezését, akik hajlandóak lennének segíteni a 2006-os őszi cosplay verseny helyszíni lebonyolításában. A "segítség" alatt a következőket kell érteni:

- cosplay versenyzők terelgetése és összeszedése
- a versenyzők összeszámolása, számontartása a helyszínen
- a színpad előtt a sorok rendezése, és a nevezők sorrendbe állítása
- az öltözők felügyelete (megfelelő rendet hagytak-e a versenyzők, miután elvonultak - amennyiben nem, úgy rendrakás)
- a verseny egész ideje alatt a rend fenntartása (ne menjenek fel túl hamar/későn a színpadra, ha valaki rosszul van akkor kikísérni, a fotózáshoz összeszedni őket, stb.)
- az esetleges jelmezhezekhez tartozó fegyverek (pl. katana, kések, stb.) átvétele a bejáratnál, majd ugyanígy kiosztásuka verseny és a fotózás idejére, végül pedig a visszaszolgáltatásuk
- esetlegesen a cp verseny alatt a fotósok/videósok helyének fenntartása
- esetlegesen szavazatszámlálás (attól függően, hogy a szavazás miként lesz lebonyolítva, ill. hogy van-e elég ember rá)

Feltételek:

- 16 év feletti legyél
- vállald, hogy nem vehetsz részt a cosplay versenyben, és esetlegesen legalább három óráig nem fogsz tudni vendégként jelen lenni a conon
- legyél fegyelmezett és határozott! Ha Te nem vagy az, akkor a versenyzők sem fognak Rád figyelni és komolyan venni
- legyél türelmes a versenyzőkkel, és ne veszítsd el a fejedet semmi esetre sem

Kb. ennyi lenne. A jelentkezéseket privát üzenetben, vagy e-mailben fogadjuk a cosplay@animecon.hu címen. Előre is köszönünk minden segítséget! ^_^
Avatar
desu
Profi
Profi
Hozzászólások: 208
Csatlakozott: 2006.09.08. 11:43

Hozzászólás Szerző: desu »

Fotós maga nem kéne, vagy már van egy profi ~desu?
Már a con fórumán megírtam, de itt is megemlítem, hogy szívesen vállalnám a cosplayerek fényképezését valamilyen szinten ~desu. Egy egyszerű amatőr kattintgatósnál jobb képeket csinálok, de nem vagyok profi, és a felszerelésem sem az, bár az átlagnál jobb (Panasonic FZ30) ~desu.
Avatar
Ynah
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 593
Csatlakozott: 2003.06.10. 20:02
Nem:

Hozzászólás Szerző: Ynah »

Én meg a kamerázást vállalom,majd viszek állványt, hogy ne rázkódjon a kamera!
Kép
Avatar
Yadana
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 74
Csatlakozott: 2006.08.22. 18:57
Tartózkodási hely: Kecsó

Hozzászólás Szerző: Yadana »

Én meg valszeg még fotózni se tudok,mert a gépünk beadta a felmondását,így most javítják,csak hát szavás hogy egy 150ezer ftos gép csak így csődöt mond. :( De hát ez van... :(
FOREVER FORNEVER

Kurama, Ichimoku Ren,Tasuki és Kyo 4ever! :D no da! :wink:
Avatar
Urzu7
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 733
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:14
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Monor

Hozzászólás Szerző: Urzu7 »

:osnani: :osnani: :osnani: Con-os póló most is lesz??
Avatar
Yadana
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 74
Csatlakozott: 2006.08.22. 18:57
Tartózkodási hely: Kecsó

Hozzászólás Szerző: Yadana »

Miért?Eddig volt? Ha lesz akkor én igényt tartanék rá. :D
FOREVER FORNEVER

Kurama, Ichimoku Ren,Tasuki és Kyo 4ever! :D no da! :wink:
Avatar
K@e-chan
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 911
Csatlakozott: 2005.01.02. 15:56
Nem:
Tartózkodási hely: United Kingdom
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: K@e-chan »

Urzu7 írta::osnani: :osnani: :osnani: Con-os póló most is lesz??
ja lesz. és aranyos sakuragi lesz rajta *luv luv*
Avatar
Misu
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1234
Csatlakozott: 2005.10.27. 23:18
Nem:
Tartózkodási hely: Budapöst
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Misu »

JEEEEEEJ még kevesebb mint 2 hét :D
Kép trolololo lolllolo loolllolo loooo~
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Suliban leszek! ::bawl::

Még ha korán el is lógok, szinte biztos, hogy lemaradok a Cosplayről, pedig az érdekelne leginkább. Úgyhogy marad a táncszőnyeg verseny...

