Mit olvasol mostanában?

Írások, regények, kedvenc könyvek, könyvajánlók
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Dan Brown: The Lost Symbol
Bár még csak a könyv tizedénél tartok, de azt kell, hogy mondjam, ugyanolyan (vagy legalábbis meglehetősen hasonló) mint a korábbi két Langdon sztori. Ez számomra pozitívum, de sejtem, hogy sokak számára nem lesz az. Majd ha végeztem írok róla bővebb véleményt.
Kép
Avatar
Andro
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1823
Csatlakozott: 2003.07.27. 13:14
Nem:
Tartózkodási hely: sajnos még mindig nem Tokióban :(
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Andro »

Mostanában ezt olvasom: Sólyom Ildikó - Megtörténhetett?

Ez egy önéletrajzi ihletésű írás az 1950-es évek Magyaroszágáról a Rákosi-korszakban. Nagyon jó könyv, valós eseményeket mesél el, valós személyek vannak benne és a neveket sem változtatták meg, mitn ahogy szokták az ilyen könyvekben. Mindenkinek ajánlom!
Kép
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Johanna Lindsey: Malory család 5.-6. kötet

A Malory család története folytatódik sok-sok humorral és szerethető szereplővel. Ha a Malory család egyik tagja feltűnik unatkozni már nem fogunk, de botrányra viszont számíthatunk. :)

Vélemény

http://elhaym.wordpress.com/2009/09/22/ ... 5-6-kotet/

J. R. Ward: Megváltott szerető 6. kötet

Rózsaszín borító ne tévesszen meg és ne riasszon el senkit, a történetben nincs semmi rózsaszín.
6.kötet már a megjelenés napján vezette az eladási listát.
J. R. Ward neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.

Előző köteteket is nagyon szerettem, de a 6. felülmúlta az eddigieket is.

További vélemény

http://elhaym.wordpress.com/2009/09/25/ ... o-6-kotet/
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: marci_attila »

Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka

Szórakoztató volt, fordulatos, számomra csomó váratlan dologgal (bár engem nem nehéz meglepni :D ). Ami nagyon visszatetsző volt, de ez nem az író híbája, az a rengeteg betűelírás meg szóközhiba...
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)
Avatar
Zakks
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2009.04.06. 15:36
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Gongaga
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Zakks »

Van egy jó könyvem a címe:Musashi! Jó lenne belekezdeni,de annyira lusta vagyok hogy még az előszót se olvastam el ::hoo:: Vagy nem tudok olvasni? :D :wtf:
I think I will sleep much longer this time....
Avatar
AyaDid
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2003.10.20. 17:34
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: AyaDid »

Akkor honnan tudod, hogy jó, ha még bele se olvastál? :shock:
Én jelenleg a Hannibalt olvasom Thomas Harristől, az utolsó oldalakat persze kifogom hagyni, vagy megnézem a film végét helyette, mert elspoilereztem magamnak, hogy mi lesz a vége, és kb. a röhej kategória. A film nekem tetszett, lehet persze szidni. A vége meg nagyon jó volt.
Odi et amo. Quare id faciam fortass requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
Avatar
Zakks
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 43
Csatlakozott: 2009.04.06. 15:36
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Gongaga
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Zakks »

Honnan tudom hogy jó, ha még bele se olvastam?? erre nagyon könnyű válaszolni! Mushasi-------------> Egy japán férfi méghozzá jápán kardforgató azaz szamuráj egy szamuráj aki a japán középkorban él, vagyis röviden: Szamurájok
középkor
Harcok
Dynastiák
Sok vér
Sírás-Rívás
Dráma.... Már ennyiből leesik hogy jó,nemis tudom miért azt írtam hogy jó lehetne fantasztikus,vagy lélegzetelállító mégiscsak japánról van szó! S a fórum is azzal foglalkozik :) Minden ami japán ::hehe::
I think I will sleep much longer this time....
Avatar
AyaDid
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2003.10.20. 17:34
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: AyaDid »

:shock: Lehet, hogy erre a fórumra járok, és szeretem Japánt, de azért nekem sok(k), hogy bármi, ami Japán=fantasztikus, anélkül, hogy ismernénk. Vicces azért, hogy a nagy amerikai hullám után az animések/egyéb japán dolgosok felléptek azzal, hogy le amcsikkal, éljen a széles látókörűség, de mennyivel jobb, hogy ez oda vezetett, hogy most meg "minden ami japcsi, az jó" dologban élünk a "minden ami amcsi, az jó" dolog helyett?

