Elfen Lied (Flame-mentes övezet)

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
SoonDead
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 471
Csatlakozott: 2006.05.19. 12:12
Tartózkodási hely: Legott
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: SoonDead »

Rage írta:És íme. Tudom, szar lett, meg hosszú, meg biztos sokmindent kihagytam, de most így sikerült. Aki végigolvassa, annak köszönöm a türelmet. :dirr:
Egész jó. Sőt. :D Én sokszor máshová helyeztem volna a hangsúlyt, csak a zenéről (ami ugye különösen speciálisan kimagaslóan szimbolikus metaforikus jelentőséget kap a sorozatban) egész értekezés állt össze a fejemben, de Rage te szorgalmas vagy én meg nem írtam egy szót se úgyhogy nem várhatom el, hogy pont úgy szidd az animét mint én. :D
Viszont jó látni, hogy 2x említed hogy nem bírtad röhögés nélkül az adott jelenetet... Nos én sem :D
Avatar
Rage
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1319
Csatlakozott: 2003.09.21. 14:51
Tartózkodási hely: Durva Duó HQ

Hozzászólás Szerző: Rage »

A flamelést leválasztottam egy külön topikba, az Archívumban keressétek. Mindemellett ezen téma címe is megváltozott - csak és kizárólag kulturált módon tessék vitatkozni az EL-ről, mindenkinek jobb lesz így. Megértéseteket köszönöm.
Give me a chance to redeem myself, and I will sin no more.
Avatar
DeluksZ
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2004.07.29. 22:44
Tartózkodási hely: Szeged-Budapest

Hozzászólás Szerző: DeluksZ »

Az OST, mely véleményen szerint nem igazán illik bele az egész világába, és tényleg nem sok mögöttes elentést tulajdónítok neki, nagyon nagyon tetszik. Mint kiderült nem Gregorián, csak gregorian jellegű, de ettől függetlenül, vagy talán éppen ezért baromira bejön. Találni kéne valami sokkal hozzá illőbb alkotást vagy csinálni vele egy AMV-t vmelyik másik animéból, kiv. vagyok mennyivel tudna többet adni a muzsikából.
Avatar
Luminas
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 155
Csatlakozott: 2004.06.06. 20:17
Tartózkodási hely: Everywhere but not anywhere

Hozzászólás Szerző: Luminas »

Sziasztok
Még nem olvastam el teljesen, h mit írtatok ide, és inkább postolok most, nehogy túlzottan befolyásolódjak, és mást írjak, mint amit gondolok ^_^
A sorozatot igazából én az NGE-hez tudnám hasonlítani, Shinji sírásai nélkül, és mintha azzal bonyolodott volna, h a végéig (illetve talán még akkor sem) tudod, ki is a Jó - már ha van ilyen persze.
A sorozat végéig nem lehet tudni, mi is lesz igazán a vége, h fog befejeződni a történet. A szereplők is érdekesnek tűntek, bár leginkább annak a fejtegetése, miért is gyilkolnak a dicloniusok.
A zenéből nekem csak a Lilium maradt meg, igaz, az nagyon jóra sikeredett :)
Hát, a brutalitása. Lehet velem van a gond, de engem vhogy nem zavart, bár egy két rész nagyon sokkoló tudott lenni (leginkább a kutyás rész illetve Kyouta hugával történtek :/ ).
Nah, nagyon sután írtam ezt itt most le, de már nagyon kíváncsi vagyok ti mit gondoltok, úgyh post és elolvasom a többi hozzászólást ^^

EDIT: Ouch pár hozzászólás elolvasása után asszem le kell szögeznem, h kedvenc animém a Haibane Renmei, SaiKano, .hack//SIGN, Shinigami No Ballade, és ez volt ez első ilyen stílusú, amit láttam.. :neutral:
Csak h ne provokáljak flamet.

