Star Driver

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Star Driver

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Star Driver 18
NEEE! Sugata ártatlansága veszélyben van!!! XDD
Kép
Avatar
Biiru Seijin
Profi
Profi
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2006.07.18. 15:13
Tartózkodási hely: ( ◕ ‿‿ ◕ )

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Biiru Seijin »

Szintén Star Driver Ep18: az osztályelnök csaj arca priceless a karaoke-teremben. meg az előttevaló jelenetek is. viszont az egész továbbra is wtf.

Mahou Shoujo Madoka Magica-t nem néz senki? csak mert egyre durvább, nem szokványos magical girl cucc...
MOE - SERIOUS BUSINESS
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Star Driver 18

Ez egy 10/10-es epizód volt, általában csak beletekergetek, mert hogy "majd megnézem az elejétől normálisan", de most egyszerűen végig olyan epic jelenetek voltak, hogy nem bírtam áttekerni. XD Kezdve a tűzijátékos baromkodással, amin jót röhögtem, aztán a karaoke, ami talán a sorozat egyik legjobb jelenete volt eddig, végül pedig az ominózus "rape scene"... XDDDDDDD Mondjuk engem érdekelne, hogy egy alvó férfit hogyan tervez megerőszakolni, de egyrészt ebben a sorozatban nem kell logikát keresni, másrészt egy szóval sem mondták, hogy azt csinálták, csak a jelenet volt úgy megírva, hogy csípőből arra gondoljon a néző. XD Lehet kiderül, hogy valami idióta miko-szertartás, hogy melléfekszik, mint ahogy az is, hogy Wakónak minden nap combig a tengervízben állva kell énekelnie. :dirr: Apropó, Wako szerintetek is gyomorbajos? XD Savtúltengés lesz, vagy ilyesmi, ezek a sorozatos hangos gyomorkorgások nem normálisak. XD Vagy éheztetik? :dirr: Imádom ezt a cuccot, annyira lökött minden szereplő. XDDDD Ja, és a "legjobb": a Galactic Pretty Girl "pasija" totál kész, szóval az egy dolog, hogy totál férfi hangon beszél (férfiasabban, mint amikor női seiyuu-k férfi karaktereket alakítanak...XD), noha a karakter nőnemű, de ahogy a tűzijátéknál is előugrott, mint a lovag, aki a hercegnőjét védi... XD Szóval ez már az a szint, amikor nem is kell belemagyaráznom a yurit, a készítők megteszik helyettem. XD (Bár ha már belemagyarázás, azon röhögtem, hogy a pizsamás jelenet Sugata házában tisztára úgy indult, mint valami yaoi, aztán amikor Takuto bement Wako-hoz a szobába, onnantól meg erogame feelingje lett a jelenetnek. XD Vagy már én látok bele mindenfélét... XDD) Azt hiszem, elkezdem normálisan végignézni most már a sorozatot az elejétől, mert ennél valószínűleg már csak epicebb részek lesznek, és azoknál sem bírom majd megállni, hogy ne nézzem őket végig. Ja, még pár dolog:

1. Ez egy korábbi részben volt, de Takuto nagyapja rulez, kb. pont ilyennek képzeltem. XD És igaz, az általam megjósolt csípőriszálást, meg átalakulást ő még nem mutatta be, de azt jól tippeltem, hogy ez az egész "you will shine!" filozófia tőle ered. XD

2. Spoiler: Szerintetek is Takuto apja lesz a főgonosz? XD Ahogy arról beszélt a flashbackben a nagypapával, hogy "nem nyugszom, amíg pofán nem vágom apámat azért, amiért elhagyott", azóta van olyan érzésem, hogy a végére behoznak vele valami harcot. Vagy ha nem is gonoszként, de valahogy még szerepelnie kell, talán ő lesz az a kamerás bácsi, aki a múltkori rész elején kukkolta őket.

3. Még a mostani részhez: A többi szereplőnél elsőre leesett, lehet csak ennél vagyok lassú, de szerintetek is az iskolaigazgató az a fickó, aki a Glittering Crux-nál a tudós? Talán azért, mert civilben még nem is láttam, de most mutatták a rész elején, a rész végén pedig a tudós dumált, és a hajuk kb. egyezik, márpedig itt az összes "gonoszt" úgy lehet beazonosítani, hogy megnézed a hajukat. XD

Biiru Seijin: Nekem már nem annyira WTF a dolog, legalábbis elég sokminden kitisztult közben a sztorival kapcsolatban. :) Eddig csak két dolog zavar:

