Inuyasha

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
Rii
Profi
Profi
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2007.06.18. 09:47
Tartózkodási hely: szobám
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Rii »

höhö *készítgeti a buxáját* :)
The time has come to say goodbye
The sun is setting in the sky
The truth’s turned out to be a lie
It’s over, over
Hum yourself a lullaby
This is the end but baby don’t you cry
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Sajna rajtam kívül itt alig olvassák a mangát. :( Jelenlegi állás szerint Kohakunak lőttek, mert rajta ugye a Tenseiga sem segíthet, úgyhogy hacsak valami újabb feltámasztási módszer meg nem jelenik, akkor RIP Kohaku. :( Rin-t pedig megszállta Magatsuhi, gondolom ő is rabolta el.
A filmről a véleményem: múlt pénteken megvettem, másnap meg is néztem, mostanra ki is elemeztem a Movie 1-et. XD
Szerintem jó kiadás lett, megéri megvenni, a minőség sokat javult az első IY DVD óta (és nem csak azért, mert ez most egy mozifilm XD). A szinkron jó lett, szerencsére mindenkinek ugyanaz maradt a hanga, ahogy ígérték. :) Kagome nagyapjának volt valahogy sokkal jobb  hangja, mint korábban, most vagy belejött az öreg, vagy csak régen hallottam a japán hangot, vagy az övét mégis lecserélték, ezt nem tudom. ^^" Menoumaru hangját is eltalálták. :D Molnár Ilona pedig sosem volt a kedvenc szinkronhangom, de most már teljesen belejött Kagome szerepébe, ő is kitett magáért. :) Ami megint fájó pont, az a fordítás. ^^" Csak pár hiba volt, de azok megint olyanok, hogy simán el lehetne őket kerülni, ha a fordító jobban ismerné az IY-t.
1. Az elején Kagome bemutatkozása: "Kagome Higurashi vagyok..." Ha tudnák, hogy melyik a vezeték-, és a keresztneve, nem cserélték volna fel, ráadásul a TV sorozatban még jó is volt a sorrend az elején, úgyhogy azóta új lett a fordító, vagy mi?
2. Miroku megjegyzése, hogy Kirarát "a skorpióméreggel irányítják". Ez azért is gáz, mert épp közvetlenül előtte mutatják, hogy a homlokán fénylik a kő, szóval a hülye is megsejti, hogy azt használták. ^^"
3. Mindenki kedvence, a "Sankon Tessou". :D Először "Vasromboló Lélekrabló", majd 5 perccel később, amikor újra használja, már "Gyilkos Karmok". :dirr: Az egy dolog, hogy a sorozatban is felváltva cserélgették ezt a két nevet ugyanannál a támadásnál, de egy filmen belül igazán eldönthetné a fordító, hogy akkor most melyiket óhajtja használni. (Biztos azért csinálta, hogy ne legyen olyan monoton, de ez a támadás neve. ^^" Ennyi erővel a szereplők neveit is váltogathatná.)
Hogy jót is mondjak a fordításról: ezen apró hibáktól eltekintve tök jó lett, főleg, hogy az amcsi szövegkönyvből dolgoztak megint. XD Annak külön örültem, hogy az előre beharangozott "Időtlen szerelem" alcímből végül "Az időt felülmúló szerelem" lett, szerintem így még közelebb áll az eredetihez. :) Szinkronilag szerintem a legjobb pillanat az volt, amikor Miroku felkapná Sango hiraikotsuját, aztán majdnem vele együtt zuhan vissza a földre, majd megjegyzi: "Hány kiló ez??? És Sango még fél kézzel dobálja..." XDDDD Itt valahogy a hangsúly miatt még jobban átjött a poén, mint japánul. :D
Jah, és ha a szövegkönyv amcsi is volt, a film japán verzió, így az ending alatt szép teljes képernyős képekben gyönyörködhetünk. (A drága amerikai verzióban ugyanazok a képek vannak, csak épp bélyegméretben. -__- Szerencsére mi nem ezt kaptuk. :D)
Az extrák sem rosszak, bár egy magyar vagy angol felirat nagyon kellett volna hozzá, "raw"-ban nem az igazi. ^^" (Főleg, hogy így fogalmam nincs, mi az az "Inu Yasha Two!" extra, pedig egyes emberekkel gondolkodtunk rajta, és már PS játéktól kezdve mindenre tippeltünk. XD Aki rájön, majd írja már le légyszi! XD)
Kép
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram »

Nincs felirat?

