SakuraCon 2007

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Ha folytatódik a tendencia, idén sem jutok el rá. Bár egyenlőre még szabad az időpont. Hátha, vannak még csodák.
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
>Acosh<
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2005.09.28. 09:32
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: >Acosh< »

A 2006 őszi óta "készülök" a rajzversenyre; igaz, egyre kevesebb lelkesedéssel. Nemrég még a táncszőnyegre is nevezni akartam, meg Ikari Gendou-szakállat növeszteni...
Biztos ami biztos: ott leszek.
+:Meglepetten olvasom, hogy mégiscsak 2 napos lesz :D JUHÉJJ!
(Ennyire jól sikerült a legutóbbi?) :roll:
^__^
Avatar
Edina-chan
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 592
Csatlakozott: 2004.02.07. 08:51
Tartózkodási hely: Dunaharaszti
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Edina-chan »

Eléggé jól sikerült. De gondolom most azért lesz 2 napos, hogy több progam beleférjen..nem? :roll:
DDR versenyen énis gondolkodtam, de azért annyira még nem vagyok jó..o_O
Avatar
Kaen
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2004.09.02. 14:09
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kaen »

Attól még gyertek nyugodtan.. just for fun! :D
"Nem a dolgok lépnek be a tudatba, hanem az a mód, ahogyan hozzájuk viszonyulunk..."
Nietzsche
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

animecon...2 napos... ezért érdemes élni!!! XD
ha minden jól megy mindkét nap kimegyek. kit érdekel a szakmai vizsga? a con fontosabb :D
a versenyszellem hiányzik belőlem úgyhogy csak nézőként leszek jelen, de így is nagyon várom... rajzok, cosplay, amv-k... :333
Avatar
Case
Profi
Profi
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2003.03.06. 14:11
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Case »

AMV VERSENY A TAVASZI ANIMECON-ON

A május első hétvégéjén, a Petőfi Csarnokban megrendezett animeconon hosszabb kihagyás után újra lesz AMV-verseny a programban. Az alapvető tudnivalókat alább találhatjátok. Ez a poszt egyelőre még csak tájékoztató jellegű, hogy mindenki, akit érdekel, már jó előre tudja, hogy lesz verseny, és azt is, hogy mik lesznek az alapszabályok. Vagyis, aki indulni szeretne, az az alábbiak figyelembe vételével nyugodtan elkezdhet már most dolgozni, a nevezések azonban csak később, a con regisztrációs rendszerének beindulása után kezdődnek majd.


Figyelem! Az alább található alapszabályok véglegesek, azonban a versenykiírás részletei még változhatnak. Az esetleges reklamációt / félreértéseket elkerülendő alább minden esetben külön jelezzük azokat a részeket, ahol még lehetséges változás; és természetesen, amint ezek a pontok véglegesek lesznek, azonnal korrigáljuk őket. Próbálunk minden fórumnak megfelelő figyelmet szentelni, azonban a legfrissebb információk először mindig az animecon weboldalára, valamint az ahhoz tartozó fórumra kerülnek majd ki.

Versenykiírás és Szabályok

*Részvétel: Az AMV-versenyen gyakorlatilag akárki indulhat, azonban természetesen nem nevezhetnek olyanok, akik az animecon szervezői közé tartoznak. (A pultos és egyéb segítők nem számítanak szervezőnek, vagyis ők nevezhetnek a versenyre.)

*Kategóriák: Egyelőre nem tervezzük külön kategórák (akció, humor, stb.) indítását, de ez nagyszámú jelentkező esetén még változhat.

*Díjazás: Előzsűrizés után a 20 legjobb AMV kerül bemutatásra a conon. A zsűri az első három helyezettet díjazza, de várhatóan egy közönségkedvencre is lehet majd szavazni helyben. A díjakról részletesen később.

*Fejenként (vagy csoportonként) egy darab AMV-vel lehet nevezni.

*Egy AMV maximum 6 perc hosszú lehet.