1. Néhány szereplőt szinte csak azért raktak be, hogy legyen időhúzás, és kijöjjön a 26 résznyi terjedelem. Mi értelme volt a rózsaszín hajú tesóknak, ha kiírták őket pár epizóddal később? Vagy pl. kit érdekel, hogy a zöldhajú maidjének milyen a magánélete, ha később szinte nem is fog szerepelni? Gondolom ezekre azért volt szükség, hogy így próbálták megkedveltetni még a leghuszadrangúbb szereplőt is a nézővel, de inkább dolgoznának helyette a főszereplők sztoriján... És visszafelé sem működik a dolog, szóval pl. én a dokinénivel voltam úgy, hogy neki tényleg 25 perc alatt a fanboya lettem, de nem érek semmit a dologgal, mivel a további részekben egy normális cselekmény nincs vele kapcsolatban, csak áll a gömbben, amíg megy a harc, meg néha bemond 2-3 mondatot, amikor a "gonoszgyűlés" van. De ez szinte igaz bármelyik karakterre. Vagy ha már itt tartunk, Fish Girl-t is szépen kiírták, ahhoz képest, hogy Head barátnője volt... Ilyen Naruto-Bleach feelingem van a dologtól, hogy behoznak egy szereplőt, aki csak addig "király", amíg a bemutatóepizódja van, aztán szépen berakják háttérelemnek. Az ilyet úgy nem bírom. :? Értem én, hogy nem lehet 10+ karaktert folyamatosan mozgatniuk (mondjuk lehetne, de én ezt tőlük el sem vártam, ez nem az a sorozat XD), de akkor minek ennyit kitalálni? Jó, persze, tudom, fanservice, de annak még fanservice értéke sincs, ha a szereplő 26 részből 1-ben "fanservicel" érdemileg. (Csak egy példa: Orange-kun fiát, aki a legelső részben szerepelt, mindenki fanolta, azt várták, hogy majd ilyen visszatérő hülyegyerek lesz, mint az a karakter, akiről a becenevét kapta. Erre láttuk azóta kétszer fél percig? Király...)

2. Azért lassan elkezdhetnének már kiderülni a "nagy leleplezések", pl. én látni akarom hőseink fejét, amikor rájönnek, hogy szinte a baráti triójukon kívül mindenki "szektatag" a suliban. XD Félek, hogy az lesz, mint amit valaki egy másik fórumon írt, hogy "elbaromkodnak a végéig ugyanígy, majd a legvégén lesz egy kis drámázás, de azt is megoldják, és annyi". Én ezt nem akarnám, de ahogy tökölnek, lassan egyre inkább ilyen irányba kezd elmenni a cucc. Persze még hátravan 7-8 rész, meg a mostani legalább vicces volt, és ahogy nézem a jövőheti is érdekes lesz, de ideális esetben ezek a részek kellettek volna, hogy jöjjenek mondjuk a maid magánélete helyett a 12 rész környékén, és mostanra már bele kellett volna csapniuk a lecsóba. Kissé unalmas, hogy már lassan jobban érdekel a rész végén lévő preview, mint maga az adott epizód, mert "hátha végre azt fogják mondani, hogy beindul az akció", de állandóan csak azt látom, hogy "már megint egy school life-os lightos rész"... Eskü ha nem tudnám, hogy valszeg hülyeség, azt hinném, hogy (újfent a Code Geass-ről koppintva) ez is két szezonos lesz, és itt is úgy csinálják, hogy az első szezon vége lesz a nagy leleplezés, meg a "gyerekek, hogy lehettünk ennyire hülyék, hogy nem vettük észre?", aztán a második szezonban elszabadulnak a dolgok. De persze ez csak álom, eleve nincs is annyi szereplő (Takuto egyenként fogja bedarálni a "Rakéta Csapatot", főleg miután rájön, hogy civilben kicsodák, már ha eddig még nem jött rá...XD), szóval nincs itt annyi ellenfél, hogy még 26 rész kiteljen belőlük, azon kívül a sztori is csak ezen a "School Life szigeten" játszódik, ha sikerül áthozniuk a mechákat a mi dimenziónkba, szerintem pár lövéssel elintéznék az egészet. XD

Mondjuk eddig még jó, ezek nem akkora durva hibák, meg azért még tényleg van annyi epizód, hogy a készítők talán összekapják magukat a végéig, de az átlagos részeket már tényleg unom. (Na ki fogad velem, hogy ez a "rape scene" is vagy el lesz poénkodva, vagy kiderül, hogy nem is az történt, és csak a nézőket szívatták? Persze ez majd a 26 rész második felében, hogy addig lehessen tippelgetnünk...:dirr:) Ilyet sem írtam még, de 1-2 halott, vagy legalább némi műdráma kifejezetten jót tenne ennek a sorozatnak, akkor legalább történne valami. :dirr: Na mindegy, rohadtul kíváncsi vagyok, hogy ezt a 15-20 fős karaktert mozgató sztori hogy a fenébe akarják majd lezárni, főleg úgy, hogy mindenkinek jó legyen. (Mert közben azért elérték, hogy a Glittering Crux tagokat is megkedvelje az ember a civil személyiségük miatt, de az már egy másik kérdés, hogy a világhódító terveikről hogy fogják őket lebeszélni.) Csak ne valami pszichológia baromsággal jöjjenek, pl. Takuto vigyorogva bemondja, hogy "Végig tudtam, hogy ti vagytok azok, de azt akartam, hogy magatoktól jöjjetek rá a hibáitokra, különben sosem fogtok CSILLOGNI!", vagy hasonló marhaság. :dirr:
Kép
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Ayla »

