Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Általánosságban az animékhez kapcsolódó témák.
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

Jezusom, van aki ennyire up-to-date :dirr:
En elkezdtem a Shiguruit, mar egy azaz egy reszen tulvagyok (igy is 6 honapja az elso amit szandekozok is vegignezni) es elegge bejovos...mondjuk nagy betukkel ra van irva, pirossal, keresztbe h MADHOUSE, de nem baj, pont ezert lehet h kitart a dolog 12 reszem keresztul :3
Avatar
Yuriko-chan
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1107
Csatlakozott: 2007.06.20. 08:55
Nem:
Tartózkodási hely: Pécs

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Yuriko-chan »

Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys »

Mariko írta:Mi volt az a nagy fordulat? Ezek szerint annyira kiszámítható vol, hogy nekem fel se tűnt. ::^_^::
Hát igen, konkrétan az volt, mikor nem azok győztek, akikre lehetett számítani....
zebra írta:anubys írta:
Ga-Rei: Zero
Végig meg voltam győződve róla, hogy ezt nem fogom nézni, de azért az első részt már be akartam fejezni, ha már belekezdtem. Aztán annyira meglepő volt számomra a vége, hogy meggondoltam magam, és mégis folytatom.

Még egy szellemvadászós anime? Wáááh. Inkább hagyom...
Igen, én is így gondoltam, de engem tényleg annyira meglepett az első rész vége, hogy elhatároztam, még belenézek a következőbe is, hátha... (bár azóta sem történt meg. :dirr: )
IloveRenji írta:Jezusom, van aki ennyire up-to-date
Jaja, veszettül, mindből megnéztem az első részt, azóta egyet sem. :dirr:
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
Szasza-chan
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2008.11.05. 21:55
Nem:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Szasza-chan »

a legutóbb megnézett 4 anime-mről írnék:

Genshiken: egy anime, ami az anime-kről szól XD vicces, bár, mivel nem vagyok japán, nem tudom, hogy valóban ienek-e az ottani anime-fanok, vagy csak túloztak, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy igenis így mennek ott a dolgok XD bár az is furcsa, hogy Japánban, az anime országában léteznek emberek, akik meg utálják XD (lásd: Saki-chan) az opening-et imádom, az endinget sose volt türelmem meghallgatni. a legnagyobb arc természetesen Madarame (ecchi mániákus perverz XD)
9/10

Saikano: eredetileg a Genshiken után R2-t akartam nézni, de bizonyos problémák miatt az nem működött, így dühömbe elkezdtem ezt leszedni. úgy voltam vele, hogy érdekes, egész jónak tűnik, bár én totál aszittem, hogy a nagyon jövőben játszódik, ahol ien Chise-hoz hasonló lánykákkal rombolnak városokat, meg bolygókat, szal nagyon mellétrafáltam XD végülis fel voltam készülve az ismertetők által, hogy egy csak romantikáról, valamint Chise és Shuuji tragikus szerelméről fog szólni, de mégis nagyon csalódtam benne. vagy én nem éreztem át azt a mély drámát és szenvedést, vagy nem tom, de nagyon ostobának és erőltetettnek tűnt nekem, a vége meg egy jó nagy WTF? XD op-end újfent nem tetszett. nem akarom teljesen lehúzni az anime-t, mert bár a szereplők - és ahogyan kinéztek (az a pír az arcukon, édes istenkém XD) - nagyon idegesítőek voltak + a többi problémám, ennek ellenére egy rész alatt se unatkoztam XD ami viszont jó, mert ne jártam úgy mint a Shana-val, ahol szétuntam az agyam XD a történet valóban megrázó és szép, csak nekem nem tetszik XD
5/10

