Milyen jó filmet láttál mostanában?

Filmek, sorozatok, animék a TV-ben, moziban.
Avatar
matsuo-chan
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 668
Csatlakozott: 2007.01.20. 18:59
Tartózkodási hely: Drakula bácsi őshazája
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matsuo-chan »

nem uj fimek, de utobbi pár napban néztem jo filmeket. megnéztem a bridget jones naploját :D:D odavok érte, már 3x láttam, de nem tom megunni. mindig halálra röghögöm magam rajta. megnéztem még a büszkeség és balitélet 6 részes változatát :D csak azért mert colin firth jáccik benne, s odavok a gentlemanos pasiktol :D

megnéztem még a Pygmalion-t. aki szereti a régi feketefehér filmeket, annak ajánlom.
Kép

life is pain, get over it
Avatar
Rii
Profi
Profi
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2007.06.18. 09:47
Tartózkodási hely: szobám
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Rii »

énis láttam már Bridget Jones naplóját. Sztem se volt rossz. :vigyor:
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

mna. megnéztem a vitatott 5. Harry Potter filmet. ha elvonatkoztatok a könyvtől akkor nem volt rossz, nem unatkoztam rajta. a végső csatát (Sirius esetét kivéve) jól megcsinálták, és az ikrek távozása látványos lett, Grop is jól sikerült. viszont ha nem vonatkoztatok el: a lelki folyamatokat, Harry szenvedéseit különbötő okokból kifolyólag, idő szűkében olyan szinten elcseszték hogy arra nem találok szavakat. nem jött át kicsit sem amit a könyv olvasása közben átélt vele együtt az olvsó is- sztem lehet tudni mire gondolok, nem spoilerezek feleslegesen. rengeteg dolog kimaradt mint az várható volt, dehát egy egy estés filmbe nem fér bele egy ilyen hosszúságú könyv teljes tartalma... egyszer megnézhető- max kiakad rajta az ember XD
Borat- :dirr:
Avatar
Rage
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1319
Csatlakozott: 2003.09.21. 14:51
Tartózkodási hely: Durva Duó HQ

Hozzászólás Szerző: Rage »

Lehet, hogy kéne nyitnom egy "Milyen rossz filmet láttál mostanában?" topikot, de...
Dragon Head. Az ugyanezen című manga alapján készült, nem olvastam, de állítólag nem rossz - ellenben a filmmel... Az a legszürnyűbb az egészben, hogy nem is a borzalmas szinészi teljesítmény az, ami miatt 1/10-et érdemel, hanem a kétségbeejtően szar rendezés és cselekmény: egy ismeretlen japán közepiskola diákjai valamlyen célból Kyoto-ba utaznak a híres Shinkansen vasutat használva, mikor hirtelen egy hatalmas robbanás keretében balesetet szenvednek. Kiderül, hogy csupán hárman élték túl, és az alagút teljesen be van temetve törmelékkel. Egyikük, akit - most figyeljetek, ilyet még sosem láttatok! - szivattak "keményebb" társai, bezárva őt a vonat WC-jébe, természetesen megőrül, rúzzsal valami fura mintát fest a fejére és a törzsére, majd megpróbálja megölni a másik két túlélőt (egy fiút és egy lányt). A szellőzőnyíláson át sikerül kimenekülniük, és kiérve a szabadba azt a megdöbbentő felfedezést teszik, hogy mindent valami fura, szürke hamu borít. Utána egy csomó dolog történik, találnak pl. két gyereket, akiknek a koponyáját felvágta az apjuk, hogy egy műtét keretében eltávolítsa a félelmet "felfogó" agylebenyt - az anyjuk pedig meghal, miközben ők a Jingle Bells dallamát zongorázzák. És nem éreznek semmit anyjuk halálakor. OMG! Ja, hogy ennek (mint megannyi másnak) kb. köze sem volt az eddig látottakhoz? Sebaj! Ettől lesz OMG DEEP a film - a film, ami mindent alulmúl. Mikor már azt hinné az ember, ennél rosszabb nem lehet, mindig történik valami, melynek láttán a "what the fuck is this shit" gondolat fut át az agyán. Így van ez pl. a befejezésnél: a srác a lányt kutatva talál valami épületet, ahol 50-60 túlélő él, és valami fura konzervekből esznek, amik, mint kiderült, olyan ételt tartalmaznak, amik "eltompítják az érzéseket". Hogy ez miért, milyen célból van ott? Természetesen ezt sem tudjuk meg. Az épület hatalmas lávakövek becsapódásától (igen, eléggé WTF jelenet) összeomlik, de az ifjú pár kimenekül, majd látják, ahogyan a semmiből hirtelen kiemelkedik egy hatalmas vulkán, óriási kitörést produkálva. És most jön a "csattanó": a fiú hősiesen odaordít a vulkánnak: "Nem tudsz megölni minket! Folytatni fogjuk az életünket!"
Ezt látva 5 percig meg sem tudtam szólalni, annyira elképesztő erejű volt a sokk. :dirr:
Hogy egy amerikai úriember mondatait kicsit módosítva jellemezzem a látottakat: "This movie is bad. And I mean, BAD." Az értékelésem - mint már említettem - sziklaszilárd 1/10, olyan szinten, hogy egyre valószínűbbnek tartom, hogy ennél rosszabb filmet még soha életemben nem láttam. Kár volt rá elpazarolni két órat.
Give me a chance to redeem myself, and I will sin no more.
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Koyaanisqatsi