WTF???

Má megen?
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Csak az extráknál nincs, a filmhez van magyar. :wink: (Mondjuk ugyanaz, mint a szinkron, szóval max süketnémáknak jöhet jól, vagy azoknak, akik tényleg annyira irtóznak a magyar szinkronos animéktől, hogy hallgatni sem bírják. XD)
Kép
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

A filmet még nem volt szerencsém megcsodálni /már mint magyar kiadásban/. De kíváncsian várom, hogy én is megnézhessem. Csak annyit akarok mondani, hogy a korábbi IY kiadásoknál is, ha minimálisan is, de volt eltérés a magyarszöveg és a japán verzsön közt. Persze lehet, hogy tévedek.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Movie DVDt hol vettétek meg? Több helyen nézem, de sehol nincs.:(
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
Ynah
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 593
Csatlakozott: 2003.06.10. 20:02
Nem:

Hozzászólás Szerző: Ynah »

Én az óbudai Media Marktban :)
Kép
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Köszi. Akkor amint van ídőm bemegyek Pestre.
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
Nausicaa
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 47
Csatlakozott: 2007.11.02. 20:17
Tartózkodási hely: valahol , a világ egy távoli zugában , egy számítógép elött ...

Hozzászólás Szerző: Nausicaa »

hűha , valahol itt győr közelében nemtudok fellelőhelyet ajánlani ??
az igazán reménytelen szerelem az , amikor egyik sem szereti a másikat ... :D
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Debrecenben a Roger's-ben vettem, de szerintem ez nem ilyen országos bolthálózat, szóval max az itteniek tudják itt venni. ^^"
Kép
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Sikerült megvennem, bár így lett mégegy Inu magazinom.
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
miyume
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 985
Csatlakozott: 2006.05.19. 16:54

Hozzászólás Szerző: miyume »

ezt mindenki olvassa el- zseniális. elég ritka hogy hangosan röhögjek egy mangán és még a könnyem is kicsorduljon, de ezen fetrengtem egy fél órát XD
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

Üdv!

Manga, 536: A kazaane határa
A címlapon Mirokuo van aki elszánt bishi arcával nézz az olvasóra. Valami hihetetlen módon csak most tünt fel számomra, hogy 3db fülbevalója! Eddig miért nem figyeltem? Kicsit sokat sejtető mondat van a boríton, miszerint Mirokou közli mindenkivel, hogy neki megkellvédeni egy személyt /vajh kire gondolhat? /

Ha tovább léptünk a boríton akkor látthatúk, hogy a szerzetes a gigantikus pókon áll és pont bevetni készül a szelet, miközben egy és igaz szerelme Sango a pók alján rémült arccal nézzi, hogy mit tevékenykedik Houshi sama. Miközben erőteljesen kiabálja, hogy: Ne teggye!
Mirokou a figyelmeztetésre nem figyelve elindítja a Kazaanat. Ezt a müveletet egészen addig folytatta, hősünk kezén lévő seb tovább nem repedt /én úgy láttam, hogy egészen az alkarjáig repedt/. Sango erre a Houshi sama! Ne! vel reagált /bár ebben a részben ez a 3 szó valami eszméletlenük sokszór szerepelt/
Végülis Mirokou bezárja a szelet és nagyon rémült arccal nézz maga elé /Sango a szokásos Houshi sama ját mondja/ erre fel Mir megjegyzi, hogy ne jöjjön közelebb.
Ezek után következet egy kis belső monológ Mirokoutól. Melyben megalpítja, hogy nagyon úgy nézzki, hogy úgy fog járni mint az apja és ezt jól megszívta.
Majd Miroku közli Sangoval, hogy ez már túl késő. Sango erre a roppnat frappáns Houshi samaval válaszóll.
A szerzetes ezek után elrohan. A démonvadász sem rest és hívja Kirarart aki készségesen a határa vesz és így rögtön szíve választotja írányába eredthetet a szellemüző.
Miroku belső monológba kezd melynek a lényege az, hogy próbálja magát nyugtatni azzal, hogy Sango úgy is megbocsájtja majd neki ezt illetve bölcsen megállapítja azt is, hogy a halál fájdalmas lesz.