Code Geass R2: sikerült a problémákat orvosolni, és vasárnap be is fejeztem. gyönyörű grafika, továbbra is érdekes történet, hihetetlen csavarokkal és a 2. op-end-ek végre teljesen újak, nem az előző opening és ending-ből áll, csak máshogy összevágva a jelenetek. a vége iszonyatosan fejbe**ssza az embert, engem legalábbis nagyon, de ettől eltekintve, már az elején is éreztem, hogy akármennyire (TÚL) fordulatosabb meg minden, tudtam, hogy az elsőt nem fogja lekörözni XD igaz, abba is volt pár érthetetlen dolog, a vége hihetetlenül nyitott és hatalmas kicseszés is egyben, mégsem volt ennyire pörgős, jobban meg tudta az ember emészteni. természetesen ettől eltekintve szeretem - már csak azért is, mert imádom a Code Geass-t, szal nem tok elfogulatlan lenni XD
8/10

La Corda d'Oro: ezt még csak jelenleg nézem, de már az első pár rész alapján megimádtam. Len és Hihara 4ever, Hino aranyos, és cseppet se idegesítő lány, mint ahogy számítottam. jelenleg a 9. rész jön, úgyhogy alig várom, hogy meg tudjam nézni XD pontozni még nem pontozok, mert álltalában a végén szoktam véglegesíteni az álláspontom, hogy jó volt-e vagy sem.
Kép
Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: zebra »

anubys írta:Még egy szellemvadászós anime? Wáááh. Inkább hagyom...
Igen, én is így gondoltam, de engem tényleg annyira meglepett az első rész vége, hogy elhatároztam, még belenézek a következőbe is, hátha... (bár azóta sem történt meg. )
Majd meglátom akkor... Bár egyelőre nemigen van időm, vizsgaidőszak, pszichó szigorlat, meg miegymás. :/
Szasza-chan írta:Saikano
Erről mindig az egyik haverom jut eszembe, aki a legrosszabb animeként emlegette - amíg meg nem nézte a Princess Princesst... Majd a Junjou Romanticát. Hát lol. Nahh, jó a tragikus szerelem témakör, műpír az arcon, háború, szenvedés, meg haver véleménye eleve megóv attól, h megnézzem. :)
Szasza-chan írta:bár az is furcsa, hogy Japánban, az anime országában léteznek emberek, akik meg utálják
Miért ne? Sok embernek van olyan időszak az életében, amikor elkezd olyan dolgokat utálni, amiket a többség bálványoz... Így akarja megőrizni önmagát, aztán rájön, h ész nélkül elutasítani vmit éppen annyira hülyeség, mint ész nélkül bálványozni. Ettől nem lesz vki. Sokkal célravezetőbb megismerni és úgy véleményt alkotni.
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys »

Dragon Ball: Yo! The Return of Son-Goku and Friends!!

Abszolút felesleges plusz, az animáció is elég gyenge néhol, rövid, ostoba és felettéb fölösleges (mint már említettem).
DB fanoknak egyszeri megtekintésre érdemes lehet, de valószínűleg utána ők is törölni fogják

5/10 (a DB univerzum tisztelete miatt)
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
Goofy
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 480
Csatlakozott: 2007.10.03. 10:46
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Goofy »

Mint az összes többi :D
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Titkos »