EDIT2: Még egy ouch :) Rage volt olyan kedves, h elküldje nekem az elemzését, így volt szerencsém azt is elolvasni. Mindössze pár megjegyzésem lenne: mivel nem ilyen stílusú animéket szoktam nézni, nekem ezek a "klisék" újak voltak. :)
A "gyilkolásra születtek" szerintem kicsit túlzás. Ott van pl. Nana, aki nem "szeretett" gyilkolni, ellenpl-nak pedig Mariko, aki viszont teljesen bekattant. Egyszerűen arról van szó (szerintem), h - Lucy példáján, akit kiközösítettek, még a saját szülei sem fogadták el, neki megvolt a lehetősége arra, h visszavágjon. (Amikor a kutyát, az egyetlen barátját agyonverték a szeme láttára). A gyilkoláshoz pedig hozzászokott, és igazából senki sem tudta visszatartani.
Nem azt mondom, h ez a normális viselkedés (mivel nem az), de csak képzeljétek el, milyen, amikor úgy állhatsz bosszút vkin, h esély sincs a retorzióra. Szerintem egyszerűen félreértelmezték ezt a szereplő tudósok.
Zene: engem nem zavart a képi és zenei stílus keveredése, imo jól összeillet. Bár ugye a zene nagyon meg szokta osztani az embereket :)
A poénok: nem tudom, nekem nem tűnt fel, h a Rage által említett dolgok annak lettek szánva, igazából nem is emlékeztem rájuk, csak most, h külön felhívta rá a figyelmem.
Azt hiszem ennyit akartam még hozzáfűzni, én is köszönöm, h elolvastátok, amit írtam :) Jah, és még azt, h szerintem ezt az egész Elfen Liedet inkább szórakoztató céllal kéne kezelni, nem pedig mint egy dokumentum filmet - mert ugye nem az. :roll:

EDIT3 (09.24). A wikipedián is van egy elemzőbb leírás az animéről.
Matyi
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2006.04.15. 19:15
Tartózkodási hely: Bp

Hozzászólás Szerző: Matyi »

Ez gyomorforgató. Tizenx részt olvastam a mangából, mert érdekelt, hogy mikor fordul jóra a történet, de csak egyre szarabb lett. Ez már csak úgy fejeződhetne be happy enddel, ha minden szereplő fölfordul. Mert akkor nem folytatódna tovább a borzalom.
Avatar
Slayer-Huntress
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 27
Csatlakozott: 2006.11.08. 18:38
Tartózkodási hely: Galaxy

Hozzászólás Szerző: Slayer-Huntress »

ez az anime nagyon tetszett remélem lessz folytatása mert a befejezése nem volt valami jó
Avatar
SoonDead
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 471
Csatlakozott: 2006.05.19. 12:12
Tartózkodási hely: Legott
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: SoonDead »

Hát nem tudok róla hogy készülne folytatása, vagy akárcsak tervbe lenne vége, de nincs kizárva a dolog, hogy egyszer EL2-re ébredünk...
Kép
Avatar
Urzu7
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 733
Csatlakozott: 2006.03.09. 20:14
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Monor

Hozzászólás Szerző: Urzu7 »

Hmm kiváncs lennék hogy mit hoznának fel témának :? :weh:
Avatar
Szacsi
Profi
Profi
Hozzászólások: 238
Csatlakozott: 2006.09.12. 14:44
Tartózkodási hely: Buon Viaggio
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Szacsi »

Szerintem ha akarnák, nagyon könnyen folytathatnák (ha nem nézzük a mangát, nem tudom az merre meddig viszi a történetet).
Nekem pl kapásból több ötletem is lenne :dirr:
Avatar
Chidori
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: 2006.05.28. 14:21
Tartózkodási hely: 24-es osztály - Jindai helyi Gimnázium - Tokió

Hozzászólás Szerző: Chidori »