oké, túl sokat beszéltek a Star Driverről. Elmondjátok miért nézzem meg? De előre elmondom, hogy ha olyan szinten van mint a Panty és Stocking akkor csak annyit mondjatok. :dirr:
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Ayla írta:oké, túl sokat beszéltek a Star Driverről. Elmondjátok miért nézzem meg? De előre elmondom, hogy ha olyan szinten van mint a Panty és Stocking akkor csak annyit mondjatok. :dirr:
Bár én P&St csak hallomásból és képek alapján ismerem, de meggyőződésem, hogy nem nincs azon a szinten. Ez a cucc kb. az idei szezon Code Geas-sa, csak nincs annyira hypeolva. Giászságát én most úgy értem, hogy nagyon színes és mind két nem számára tartalmaz fanservicet. Töménytelen mennyiségben. (Értsd "clampos" testalkatú hímek, igen gyakran alulöltözve, vagy testhez álló szerelésben. kebles és nagyon kebles, szugesztív lánykák, igen gyakran alulöltözve vagy testhez álló szerelésben) Emellett viszont bár néha nagyon nem komolyan vehető, de rendelkezik történettel, ami ugyan klisés fordulatokból építkezik, de jól használja ezeket a kliséket. (Pl. ikertestvér, aki nem is létezik; vagy újabban úgy érzem, erősen sejtetve van, hogy valamikor a vége fele el fog hangozni az ominózus "Én vagyok az apád" mondat is.) Mindezek mellett imho egész quality az animáció, bár mivel "maho shonen"/super mecha műfajú cuccról van szó, ezért előfordulnak újrahasznált jelenetek. (mecha megidézése, átváltozás stb.)
Szóval összegezve, szerintem egy minőségi popcorn anime. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.

ui: és jó betétdalok vannak benne, különös tekintettel a fentebb említett halkislány dalára, amit rendszeresen leszednek youtuberól, így most nem fogom belinkelni neked, de ha érdekel, fentebb linkeltek torrentet

Szerkesztve:
Titkos írta: 2. Spoiler: Szerintetek is Takuto apja lesz a főgonosz? XD Ahogy arról beszélt a flashbackben a nagypapával, hogy "nem nyugszom, amíg pofán nem vágom apámat azért, amiért elhagyott", azóta van olyan érzésem, hogy a végére behoznak vele valami harcot. Vagy ha nem is gonoszként, de valahogy még szerepelnie kell, talán ő lesz az a kamerás bácsi, aki a múltkori rész elején kukkolta őket.
IMHO Head az apuka.
Azt mondta Takuto első részben látva a festményt a folyosón, hogy ezt az apja festette. A festményen egy R betű található aláírásként. Head pedig pont ilyen aláírást, biggyesztett a maga festménye alá. Plusz miután az általad említett idézetet hallottuk, pofán csapta Head mecháját. (Amit egyébként is az új opban és edben prominensen mutogatnak, hogy vele harcol Tauburn.)
Sőt mi több még arra is van megoldásom, h miért nem öregszik. Lásd doktornénis epizód. Valami mandragóra kivonat fiatalít, ha van elég libidód. Úgy tűnik neki van, és amúgy is láttuk többször, hogy gyógyszerezi magát. Valószínűleg azért kell neki ez, hogy ginga bishonen maradhasson, mert biztos a mecha nem működik, ha az illető "ginga oji-san".
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Titkos írta:Lehet kiderül, hogy valami idióta miko-szertartás, hogy melléfekszik, mint ahogy az is, hogy Wakónak minden nap combig a tengervízben állva kell énekelnie. :dirr:
Azt is tegyük hozzá, hogy mindezt pucéran csinálja! XD
Titkos írta:Ja, és a "legjobb": a Galactic Pretty Girl "pasija" totál kész, szóval az egy dolog, hogy totál férfi hangon beszél (férfiasabban, mint amikor női seiyuu-k férfi karaktereket alakítanak...XD), noha a karakter nőnemű, de ahogy a tűzijátéknál is előugrott, mint a lovag, aki a hercegnőjét védi... XD Szóval ez már az a szint, amikor nem is kell belemagyaráznom a yurit, a készítők megteszik helyettem. XD
Nekem folyamatosan Haruka és Michiru ugrik be a Sailor Moonból, ha meglátom ezt a két csajt. :vigyor:
Saiga Misuki egyébként ugyanezt a hangját használta a legutóbbi szezonban, a Kuragehimében Kura-pyonként, aki ugye alapvetően fiú volt. XD
Amúgy imádom őt, mert ő az egyetlen női seiyuu aki tényleg hitelesen tud fiút alakítani.
Titkos írta:Azért lassan elkezdhetnének már kiderülni a "nagy leleplezések", pl. én látni akarom hőseink fejét, amikor rájönnek, hogy szinte a baráti triójukon kívül mindenki "szektatag" a suliban. XD
Én azt várom, hogy Sugata mikor áll át a szektások oldalára, mert volt egy-két dolog, ami nagyon arra utalt, hogy ebbe az irányba fog elmenni a sztori.
Cruel Angel írta: IMHO Head az apuka.
Azt mondta Takuto első részben látva a festményt a folyosón, hogy ezt az apja festette. A festményen egy R betű található aláírásként. Head pedig pont ilyen aláírást, biggyesztett a maga festménye alá. Plusz miután az általad említett idézetet hallottuk, pofán csapta Head mecháját. (Amit egyébként is az új opban és edben prominensen mutogatnak, hogy vele harcol Tauburn.)
Sőt mi több még arra is van megoldásom, h miért nem öregszik. Lásd doktornénis epizód. Valami mandragóra kivonat fiatalít, ha van elég libidód. Úgy tűnik neki van, és amúgy is láttuk többször, hogy gyógyszerezi magát. Valószínűleg azért kell neki ez, hogy ginga bishonen maradhasson, mert biztos a mecha nem működik, ha az illető "ginga oji-san".
Ez nekem eddig eszembe sem jutott, viszont tök logikus. Az utolsó mondaton meg behaltam! XD
Tényleg Takuto és Head találkoztak már személyesen? Nekem úgy rémlik, hogy nem.
Cruel Angel írta:Ez a cucc kb. az idei szezon Code Geas-sa, csak nincs annyira hypeolva. Giászságát én most úgy értem, hogy nagyon színes és mind két nem számára tartalmaz fanservicet. Töménytelen mennyiségben. (Értsd "clampos" testalkatú hímek, igen gyakran alulöltözve, vagy testhez álló szerelésben. kebles és nagyon kebles, szugesztív lánykák, igen gyakran alulöltözve vagy testhez álló szerelésben) Emellett viszont bár néha nagyon nem komolyan vehető, de rendelkezik történettel, ami ugyan klisés fordulatokból építkezik, de jól használja ezeket a kliséket.
:goodpost:
Nekem eddig a sorozat pont ugyanazt az élmény nyújtja, mint anno a Gode Geass, leszámítva azt, hogy itt nem kell attól tartanom, hogy a fanok leszedik a fejemet, amiért végigröhögöm az egészet. ^^
Kép
Avatar
Biiru Seijin
Profi
Profi
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2006.07.18. 15:13
Tartózkodási hely: ( ◕ ‿‿ ◕ )

