Hozzászólás
Szerző: supermario4ever » 2016.06.11. 19:47
hmm... Látom, a harmadik évadra teljesen "üres" volt a topic. Nagyon jó anime, nagyon szerettem, azt gondolom, hogy teljesen hitelesen mutatta be a mangakák olykor rögös életútját. Illetve ha van valami kifogásolnivaló a történetben az, hogy esett túl sok szó a komolyabb nehézségekről. Volt az elején, hogy Mashiro szegény nagybátyja hamar meghalt, annyit dolgozott, meg a második évadban, hogy maga Mashiro került kórházba, mert túlhajszolta magát, és képbe kerültek bizonyos akadályok, de ezek túlzottan könnyen megoldódtak ahhoz képest, hogy azért a való életben nem így megy. Például volt a harmadik évadban az a srác - nem emlékszem a nevére - aki azzal akart mindenkin átgázolni, hogy másoktól lopott ötletet, ezzel akart egy mindennél jobb mangát alkotni. Én tovább hagytam volna őt az élen, hogy hadd higgye, hogy nyeregben van, aztán egyszer csak valahol megbukna a története. A másik nagyon érdekes, az a bizonyos bankrablós jelenet, amikor a mangájukat találták a bűntett helyszínén, hogy azzal legyen hírhedt hogy bűnözésre tanít. Ez a szál úgy emlékszem, hogy félbe is maradt. De ettől függetlenül a két főszereplő srác személye példaértékű, és azt azért láthattuk, hogy a siker azért jön, de azért keményen meg kell dolgozni.