Bocsi, nem ellened irányult, hanem általánosságban gondolkoztatott el ^^

Amúgy dicsérik a Musashit, lehet nem fog csalódást okozni :-)
Odi et amo. Quare id faciam fortass requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Lara Adrian 2. és 3. kötet

Lara Adrian bestseller-sorozatának főhősei félig ember, félig démoni lények, akik több ezer éve velünk élnek. A világhírű sorozat folytatása még több borzongást, még több szenvedélyt, még több fordulatot tartogat a műfaj rajongóinak.

1000 éve 8 idegen lény kényszerleszállást hajtott végre a földön. Ők nem hívták magukat vámpírnak, de emberi meghatározás szerint azok voltak. Az emésztőrendszerük túl fejlett volt ahhoz, hogy megbirkózzon a Földön található nyers fehérjével. Nem tudták megemészteni a növényeket, állatokat mint az ember, ezért megtanulták kivonni a táplálékukat a vérből. Kegyetlenek voltak. Gátlástalanul öldököltek, egész populációkat irtottak ki. Pl Atlantisz, Maja birodalom. Több civilizáció tűnt el egyik napról a másikra. Csak az emberi vér tartalmazta azokat a tápanyagokat melyek szükségesek voltak a túléléshez. Ősök nőket erőszakoltak meg . Akiknek egyedi vérösszetétele és DNS-e erős volt azok teherbe tudtak esni az ősöktől. Az ő fiaik idegen apák és emberi anyák leszármazottai, ők alkották a faj első generációját. Marek, Lucan és Tegan közéjük tartozik. Örökölték a vérszomjat, csupán emberi oldaluknak, halandó anyjuk által örökített tulajdonságaiknak köszönhetően maradtak civilizáltak. Faj egy része megadta magát vad ösztöneinek és vérszopóvá váltak. Vérszopók mind vérfüggők, akiket csak és kizárólag a következő adag megszerzése érdekel és az emberiség kiirtása. Faj másik része megelégelte az értelmetlen vérrontást . Lucan megölte az apját, ezzel hadat üzent a még élő Ősöknek. Lucan és pár első generációs vámpír megalkotta a rendet és felesküdtek, hogy véget vetnek a tömegmészárlásnak és új életmódot választanak. Harc évekig tartott. Rend pár tagja más jövőt képzelt el a faj számára. Marek évtizedekig szőtte a terveit, első kötet végén felfedte magát, hogy életben van és ő a vérszopók vezére. Emiatt az ellenfél veszélyesebb lett mint eddig volt.

Ősök másodpercek alatt elégtek a napon. Első generációsak 10 perc alatt égtek el. Későbbi generáció rövid ideig eltudta viselni a fényt. Valami genetikai rendellenesség folytán a faj utódai kizárólag hímneműek.

2. kötet A Vámpír ölelése


A vérszopók kegyetlensége és elővigyázatlansága veszélybe sodorta az egész fajt. Közel kerültek ahhoz, hogy az emberek felfedjék a kilétüket, s ez olyan fenyegetést jelentett amit Dante és a rend többi tagja nem tűrt el. Ha nem állítják meg a vérszopókat akkor hamarosan véráztatta csatamezővé válik a világ. Harcosok célja a vérszopók új főhadiszállásának felkutatása és levadászni és megsemmisíteni annyi vérszopót amennyit lehetséges. Dante harc során súlyosan megsérül. Vérre van szüksége, ekkor találkozik az állatorvos Tessel. Tess megrémül tőle. Dante hibát követ el amikor iszik a lány véréből, a lány ugyanis kiválasztott. Emiatt többé nem tud elszakadni a lánytól. Dante kitörli a lány emlékeit, hogy ne emlékezzen a szörnyűségekre. Sterling Chase a bostoni menedékből felkeresi a rendet. Elárulja több fiatal vámpírnak veszett nyoma. Fiatal vámpírok egy új, karmazsin nevű parti drog függői lettek. Drog vérszomjat okoz, amivel biztosan vérszopóvá változnak. Elsődleges feladat a díler megtalálása, aki nem más mint Tess barátja. Dante aki látomásaiban látja a saját halálát elhatározza, hogy kideríti Tessnek van-e köze a droghoz. Emiatt mindent megtesz, hogy közel kerüljön a lányhoz.