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Biiru Seijin »

Star Driver: a WTF-ség nekem leginkább abban merül ki, hogy kicsit nevetséges, hogy még mindig úgy van írva a sztori, hogy nem tudják egyesek a többiekről hogy Crux tagok civilben ésatöbbi. Össze vannak zárva egy p*csányi szigetre, az összes fiatal egy iskolába jár, és erre néha a Zero Time-ban majomkodnak. Komolytalan a komoly része is.
Nem, nem tudom miért nézem :D

A Madoka Magica-t pedig újfent reklámoznám, már magam mögött hagyta a bakemonogatariwithmagicalgirls jelleget, ehelyett egy elég dárkos, és elég kíméletlen szabályokkal játszó sztori kezd kialakulni.
MOE - SERIOUS BUSINESS
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Ayla írta:oké, túl sokat beszéltek a Star Driverről. Elmondjátok miért nézzem meg? De előre elmondom, hogy ha olyan szinten van mint a Panty és Stocking akkor csak annyit mondjatok. :dirr:
Azért, amit Cruel is írt. XD A P&S-re pedig még csak stílusban/hangulatban sem hasonlít. :) (Plusz még hozzátenném, hogy jópár "sztárseiyuu" szerepel a hangok között...)
Cruel Angel írta:Szóval összegezve, szerintem egy minőségi popcorn anime. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
Pontosan. XD