Aki látta a Barakát, az mondhatni ezt is látta. Szöveg nélküli film erőteljes képsorokkal, zenei aláfestéssel, összehasonlítása a természetnek és az emberi civilizációnak.

7/10 ( A Baraka jobb)
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram »

Rage írta:Dragon Head.
Látni akarom.
Kép
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Die Hard 4

Teljesen beillik a sorozat többi része közé, minden percét élveztem. Tény, hogy ebbe még nagyobb túlzások voltak, mint a korábbi részekben, de tipikusan az a film, amit nem kell komolyan venni. Hiba bőséggel van benne, de akkor is jó móka.

8/10
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
DinkaMailer
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 539
Csatlakozott: 2005.07.31. 19:21
Tartózkodási hely: In da' land of pulykakakas :) [Debrecen rulez!]
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: DinkaMailer »

A zongoratanárnő

Egy lelkileg megnyomorított nő utolsó kapálódzása a
végső idegösszeroppanás előtt.. Nagyon jó film, bár
nem éppen családi szórakozás...[
Kép
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

En amondo vagyok h Rage oriasit tevedett...nem latott ember meg rosszat, amig nem latta ezt x3 A hangulatos borito ellenere, ha film szolt mar ertelmetlenul semmirol, de szoszerint SEMMIROL..mert az h koncepcio, ertelem nincs, az egy dolog..megh horrorfilmnek probalja magat eladni az is egy dolog..de amikor az "igeretes" jeleneteket is olyan szinten elrontjak, h probalsz kinodban nevetni, de nem tudsz..azer en is kedvet csinalok..a film alapkoncepcioja, h van a killer bolt, ahova ha bemesz meghalsz..egy no is vasarol ott, majd hazater gyanutlan (a nezoben mar az adrenalin ekkor emelkedik, a zene is creepy lesz), es otthon flashel. Sacc per kb 10 percig, nem csinal semmit, csak foz, ekkor mar kezdtunk gyanakodni, h vajh fog vmi tortenni? Majd kinyitja a hutot, amiben van egy alagut (remenysugar), megjedunk vele egyutt, majd becsukja az ajtot, kinyitja, semmi..varunk..egyszercsak egy fekete szemu leanyzo kezd kimaszni a hutobol, lassan, lassan..a no megijed (mi is a szemunk ele kapunk), majd elmaszik mellette.. :dirr: ekkor a no, felkap egy kest, beleszurja, de kiderul h a baratja van ott..wtf..majd 2 shottal kesobb latjuk ah egy zacskot huzott a fejere, amibol ver csorog, es halott..de h mier? ki? hogyan? Valasz nincs..ez volt 15 perc..akkkor van olyan is h van egy kapucnis fejnelkuli ember, aki berantja az elado sracot a kapucniba, akinek ettol az egyik szeme 10szer akkora lesz mint a masik, de ez senkinek nem tunik fel..majd a gyerek kirohan a boltbol, at az egesz nagyvaroson..a lany aki szerelmes a fiuba, kesobb er oda, de gond nelkul megtalalja a varos szeli elvezeto csatorna vizeben, ah kaszalja a vizet..egymasra neznek (a fiunak hirtelen megint normalis szeme van) atolelik egymast, majd vidaman hazamennek..sokkolo..az egesz sokkolo..es ez masfel oraja, termeszetesen vege nincsen, se ertelme, se konkluzioja..SEMMIJE..remelem mindenki rohan megvenni :gurul:
Avatar
Rage
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1319
Csatlakozott: 2003.09.21. 14:51
Tartózkodási hely: Durva Duó HQ

Hozzászólás Szerző: Rage »