*Formátum: Kérünk mindenkit, hogy az esetleges codec-problémák elkerülése végett mindenki csak az alapvető videóformátumokat használja (divx, xvid, mpeg, mpeg2; hang: mp3). Wmv-t és a hasonló formátumokat kérjük mellőzni. Ha valaki mindenképpen valami, a fentieken kívül eső formátumot szeretne használni, az kérjük, még a jelentkezés előtt keresse meg a verseny szervezőit. Enélkül minden egyéb formátumban készült AMV automatikusan kizárásra kerül.

*Az AMV minimum 640x480-as felbontásban készüljön, hogy a kivetítőn is élvezhető legyen a minőség.

*A nevezett AMV-kben a zene szabadon választható, azonban a képanyag elsősorban animékből, esetlegesen japán játékokból vagy filmekből legyen összevágva. A képeken kizárólag az AMV készítője által készített feliratok szerepelhetnek: fansubot vagy hivatalos fordítást tilos benne hagyni.

*A téma és alapanyag megválasztásánál kérjük, mindenki vegye figyelembe, hogy az animecon nem korhatáros rendezvény, vagyis túlzott mértékű erőszakos vagy szexuális tartalom kizárást vonhat maga után.

*A nevezett AMV végén szerepeljenek a következő adatok: készítő(k) neve (nicknév/álnév is elég; a polgári név csak a nevezés leadásához lesz feltétel), az AMV esetleges címe, valamint a lehet&otilde; legteljesebb info a felhasznált kép- és zeneanyagról.

*A beküldött AMVben használt anyagokkal kapcsolatos szerzői és szomszédos jogokkal kapcsolatos felhasználási engedélyek beszerzésért az AMV beküldője felel. A Magyar Anime Társaság elhárít minden, ezen jogok megsértése miatti felelősséget.

*Régebbi animeconos AMV-versenyeken indult művekkel nem lehet újra nevezni.

Kapcsolat:
Az AMV-versennyel kapcsolatos bármilyen kérdést az animecon hivatalos fórumán, vagy az alábbi emailcímen várunk:
amv@animecon.hu

Mint mindig, a különböző programok közt most is lesz versenyen kívüli AMV-vetítés is; ha valaki oda szán AMV-t, az szintén az animecon fórumán érdeklődjön a megfelelő topikban.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Case 2007.02.28. 10:19-kor.
Kép
Avatar
Tukeinon
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 23
Csatlakozott: 2006.04.11. 20:25
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Karaoke Verseny

Hozzászólás Szerző: Tukeinon »

2007 SakuraCon Karaokeverseny


Ezúttal is megrendezésre kerül Tukeinon és Ronja szervezésében a Hagyományos Karaoke, illetve a Verseny.

===Hagyományos Karaoke===

Ehhez bárki leadhatja jelentkezését a helyszínen, a Hagyományos Karaoke kezdete előtt, illetve a program alatt a választott szám meghatározásával. A Karaoke termében megtalálhatod majd a választható számok listáját, amelyet bármikor megtekinthetsz alábbi címen: http://hactar.net/doco/songs.txt.
Ezen lista folyamatosan bővül, hiszen szeretnénk, ha minél változatosabb lenne, minél több olyan szám lenne rajta, amit szívesen elénekelnél. Ha szeretnéd, hogy a számodra kedves dalok kérhetőek legyenek a legközelebbi AnimeConon, írd meg nekünk e-mailen.
Utánajárunk, létezik-e hivatalos verzió (amennyiben nincs, sajnos nagy valószínűséggel nem tudjuk elkészíteni), és elkészítjük a KaraFun verzióját, amelyet az AnimeConokon használunk. Az alábbi listán lévő számokat biztosan el tudjuk készíteni, ha kérés érkezik hozzánk: http://hactar.net/doco/raw.txt.
Lehet csoportosan is, egyénileg is énekelni. Ehhez igyekszünk megfelelő számú mikrofont biztosítani.