3. kötet A Vámpír vére


4 hónap telt el az előző kötet óta. Elise elhatározza, hogy bosszút áll a fia haláláért, aki a karmazsintól halt meg. Elise hallja az emberek ocsmány gondolatait, de ennek ellenére az utcát járja, hogy megöljön egy újabb vérrabszolgát. Az újabb gyilkosság után bajba kerül, Tegan az első generációs vámpír menti meg. Később Elise megszerez egy csomagot, ami Marek számára nagyon fontos lett volna. Marek erre feldühödik, Elise élete komoly veszélybe kerül. Csomagban egy titokzatos könyv van, tele rejtélyekkel amit meg kell fejteni. Egyetlen nyom egy Petrov Odolf nevű személy, aki egy berlini rehabilitációs intézetben van, mert vérszopóvá vált. Elise és Tegan elindul Berlinbe kideríteni Dragos titkát.

Első kötetet többen dobták mert Ward utánzatnak tartották. Nekem az is tetszett, de a 2. és 3. kötet sokkal jobbak az elsőnél. Érdemes folytatni, mert a történet egyre izgalmasabb és fordulatosabb. 3. kötet már semmiben nem hasonlít Ward történetére. 3. kötet végén olyan nagy fordulat volt amire én egyáltalán nem számítottam. Marek is sokat szerepelt a kötetben aminek szintén örültem. Nagyon nehéz lesz a várakozás a következő részig.
Szereplők belső lelki világa nagyon jól van ábrázolva. Szerelmi szál is jól kidolgozott, megható jelenetekből sem volt hiány.
Tegan és Elise párosa nagyon szerethető. Tegan küzdene az érzései ellen, de Elise is küzd Teganért. Hasonló a sorsuk, mindketten elvesztették akit nagyon szerettek. Dante és Tegan káromkodósak, durvák, de a szeretet nővel nagyon gyengédek.

Paranormális romantikus könyvek közül Lara Adrian a 2. kedvencemmé lépett elő. Wardot nem múlja fel, azt nem is lehet. Lara Adrianra ugyanis nem jellemző a kiváló humor mint Wardra és a szereplőknél sem érezzük azt, hogy az életünk részei. De így sem okoz csalódást.

Mindkét kötet 10 pont.

Köv kötetek címei:

4, MIDNIGHT RISING – Vámpír éjjele -Rio és Dylan
5, VEIL OF MIDNIGHT-Nikolai és Renata
6, ASHES OF MIDNIGHT- Andreas Reichen és Claire Roth
7, SHADES OF MIDNIGHT- Kade és Alexandra
8, TAKEN BY MIDNIGHT- Brock
9. és 10. kötetnek a címe még nem derült ki.

Amerikában a 7. kötet most jelent meg évvégén.

Könyvekből részlet itt található.

http://elhaym.wordpress.com/2010/01/01/ ... s-3-kotet/
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
marci_attila
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2007.06.20. 23:30
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: itt
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: marci_attila »

Egyetértek, AyaDid :)

Szóval Muszasi:
Ami így másfél évnyi ülepedés után megmaradt bennem a Muszasiról, az a hatalmas csalódás. Olvasni jó volt, meg hangulata is van, de mire eljutottam az utolsó kötetig, már sokkal több minden idegesített, mint tetszett, a végéről meg ne is beszéljünk... Szóval mindenki olvassa nyugodtan, csak ennyire fellelkesülve ne álljunk hozzá :D Lehet, hogy amit másfél éve írtam róla, az pozitívabb, így mint régi érzés, csak a csalódás maradt meg belőle :D
Am I a wanna-be transexual just because play a female character? ;)
Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: zebra »