Nekem egyik kedvenc animém. Viszont ennek ellenére nem szeretném ha folytatnák. Ez a történet így kerek, így marad az emberben egy olyan hangulat amiért mindenki vágyakozik folytatásra. Ezzel a kicsit nyitott ending-el a lehető legjobb eredményt érték el a készítők. Azt hiszem egy esetleges második széria, akármilyen jó is lenne, már nem lenne meg ugyanez a hangulat. Mert már ismert lenne...
Kép
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Már régóta keresek egy animet és ti talán segíthettek! Állítólag a sztorja ugyanaz mint az Elfen Lied-nek, csak robot benne a csajszi. (és állítólag ott lent kell ki-be kapcsolni... :D)
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
Sister Tenshi
Loli Mod
Loli Mod
Hozzászólások: 1464
Csatlakozott: 2004.01.07. 11:24
Nem:
Tartózkodási hely: Sky Temple családi étterem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Sister Tenshi »

Amire te gondolsz, az a Chobits és kb annyi köze van az Elfen Lied-hez, hogy a csaj Nyuu helyett Chii-t mond és asszem kettős személyisége van, de nem biztos, mert én nem láttam végig.
Kép
Avatar
Sephiroth
Profi
Profi
Hozzászólások: 324
Csatlakozott: 2006.09.26. 09:30
Tartózkodási hely: In the Lifestream

Hozzászólás Szerző: Sephiroth »

azért az erős, hogy "ugyanaz a sztori", Chii nem amortizál senkit legó-darabkákká, és amúgy Nyuu-t is bármikor lealázza kawaii-faktorban, (igen, elfogúlt Tanaka Rie fan vagyok tudom :) )
God's in his heaven, All's right with the world
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Megnéztem és úgy tűnik tényleg ezaz amit kerestem! Köszi!

UI: A havert mag majd jól letolom, h mégis kitől hallota, a sztori is megyegyezik... :D
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
Nurrik
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2006.11.02. 11:40
Tartózkodási hely: Korriban

Hozzászólás Szerző: Nurrik »

Most néztem végig, naon koolio anime lenne, ha a tömérdek hentelést a háttérbe tolták volna, mert így olyan bugyután jött ki egy-két dolog, pl Kouta a feltrancsírozott hullákat egy picit könnyedén vette, meg úgy az egész dolgot lazán kezelték a karakterek. Az se teccet h Nana mien érzelem mentesen vette azt h elvesztette a lábát meg a kezeit, sztem túl könnyen vészelte át azt h csak műlábai meg kezei lesznek ezután. A szerelmi szál viszont sztem naon passzolt az egész történethez, jól voltak elhelyezve a dolgok :-P . A szimfónikus zenével naon eltalálták a hangulatot, az OP, a Lilium az valahogy adott hozzá egy lehangoló feelinget már az elején, amiből lehetett sejteni, h itt nem lesz uber nagy happy end. A folytatása storynak meg nem rossz ötlet, én örülnék neki.
Kép
"I am that which grips the heart in fright,
Harkens night and silences the light."
Kis Yeti
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2006.11.21. 11:26

Elfen Lied

Hozzászólás Szerző: Kis Yeti »

Én végig néztem és bevallom a végén majdnem elbõgtem magam! :oops:
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Sephiroth írta:azért az erős, hogy "ugyanaz a sztori", Chii nem amortizál senkit legó-darabkákká, és amúgy Nyuu-t is bármikor lealázza kawaii-faktorban, (igen, elfogúlt Tanaka Rie fan vagyok tudom :) )
Hmm, ez a hónap kérdése is lehetne számomra! Mert kétségtelen, h Chi iszonyat kawaii, de sok helyen egy picit erőltetett...ellenben Nyuu-val, aki, ha lehet egyeltalán mondani ilyet, természetesebben kawaii....vagy mi. Bár még csak a 18. résznél tartok, ugyhogy ebből még akármi lehet! :D

Viszonz az Elfen Lied OST-be csalódnom kellett. Amennyire durva a Lilium, annyira nem találom a többi szám 'helyét' az animeben...nem rosszak! csak valahogy túl jó a Lilium...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ak 2006.12.11. 01:43-kor.
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
Sister Tenshi
Loli Mod
Loli Mod
Hozzászólások: 1464
Csatlakozott: 2004.01.07. 11:24
Nem:
Tartózkodási hely: Sky Temple családi étterem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Sister Tenshi »