===Karaokeverseny===

A Karaokeverseny némileg különbözik a Hagyományos Karaokétől. Legfontosabb eltérés az, hogy előre kell nevezni rá. Ezen nem csak azt értjük, hogy jelentkezel az AnimeCon hivatalos oldalán (http://animecon.hu), hanem meg is kell határoznod az általad majd elénekelt számot. Jelentkezéskor egy listából kiválaszthatod a Hagyományos Karaoke címszó alatt említett raw.txt-ben található számok közül a neked tetszőt, illetve magad is meghatározhatsz egy számot, amely nem szerepel ebben a listában. Lehetőség van csoportos jelentkezésre is!
Fontos tudnivalók a szám választásakor:
Csak olyan számot kérhetsz, amely kapcsolódik az AnimeCon témakörébe: animezene, japán zene, játék zenéje... Sajnos, ha a kért szám nem felel meg ennek a kritériumnak, vissza kell utasítanunk. Az is fontos, hogy léteznie kell a szám hivatalos karaoke verziójának, dalszövegének, különben nem tudjuk elészíteni a Karafun verzióját. Szükséges az is, hogy rendelkezésünkre álljon a szám dalszövege is (érdemes ellenőrizni a http://animelyrics.com oldalon). A versenyen nem lehet számismétlődés, tehát nem választhatsz olyan
számot, amelyet előtted már más kért, még eltérő nyelven sem. Egyébként, ha más nyelven szeretnéd énekelni a számot, akkor azt levélben jelezd nekünk.
Ha nem vagy benne biztos, hogy ezek a kritériumok teljesülnek, írj nekünk, hátha találunk valami megoldást. Amennyiben ezek valamelyike nem teljesül, sajnos másik számot kell választanod.
Mivel a versenyre csak 3 óra áll rendelkezésünkre, így csak 30 versenyző nevezését fogadhatjuk el. Ezt a jelentkezés sorrendje határozza meg. Ha már nincs szabad jelentkezési hely, akkor várólistára kerülsz. Amennyiben valaki lemondja a jelentkezését, a várólistáról jelentkezési időrendben az első a helyére kerül. Akinek a száma elfogadásra kerül, és a versenyzők közé kerül, értesítőt kap róla az AnimeCon hivatalos oldalán keresztül.
Ha már jelentkeztél, de mégis más számot szeretnél választani:
Amennyiben még nem telt be a 30-as létszám, az oldalon keresztül módosítani tudod a kért számod. Ha már betelt a 30-as látszám, a szám módosításával a várólistára kerülsz. Ilyen esetben módosítás helyett írj, és megpróbálunk valamilyen megoldást keresni.
A jelentkezők listáját megtekintheted az alábbi cimen is: http://hactar.net/doco/2007SakuraKaraoke.txt
A verseny menete:
A nevezőket egy előre meghatározott, 4 fős zsűri értékeli. A verseny kezdete előtt Ronja beéneklést tart, majd rövid ismertető után a 30 versenyzőt ábécérendben fogjuk hívni. Ha a Karaokeverseny más versennyel is ütközik, amin részt veszel, értesíts bennünket, megpróbálunk úgy áthelyezni a listában, hogy mindkét programon jelen tudj lenni. Amennyiben nem jelensz meg, úgy a verseny folyamán többször fogunk hívni. Ha megérkezel, szólj, hogy sorra kerülhess. Miután a 30 versenyző elénekelte a dalát, és még nem telt le a 3 óra, úgy a nevezés sorrendjében a várólistán lévőket is szólítani fogjuk.
Fontos, hogy amint biztosra tudod, hogy a Karaokeversenyen mégsem tudsz részt venni, jelezd nekünk! Az oldalon bármikor visszamondhatod a jelentkezésed, illetve legvégső esetben még a Conon is értesíthetsz bennünket.
A versenyre való jelentkezésnek, illetve a szám módosításának határideje április 28., éjfél. Ha valaki addigra nem jelezte az oldalon, mit szeretne előadni, annak a jelentkezése sajnos érvénytelen.
E-mailen vagy bármi más módon történő, illetve utólagos vagy helyszíni nevezést sajnos nem áll módunkban elfogadni.