Egy helyszín váltás és máris Kaede falújánál vagyunk! Ahol az égen egy nagy ronda fekete gömb tünnik fel a falusiak rögtön Kaedetől érdeklődnek, hogy mi az? Kaede arra a következtetésre jutt, hogy biztos Naraku átalakult álllapotban van. Majd közeleb jönn a gömb és láthatóvá válik benne a rúsnya nagy dög pók. A papnő bölcsen megállapítja magában, hogy ez egy roppnat romlott SnT.

Kicsit odébb Shippou nézelődik az égre és vissza emlékezik mind arra amit InuYasha mondott neki amikor elment. Majd Jaken is megjelent! Innentől kezdve a két pöttöm hős egészen jól elvoltak egymással! Mármint olvasói szempontból nagyon szórakosztató volt amit müveltek! És én ezt látni akarom animeben is! Amiben csak tudtak bele kötöttek a másikba és nagyon jól csipkelödtek egymásson. Egészen addig,amig Kohaku megnem jelent és akkor abba hagyták.

Megint helyszín váltás! Most megint a gömb belsejében vagyunk, ahol a Sesshomaru Kagome duohóz kapcsolodunk be!
Ahol Kagome kedvessen érdeklödik Sess-nél, hogy milyen a szglása mert akor talán Rint meglehetne keresni. Sesshomaru sama inkább magában gondolkodik és azt teszi fel magában, hogy mi van akkor, ha ez egy illúzió?

Váltás. Rin felébredt és nem tudja, hol van meg úgy egyébként is nagyon komás feje van. Ekor észre veszi, hogy egy hatalmas démon arc van vele szembe. A kicsi lány elkezd eszeveszeten rohani és közben Sesshomaru samat hívja, hogy mentse meg, ekkor észre veszi Inuyashat. Oda meggy hozzá ekkor IY megfordul és démoni dühvel néz az ártatlan kislányra! Vajh mi fog történi kettöjük közt?
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

