de ez csak az én véleményem. kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok róla

engem is nagyon megragadott a rajzolás. még nem láttam ilyen stílusut. és azt is nagyon élveztem h nem beszéltek benne csak kb 3 szot.. nagyon jol meg van csinálva és a zene is jol ki van választva, csak azt nem értettem h most az a csávo az mi volt? én arra tippelnék h vámpír, de nem merek fogasdni rá..Corot írta:Én pont a rajzstílusa miatt szeretem annyira. Talán már írtam valahol, de szerintem ez a kis rövid szösszenet remek példa arra, hogyan lehet csupán a képi világgal "mesélni", hangulatot teremteni. Zseniális!!!
Nem valószínű, hogy japán legendán alapul, az anime-ben is Írországot említenek, mint helyszín. Az ír mondavilágban fellelhetőek hasonló történetek: egy ember szembeszáll egy egész sereggel..., esetünkben az angol katonákkal. Erre egy külföldi fórumon tökéletes példaként hozzák fel a "Táin Bó Cúalnge" c. mondát: Medb királynő sereget gyűjt, hogy megszerezze Írország leghíresebb bikáját, ami Ulster nemzetségfőjének/ törzsfőnökének, Daire-nek a tulajdona. Mivel az ulster-i férfiakat egy átok teljesen legyengítette a 17 éves Cuchulain-nak teljesen egyedül kell megvédenie Ulstert a támadókkal szemben.Pal-chan írta:....Arra lennék kíváncsi, hogy vajon egy létező japán legendán alapul-e a mű vagy csak a történet kedvéért találták ki?