===KaraFun===

A Karaokéhez a Karafun programot használjuk, hivatalos oldala a http://karafun.com. A számok kfn verziói főként Tukeinon és Ronja munkái, de nagyon sok segítséget kaptunk Palchantól, Aminától, Ecchantól (Yumika), Elorától, Rikertől, Shuutól és Lyraevitől is.
Nagyon szépen köszönjük nekik! A számok végén feltüntettük, ki az alkotója!
A versennyel kapcsolatban bármilyen kérdésed, kérésed lenne, az alábbi e-mail címen jelezd: karaoke@animecon.hu.
Írhatsz nekünk az AnimeCon oldalán keresztül is, ez esetben Tukeinonnak címezd!
Igyekszünk a levelekre minél hamarabb válaszolni! Ha két napon belül nem érkezett válasz, a leveled valószínűleg nem érkezett meg hozzánk, jobb, ha ismét elküldöd!
Érdemes ellátogatnod az AnimeCon fórumára (http://animecon.hu/forum) is, ahol szintén érdeklődhetsz a Karaokéról!

Jó szórakozást kívánunk, érezd magad jól a tavaszi conon!

Tukeinon & Ronja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tukeinon 2007.02.27. 21:56-kor.
Avatar
Kaen
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2004.09.02. 14:09
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kaen »

Na jól van, akkor már legyenek itt ezek is :D

Cosplayverseny

Már – mondhatni – hagyományos módon, ötödszörre ismét megrendezésre kerül a conon a cosplayverseny, azaz ismét beöltözhettek kedvenc karaktereiknek! Ezúttal azonban egy komolyabb újítással, amelyet a kétnapos con tesz lehetővé: a verseny ugyanis két különálló részből fog állni, amelyeket angol nyelven „craftsmanship” és „performance” névvel szoktak illetni. Hogy ez mit is jelent pontosan?

Kosztümkészítés (craftsmanship):

Itt, mint ahogy a kategória neve is mutatja (az angol szó jelentése tökéletes kivitelezés, kiváló mesterségbeli tudás, stb.) a versenyzők dolga az, hogy a választott szereplő ruháját, kinézetét minél tökéletesebben és élethűbben tudják visszaadni. Nem cél tehát a választott szereplő jellemének az alakítása: ezért, amikor a versenyző kimegy a színpadra, nem kell, sőt nem is szabad az adott karaktert játszania. Saját nevén mutatkozhat be, és pl. mesélhet arról, hogyan csinálta meg a ruháját, mi volt benne nehéz vagy könnyű, hogyan oldott meg különböző problémákat, mennyit dolgozott vele, stb. Épp ezért ebben a kategóriában csak egyénileg lehet majd nevezni, mivel az egyes versenyzők „mesterségbeli tudása” lesz értékelve.

Előadás (performance):

Aki ebben a kategóriában kíván versenyezni, annak a feladata az adott szereplő minél pontosabb eljátszása lesz. Természetesen az élethű ruha itt is előny, de a kosztümkészítéssel ellentétben itt az értékelést erősen befolyásolja az is, hogy hogyan alakítja a versenyző az adott szereplőt. A színpadon is folyamatosan a szereplőt kell játszania: azaz úgy kell beszélnie, mintha ő lenne a választott karakter. Rövid jelenetet is eljátszhat természetesen; vagy eljátszhatnak, mivel ebben a kategóriában egyénileg és csoportosan is lehet nevezni, és külön is lesznek értékelve az egyénileg és csoportosan indulók. Az előadásra előreláthatóan maximum 5 perc lesz, tehát ennél hosszabbat ne nagyon tervezzetek.
Ha az előadáshoz valami különleges technikai kérésetek lenne, jelezzétek, és meglátjuk, mit tudunk tenni!

Jelentkezés:

Elektronikus úton történik, mint eddig: a SakuraCon honlapjának regisztrációjánál kell majd jelentkeznetek. Fontos, hogy a regisztráció kb. két héttel a Con előtt lezárul, így utána már nem lesz lehetőségetek jelentkezni, illetve változtatni valamin.
Amint beindul a regisztrációs rendszer, részletesebb leírás kerül fel, hogy minden könnyen érthető legyen a jelentkezéssel kapcsolatban. Annyit elöljáróban: azt, hogy melyik nagy kategóriában (kosztümkészítés, előadás) kívántok indulni, valamint, ha az utóbbi, azt is, hogy egyénileg vagy csoportosan szeretnétek-e nevezni, szintén a jelentkezésnél kell megadni. Majd fel kell töltenetek – lehetőleg jó minőségű – képet az adott karakter(ek)ről, valamint meg kell adnotok a karakter nevét és az anime (vagy japán számítógépes játék) címét. A jelentkezésről visszaigazolást fogtok kapni.