AyaDid írta:Lehet, hogy erre a fórumra járok, és szeretem Japánt, de azért nekem sok(k), hogy bármi, ami Japán=fantasztikus, anélkül, hogy ismernénk. Vicces azért, hogy a nagy amerikai hullám után az animések/egyéb japán dolgosok felléptek azzal, hogy le amcsikkal, éljen a széles látókörűség, de mennyivel jobb, hogy ez oda vezetett, hogy most meg "minden ami japcsi, az jó" dologban élünk a "minden ami amcsi, az jó" dolog helyett?Bocsi, nem ellened irányult, hanem általánosságban gondolkoztatott el ^^
:goodpost: Ezt már én is észrevettem animés körökben. Gondolom, sokaknál olyan ez, mint amit a rockmaratonon láttam: szinte mindenki feketében, bakancsban, tornacipőben, zenekaros pólóban volt. Hozták a kliséket mondhatni.
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys »

Musashi-hoz kapcsolódva előkerestem a tavaly előtt,novemberben írt hozzászólásomat. Ez volt akkor a friss élmény:
anubys írta:Musashi 4.-5.

Hát ez is véget ért. Tetszett, szerettem minden primitívsége és hibája ellenére, magába is szippantott a világa, viszont a magam részéről irodalmi értéket egyáltalán nem találtam benne. Egy kiváló hangulatú, ambár pongyolán megírt (vagy fordított) egyszerű kalandregény. Újraolvasást nem tervezek (még más nyelven sem).
A véleményem nem változott azóta. Élveztem az olvasását, tele volt izgalmas pillanatokkal, és olyan logikátlanságokkal, hogy kínomban fogtam a fejem. :D

Amúgy ez a fanatizmus nem csak a könyvekre jellemző. Látni bőven olyan anime-fanokat, akik szerin minden ami keleti=hiperszuperfantasztikusfelülmúlhatatlan, ellenben bármi, ami nyugatról jön=bullshit. :roll:
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
zebra
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 837
Csatlakozott: 2008.09.22. 20:56
Nem:
Tartózkodási hely: Heves megye

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: zebra »

Szilágyi Gyula szexuálszociológus könyveit olvastam mostanság. Írt egyet Tiszántúli Emanuelle címmel a falusiak szexuális életéről, egyet a melegekéről (Melegfront) és egyet a leszbikus szerelemről (Júlia és Júlia). Érdekes művek ezek sok-sok interjúval, tabudöntögetéssel, csipetnyi iróniával. Elgondolkodtatnak, mennyi kapcsolat, mennyi élet keseredik meg amiatt, mert a szexről, az érzelmekről nem beszélünk. Iszonyúan sok ostoba tradicionális tévhittel szembesítenek ezek a könyvek. Talán érdemes tanulni mások hibáiból - amire ezek a művek tökéletesen alkalmasak.
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys »

Henri J. M. Nouwen: Nyújtsd kezed
A spirituális élet három mozdulata

Szeretem Nouwen mûveit, úgyhogy csak idô kérdése volt, hogy ez is sorra kerüljön. Akit érdekelnek a segítô hivatások, valamint a kersztény szemlélet (itt a legkevésbé sem az egyházra gondolok), annak érdemes lehet elolvasnia.


Henri J. M. Nouwen: A szeretet belső hangja

Felépítésének köszönhetôen arra ideális, hogy az ember egy-egy rövid "bejegyzést" elolvasson belôle naponta, ezzel is inspirálva a napját.
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Vélemény

http://elhaym.wordpress.com/2010/05/09/ ... ag-urai-2/

Aki szereti a fantasy paranormális könyveket mitológiai háttérrel fűszerezve nem fog csalódni a sorozatban. Szereplők nagyon szimpatikusak, aki a szívébe zár egy vagy több szereplőt az onnantól kezdve a sorozat rabjává fog válni.

