Bakuman.

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Bakuman.

Hozzászólás Szerző: Ayla »

scineram írta:Hűha, nagyon tud Takagi balfaszkodni. Olyan szinten, hogy már Mashirót is dobta Azuki. Mihez kezd, ha nem láthatja soha többé? Hogy fog tudni Azuki nélkül élni?

én most le vagyok maradva egy fejezettel?
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
Kdanni
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 531
Csatlakozott: 2010.09.01. 17:58
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Bakuman.

Hozzászólás Szerző: Kdanni »

Ez az animében lehetett. Szerintem most ért oda, amikor Takagi az állatkertben kavart Aokival vagy Iwasevel, már nem emlékszem melyikkel. De nem nézem az animét, nekem már a manga is sok volt.
Szerintem az nagyon erőltetett dráma volt, szinte kezdett az egész szappan operába átmenni. Onnantól nem bírtam a rengeteg szöveget végig olvasni, ez valahol a 64 fejezetet körül lehet.
"I'm Lovely and Charming but I Summon Death"
-MAL profilom- -blogom-
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Bakuman.

Hozzászólás Szerző: scineram »

Dagadt seggfej gone. Talán örökre, bár egy pillanatra azt hittem, Hattori őt fogja előhúzni. Azt azért megnézem, hogy fog két sorozattal elbírni Eiji. Az edzsőváltáshoz is közel kerültünk, egy pillanatra felcsillant a remény, de nem. Még nem. Azért csak nem fognak sokáig gagmangával baszakodni. Ez az esküvő dolog meg ugyanolyan faszság volt, mint az Azuki téma. Mi van akkor, ha nincs sorozatuk, csak trófea waifunak kell? A faternak bemutatás dolgot el se hittem, már mióta nem dugnak egész pontosan? Négy éve?
Kép
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Bakuman.

Hozzászólás Szerző: Ayla »

scineram írta:Dagadt seggfej gone. ..... Mi van akkor, ha nincs sorozatuk, csak trófea waifunak kell? A faternak bemutatás dolgot el se hittem, már mióta nem dugnak egész pontosan? Négy éve?

Azt te csak hiszed! Lesz ez még ígyebbül XD Sőt, pont a múltheti mangafejezetben fészpalmoltam magam XD
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
supermario4ever
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 107
Csatlakozott: 2007.05.28. 05:40
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Bakuman.

Hozzászólás Szerző: supermario4ever »

hmm... Látom, a harmadik évadra teljesen "üres" volt a topic. Nagyon jó anime, nagyon szerettem, azt gondolom, hogy teljesen hitelesen mutatta be a mangakák olykor rögös életútját. Illetve ha van valami kifogásolnivaló a történetben az, hogy esett túl sok szó a komolyabb nehézségekről. Volt az elején, hogy Mashiro szegény nagybátyja hamar meghalt, annyit dolgozott, meg a második évadban, hogy maga Mashiro került kórházba, mert túlhajszolta magát, és képbe kerültek bizonyos akadályok, de ezek túlzottan könnyen megoldódtak ahhoz képest, hogy azért a való életben nem így megy. Például volt a harmadik évadban az a srác - nem emlékszem a nevére - aki azzal akart mindenkin átgázolni, hogy másoktól lopott ötletet, ezzel akart egy mindennél jobb mangát alkotni. Én tovább hagytam volna őt az élen, hogy hadd higgye, hogy nyeregben van, aztán egyszer csak valahol megbukna a története. A másik nagyon érdekes, az a bizonyos bankrablós jelenet, amikor a mangájukat találták a bűntett helyszínén, hogy azzal legyen hírhedt hogy bűnözésre tanít. Ez a szál úgy emlékszem, hogy félbe is maradt. De ettől függetlenül a két főszereplő srác személye példaértékű, és azt azért láthattuk, hogy a siker azért jön, de azért keményen meg kell dolgozni.
Válasz küldése