Az eméletedhez: Így elmagyarázva simán el tudom képzelni, talán csak az lenne az egyetlen baki, hogy ha ő az apja, hogyan lehetnek egykorúak, de még azt is leírtad, szóval nem kizárt, hogy tényleg ez lesz a vége. XD (Akkor viszont kérdés, hogy ki az a bajszos/monitoros fickó? XD) És most már tényleg végig kéne néznem az eddigi részeket normálisan, nem csak áttekergetve, akkor talán nem maradnának ki olyan fontos infók, mint hogy mit beszéltek a képpel kapcsolatban. XD
Mariko írta:Azt is tegyük hozzá, hogy mindezt pucéran csinálja! XD
Igen, de annál inkább nem lepődnék meg, ha a szemüveges-karaokés is csak ezért vetkőzött volna... XDDD
Mariko írta:Nekem folyamatosan Haruka és Michiru ugrik be a Sailor Moonból, ha meglátom ezt a két csajt. :vigyor:
Saiga Misuki egyébként ugyanezt a hangját használta a legutóbbi szezonban, a Kuragehimében Kura-pyonként, aki ugye alapvetően fiú volt. XD
Amúgy imádom őt, mert ő az egyetlen női seiyuu aki tényleg hitelesen tud fiút alakítani.
LOL, most rákerestem ANN-en, és ez az a nő! :D XD Úgy értem, hogy nekem is ő lett a "No #1 női seiyuu, aki férfiakat játszik" (már ha nem az egyetlen, tekintve, hogy szinte az összes többinél hallani azért az eredeti nemüket...), csak a nevét nem jegyeztem meg. XD De igazad van, nagyon tud, speciel én a D.Gray-man-es Debitto-ként, meg a MÄR-os Phantomként lettem a fanja. És a legjobb, hogy ennek ellenére azért képes olyan hangot is produkálni, amikor azért ki lehet hallani, hogy nő az illető, csak férfias a karaktere, pl. ilyen volt Chie a Mai HiME/Otome sorozatokban. A Star Driverben alakított szereplőnél mondjuk egy kissé mintha már túl jól is játszaná a férfit, legalábbis erről a kariról nekem mindig egy mellekkel rendelkező férfi ugrik be, bár lehet pont ez volt a készítők célja. XD
Mariko írta:Én azt várom, hogy Sugata mikor áll át a szektások oldalára, mert volt egy-két dolog, ami nagyon arra utalt, hogy ebbe az irányba fog elmenni a sztori.
Na igen, azért bízom benne, hogy ha egyéb nagyobb történeti fordulat nem is lesz, legalább a saját maguk által elhintett dolgokhoz tartsák magukat.
Mariko írta:Tényleg Takuto és Head találkoztak már személyesen? Nekem úgy rémlik, hogy nem.
Szerintem sem, szóval még így is logikus lenne, bár egyáltalán Takuto látta már az apját? Mármint fiatalon? Hány évesen hagyta el? Illetve, ha Cruel elméletét vesszük alapul: A fater egyszer már volt öreg, csak a szigeten visszafiatalította magát, vagy tizenx évesen csinált gyereket, utána lelépett, és azóta is mangdragórán meg gyógyszeren él? XD Tényleg, az órában lévő képen meg akkor Takuto anyja van? Ja, ha már szó volt itt a driverekről, meg hogy apu öregen már nem lehetne ginga bish: egyáltalán most az? XD Nem az volt, hogy csak úgy beült ő is a mechába, mint a többi szereplő? Úgy tudtam, hogy csak Takuto, illetve az új szőke csaj "igazi" Star Driverek, a többieket kb. belekényszerítik a mechába, azért van az, hogy üvöltenek "szinkronizálásnál", mint az állat. :dirr: Vagy legalábbis nekem kb. így jött le. XD
Mariko írta:Nekem eddig a sorozat pont ugyanazt az élmény nyújtja, mint anno a Gode Geass, leszámítva azt, hogy itt nem kell attól tartanom, hogy a fanok leszedik a fejemet, amiért végigröhögöm az egészet. ^^
Szerintem itt a készítők sem haragudnának, valszeg ők is végigröhögnek 1-1 részt, miközben készül. XD
Biiru Seijin írta:Star Driver: a WTF-ség nekem leginkább abban merül ki, hogy kicsit nevetséges, hogy még mindig úgy van írva a sztori, hogy nem tudják egyesek a többiekről hogy Crux tagok civilben ésatöbbi. Össze vannak zárva egy p*csányi szigetre, az összes fiatal egy iskolába jár, és erre néha a Zero Time-ban majomkodnak. Komolytalan a komoly része is.
Nem, nem tudom miért nézem :D
Ezért mondom, hogy már én is várom, hogy ugyan essen már le nekik. XD Bár, hogy eddig nem jöttek rá, az talán nem gáz, mivel Zero Time-ban sokszor több száz méterre lebegnek egymástól egy gömbben, és amúgy is minden Crux tagon maszk van. (Persze kérdés, hogy ez mennyire hatásos, ha a néző is simán megmondja hajuk alapján, hogy melyikük kicsoda, de mondjuk egy magical girl cuccban meg egy fejpánt, és egy új frizura is elég ahhoz, hogy valaki totál felismerhetetlenné váljon. :dirr: Itt legalább a maszk tényleg takarja is az arcuk nagy részét.) Viszont akkor valszeg azért nézed, mert addiktív/szórakoztató. XD
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Star Driver