iskariotes írta:Mirokou a figyelmeztetésre nem figyelve elindítja a Kazaanat. Ezt a müveletet egészen addig folytatta, hősünk kezén lévő seb tovább nem repedt /én úgy láttam, hogy egészen az alkarjáig repedt/. Sango erre a Houshi sama! Ne! vel reagált /bár ebben a részben ez a 3 szó valami eszméletlenük sokszór szerepelt/
Asszem az nem repedés volt, hanem még a korábbi shouki fertőzés nyoma, ami vérmérgezéses stílusban csíkként halad a tenyerétől a szíve felé, és ha eléri azt, akkor Mirokunak kampec. ^^" Persze gondolom, hogy kicsivel megint továbbrepedt a tenyerén a lyuk, de az alkarjáig szerencsére még nem. :)
iskariotes írta:Majd Miroku közli Sangoval, hogy ez már túl késő. Sango erre a roppnat frappáns Houshi samaval válaszóll.
A szerzetes ezek után elrohan. A démonvadász sem rest és hívja Kirarart aki készségesen a határa vesz és így rögtön szíve választotja írányába eredthetet a szellemüző.
Miroku belső monológba kezd melynek a lényege az, hogy próbálja magát nyugtatni azzal, hogy Sango úgy is megbocsájtja majd neki ezt illetve bölcsen megállapítja azt is, hogy a halál fájdalmas lesz.
Azt csak gondolta, hogy "Már túl késő", Sangónak csak azt mondta, hogy "Itt elválnak útjaink", aztán lelépett, Sango ezért sem értette, hogy most mi a fene van. Az az utolsó mondat meg azért szebben hangzott: "Bocsáss meg Sango... a Kazaana bármelyik pillanatban elszabadulhat. Ha ez megtörténne, nem csak én, de te is az áldozatául esnél. És ez... a halálnál is fájdalmasabb lenne..." :wink:
iskariotes írta: Egy helyszín váltás és máris Kaede falújánál vagyunk! Ahol az égen egy nagy ronda fekete gömb tünnik fel a falusiak rögtön Kaedetől érdeklődnek, hogy mi az? Kaede arra a következtetésre jutt, hogy biztos Naraku átalakult álllapotban van. Majd közeleb jönn a gömb és láthatóvá válik benne a rúsnya nagy dög pók. A papnő bölcsen megállapítja magában, hogy ez egy roppnat romlott SnT.
Jah, ezt most én sem értem, de Naraku összeolvadt az SnT-vel, úgyhogy most egy összegömbölyödött bazi nagy gyöngy-pók kreálmány, akiben még ráadásul Magatsuhi is benne van. XD
iskariotes írta: Megint helyszín váltás! Most megint a gömb belsejében vagyunk, ahol a Sesshomaru Kagome duohóz kapcsolodunk be!
Ahol Kagome kedvessen érdeklödik Sess-nél, hogy milyen a szglása mert akor talán Rint meglehetne keresni. Sesshomaru sama inkább magában gondolkodik és azt teszi fel magában, hogy mi van akkor, ha ez egy illúzió?
Az úgy volt, hogy Kagome azt hitte egy illúzióra, hogy az az igazi Rin, Sessh pedig megjegyezte magában, hogy nem éppen, mert nincs semmi szaga, és ment tovább. XD

Amúgy közben kijött egy újabb fejezet, és nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én kezdem unni, hogy kb. egy hónapja más sem történik, mint az, hogy a szereplők Naraku belsejében vándorolnak, ide-oda csapódnak, elhagyják egymást, összetalálkoznak, de semmi érdemi dolog nem nagyon történik, és erre most a legutolsó fejezet is úgy ért véget, hogy IY századjára is démonná változott, és ezredjére is össze fog csapni valószínűleg Sessh-el. Hol is láttam már ezt? Jah, még akkor, amikor a manga a 100. fejezetet sem érte el. Újrafeldolgozott történet rulez...
A másik, hogy még mindig baromira húzza Rumiko. Az ember azt gondolta, hogy a végső fightnál már rendesen pörögni fognak az események, de nem, most is húzza, mint az állat, csak azért, hogy mondjuk elérje az 55-ös kötetszámot, mert az olyan szép szám, vagy tudja a fene, hogy miért... OK, a többi mangájának is legalább kétkötetes volt a végső sztorija, de ott közben folyamatosan történtek a dolgok, itt meg már lassan egy teljes kötet lemegy, és még semmi újdonság. A múltkori után úgy vártam, hogy Miroku dolgát végre elrendezi, erre most egy képkockát sem szerepelt. Komolyan, már lassan azon gondolkodom, hogy az aláírásomból is kiszedem ezt a Rumiko-fan dolgot, mert amennyire szerettem és tiszteltem a korábbi mangáiért, most annyira szánalmas, ahogy az IY-t húzza, és egyszerűen képtelen megérteni, hogy lehet, hogy a korábbi helyzetkomikumokra épülő mangáinál tökmindegy volt, hogy meddig tartanak, mert szinte teljesen epizódikusok voltak, viszont egy történetorientált cuccnál ez pont hátrány, mert egyszerűen úgy a 40. kötet után már képtelen volt bármiféle újdonságot kitalálni, a "Naraku kölyke" részek után gyakorlatilag "újrarajzolta" a korábbi eseményeket, csak mindnél "növelte eggyel a tétet": nagyobb kard, erősebb támadás, Naraku + 1 csáppal stb. Ez főleg azért is gáz, mert az elején ez nagyon nem ilyen tápolós fightingnak indult, és az nem szégyen, ha valaki nem nagyon tud történetet írni, az viszont igen, ha ennek ellenére is erőlteti, hogy márpedig ő most el fogja érni az 500. fejezetet, akkor is, ha a manga és a fanok egyaránt beledöglenek. A legfájóbb meg tényleg az, hogy semmi bajom nem lenne vele, ha 55 kötet helyett mondjuk 40 lett volna. Így is örvendezhetne, már ekkor is megcsinálta volna élete leghosszabb mangáját, felesleges volt ennyire kitolnia a befejezést, pláne ilyen fanhülyítő kamu dumákkal, hogy "Még nagyon sok mindent el szeretnék mondani", mert ezt kb. a 40. kötet körül mondta, és amennyit azóta elmesélt, az simán belefért volna fele ennyi chapterbe. Ha még ezek után a befejezést is képes lesz eltolni, akkor tényleg "gratulálok" hozzá... Azt nem tudom, hogy a következő mangája milyen lesz (már ha lesz egyáltalán, mert ha nem, akkor még meg is értem az IY nyújtását), de vagy térjen vissza a normál lightos vígjátékokhoz, mert azokban tényleg nyerő, vagy akkor tanuljon meg olyan történetet írni, ami vagy rövidebb, vagy olyan jó, hogy kitart 50 kötetig, mert ez így nagyon nem lesz jó.
Kép
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram »

Bravo. Több ilyen fanboy kellene.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Azért egy picit megvédeném a mangát, ugyanis szerencsére a legújabb fejezetben mégsem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy vártam. Először is, végre nem a századjára lerágott Sessh vs. IY fight volt, hanem képesek voltak normálisan összefogni, minek köszönhetően Magatsuhit ki is csinálták. :D Másfelől ennek folyamányaként Kagome is visszakapta az erejét. :) Szóval egy főgonosszal kevesebb, és végre történtek dolgok, ha ilyen irányba halad a sztori, akár még egy jó befejezést is kaphatunk, és nem kell lecserélnem az aláírásomat. :)
Kép
Avatar
Arxur
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2008.02.27. 11:47
Tartózkodási hely: Szeged-Baja

Hozzászólás Szerző: Arxur »

Én a 100. résznél feladtam az Inuyashát.

Untam, hogy soha semmiben nem történik előrehaladás. Kagome meg Inuyasha kapcsolata (nem beszélve Sangoró és Miruko kapcsolatáról) gyakorlatilag nem halad semmerre. De ez az egész sztorira is igaz nagy vonalakban.

Ami csak azért bánok, mert nagyon jók a szereplők és szerintem nem ezt érdemelnék... :eyes:
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram »

Valaki szerint azért nem hagyták befejeződni, mert végleg betett volna a Weekly Shounen Sundaynek. Én nem tudom, mennyi ebben az igazság, de :? .
Kép
Avatar
Arxur
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2008.02.27. 11:47
Tartózkodási hely: Szeged-Baja

Hozzászólás Szerző: Arxur »

Nem kell befejezni csak akkor történjen valami. Haladjon valamerre a történet, mert úgy a 60. résztől csak egy helyben áll az egész.

De ha már valami csak az üzletről szól, akkor az már régen rossz... >_<
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

scineram írta:Valaki szerint azért nem hagyták befejeződni, mert végleg betett volna a Weekly Shounen Sundaynek. Én nem tudom, mennyi ebben az igazság, de :? .
Én sem sajnos, de nem teljesen alaptalan, tekintve, hogy a Berserknél láttam hasonló rétestészta "történetet", és az szinte már bevallottan azért ilyen, mert nélküle senki nem venné a Young Animalt. A Shounen Sunday-nél amúgy az a gáz, hogy a MäR Omega-nak nemrég lett vége, a Conannak is hamarosan, és most már az IY-nek is, szóval kár volt elnyújtani, így is, úgy is manga nélkül maradnak, és nem a jelenlegi sorozatokat kéne így nyújtani, hanem inkább újakat bevezetni. :?
Kép
Avatar
Arxur
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2008.02.27. 11:47
Tartózkodási hely: Szeged-Baja

Hozzászólás Szerző: Arxur »

Egyébként hány kötet vagy részt élt meg az Inuyasha.