Értékelés: 10/10
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
Elhaym
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 926
Csatlakozott: 2005.02.11. 16:16
Nem:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Elhaym »

Jeaniene Frost: Karó és sírhant 2. kötet

Akciódús, izgalmas, humoros, nem lehetett letenni.

http://elhaym.wordpress.com/2010/05/19/ ... t-2-kotet/

10/9

http://elhaym.wordpress.com/2010/05/18/ ... nyv-infok/
Kép
Olvasom: http://moly.hu/tagok/elhaym
Blogom szavazás augusztus 31.-ig.
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ayla »

Bodor Ádám: Sinistra körzet

hogyismondjam... egyelőre nagyon nyakatekert, idegesítő és rideg.
Avatar
Shin
Profi
Profi
Hozzászólások: 258
Csatlakozott: 2007.01.19. 21:42
Tartózkodási hely: Százhalombatta

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Shin »

marci_attila írta:Egyetértek, AyaDid :)
Szóval Muszasi:
Ami így másfél évnyi ülepedés után megmaradt bennem a Muszasiról, az a hatalmas csalódás. Olvasni jó volt, meg hangulata is van, de mire eljutottam az utolsó kötetig, már sokkal több minden idegesített, mint tetszett, a végéről meg ne is beszéljünk...
Én az első kettőt olvastam, belekezdtem a harmadikba, de annyira nem tudott lekötni, hogy félbehagytam.
Az eleje izgalmas volt, de aztán valahogy egyre kevésbé tudott megfogni. Számomra is csalódás volt, habár mint mondtam, nem olvastam el végig.
Konoha Forum Team: Ahol zajlik az élet. Jó társaság, jó bulik. Csatlakozz te is!
http://forum.konoha.hu/
dani576
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2010.07.16. 08:48
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: dani576 »

Olvassato Stephen Kinget!
Minden idők legnagyobbja!
Tolsztoj Feltámadásának a vége béna
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys »

Jób és a szenvedés misztériuma
Úabb kötet Rohr-tól, "kicsit" mélyebben elemzi a Bibliából Jób történetét. Igazából csak azok számára ajánlott, akiket mélyebben érdekel a kerszténység.

A Zahír
Cirka 3-4. könyvem volt Coelho-tól, de eddi nem jöttem rá, mire fel a hatalmas népszerûség. Nem mondom, hogy rossz lett volna, de engem nem ragad magával a stílusa.
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
dani576
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2010.07.16. 08:48
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: dani576 »

Olvassátok el a Bilincsbent!
Lányok!Ne engedjétek ágyhoz kötni magatokat!
Avatar
anubys
Kamisama
Kamisama
Hozzászólások: 2548
Csatlakozott: 2005.08.16. 14:12
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: anubys »

Könyörgöm!
Kemény hét perc telt el a két hozzászólásod között. Úgy látom, mindenképp meg akarod dolgoztatni a moderátorokat...

Apró segítség:
Jobb alul van a szerkesztés gomb.
Jelenleg nézem: Rebuild of EVA movies, Hellsing Ultimate
Avatar
Armin Doyle
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 643
Csatlakozott: 2010.07.15. 12:41
Kapcsolat:

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: Armin Doyle »

Én jelenleg egy magyar írótól olvasot egy trilógiát
Böszörményi Gyula: 9...8...7... És a visszaszámlálás folytatódik! :knife:
Ha szeretitek a krimi, horror, démonos történeteket, akkor alánlom figyelembe!
Már az első 28 oldalon belül 3 hulla....

Fain!
"Being considered 'crazy' by those who are still victims of cultural conditioning is a compliment" -Jason Hairston-
dani576
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2010.07.16. 08:48
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: dani576 »

direkt csinálok 20 beszólást egymás után

---
Ha lehet inkább ne, hacsak nem szeretnéd azt, hogy ez legyen a 41. hely ahonnan kitiltanak. Van irc csatornánk (#aoianime - irc.atw.hu) ahol nyitva áll mindenki számára a lehetőség, hogy odatwitterelje az életét. Itt a fórumban fárasztó moderálni az ilyet.
dani576
Profi
Profi
Hozzászólások: 255
Csatlakozott: 2010.07.16. 08:48
Nem: Férfi

Re: Mit olvasol mostanában?

Hozzászólás Szerző: dani576 »

jólvan nyugi bekussolok
Válasz küldése