anubys írta:Kuro Shitsuji
A főhőst nagyon eltalálták, talán folytatnám is, de engem valamiért zavar ez a sok idióta poénkodás. (Soul Eater-el is ez a gondom). Egyszóval ezt sem folytatom
A többi nem annyira érdekelt, de ebből kénytelek leszek majd megnézni pár részt, mert mindenki azt mondja, hogy mennyire rulez. Mondjuk speciel engem itt nem a poénok zavartak, inkább az, hogy csigalassan halad a sztori. Első részt már megnéztem, és semmi érdemleges nem történt benne, aki pedig olvassa a mangát, az megerősített, hogy sajnos később sem gyorsulnak be. ^^" Szóval egyelőre hagyom, ha végre lesz valami nagy történeti fordulat, akkor talán újra belekezdek. :) (Mondjuk érdekes lesz az animéje, állítólag az eddigi 6-7 rész alatt már ledarálták a jelenlegi manga felét, most meg fillereznek. ^^""" Nem tudom hány részesre tervezik, de...)
Szasza-chan írta:Genshiken: egy anime, ami az anime-kről szól XD vicces, bár, mivel nem vagyok japán, nem tudom, hogy valóban ienek-e az ottani anime-fanok, vagy csak túloztak, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy igenis így mennek ott a dolgok XD bár az is furcsa, hogy Japánban, az anime országában léteznek emberek, akik meg utálják XD (lásd: Saki-chan) az opening-et imádom, az endinget sose volt türelmem meghallgatni. a legnagyobb arc természetesen Madarame (ecchi mániákus perverz XD)
9/10
Azért ez szerencsére nem az átlag japán anime fanokról szól, hanem a kemény otakurétegről, nem ugyanaz a kettő. :) Ja, és miért ne utálhatná, attól, hogy az országban felkapott üzletág? Ismerek hungarista beállítottságú fiatalembert, aki a gulyáslevest utálja. :dirr: (tudom, én és a hülye példáim XD) Szóval vagy szimplán nem jöttek be neki az animék, vagy tényleg abból lett elege, hogy a csapból is az folyik, miközben ő nem tartja túl nagyra. (Mint a Naruto-effektus nálam. :dirr:) Meg azért ő tényleg sokszor szív amiatt, hogy a barátja otaku. ^^" Nem láttam sok részt, de az nem volt gyenge, amikor kiderült, hogy azért csinálták a dolgot kutyapózban, mert épp akkor adta a TV valami új anime premierjét, és a srác persze, hogy nem hagyhatta ki. XD ^^"
Madarame sokak kedvence, egyedül én kapok hülyét a fejétől, a hangjától, és úgy általában a stílusától. ^^" XD (Bár van egy olyan érzésem, hogy talán az ő karaktere hasonlít leginkább egy igazi otakura. ^^")
Szasza-chan írta:Saikano: eredetileg a Genshiken után R2-t akartam nézni, de bizonyos problémák miatt az nem működött, így dühömbe elkezdtem ezt leszedni. úgy voltam vele, hogy érdekes, egész jónak tűnik, bár én totál aszittem, hogy a nagyon jövőben játszódik, ahol ien Chise-hoz hasonló lánykákkal rombolnak városokat, meg bolygókat, szal nagyon mellétrafáltam XD végülis fel voltam készülve az ismertetők által, hogy egy csak romantikáról, valamint Chise és Shuuji tragikus szerelméről fog szólni, de mégis nagyon csalódtam benne. vagy én nem éreztem át azt a mély drámát és szenvedést, vagy nem tom, de nagyon ostobának és erőltetettnek tűnt nekem, a vége meg egy jó nagy WTF? XD op-end újfent nem tetszett. nem akarom teljesen lehúzni az anime-t, mert bár a szereplők - és ahogyan kinéztek (az a pír az arcukon, édes istenkém XD) - nagyon idegesítőek voltak + a többi problémám, ennek ellenére egy rész alatt se unatkoztam XD ami viszont jó, mert ne jártam úgy mint a Shana-val, ahol szétuntam az agyam XD a történet valóban megrázó és szép, csak nekem nem tetszik XD
5/10
Ez az az anime, ami akárhányszor szóba kerül, mindig elkezdek azon filózni, hogy meg merjem-e nézni. XD Egyfelől ott van az egyik tábor, akik szerint egy hihetetlenül durva szerelmi dráma, és kb. olyan érzés végignézni, mintha beraknád a szívedet egy présbe. ^^" Erre meg értelmeszerűen nem vágyom. XD Ugyanakkor ott van az ellentábor is, akik szerint messze nem annyira "veszélyes", inkább csak fárasztó műdráma, és hatásvadászat. (És ha megnézzük, hogy pl. a Kimit is mennyien ajnározzák, és ahhoz képest milyen, hajlok arra, hogy nekik is higgyek. XD) És akkor a két tábor között ott van az ember, akinek el kéne döntenie, hogy nézni vagy nem nézni. XD Apropó, tudja valaki, hogy melyiket érdemes először? Mert van egy 13 részes TV, meg egy két részes OVA, de hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és hogy melyik készült korábban, azt nem tudom. ^^" (Egyáltalán ki melyiket látta? XD)
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Titkos írta:A többi nem annyira érdekelt, de ebből kénytelek leszek majd megnézni pár részt, mert mindenki azt mondja, hogy mennyire rulez. Mondjuk speciel engem itt nem a poénok zavartak, inkább az, hogy csigalassan halad a sztori. Első részt már megnéztem, és semmi érdemleges nem történt benne, aki pedig olvassa a mangát, az megerősített, hogy sajnos később sem gyorsulnak be. ^^" Szóval egyelőre hagyom, ha végre lesz valami nagy történeti fordulat, akkor talán újra belekezdek. :) (Mondjuk érdekes lesz az animéje, állítólag az eddigi 6-7 rész alatt már ledarálták a jelenlegi manga felét, most meg fillereznek. ^^""" Nem tudom hány részesre tervezik, de...)
A poén az, hogy a mangában is vannak fillerrészek, amolyan kitöltő fejezetek, amiket az anime készítői erősen hanyagolnak, helyette kreáltak maguknak egy pucér farkasembert! :roll: Valószínűleg nem bírnak magukkal és kitolják minimum 24 részig a sorozatot, amit csak úgy érhetnek el, ha a fele filler...
Kép
Avatar
IloveRenji
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1575
Csatlakozott: 2005.10.24. 21:06
Nem:
Tartózkodási hely: Pt.Pleasant Beach Arcade (lélekben ottmaradtam)
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: IloveRenji »