Igazán tehették volna a cosplayt későbbre ::jwar::
Gondolom, most már hiába küldök petíciót.

Lehet tudni, mi lesz az esti vetítésen?
raz86
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 361
Csatlakozott: 2005.11.08. 07:30
Tartózkodási hely: a monitor előtt

Hozzászólás Szerző: raz86 »

Vááááá először fogok cosplayezni vááá kicsit izgulok ám csak! :?
Avatar
Narumi
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1388
Csatlakozott: 2004.05.04. 14:36

Hozzászólás Szerző: Narumi »

K@e-chan írta:
Urzu7 írta::osnani: :osnani: :osnani: Con-os póló most is lesz??
ja lesz. és aranyos sakuragi lesz rajta *luv luv*
És mennyibe fog kerülni? ^^
Kép
心在るが故にお前のすべてを欲する
"Because I have a heart, I lust for all that you are"
Avatar
Misu
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1234
Csatlakozott: 2005.10.27. 23:18
Nem:
Tartózkodási hely: Budapöst
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Misu »

2000 ft... Infó ITT alul...

>>11 DAYZ LEFT<<
Kép trolololo lolllolo loolllolo loooo~
Avatar
Case
Profi
Profi
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2003.03.06. 14:11
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Case »

Misu írta:2000 ft... Infó ITT alul...

>>11 DAYZ LEFT<<
meg lesznek über-cool kitüzök is, MAT-os is, meg soundofjapan.hu-s is. <3
Kép
Avatar
liache
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 533
Csatlakozott: 2006.03.22. 23:30
Tartózkodási hely: Hidden LDTS village :]

Hozzászólás Szerző: liache »

öhöhhöö az összes zsebpénzem el fogom verni rá XDD

alig pár nap és COOOOON!!!!!:D jeeeeej!!:) első cosplay versenyem!!!!
Kép
.:[LDTS]:. kiwi! :cry:
Avatar
Yaten
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 175
Csatlakozott: 2003.11.18. 18:03
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Yaten »

IloveRenji írta:Amugy most is kellenek emberek akik segitenek?Az oszi conon is segitettem (unk) felrakni a rajzversenyes kepeket, most is ha van igeny onkentesekre akkor szivesen megjelenek...

Többek közt nekem is kéne még segítség... :



Táncszőnyeg verseny
Táncszőnyeg-versenyhez kéne kisegítő ember, aki a neveket mozgatja a táblán nekem <filc+mágnes>, illetve segít feltenni azokat! <2-3 ember jelentkezését várom, hogy ha az egyik nem jön el, legyen pót ember rá...>

Időtartam: 16:00 - 17:30

//Cosplayesek, karaokésok simán ráérhetnek, mivel utána lesz ^^//


Az illető legyen 16 éves legalább ^^"
"A világ sorsa ahogy az életed látod, és az, amit igazságnak hívnak" /Adam Kadamon - Angel Sanctuary/
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

::bawl::

Ez a Con is kimarad, egyáltalán nem tudok menni. :cry:

Nagyon remélem, hogy a jövő évi már végre összejön minden szempontból...
Avatar
Cassidy
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2006.03.23. 00:47
Tartózkodási hely: in CLAMP's wonderland

Hozzászólás Szerző: Cassidy »

Alig várom a cont!!Már nem is nagyon tudok semmi másra gondolni!A ruhám majdhogynem teljesen kész,rajzokat beküldtem,jegyet megvettem már csakl ott bkéne állni..Ennyire talán még a tavaszi cont se vártam(bár lehet hogy csak elfelejtettem).
Ezek az utolsó napok nagyon izgik!
::hehe:: ::hehe:: ::hehe::
Avatar
Edina-chan
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 592
Csatlakozott: 2004.02.07. 08:51
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Edina-chan »

Mostmár biztos, hogy ott leszek, jeeeeeej^^ (ha kapok jegyet^^" )
és ha a náthám elmúlik, karaokézok is :)
Lezárt