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Tekintve, hogy a fórum fele nyíltan fanolja, a másik fele pedig "sutyiban" nézi, ezért bátorkodtam topicot nyitni neki. XD Nem utolsó sorban az is vezérelt, hogy így talán nem fogjuk szétoffolni az "Új animék, frissen, ropogósan" témát, mert bár a Star Drivernek is helye van benne, de talán az már mégis furcsa, hogy a postok 90%-a róla szóljon, akkor már legyen neki egy saját téma. :) Nálam a legutóbbi szezon legjobb animéje lett, hogy miért jó, azt Cruel nagyon jól megfogalmazta a fentebb említett topicban, és itt már amúgy is szinte mindenki nézi, szóval most elemzést nem írnék róla, ellenben hétről-hétre kommentálhatjuk majd ide az adott epizód agymenéseit, meg esetleg megbeszélhetjük a különböző elméleteket a végével kapcsolatban, stb. :) Még hátra van 7-8 rész, aki eddig nem nézte, sosem késő bekapcsolódnia... XD Ahogy már ötvenszer leírtam, én is most tervezem rendesen újranézni az elejétől, mert a vizsgaidőszakos kezdés miatt sajnos jobbára csak áttekertem az epizódokat, és igen komoly plot-elemek maradtak ki nálam. ^^" XD
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Ha már van saját topicja a sorozatnak, akkor megjegyezném, hogy mennyire LOL az új leányzók szerkója, főleg a stratégiai pontokon elhelyezett díszítő elemekkel. XD
Kép
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Mariko írta:Ha már van saját topicja a sorozatnak, akkor megjegyezném, hogy mennyire LOL az új leányzók szerkója, főleg a stratégiai pontokon elhelyezett díszítő elemekkel. XD
azok igenis nagyon szükséges csavarok d:
Kép
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Ayla »

nahjó. Megnéztem 2 részt. :D Kicsit nehéz követni, mint a Gurren Lagann-t anno.

Tecc.

Szexi az a maho-shonen jelenet XD Kíváncsi vagyok az uncernsored Blu-Ray verzióra :dirr: :dirr:

Asszem ez jól esik a zsúfolt hétköznapokon :D Felpörget.

*ja és az általam frissen bálványozott, Hugo Boss által akotott cucc kiegészítői is benne vannak a képben, a zöldhajú csajon XD Mostmár mondhatom, a military shopban, hogy cosplayre kell XD (Mondjuk eddig is mondtam, csak eddig Hetaliára fogtam...)
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Ayla írta:*ja és az általam frissen bálványozott, Hugo Boss által akotott cucc kiegészítői is benne vannak a képben, a zöldhajú csajon XD Mostmár mondhatom, a military shopban, hogy cosplayre kell XD (Mondjuk eddig is mondtam, csak eddig Hetaliára fogtam...)
[off]a zöld hajú csajt fogod cosplayezni? O.o *nosebleed* :dirr:[/off]
Kép
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: scineram »

Szerintem a 18. rész lehetett a sorozat legjobbja. A karaokés jelenet simán vert mindent, a szitu, a fejek, de előtte is ahogy csaj tolta, zene tökéletesen passzolt, a mozgását is remekül meganimálták. Nagyon remélem, most már semmire nem basszák el az időt a plot helyett, 7 részben lezáráshoz már haladni kell.
Egyébként nekem pont ugyanaz jutott eszmbe, amit Cruel mondott. Bér nem ilyen részletesen, de valahogy felötlött bennem, hogy [*]a fater fiatal maradt vagy megfiatalodott, és a Cruxban lesz.[*] Ezt a most már nem fordulatot nagyon bírnám.

Seijun meg nyisd meg azt a rohadt Madoka topikot, hadd magasztaljuk mán!
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez a mostani rész talán még a múlt hetinél is jobban sikerült. :D (Remélem ez a tendencia most már folytatódni fog egészen a sorozat végéig. XD)

Pár gondolat:

-Azon felröhögtem, amikor Fiúscsaj átváltozása után megszólalt a loli: "Hát...ez elég nevetséges jelenet volt." XDDDDD Pontosan, és imádom, ha egy sorozat/film készítői tudják, hogy mire fog gondolni a néző, és aszerint alakítják a jelenetet. XD

-Esküszöm itt a szereplők 90%-a csak poénból szívatja az ellenfelet, és nincs is komoly motivációjuk. XD Mondjuk ez eddig is sejthető volt, de amit levágtak a csajok ("nálunk van a Tauburn hívójele....de így nem lenne fairplay...") eléggé megerősítette a dolgot. XD

-Wako bedurvul. :D Na ilyesmikről beszéltem, amikor komoly jeleneteket vártam. Nem feltétlenül kell halomra ölni a szereplőket, de az a késes jelenet a maga kb. 15 mp-ével, zenéjével, és Wako alakításával együtt epic win volt. :D Annak meg főleg örülök, hogy pont vele lőttek el egy ilyen komoly jelenetet, mert rohadtul untam már, hogy hétről-hétre őt fikázzák minden fórumon (most az angol fórumokra gondolok), hogy mennyire átlagos karakter, meg hogy miért ő a hősnő, stb-stb. Ezért, vazz! :dirr:

-A Takuto x Wako szerintem már egyértelműbb nem is lehetne (lásd amikor a moziban egyszerre bőgtek XD), és az eleje óta folyamatosan utalgatnak rájuk, szóval az a "Titok." mondat csak azért kellett a rész végére, hogy ne varrják el a szálakat 7 epizóddal a vége előtt. XD (A másik lehetőség, hogy majd a sorozat végén is ugyanúgy nyitvahagyják a kérdést, mint most a rész végén. :dirr:)