Köszönöm a "kedvcsinálót", ezt a remekművet is mindenképpen meg fogom tekinteni. :dirr:
(Btw, már a címe is meglehetősen durva: "Ultra rémisztő történet A: A Sötétség Hollója"... WTF :banan:)
Give me a chance to redeem myself, and I will sin no more.
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

Mindenkeppen..nem szabad kihagyni..de lehet h en is megnezem a Dragon Head-et viszont :rozsaszintancoloelefant:
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Shrek 3

Már jóideje megnéztem, de most jutottam el odáig, hogy vélemyényt írja róla (mondjuk úgy, hogy eddig emésztettem a látottakat). Sajnos az első pillanattól az utolsóig azt éreztem, hogy lélektelen az egész. Mintha a készítők készítettek volna egy listát, hogy mit szeret a közönség, majd egyesével kipipálva mindet belerakták. De sajnos sugárzik róla, hogy kötelező gyakorlatként. Amikor pedig Arthur-al próbál összebarátkozni főhősünk, az nem tudom, eredetileg hogy hangzik, de magyarul végtelenül kínos volt.
Bűzlött az egész "mű" a pénzszagtól. Amúgy tényleg kár, mert az animáción látszott (általában), hogy rengeteg ember temérdek munkája fekszik benne. Ha játék lenne, techdemo-nak mondanám.

3/10

EDIT:
Ja igen, és 2010-ben jön a Next Shrek :tard:
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
rudi
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2006.06.21. 19:14

Hozzászólás Szerző: rudi »

helotok!
én nekem ma reggel érkezett meg a Schindler listája díszdobozos változata azt hiszem ez eléggé jó film igaz 8000ft tomba került de megérte a pénzét!
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Hozzászólás Szerző: Ayla »

űűűűű.. na az még egy jó film.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
amcsi
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 365
Csatlakozott: 2004.05.09. 20:34
Tartózkodási hely: in America
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: amcsi »

anubys írta:Shrek 3

Már jóideje megnéztem, de most jutottam el odáig, hogy vélemyényt írja róla (mondjuk úgy, hogy eddig emésztettem a látottakat). Sajnos az elsõ pillanattól az utolsóig azt éreztem, hogy lélektelen az egész. Mintha a készítõk készítettek volna egy listát, hogy mit szeret a közönség, majd egyesével kipipálva mindet belerakták. De sajnos sugárzik róla, hogy kötelezõ gyakorlatként. Amikor pedig Arthur-al próbál összebarátkozni fõhõsünk, az nem tudom, eredetileg hogy hangzik, de magyarul végtelenül kínos volt.
Bûzlött az egész "mû" a pénzszagtól. Amúgy tényleg kár, mert az animáción látszott (általában), hogy rengeteg ember temérdek munkája fekszik benne. Ha játék lenne, techdemo-nak mondanám.

3/10

EDIT:
Ja igen, és 2010-ben jön a Next Shrek :tard:
Hmm, nekem tetszett, bar az elozo kettonel nem volt feltetlenul jobb. Es nem ereztem benne penzszagot, es kulonben is, a penznek nincs szaga ;) Egyebkent lattam angolul is meg magyarul is a filmet. En mindig amellett vagyok, hogy egy filmet az eredeti nyelven kell nezni - es angolul tudok - es jobb volt a magyar szinkron, mint az eredeti angol! Az a jelenet, ahol tini kifejezeseket probalt hasznalni Shrek, hogy baratkozzon a fiuval, arra szamitottam is, hogy angolul sokkal ertelmesebb - mivel elobb lattam magyarul a filmet, es aztan angolul - de semmi kulonos volt angolul is :/ de azon kivul tetszett a film
Kép
Kép
Kép
"Americans ALWAYS wear sunglasses." - Bandit Keith - Yu-Gi-Oh! The Abridged Series
Máj anime liszt
Avatar
Dakota
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2007.07.23. 14:30
Tartózkodási hely: O_O OMG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Dakota »

Nem tudom hogy új vagy régi film e de én nemrég láttam a Stay Alive/Ezt éld túl c. filmet nekem nagyon tetszett :lol:
Puedes ser solamente una persona para el mundo, pero para una persona tú eres el mundo.
-Lehet hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted az egész világot!
Kép
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

A Shrek 3-at illetően anubys-szal értek egyet (bár én feliratosan láttam a filmet). Ráadásul nem is vagyok "jó néző", mert azon a bizonyos listán szereplő egyik poénon sem röhögtem. Komolyan. Kb. háromszor elmosolyodtam az egész film alatt, és ennyi. Pedig köztudottan vidám és jókedélyű emberke vagyok, tehát nem arról van szó, hogy nincs humorérzékem.
Next Shrek? OMG. Most már komolyan az a véleményem, hogy válságkorszakát éli a mozi...
Avatar
rencu15
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2007.07.03. 14:15