zebra írta:Majd a Junjou Romanticát. ...
Azzal mi a baj? Azonfelul, hogy a kedvenc mangambol csinaltak, sztem nem lett olyan rossz...termeszetesen a yaoi manga/anime teman belul XD de adja az eredeti hangulatot, es meg az idiota fejeket is sikerult jol megrajzolni..
Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: zebra »

IloveRenji írta:Azzal mi a baj? Azonfelul, hogy a kedvenc mangambol csinaltak, sztem nem lett olyan rossz...termeszetesen a yaoi manga/anime teman belul XD de adja az eredeti hangulatot, es meg az idiota fejeket is sikerult jol megrajzolni..
Sztem se annyira gáz a műfajon belül, nekem a marhulások tetszettek végülis. Igazából neki és nekem is főleg a dugások mérhetetlen mennyisége okozta a problémát. Minden szerelmes jelenet dugásba torkollott, és ez sok(k) volt nekünk...

Jahh, tegnap sikeresen megnéztem a kis Cossette kalandjairól szóló OVA-t. Kerüljétek.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=1266
Agyatlan vérengzés (engem ez nem szokott zavarni, de itt már nekem is sok és értelmetlen volt), idióta karakterek... nem akarok róla beszélni. Szörnyűűűűű. 4/10, és még jószívű voltam.

És, h vmi pozitívat is írjak!
A Kaiji egyre megterhelőbb érzelmileg, hihetetlen jól mutatja be az emberi gonoszságot, és azt, miket is vagyunk képesek megtenni a pénzért egy szorult helyzetben. Már kikészültem tőle érzelmileg, és még hátra van vagy a fele, jaj nekem. :)
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Legutóbb a World Destructiont láttam, nem rossz , de az Abysshoz képest gyenge. Abyssról csak jót tudnék mondani, végre megint egy olyan anime ahol megvan a Suikoden és RPGs hangulat.
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
Goofy
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 480
Csatlakozott: 2007.10.03. 10:46
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Goofy »