Kifejezetten nem vagyok Chobits rajongó (mondjuk EL-fan meg még ennyire se), de ha van olyan karakter, akit az első perctől kezdve nem tudtam komolyan venni, akkor az Nyuu volt. ^^"
Kép
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

:?: Miért? De tényleg most komolyan. Kiváncsi vagyok, h te milyen perspektívából (pontosabban mi az amitől nem tudtad komolyan venni) láttad Nyuu-t! :D
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
Sister Tenshi
Loli Mod
Loli Mod
Hozzászólások: 1464
Csatlakozott: 2004.01.07. 11:24
Nem:
Tartózkodási hely: Sky Temple családi étterem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Sister Tenshi »

Nézd, én az egész Elfen Lied-et végig röhögtem. ^^" Nincs kedvem leírni ugyanazt, amit a hozzám hasonlóan jártak már úgyis elmondtak, ha ez érdekel, olvass vissza.
Ami konkrétan a Nyuu - Chii kérdést illeti, egyszerűen röhejes volt az első perctől az omg rózsaszín kawaii lány, aki semmit nem tud a világon mondani, csak az, hogy "Nyuu". ^^" Sajnálom, ezt az animét nagyon nem nekem találták ki. Bár legalább nevettem, volt már anime, aminél kapartam a falat, hogy legyen már vége. És hogy miért néztem végig, ha nem tetszett? Mert ha nem nézem végig, akkor valószínűleg sokaktól megkapom az ilyenkor nem csak az EL esetében szokásos "Nem nézted végig, nem lehet véleményed!" szöveget. Így max. annyit vághatnak a fejemhez, hogy nem értettem a mondanivalóját. De az már nem az én bajom.
Kép
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

hmm. Te vagy az első... Engem a sírógörcs kerülgetett idönként, de ez viszont az én fifikám. :D Nem tom miért nem tudom elviselni az améziában szenvedő karaktereket... Most egy 5 perce nézttem meg a Chobits 19. részét , pont az volt benne amikor Ueda mesélt a csajáról, h kezdett elfelejteni dolgokat, aztán... ::bawl:: , de ugyan ez volt a Némo nyomában is. Egyeltalán men tudtam értékelni, de ott az a hal csaj aki nem emléxik az 5 percel azelöttre... hát. Furcsa, tényleg meglep, h van ilyen vélemény is..
Let's begin, de gozaimasu!
Avatar
SoonDead
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 471
Csatlakozott: 2006.05.19. 12:12
Tartózkodási hely: Legott
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: SoonDead »

ak írta:hmm. Te vagy az első...
Most nem akarok, "újhús a topicban, gyorsan puhítsuk meg" stílusban rádszállni, de ebben nincs igazad. Az EL mindigis megosztotta a közönséget, hogy valami közhellyel éljek. Valakiknek totálbejövés (például neked), viszont körülbelül ugyanennyien nem tartják egyáltalán jónak (pl én). (Nyilván van átmenet is a kettő között)

Hirtelen annyi minden jut eszembe negatív elemként, hogy nehéz szortírozni úgy, hogy ne kelljen órákig engem olvasgatni.