Hozzászólás Szerző: rencu15 »

A Shrek 2.-nél már meg kellett volna állni, az egész olyan, mint egy brazil szappanopera amit addig húznak ameddig mindenki megunja.Már a második résznél éreztem a pénz szagot és sajnos szinte minden hálivúdi filmnél ezt szagolhatom...
:? Amúgy a harmadikat az 1ik bnőm látta és azt mondta h uncsi ezé meg se néztem.Sztem nem maradtam le semmiről :roll:
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

rencu15 írta:az egész olyan, mint egy brazil szappanopera
Ne bántsuk szegény brazilokat, ők jó sorozatokat csináltak (A homok titkai, A pampák királya stb.), legalábbis kifejezetten élvezhetőeket. A mostani "remekművek" nem portugál, hanem spanyol nyelvterületen készülnek, tehát Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Peruban, Venezuelában stb.
Avatar
rencu15
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2007.07.03. 14:15

Hozzászólás Szerző: rencu15 »

Yuriko-chan írta: Ne bántsuk szegény brazilokat, ők jó sorozatokat csináltak (A homok titkai, A pampák királya stb.), legalábbis kifejezetten élvezhetőeket. A mostani "remekművek" nem portugál, hanem spanyol nyelvterületen készülnek, tehát Mexikóban, Argentínában, Kolumbiában, Peruban, Venezuelában stb.
Bocsi csak a "brazil szappanoperát" kifejezésként használtam...sorry ha félreérthető volt :oops: Ja és az ilyen remekművektől kapok frászt ::jcrazy::
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

rencu15 írta:Bocsi csak a "brazil szappanoperát" kifejezésként használtam...
Tudom, majdnem mindenki ezt mondja, így épült be a köztudatba (sajnos).

Off vége.
Avatar
Rii
Profi
Profi
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2007.06.18. 09:47
Tartózkodási hely: szobám
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Rii »

én szeretem a szappanoperákat :thumb:
Avatar
Shisou
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 73
Csatlakozott: 2007.06.17. 16:21

Hozzászólás Szerző: Shisou »

Nekem semmi gondom nem volt a Shrek 3-mal, szerintem erős túlzás "pénzszagúnak" minősíteni. Az ami filmipar játékszabályaihoz híven nyilván hülyék lennének nem folytatni a sorozatot olyan ütős részek után, mint az előzőek. Én sem gondolom, hogy jobb lett volna a másik kettőnél, de voltak benne kifejezetten vicces részek - pl. elég hangosan röhögtem, amikor Szamár és Kandúr testet cseréltek :D

A mozi pedig már vagy 30 éve válságkorszakát éli.
"Humans don't fight for principles and philosophy. They fight for the person who embodies their principles and philosophy. They don't fight for revolutions, they fight for the revolutionary." ~ Yang Wenli
Avatar
rencu15
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 39
Csatlakozott: 2007.07.03. 14:15

Hozzászólás Szerző: rencu15 »

Shisou írta:Nekem semmi gondom nem volt a Shrek 3-mal, szerintem erős túlzás "pénzszagúnak" minősíteni. Az ami filmipar játékszabályaihoz híven nyilván hülyék lennének nem folytatni a sorozatot olyan ütős részek után, mint az előzőek. Én sem gondolom, hogy jobb lett volna a másik kettőnél, de voltak benne kifejezetten vicces részek - pl. elég hangosan röhögtem, amikor Szamár és Kandúr testet cseréltek :D

A mozi pedig már vagy 30 éve válságkorszakát éli.
Nem nevezném túlzásnak a 'minősítésem',de már nem tudok nevetni az érőltetett folytatásokon.Sajnálom de ez van. ::vic::(Mindenkinek megvan a saját véleménye)
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: anubys »

Pogánytánc

Na ez tipikusan az a film, amit nem tudom, hogy mi értelme volt megcsinálni. Egy család egy nyarán játszódik a történet, bemutatja a hétköznapokat, de gyakorlatilag semmi nem történik. Színészeket sikerült szerezni, van itt Meryl Streep, meg Michael Gambon, de minek. Lehet, hogy én nem értettem, miről akar szólni, ez esetben valaki magyarázza el.
Igazából nem vártam tőle semmit, és nem is kaptam tőle semmit, így akár azt is mondhatnánk, hogy nem csalódtam benne. :dirr:

2/10
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Válasz küldése