-Annyira tudtam, hogy az előző rész ágyjelene még csak megemlítve sem lesz...:dirr:

-És ha minden igaz, jövő héten végre kiderül valami Head-ről. :) (Bár mivel az elmúlt két epizód minimális történettel is megawin volt, ezért a sztorit most annyira nem hiányolom. XD)

-Ja, és....vadászgépek! XDDDDDDDDD
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Titkos írta:A Takuto x Wako szerintem már egyértelműbb nem is lehetne (lásd amikor a moziban egyszerre bőgtek XD), és az eleje óta folyamatosan utalgatnak rájuk, szóval az a "Titok." mondat csak azért kellett a rész végére, hogy ne varrják el a szálakat 7 epizóddal a vége előtt. XD (A másik lehetőség, hogy majd a sorozat végén is ugyanúgy nyitvahagyják a kérdést, mint most a rész végén. :dirr:)
Ugyan már, Wako a tudatalattijának apró kis megnyilvánulásai alapján, a kiscsaj akkor lenne legboldogabb, ha Sugata összejönne Takutóval. XDDDD

Egyébként én attól tartok, hogy nem merik majd szétrobbantani a triót (dühös fangirlök, meg minden), és nem fogják egyértelműsíteni, hogy Wako kit is választ, vagy kijelenti, hogy mindkét srác kell neki :lol:, vagy valaki meghal, bár az utóbbit kétlem.
Titkos írta:Annyira tudtam, hogy az előző rész ágyjelene még csak megemlítve sem lesz...:dirr:
Ezért én is morc voltam.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Mariko írta:Ugyan már, Wako a tudatalattijának apró kis megnyilvánulásai alapján, a kiscsaj akkor lenne legboldogabb, ha Sugata összejönne Takutóval. XDDDD
XDDDDDDD Akkor már legyen "threesome ending" és tényleg mindenki boldog. :) Esetleg "foursome", és akkor a szemüveges is jön "karaokézni" nekik... :dirr: XD
Mariko írta:Egyébként én attól tartok, hogy nem merik majd szétrobbantani a triót (dühös fangirlök, meg minden), és nem fogják egyértelműsíteni, hogy Wako kit is választ, vagy kijelenti, hogy mindkét srác kell neki :lol:, vagy valaki meghal, bár az utóbbit kétlem.
Halottakat kétlem, hogy bevállalnának, itt még a "gonoszok" sem halnak meg, viszont attól én is félek, hogy pont a fandom, meg hasonlók miatt nem merik majd egyértelműen egy fix párral lezárni a sztorit. ^^" Pedig lassan tényleg abba az irányba megy az egész, hogy Sugata x karaokés, Wako x Takuto, Zöldhaj x a férje, Head megkeresi Halcsajt (vagy megjelenik Takuto anyja, akiről kiderül, hogy szintén egészen idáig fiatalította magát :dirr:), a maid elvan a "takarítósráccal", Wako barátnője meg épp most pasizott be, a "ginga bishoujo" páros alapból adja magát, stb-stb., lassan mindenki párra talál. XD A dokinéni meg amúgy sem akar komoly kapcsolatot, azt a srácot meg már az epizód végén megkapta, amikor színre lépett. XD Már csak a rókás csaj gyanús, valahogy amilyen sokat szerepelt az elején, úgy szorult mostanra vissza. Vagy vele úgy lenne a Bones, hogy "tökmindegy, neki ott a róka?" :dirr: És akkor már tényleg csak a loli marad ki, de....az kit érdekel? XD
Mariko írta:Ezért én is morc voltam.
A legrosszabb, hogy én már annak a résznek a végén sejtettem. ^^" Ha mákunk van, talán még az utolsó rész előtt megtudjuk, hogy konkrétan mi is történt ott.
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Titkos írta:Pedig lassan tényleg abba az irányba megy az egész, hogy Sugata x karaokés, Wako x Takuto, Zöldhaj x a férje, Head megkeresi Halcsajt (vagy megjelenik Takuto anyja, akiről kiderül, hogy szintén egészen idáig fiatalította magát :dirr:), a maid elvan a "takarítósráccal", Wako barátnője meg épp most pasizott be, a "ginga bishoujo" páros alapból adja magát, stb-stb., lassan mindenki párra talál. XD A dokinéni meg amúgy sem akar komoly kapcsolatot, azt a srácot meg már az epizód végén megkapta, amikor színre lépett. XD Már csak a rókás csaj gyanús, valahogy amilyen sokat szerepelt az elején, úgy szorult mostanra vissza. Vagy vele úgy lenne a Bones, hogy "tökmindegy, neki ott a róka?" :dirr: És akkor már tényleg csak a loli marad ki, de....az kit érdekel? XD
A loli majd összejön Orange-kun fiával, vagy a fejpántos sráccal, azok úgyis érte tepertek még az elején. XD