Mondjuk (kiemelt elemként) nézzük meg Koutát. Addig rendben van, hogy egy sokk miatt elfelejtette a multját, de amúgy teljes életet él. OK. Ami nem OK az az, hogy miután megtudta (újra meglátta), hogy mi is történt a családjával, fogta magát és bocsánatot kért Lucytól, hogy a saját lányrokonával mászkálni ment arra a vásárra (régen láttam, szóval nem vagyok biztos a részletekben). Kouta gyakorlatilag semmi olyat nem csinált amivel *megcsalta* volna Lucyt (és itt most ne csak dugásra gondoljunk). Így Lucy csak félreértésből érezhette magát megcsalva. És ha a kis Kuota tényleg mással randizott volna (mondjuk szerelemből) AKKOR MI VAN? Hogy jön ahhoz Lucy, hogy akár csak a szemére hányja ezt a srácnak? Nem járnak vagy ilyesmi! Kuota halálrendes volt. De nembaj legyen családkiírtás. Ha így van a történet, hát így van.
Ezek alapján ha megpróbálom Lucy személyiségét leírni a következők jutnak eszembe: Paranoiás féltékenység, szadizmus, gyilkolási mánia. És nyilván meg lehet magyarázni, hogy dehát egy kislánynak ez akkora sokk, hogy hát gyilkolnia kell. Meg hát ez a gyilkolóslányos alapkoncepció azért had érvényesüljön.
De ezek után ne próbálják POZITÍV szereplőként beállítani Lucyt. Igen ezt próbálják. Rávezetik a nézőket, hogy vele szimpatizáljanak. Nem pozitív! De ez is mindegy, mert ez még szórakoztató is lehetne, de Kuotát nem leszek képes soha megérteni (ja persze ez a szerelem elsöprő ereje), hogy nemhogy megbocsájt, de ő kéri Lucy bocsánatát! A lekvár teszi el a nagymamát, hogy finoman fogalmazzak. Bárki akárcsak kicsit is próbálja beleélni magát Kuota szerepébe!
Számomra ez megbocsájtahatatlanul irreális volt.
Ez nem az egyetlen zavaró eleme a sorozatnak, de tényleg (!) nem férne ki 1 képernyőre az összes, szóval mára csak ennyi jut.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

SoonDead olyan szépen leírt mindent, hogy lehetne a címe akár "miért nem jött be nekem sem az Elfen". Amire viszont reagálnék, az a "ki kit hogyan csalt meg" rész. Szerintem ott mindenki hibás volt (és persze sorozatos hülyeségeket csináltak, de ezt az EL-ben már megszoktam XD). Kouta egyrészt hazudott, pedig semmi oka nem volt rá. Ha nem volt szerelmes Lucyba, nyugodtan megmondhatta volna neki, hogy lánnyal meg a vásárba (ez most tisztára úgy hangzik, mint egy falusi melodráma :dirr:), ha pedig mégis érzett valamit iránta, akkor is egyszerűen meg lehetett volna oldani annyival, hogy: "Igen, lánnyal megyek, de az unokatesóm, és nem érzek semmit iránta barátságon kívül." A gond az, hogy Kouta a teljes sorozat alatt képtelen a két csaj között dönteni, ezért mindig azzal kezd ki, aki éppen közelebb van hozzá. (Azt hiszem írtam már, hogy hozzá képest még a Love Hina-s Keitaro is a magabiztosság és a megfontoltság mintapéldája.) Szóval Kouta szvsz ott "szúrta el", hogy képtelen volt igazat mondani. Lucy pedig tényleg halmozta a dolgokat. Egyáltalán nem volt biztos, hogy Kouta bármit is érzett iránta, ennek ellenére az első perctől fogva betegesen féltékeny és követelőző volt. Amikor pedig meglátja Koutát Yukával, valamiért nem belőlük csinál pürét (pedig az lenne a logikus), hanem a vásári tömegből. Nekem ezek a pontok fájtak a legjobban a sorozatban, nem a vér, vagy a komolynak szánt részek, amiken igazából csak nevetni lehetett.

ak, azt hogy érted, hogy vegyük Nyuu-t komolyan? Lucy-t még meg tudom érteni, ha sokan komolynak tartják, de Nyuu feszültségoldónak került bele a sorozatba, illetve, hogy "poénkodjon", ezért nem értem, miért kellene komolyan vennünk? (Hogy Nyuu vagy Chii -e az erőltetettebb karakter, arra majd szerintem még visszatérünk, ha a Chobitsot végignézem. :D)
Kép
Avatar
ak
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 654
Csatlakozott: 2006.02.16. 08:26
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: ak »