Még egy fontos kérésünk lenne: sajnos előfordulhat, hogy valaki nem készül el időben a jelmezzel, így nem tud részt venni a versenyen. Kérjük, ezt előre jelezzétek a regisztrációs rendszerben, vagy, ha az már lezárult, akkor e-mailben (cosplay@animecon.hu). Ugyanis, ha ezt nem teszitek meg, a verseny során kivetítjük a karaktereitekről beküldött képet, felolvassuk a nevedeteket, és csak mikor senki nem jön fel a színpadra, tudjuk meg mi is, hogy mégsem készültetek vagy jöttetek el. Ez mindenkinek kellemetlen: a szervezőknek, a nézőknek, és nektek is.

Olyan ruhával, amellyel már egyszer versenyeztetek conon, értelemszerűen ismét nem nevezhettek. Ellenben, ha csak rajtatok volt, de nem versenyeztetek vele, semmi akadálya a nevezésnek! Valamint egy személy csak egy kategóriában nevezhet.

Természetesen bárki nyugodtan beöltözhet versenyen kívül is!

Ha bármi kérdés vagy probléma merülne fel, bátran írjatok a cosplay@animecon.hu címre vagy a SakuraCon fórumára a megfelelő témáknál!

----------------------------------------------------------------------------------


Táncszőnyegverseny és szabad szőnyegezés (miniversenyekkel)

Immár harmadszorra kerül megrendezésre a táncszőnyegverseny, és másodszorra itt Budapesten. Akik már részt vettek benne, vagy megnézték a lelkes játékosokat, bizonyára tudják, hogy Dance Dance Revolutiont játszunk, azaz a négynyilas verziót (felfele, lefele, balra és jobbra mutatnak a nyilak). Ugyan az itthoni játéktermekben pont nem ez a változat van, ilyen szőnyegeket is lehet kapni, és azokon lehet gyakorolni a versenyre!
A játékhoz változatlanul a Stepmania programot használjuk.

Szabad szőnyegezés és miniversenyek:

A verseny előtt már lesz lehetőség szabadon, egyesével vagy párban játszani. Erre nem kell előre jelentkezni, elég a helyszínen, a szőnyegezés előtt vagy alatt szólnotok.
A versenyen ugyan érthető okokból csak animeszámok lesznek, itt azonban táncolhattok mindenfélére: az animezene mellett lesz japán pop és rock, visual kei, valamint európai és amerikai számok is… Hiszen a japánok sem csak japán zenékre táncolnak! A számlista majd fel lesz töltve, hogy esetleg előre is kinézhessétek, mi mindenre szeretnétek táncolni. Több nehézségi szint közül is választhattok majd.
Éppen ezért javasolnám is, hogy aki teljesen kezdő, azaz még sosem állt szőnyegen vagy fém táncpadon, ha jelentkezik is versenyre, használja ki az alkalmat a játékkal való ismerkedésre. Emellett tervbe vannak véve miniversenyek is kisebb nyereményekkel, elsősorban teljesen kezdőknek (ez persze a helyszínen változhat, attól függ, lesznek-e elegen). Így egyenlő ellenfelekkel szemben próbálhatjátok ki magatokat, de azért a verseny izgalma is megmarad!

Táncszőnyegverseny:

A versenyre – a szabad szőnyegezéssel ellentétben – előre kell jelentkeznetek itt, a SakuraCon honlapján, majd a regisztrációnál. Más dolgotok ezek után nincs is, maximum gyakorolni a versenyre. Illetve, annyit kérnék, hogy ha később átgondoljátok, és mégsem jönnétek, vonjátok vissza a jelentkezést; vagy, ha az már lezárult, e-mailben értesítsetek (tancszonyeg@animecon.hu), hogy ne számítsak rátok. (Fontos: a jelentkezés kb. két héttel a Con előtt le lesz zárva.)
A versenyen csak animezenékre kell majd táncolni, párban; az, hogy ki ki ellen játszik az elején, valamint az, hogy mely számokra, véletlenszerűen lesznek kiválasztva. A lehetséges számok listája is a SakuraCon honlapjára lesz feltöltve. Egyenes kiesés lesz, de az eddigi rendszer egy kis változtatásával: azaz, alapvetően a sárga nehézségi fokozatra lesznek állítva a számok, de ha valamelyik versenyző úgy érzi, hogy neki az eggyel nehezebb is menne, átállíthatja arra. A két versenyzőnek nem feltétlenül kell ugyanazon a nehézségen táncolnia, de nem árt azzal tisztában lenni, hogy ha valaki a nehezebbet választja, és nem sikerül neki, természetesen kiesik, de ha sikerül, szinte biztosan több pontot kap, mint az, aki a könnyebbet választotta. Tehát érdemes átgondolni, ki mit választ. A másik extra szabály az egyenes kiesés mellett az, hogy az első körben, ha mindkét fél eggyel nehezebbet választ és mindketten A-ra teljesítenek, mindketten továbbjutnak.
Ami még lényeges lehet, az az, hogy a pontok alapján dől el, melyik versenyző jut tovább (ti. a pontok és az értékelés, azaz hogy ki milyen betűt kap, néha ellentmondanak egymásnak). Visszavágó csak nagyon indokolt esetben lesz.

Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan forduljatok hozzám! Egyrészt rendszeresen nézem majd a tancszonyeg@animecon.hu e-mailcímet (úgyhogy ha egy-két nap alatt nem jön válasz, mindenképpen írjatok újra), másrészt a megfelelő témát is olvasni fogom a Con fórumán, tehát ott is lehet kérdezni, vagy akár privát üzenetet küldeni.

Jó szórakozást a SakuraConon, a bátor jelentkezőknek pedig sok sikert a versenyre!

Kaen
"Nem a dolgok lépnek be a tudatba, hanem az a mód, ahogyan hozzájuk viszonyulunk..."
Nietzsche
Avatar
Mitsuki15
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2007.01.01. 19:28

Hozzászólás Szerző: Mitsuki15 »

sziasztok! ki az aki már indult ilyen versenyen? és mien volt? meséljetek(kicsit furán érzem magam h ennyien ennyit tudtok ezekről-én speciel először az őszin voltam kinn :oops: ) :D sanna
sosem tudtam mit kell ide írni.....:)
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

A tancszonyegversenyhez szeretnek annyit kerdezni (ha nem itt kene akkor bocsanat) h az tokjo h lehet allitani nehezebbre a szamot, de a nyilakat szet lehet huzni? (esetleg ha rozsaszinben tancolja valaki akkor 1.5-esre vagy 2-szeresre szet lehetne esetleg huzni?) es csak kisbetuvel kerdezem az Assist Tick-et?
Avatar
Namiyo Kaminaga(Qinga)
Profi
Profi
Hozzászólások: 210
Csatlakozott: 2007.01.13. 15:45
Nem:
Kapcsolat:

:D

Hozzászólás Szerző: Namiyo Kaminaga(Qinga) »

hmmmm....megpróbálom rávenni édesapámat v anyumat h vigyenek el,vagy én kapom őket a hónom alá és hurcolom el,úgyis megígérték h elvisznek egy animeconra ha lesz^^
Rajzverseny forever!!!!!^^
a honlapon olvastam h lesz helybeni és beküldős is.....^^
Cosplay....hmmmm...esetleg vmi Naruto csoporttársa csajje utánzat lehetnék v Mitzuki esetleg inuyasha leány formátumban ördögszarvszerű fülekkelXDXDXD
maradok a rajzoknál!!!^^
"Vagyok,mint romlott befőtt a rossz polcon!"/Qinga/
Avatar
Kaen
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2004.09.02. 14:09
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kaen »