Amúgy ebben a Sugata x Osztályelnök dologban lehet, hogy van valami, a csaj a legutóbbi részben úgy tűnt, hogy érzelmileg is kötődik Sugatához és nem csak a ruháit dobja le neki. :vigyor:
Kép
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: scineram »

Nagyon faboulus rész volt, mint az előző. A sztori persze áll. Jó volt látni Wakot egy komoly szituban, és még jól is vizsgázott. A loli beszólása meg talán a sorozat legnagyobb mondata. A rész után meg: Hé, és a Rapelay??
Egyébként én alapból Sugata-Wako párti voltam, de mióta belengették neki Keitot, mostmár Takuto-Wako is belefér, amíg Sugatának is jut valami hús.
Az utolsó két pecsétet már nagyon közel egymáshoz kell felbontaniuk, ha ilyen tempóban haladunk, egyáltalán tudja valaki a Cruxban, hogy Keito az?
Kép
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Legújabb rész:
I told you so :333
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Ez jó rész volt! Végre megvan Apuci, aki ezek szerint azért orrolt meg a Nagypapira, mert az nem engedte, hogy Ginga Bishounen legyen! XD

Katashiro nagyon bishi volt fiatalon, de ez sajna nem volt elég ahhoz, hogy övé legyen a lány, pedig nagyon szerette. Én biztos őt választottam volna! XD
Az érdekes infó volt, hogy a zsebóra igazából nem is Takuto apjától, hanem tőle származott.

Kíváncsi vagyok, hogy a Takuto-Wako-Sugata szerelmi háromszög milyen véget ér. Eddig úgy tűnt, hogy Wako inkább Takutóhoz vonzódik, de ez a rész most inkább az ellenkezőjét sugallta. Szerintem hamarosan egymás ellen fordul a két fiú és valamelyik át fog állni a másik oldalra. Kíváncsi leszek ki lesz az Sugata, akit már egy ideje puhít Head, vagy Takuto.

BTW: Ez a BL subtext már nem is subtext volt, hanem annyira nyilvánvaló, hogy kiveri az ember szemét. XDD
Kép
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: scineram »

Kevésbé faboulus, de annál informatívabb rész volt. Szépen eltaláltuk a fater kilétét. A Cruxosok harca egymás ellen meglepett, de király volt. A szerelmi poligon miatt pedig már most tűkön ülök.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Valóban jó rész volt, végre rendesen mozog a plot. :D Egyébként bírom, hogy a japánok szeretik ellőni ezt a "pont olyan szerelmi háromszögben voltunk, mint most ti" felállást a generációk között, legalábbis úgy láttam, hogy a Takuto-Wako-Sugata "régi verziója" volt a Head - Takuto anyja - szemfedős pasas felállás. XD (Btw, amikor a víztartályban elkezdett világítani egy vörös jel a fél szemében, ott röhögtem, hogy "lol, Geass!" :dirr:)

Mariko: Ha arra az ominózus jelenetre gondolsz, amit Takuto, meg a maidek láttak az ablakból, nyugi, szerintem az ugyanolyan fan-szivatás, mint amikor azt hittük a múltkor, hogy Sugatát megrapelte a szemüveges. XD Lehet most is annyi volt csak, hogy odahajolt, és Wako fülébe suttogta, hogy "Tudom, hogy Takutót szereted.", ezzel jelezvén, hogy őt nem zavarja a dolog, és nem áll az útjukba. XD Még bármit kihozhatnak belőle.

Ja, és ha olyan szinten megőrülsz egy másik hapsiért, hogy már a "feleséged" (nem tudom, házasok voltak-e akkor, csak beletekergettem, bár mintha lett volna valami gyűrű... XD) is megjegyzi, hogy túlzásba viszed, akkor az már valóban túlmutat a subtext fogalmán. XDDD

Na, de a rész legboldogabb jelenete mindenképpen az a pár másodperc volt, amikor mutatták, hogy a dokinéni meg a srác még mindig együtt vannak, és ott randiznak a kávézóban. XD ^_^
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Titkos írta:Na, de a rész legboldogabb jelenete mindenképpen az a pár másodperc volt, amikor mutatták, hogy a dokinéni meg a srác még mindig együtt vannak, és ott randiznak a kávézóban. XD ^_^
Hoppá emellett sikerült elsiklanom, de tényleg LOL! XD
Kép
Avatar
Biiru Seijin
Profi
Profi
Hozzászólások: 229
Csatlakozott: 2006.07.18. 15:13
Tartózkodási hely: ( ◕ ‿‿ ◕ )

Re: Star Driver

Hozzászólás Szerző: Biiru Seijin »

őszinte meglepetésemre ez egy jó rész volt. bár a többi is hozta volna ezt a színvonalat.
és itt a mechaharc is egy picit izgalmasabb volt, nem csak a letelik másfél perc és aztán instant győz takuto.
MOE - SERIOUS BUSINESS
Válasz küldése