Időközben megkaptam a rámutatást, és azt kell, hogy mondjam, h az anime hangulata annyira elragadott, h nem is figyeltem a részletekre, de jobban belegondolva, rá kellett, h tényleg tele van blődséggel... :D
Ez kb. olyan amikor a Battle Angle Alita-t olvastam és rá pár nappal szóba került az amcsi képregény vs. manga és ott a haver azzal érvelt, h a képregény legalább színes, én meg csak pislogtam... Annyira tetszett, h észre sem vettem, h fekete-fehér amit olvasok... :D :D
Na pont ez volt velem az EL alatt is! :^_^:

Nyuu-t komolyan venni? Én asszem ilyet nem írtam. (EDIT: de mégis :x_x: , ezzel Lucyra és Nyuura gondoltam, mint 1 karaktere) Nyuu csak durván kawaii volt, persze tettszet Lucy 'egyenes' természete is. :-P
Tehát a hangulat az ami...

UI: Titkos
Kiváncsian várom, h mire jutsz a Chi vs Nyuu, avagy ki a kawaiibb témában! :dirr:

Csak azért lepődtem meg Sister Tenshi-n, mert kb. 2 hete vagyok a fórumon és még nem volt időm mindenbe beleásni magam, de ezt (részben :D ) kijavítottam! :cool:
Let's begin, de gozaimasu!
Renia
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 60
Csatlakozott: 2007.03.19. 23:27
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: Renia »

Ez a Koutás dolog tényleg hülyeség...De szerintem nem ezen kell kiakadni...Sajnálom, hogy sokan csak ezt vették észre, vagy ez maradt meg bennük. Ez az egész anime sokkal többről szól, mint egy 5 perces hülyeség, (ami úgyis az anime végén történik)...
És én nem is azt a nagy Kouta-szerelmet tartom a lényegnek.

Mellesleg Kouta és Yuka rokonok...Ez is hülyeség. Meg még van benne egy pár, mivel emberek csinálták. És ugye az emberek sem tökéletesek...

A véres brutális jelenetek? Szerintem csak fokozni akarják az érzelmeket. Engem egyátalán nem zavartak. Persze lehetett volna nélkülük is, de talán úgy nem lett volna akkora hatás...

És hogy mi a lényeg? Lucy élete.
Egy kislány, akit kiközösítenek azért, mert más. Akit mindig csak bántanak.
Egy kislány, aki még reménykedik...És megtalálja azt, aki nem bántja (a kiskutya). És hamarosan úgy tűnik, hogy rendes barátot is talál (a kislány).
És mit kap ezek után? A "barátja" átveri, az egyetlent pedig, aki szereti, megölik. Ráadásul a szeme előtt...
Ezekután jön Kouta. Ugye először nagyon boldog, mivel (újra) Kouta az egyetlen, aki nem bántja. Sőt, szereti. És Lucyban ezért is alakul ki a szerelem, mert lehet, hogy amúgy sose érdekelné Kouta.
Kouta viszont hazudik neki...(Ugyan úgy, mint az a lány...) Mert ha megmondaná mi lenne? Sírva elrohanna Lucy, és akkor talán folytatná az életét egy kis idő után, úgy mint eddig. De így neki kell meglátnia, hogy mi is a helyzet.
És ez csak a tetőpontja a szenvedéseinek. Ez a hazugság annyira fájt neki, hogy már nem érdekelte semmi... És ezekez jöttek hozzá a dicloniousos (remélem jól írom) ösztönök, vagyis a gyilkolás...
Persze ezekre rájön még az, amikor behurcolják őt (OVA), és az ottani dolgok...És furcsa módon még mielőtt bevitték a kutató központba (vagy mi az), akkor is próbálkozott barátkozni...Persze ezt is tönkretették...

Szóval nekem ez lenne az anime lényege...De mindenki aztmondja, hogy hülye vagyok és furcsa, szóval...Lehet, hogy csak én gondolom így...^^'
De engem nagyon megérintett a történet...

EDIT: Ez most nagyon nagy hülyeség lett? :?
Válasz küldése