Valami jó kis összegzés jól jönne, hogy akkor most mi is van. Valami olyasmira is emlékszem, hogy Rider valójában a kék csajszi szolgája nem pedig az öccséjé.

ez szintén csak a harmadik sztorilájnra igaz d:Arxur írta:Valami olyasmira is emlékszem, hogy Rider valójában a kék csajszi szolgája nem pedig az öccséjé.
Ja, már értem, köszi.Cruel Angel írta:Magam részéről nem láttam, de ha minden igaz ez valami olyasmi mint a Death Note vagy a Gundam összefoglalás filmek. Sztori lerövidítve, itt-ott egy-két új jelenettel esetleg. Az új openingje viszont nagyon jó.
Jut eszembe: Egyik haver mondta még korábban, hogy elvileg a sima Fate/Stay Night TV sorozat lenne a játék "Saber Route"-ja, az Unlimited Blade Works film lenne a "Rin Route" és már csak a Sakura Route meganimésítése van hátra, de azt mondta, megérti, ha azt sosem fogják adaptálni, mivel abban már annyi szexjelenet van, hogy max hentaiként adhatnék el, ugyanakkor kiszedni meg nem lehet belőle őket, mivel elvileg történetileg is fontosak. XD (Meg azt is mondta, hogy elvileg a másik két korábbi route-nál is eléggé szenvedtek az alkotók, hogy úgymond korhatáron belül maradjon a cucc, de mégis legyen benne, aminek benne kell lennie... XD) Ebből mennyi az igazság? (A játékból és az animéből is csak képeket láttam, ergo én totál nem értek ehhez.)Cruel Angel írta:Viszont ha már Fate/stay night. Az megvan, hogy az ufotable (Fate/zero-t animáló studió) egy új, Fate/stay night témában készülő animét fog valamikor a közeljövőben produkálni? Van egy PV december végéről, amit belinkelhetnék, de abba különösebben új képi anyag nincs. (Három perc első felében Fate/zero, második felében a Fate/stay night ~ realta nua PSVita játék intróiból voltak leginkább jelenetek. Talán néhány kb. állókép volt csak új.)
Ha ez alatt "fájdalmasan üres és semmitmondó"-t értesz, akkor agree. UBW!Saber egyszerűen csak MEHH. (Nem mellesleg HF!Saber is csak a dark dolog miatt fun. Bár amiatt azért eléggé.)Cruel Angel írta:(Ergó F/sn UBWben (vigyázat sarkítok) csak egy kicsit zárkózott és komoly kjút tinédzser. XD)
Kb. Én csak azért nem fogalmaztam így, hogy esetleges Saber vagy Nasu fanokat ne bántsak meg. d:Junchi írta:Ha ez alatt "fájdalmasan üres és semmitmondó"-t értesz, akkor agree. UBW!Saber egyszerűen csak MEHH.
Glad I could help.Titkos írta:Cruel, köszi a gyors és részletes választ.
Na most ebben az a vicces, hogy Saber kábé 8 éve ott van a kedvenc női karaktereim ilyen-olyan listáin, ezért is akadtam szörnyen ki, hogy mekkora egy üres, nulla-dimenziós báb az UBW route-on, amire az adaptáció csak rá is tesz egy lapáttal (a Deen-féle mozi meg kettővel).Cruel Angel írta:Kb. Én csak azért nem fogalmaztam így, hogy esetleges Saber vagy Nasu fanokat ne bántsak meg. d:
Actually nem engedik vissza Einsbernéka a kastélyba mert az ő szemszögükből elb@szta a belefektetett bizalmukat. Nem vagyok benne, hogy ez az animében említés szintjén benne volt-e a végén, de nekem úgy rémlik, hogy igen. Mindenesetre vnben később Shiro saját narrációjában mondja, hogy Kiritsugu gyakran volt külföldön "üzletiúton". -> Próbálkozik ismét visszajutni Einsbernékhez.Surci írta:...de a lányához már nem tér vissza a kastélyba.
Annyi kérdésem lenne hogy mennyiben tér el a fényregény az animutól? Mert nekem a látvány nagyon bejött ebben az egészben, és ha ugyanaz a sztori megy ugyanazokkal az angstmachine charákkal az LN-ben, csak még a látványvilág sincs meg hozzá, akkor lehet hogy még rontana is a helyzetenCruel Angel írta:Ettől függetlenül többi érvedet megértem, még ha szubjektíve nem is értek velük teljesen egyet. Nem akarod a fény regényt elolvasni legközelebb újranézés helyett, hátha az jobban bejön?
Annyiban mint a legtöbb könyv -> mozgókép adaptáció forrás anyaga. A light novelben vannak jelenetek amelyek némileg kimaradtak, vagy rövidebbre lettek vágva, nyílván azért, hogy a játék időbe, a látvánnyal együtt (akciójelenetek itt-ott talán több relatív idővel bírnak az animében) beleférjenek. Szóval ha tényleg nem bírod a szereplőket, akkor nem érdemes elolvasnod. Ugyanakkor ami miatt írtam, hogy kíváncsi lennék a véleményedre, hogy "hosszabbra vágott" párbeszédekkel vajon jobban bejönnek-e. Van több broskander is. :v Ettől függetlenül valami hű de nagy fordulatot, vagy különbséget nem tudok mondani, szóval megértem ha nem esel neki.Surci írta:Annyi kérdésem lenne hogy mennyiben tér el a fényregény az animutól? Mert nekem a látvány nagyon bejött ebben az egészben, és ha ugyanaz a sztori megy ugyanazokkal az angstmachine charákkal az LN-ben, csak még a látványvilág sincs meg hozzá, akkor lehet hogy még rontana is a helyzeten