IloveRenji írta:A tancszonyegversenyhez szeretnek annyit kerdezni (ha nem itt kene akkor bocsanat) h az tokjo h lehet allitani nehezebbre a szamot, de a nyilakat szet lehet huzni? (esetleg ha rozsaszinben tancolja valaki akkor 1.5-esre vagy 2-szeresre szet lehetne esetleg huzni?) es csak kisbetuvel kerdezem az Assist Tick-et?
A SakuraCon fórumát javaslom a kérdésekhez, azt sűrűbben nézem. :)
http://www.animecon.hu/forum
Egyébként... így most azt mondanám, hogy nem, maradjunk a default beállításoknál. Egy játékteremben sem hinném, hogy ilyeneket át lehet állítani. Azért még megnézem, hogy az mit változtat, mi nem szoktuk állítgatni.
"Nem a dolgok lépnek be a tudatba, hanem az a mód, ahogyan hozzájuk viszonyulunk..."
Nietzsche
Avatar
Misu
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1234
Csatlakozott: 2005.10.27. 23:18
Nem:
Tartózkodási hely: Budapöst
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Misu »

Játékteremben? westendben alapból négyszeresben nyomja mindenki..És hozzátenném hogy nemhiába mert úgy lehet rendesen átlátni, legalábbis én így működök :dirr: Ha lehetne gyorsítani akkor még zöldben is csinálhatnánk XD
Kép trolololo lolllolo loolllolo loooo~
Avatar
Miharu-chan
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2005.05.08. 13:54
Tartózkodási hely: inglend

Hozzászólás Szerző: Miharu-chan »

^de a westendben PIU van... az más ^^ sztem legalábbis nem ugyanolyan PIUzni meg DDRezni, de magánvélemény =)

Kaen, nem lehetne esetleg 2 kategóriás versenyt indítani, egy kezdőbbet meg egy haladót? Mert szerintem sokan lennének, akik valamennyire azért tudnak ugrálni, de nincs messze annyi gyakorlatuk mint másoknak, és ezért ezekkel az extra nehezítésekkel semmi értelme indulniuk, ha egyből kiesnek... ^^ (pl én :dirr: )
de ha nem, akkor nem, csak ötlet ^^;
Avatar
Kaen
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2004.09.02. 14:09
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kaen »

Miharu-chan: szóbajött, eredetileg én is szerettem volna, csak az a baj, hogy mi alapján döntenénk a kezdő és a profibb között? És ki mi alapján nevezne? + egyáltalán nem biztos, hogy lenne elég nevező ehhez.
Épp ezért a terv az, hogy miniversenyek lesznek, és teljesen kezdők ott tudnak játszani, meg esetleg kezdőbbek is, ez a helyszínen eldől. A kezdőbbeknek eddig ugyanúgy nem volt esélyük, eddig is kiestek egy jobb mellett elsőre, és hát ez is az egyenes kiesés lényege, tehát ezzel nem értem, mi az a baj. Semmilyen extra nehezítés nincs. Aki bevállalja a nehezebbet, az vagy amúgy is jobb és nyerne, vagy csak bátor, és akkor még akár gyengébb ellenfél ellen is kiesik. :D

IloveRenji: Assist Tick: a zenét kell hallgatni. :D Nem, semmilyen változtatás nem lesz, már csak azért sem, mert azt ugye mindkét félnek el kéne fogadnia. Én spec több olyan embert ismerek, aki zöldben is csinál számokat (zöld 10 tappancsosat is =) amúgy a tappancs imho sokkal inkább számít, mint a szín), és egyikük sem húzza szét a nyilakat, és vsz a versenyen sem akarnák, mivel nem úgy szokták meg.
"Nem a dolgok lépnek be a tudatba, hanem az a mód, ahogyan hozzájuk viszonyulunk..."
Nietzsche
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

Hallgatom en a zenet, nem azzal van para, csak en pl ugy kuldom Heavy-ben h szet van szedve, mert az ugy sokkal atlathatobb nekem, nem igazan kovetheto ha egy nagy halom nyil van..mindegy ertettem, maradnak a default beallitasok (meg azert kerdeztem h lehet-e egyeniben allitani, mertha szintet lehet egyeniben ugrani, akkor azt gondoltam volna h lehet mast is..)..meg szerintem a jatekteremben alapbol szet van huzva..(es nem ugatni akarok, de szerintem eleg hamar el lehetne donteni h ki a kezdo..aki beginner-ben meg lightban kuldi, ill az kenyelmes neki, az lehetne a kezdo, aki meg standard-ban ill heavyben, az meg a halado..)
Avatar
Misu
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1234
Csatlakozott: 2005.10.27. 23:18
Nem:
Tartózkodási hely: Budapöst
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Misu »