Azt tudom, hogy a tévé csak 160 valameddig megy. Különben ez is irtó irritáló. Végignézel 160 részt és sztori még mindig nincs lezárva. >_<
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Hozzászólás Szerző: Titkos »

A TV 167 részes, a manga meg még most is fut, a héten jött ki az 543. fejezet, de még vagy 10-15 chapter tuti lesz, mielőtt vége lenne. (Olyan 550 vagy 555 fejezetet jósolok neki, aztán majd meglátjuk.) Mondjuk nézzük a jó oldalát: végre befejeződik. :D (Kár, hogy a rétestészta nyújtás miatt már a befejezés sem hoz lázba annyira, főleg, hogy az is rendesen el van nyújtva. :? ) Mondjuk a TV-hez még annyit, hogy nem ez az egyetlen anime, amit csak úgy félbehagytak egy ponton, és az ember csak a mangából tudja meg a folytatást. Sőt, az a ritkább, ami végig tudja vinni a mangát. (És általában az ilyeneknek is csak úgy sikerül a dolog, hogy a sorozat fele filler.)
Kép
Avatar
Shingo
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 54
Csatlakozott: 2006.11.12. 10:42
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Scarletmoon Night Club
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Shingo »

Úgy hallottam lesz ebből a borzalomból egy új sorozat hamarosan. Újabb 167 résznyi Naraku üldözés Fluffy (Sesshoumaru) jelenetekkel, amikre lehet izgulni?

Spoiler
Ha már volt erről szó, akkor bocsi, de nem találtam előrébb.
Kép
Priscilla the vampire empress, the mermaid princess and the kicker of bad butts. =)
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: scineram »

Nem lesz. Soha többé. Cáfoljanak rám!
Kép
Avatar
Songá
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2008.02.17. 17:43
Tartózkodási hely: Budapest

Hozzászólás Szerző: Songá »

de,állítólag lesz.

Nos,én eddig mindkét movie-t megvettem,és magát a sorozatot mnéztem a neten (nomeg időnként az rtl klubbon,de ott egy ideig nemvolt,és ma kezdődött újra...),de nem volt vele bajom,persze gondolom azért,mert még nem tratok X résznél ahol már elkezdene unalmassá válni^^

A movie-kban tök jó,h vannak extrák,az elősnél bele is éltem magam,nohát,aztán kopp lett,mert nem tok japánul,felirat pedig nincs,szal ezzel sokramegyek.azért megnéztem,dehát nem túl sokminden maradt meg belőle számomra :roll:

Aztán a 2.movie-ban,ott volt,h "30 dolog amit tudnot kell a sorozatról",ennek is örültem,de amikor megvettem,rájöttem,h sztem ehhez sem lesz felirat,hát nem is volt,no meg persze szinkron sem,de ezt nem is vártam...mind1 nem csalódtam,mert én végülis a filmért veszem meg,nem az extrákért,DE...
...kérdemén,hogy akkor MI OLYAN "HÚDEJÓ" AZ EXTRÁKBAN,ha egy átlagos MAGYAR rajongó nem értheti???

Nos a következő filmnél már igazán elvárnám az extrák feliratozását,és szerintem nem is lenne túl nagy feladat,ha én egy fél nap alatt feliratozom az angol animét magyarra ( X részt,mondjuk 2-őt)---> jah és még a felvételire is készülök... :weh:
Tervezz,rajzolj,töltsd fel: http://www.songafanart.hu
Válasz küldése