a Code Geasst kezdtem el nézni, grafikája meg CLAMP féle karakter dizájn nagyon tetszik, sztorija is érdekesnek igérkezik, a mechákhoz is van most kedvem kivételesen úgyhogy 4 rész után azt mondom ezt végig fogom nézni.
Egyébként valaki magyarázza meg, hogy az X sorozat az miért shoujo, aois ismertetőben írták. Még valamikor régen néztem végig de nemek inkább shounennek tűnt, a movie meg inkább seinennek.
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Goofy írta:Egyébként valaki magyarázza meg, hogy az X sorozat az miért shoujo, aois ismertetőben írták. Még valamikor régen néztem végig de nemek inkább shounennek tűnt, a movie meg inkább seinennek.
Hát wiki szerint a mangája egy shoujo magazinban futott/fut, gondolom ezért. Bár érdekes egy shoujo magazin lehet, mert a Cowboy Bebop manga adaptációja is abban ment... :?
Kép
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Talán azért mert női a rajzoló és kreatív gárda az X mögött, plusz rakás szépfiú szerepel benne, nem mellesleg enyhe shonen ai jellegű viselkedéssel.
Kép
Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: zebra »

Ma fejeztem be a Kaiji-t. Egyedi grafika, király zenék, hangulatos op és ed, lebilincselően izgalmas történet. Kb tövig lerágtam az ujjaim közben, annyira izgultam ezért a szerencsétlenért; párszor a könnyem is kicsordult. Tökéletes! Egyedül a folytatást magában hordozó endinggel van annyi bajom, hogy MIÉRT kell folytatni?! Nem tudom, hogy lesz-e folytatás, de a befejezés egyértelműen adja a lehetőséget. Mindegy, ha lesz, megnézem, pedig a folytatásokat utálom. De ezt látnom kell!
10/10
Avatar
Goofy
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 480
Csatlakozott: 2007.10.03. 10:46
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Goofy »

"Intended for a female audience, the series is drawn in the ornate style characteristic of shōjo manga; but the emphasis on moral conflict and gruesome violence expected of seinen works attracts male readers as well"
wikin találtam ezt a pár sort az X-ről :O
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Saiyuki Reload Burial

Végre valahára sikerült feliratot találnom a harmadik részhez és végig tudtam nézni. Sajna elég mostohán bántak ezzel az OVA-val, a kutya se subbolta csak egy maszek fordítás készült hozzá, pedig szerintem ez volt az eddigi legjobb Saiyuki adaptáció. Mind a történet, mind a grafika tekintetében sikerült 100%-osan visszaadniuk a mangát és még cenzúrát is hanyagolták (bár ez egy OVA esetében asszem evidens).
Kép
Avatar
DeluksZ
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2004.07.29. 22:44
Tartózkodási hely: Szeged-Budapest

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: DeluksZ »

Jelenleg a Casshern Sins illetve a Tales of the Abyss animékat tervezem végignézni (Cass 7. rész, TotA lentvan 10 rész, de majd vonaton hazafelé nekikezdek). A Casshernről egyébként indítottam is egy topikot, úgyhogy oda szívesen veszek mindenféle észrevételt. Lévén mindkettő ongoing sürgősen kéne találni valami befejezhető alkotást is, mert utálok új részekre várni.
Avatar
Szasza-chan
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2008.11.05. 21:55
Nem:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Szasza-chan »