Azt azért megnézném milyen lehet 10tappancsost csinálni széthúzás nélkül... Béna Misu a még 4est is képtelen lenne 1szeresben csinálni....
Kép trolololo lolllolo loolllolo loooo~
Avatar
Kaen
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 401
Csatlakozott: 2004.09.02. 14:09
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kaen »

A beszélgetést akkor itt folytassuk, ha lehet:
http://www.animecon.hu/forum

Ott válaszolok a kérdésekre maholnap.

EDIT: válasz megtörtént.

Misu: sztem simán menne, csak csináld úgy, és megszokod. :) A lányt meg majd megkérem, hogy produkálja magát, bár nem szereti. :D (De arra számíts, hogy nem animezenéket szokott táncolni... metált. :D )
"Nem a dolgok lépnek be a tudatba, hanem az a mód, ahogyan hozzájuk viszonyulunk..."
Nietzsche
Saphira
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2007.03.01. 20:29

Sakurára lenne szükségem.

Hozzászólás Szerző: Saphira »

Sziasztok! Én és pár haverom úgy döntöttünk, hogy sakuracon-on costplay-ezünk és nincs Sakura a csapatban. Van már: Uzumaki Naruto, Nara Shikamaru, Akimichi Choji, Yamanaka Ino.
Személy szerint én Sasuke leszek. Igyekszünk tökéletes ruhákat és frizukat csinálni, mert nem titkoltan nyerni szeretnénk. Azonban mint azt mondtam szükség lenne egy Sakurára (rózsaszín haj, Anime: Naruto.)
Így ha bármelyikőtök lány, 16-19 éves korosztály, alkalmasnak érzi magát a feladatra, és nem utolsó sorban képes magát a szerepébe érezni, akkor várom jelentkezését. Cimem és msn: saphira@mailbox.hu
Legkésőbb április 1-ig jelentkezz!
Avatar
zlay
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 128
Csatlakozott: 2006.12.07. 20:08
Nem:
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: zlay »

Én most mennék először de már mindenen átverekszem magam hogy eljussak odáig. :D Csak hát nálam előre tervezni.
Avatar
aya-chan
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2006.12.02. 19:45

Hozzászólás Szerző: aya-chan »

Könyörögve kérem a kedves szervezőket, hogy ha lehetőség van rá a mangastandokat NE arra a folyosóra tervezzék!
Az én méreteimmel nem sok kellett hozzá hogy eltapossanak. XD
Kép
Avatar
Sister Tenshi
Loli Mod
Loli Mod
Hozzászólások: 1464
Csatlakozott: 2004.01.07. 11:24
Nem:
Tartózkodási hely: Sky Temple családi étterem
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Sister Tenshi »

Én meg csak azért tudtam vásárolni, mert az elsők között jutottam be, úgyhogy támogatom a felettem szólót. Egyszerűen nem férünk el, alig tudtam kifizetni a mangákat, mert már nyomtak össze hátulról. ^^"
Kép
Avatar
K@e-chan
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 911
Csatlakozott: 2005.01.02. 15:56
Nem:
Tartózkodási hely: United Kingdom
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: K@e-chan »

mi meg a standok mellett szerettünk volna elmenni és egyszerűen... nem tudtunk bemenni a ddr terembe. pedig feltett szándékunk volt eljutni odáig :dirr:
Avatar
Case
Profi
Profi
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2003.03.06. 14:11
Tartózkodási hely: bp
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Case »

jah, tavaly az volt a baj, hogy már csak a helyszinen bukott elö a pultok problémája, de idén majd igyekszik a szervezöség jobban megoldani a dolgot, csak sajna eléggé véges a hely a PeCsa-ban ilyesmikhez.
Kép
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

az nagyon hülye ötlet ha azt kérdezném hogy mi lenne ha az árusokat (legalább egy részüket) kirakni a PeCSa elötti placcra? (mennyi lenne annak a pluszköltsége?) gomen ha f@szságot kérdeztem
Kép
Lezárt