Titkos - Genshiken: akkor jó, ha nem minden ember ennyire hiper-otaku XD de nekem akkor is furcsa, hogy vki japán létére ne szeresse, de megérthető. csapból is ez folyik, unja már és nem tartja nagyra. a kajás dologhoz meg annyit, hogy akko én is egy "Saki-chan" vagyok, mer van jópár magyar kaja, amit nem szeretek magyar létemre XD Madarame hangjáról alkotott véleményed meg vond vissza! XD na jó nem ám, csak mint Noboyuki fan ezt kikérem magmnak - annak ellenére, hogy egy részével egyetértek XD amiko megláttam Madarame-t, kis híján szívbajt kaptam a külsejétől és a hangját az istenért se ismertem volna fel, de akkor is ő a legnagyobb arc XD (és ennek semmi köze a hangjához XD) a többiek nem "emelkednek" ki ennyire a hiper-otaku-ságukkal, így trmészetes, hogy a leghiperaktívabb személyt bírják a legtöbben... és most nem értem mit írtam le. fáradok XD

Saikano: hááát... én mint aki a "nem szeretem" táborát erősíti azt mondom nem nagy durr és a vége gáz és nagyon túl van dramatizálva és sztem tök értelmetlen, de kérdezd Gegec-et... ő imádja. hátha még nehezebb lesz eldönteni XD egy próbát megér... és sztem először a sorozattal kezd, ha akarod, bár én meg az OVA-kat nem láttam, és nem is tervezem...
Kép
Avatar
Sister Tenshi
Loli Mod
Loli Mod
Hozzászólások: 1464
Csatlakozott: 2004.01.07. 11:24
Nem:
Tartózkodási hely: Sky Temple családi étterem
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: Sister Tenshi »

A CLAMP-nél úgy alapból nem nagyon érdemes foglalkozni szerintem a műfaji besorolásokkal, egyrészt nagyjából mindenbe belekóstoltak már, másrészt ha nem szólnak külön, hogy az Angelic Layer, a Tsubasa vagy a Holic shounen (vagy a Kobato, azt hiszem az is), én ugyan rá nem jövök magamtól (ezzel szemben pl. a Chobits, vagy a Card Captor Sakura első perctől egyértelmű, hogy kiknek szól).
Kép
Avatar
novalisk
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 94
Csatlakozott: 2006.03.22. 04:58
Nem: Férfi

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: novalisk »

Erre így hirtelen csak annyit tudok mondani: Az Angelic Layer shounen? :D
Nem mintha nem látnám, hogy miért lenne shounen, de esküszöm eszembe nem jutott hogy az lenne >_<

Egyébként egyetértek.
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys »

Natsume Yuujinchou

Sikerült befejeznem az idei második sorozatomat. (A másik a Kaiba)
Igazából tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. A hangulat tökéletes, a színeket nagyon eltalálták, és számomra a karakterek is jók.
Ha valaki épp egy kicsit lelassultabb, nyugodtabb és nem mellékesen rövidebb sorozatra vágyik, annak tökéletes választás lehet.

9/10

Az elmúlt két hétben kb több animét néztem, mint az azt megelőző három hónapban, köszönhetően, hogy a karmaim közé került, egy Asus R300-as GPS, ami képes lejászani wmv-t. :twisted:
Így legalább most tudok utazás közben animéket nézni, aminek köszönhetően most lesz lehetőségem ledolgozni a nem kicsi lemaradásom.

Úgyhogy most Real Drive-ot, és Casshern Sins-et fogok nézni. ::^_^::
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: zebra »

anubys írta:Natsume Yuujinchou
Már vártam, mikor fejezed be, és miket írsz majd róla. :)
Tökéletesen egyetértek amúgy. Gyönyörű darab.

Én Mushishi-zem majd. ::^_^::
Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Re: Animeajánló, milyen animét nézel mostanában?

Hozzászólás Szerző: marci_attila »

ha már a szamurájosoknál meg lett említve, meg már amúgy is akartam írni róla, csak nem volt kedvem :D

A minap néztem meg a Kai Doh Marut, és én azok közé tartozom, akik szerint egyenesen sz*r :D

De a rajzolása érdekes :) A történet az ami a a nagyon rossz irányba tolja el.
Szóval szerintem kár volt érte az a nem sok pénz is (bár az újságosnál nem volt dvd-tlen változat...)
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)
Válasz küldése