Új animék - frissen, ropogósan =)

Általánosságban az animékhez kapcsolódó témák.
Avatar
sallylla
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2011.04.19. 18:21
Nem:
Tartózkodási hely: Kecskemét
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: sallylla »

Elég nehéz lenne véleményezni ezt a szezont, de a nyárinál (amikor is kemény egy sorozatot néztem, majd azt is dobtam XD ) azért határozottan jobb. A Psycho-Passt, a Code:Breakert egy, míg a Zetsuen no Tempest-et két rész után dobtam. Az elsőnek még a hangulata, meg a gráf mondhatni egészen bejött, de már most látom, hogy ez nem az én stílusom lesz. A Code:Breaker pedig fájdalmasan átlagos cucc, ennélfogva módfelett untam, bár azt a szerencsétlen, ocsmányul megrajzolt kutyust azért sajnáltam. (Tudom, hogy a japánok macskamániásak, de akkor is, miért mindig a kutyákkal csesznek ki? Ez diszkrimináció! :(
Az uccsónál pedig hiába a szép a gráf, meg minden (ööö...most gondolkozok, tetszett egyáltalán más is ebben a sorozatban? :drop: ), de sajnos a fantasy sosem volt a kenyerem, így jobbnak láttam dobni, noha némi potenciált azért láttam benne.
Hiába, manapság sajnos már közel sincs annyi türelmem az animékhez, mint régebben, ha nem jön be az első rész (néha még ennyit sem adok egy-egy sorozatnak), akkor automatice kuka.

-Btooom!: amikor először belelapoztam a mangába nem nagyon győzött meg, az anime viszont annál inkább. Noha a koncepció nem túl eredeti, kissé olyan érzésem volt/van, mintha a Battle Royale, a Gantz és a Sword Art Online furcsa egyvelegét nézném, de legalább szórakoztató és a gráf is szép.

-Magi: avagy Az Ezeregyéjszaka meséi japán köntösben. :D Már most imádom, pedig nem is kimondottan vártam. Komolyan, tetszik, hogy nem akar több lenni, mint ami, a szereplők aranyosak, ráadásul ez az arab környezet is tetszik. Kellemes szórakozás, nálam a szezon egyik legjobb darabja.

-Medaka Box: Abnormal: eddig nálam magasan veri az első évadot. Az új szereplők/ellenfelek mindenesetre érdekesnek ígérkeznek(Medaka bátyja XD ), a fejlemények úgyszintén. Remélem, nem okoz majd csalódást.

-K: noha úgy volt, hogy még csak bele sem fogok nézni, de aztán végül meggondoltam magam. A grafika eddig egész tetszetős, de a karakterdesign, úgy ahogy van nem tetszik, bár mondjuk maguk a karakterek sem. Egy-két jobb poén mondjuk akadt benne, amin meg is lepődtem. Mindenesetre nem sok jót várok tőle, de azért nézem még egy darabig...

-JoJo's Bizarre Adventure: Már elég korán szemet vetettem rá, mondván, hogy ha a viktoriánus korában játszódik és vámpíros, akkor rossz már nem lehet. Ennek ellenére az eddigi három rész után nemigen tudom hová tenni a sorozatot. Egyrészt bejövős (gondolok itt főleg az openingre meg a hangulatra), másrészről viszont valahogy olyan fura. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle. :)
Kép
TumblrMAL
Avatar
-OJ-
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 621
Csatlakozott: 2011.04.08. 09:48
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Otaku Odú
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: -OJ- »

sallylla írta:Tudom, hogy a japánok macskamániásak, de akkor is, miért mindig a kutyákkal csesznek ki? Ez diszkrimináció! :(
Mert a macskáknak több eszük van, és messzire elhúznak a rosszarcúak közeléből, így őket nem lehet kínozni :thumb:
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: scineram »

BTOOOM! 1-3 - kicsit lulz volt egy FPB-ben házasság, véletlenül pont összekerültek a szigeten is. A röhejes szituáción túl van némi potenciál benne, a semmirekellő főhősnek és a többi változatos felnőtt karakternek hála. Kíváncsi leszek, az aktakukac meddig húzza a társulásban. Azért kár, hogy az animáció elég inkonzisztens, néhol igen hülyén néztek ki a karakterek, de ezen azért könnyen túllépek.

Busou Shinki 1-3 - WTF. A végső mechandising anime. Valami életrekelt, létező akciófigura sorozat promója lényegében, csak a tulaj srác éppen nem szereti a harcot, így a figurák inkább a háztartást vezetik. Néha azért befigyel némi háború a figurák közt, akik persze preülnek, meg minden. Legjobb az onszen jelenet volt, ahol a fanszervíz közepette az forgó illesztések látszanak az ízületek helyén.

Little_Busters! 1-3 - egyetlen Key adaptációt se láttam korábban, ettől eddig nem lettem rajongójuk. A team nem különösen érdekes vagy vicces, néhány pillanattól eltekintve, bár teljesen nem is reménytelen. Gondolom lesz majd pár sírós háttérsztori, meg drámai fordulat, mondjuk a narkolepsziának hála, de van hova javulnia.

Medaka Box: Abnormal 1-2 - jelentős javulás az előzőhöz képest, bár ez önmagában nem jelent sokat. De legalább kezd valami szisztéma lenni ebben az elborult bagázsban, a bátyó egyenesen fergeteges volt, gyakorlatilag AKKARIIN~ nővérének duálisa. Érdemes volt kitartani úgy látszik.

Sukitte Ii na yo 1-2 - a háromból a legkevésbé kiemelkedő shoujo. Sokkal klisésebb már a kitaszított lányt felkaroló herceg alapszituja, és végig roppant komolyan is veszi magát, így elég melodramatikus. Hiányzik belőle egyelőre az a humor, amitől a KamiShita vagy a Kaibutsu néha szinte szikráznak. De úgy hallottam, ez a legkeményebb is, úgyhogy arra kíváncsi vagyok.

PSYCHO-PASS 1-2 - izgalmas cyber-punk némi Minority Report beütéssel. Az animáció és a hangrendezés nagyon meggyőzött, a sztori pedig sok érdekes kérdést felvetett. Akane persze instafav (DEMS EYEZ!), és bírtam, ahogy követet a meggyőződését, majd ragaszkodott is hozzá. Arra mondjuk kíváncsi lennék, a ruhák hogyan működnek, mit is hordanak valójában. Remélem valamikor azért kiderül, de a sok hamisság a világban már elszomorít.

K, Panzer, Sakurasou, Jormungand a topikjában.
Kép
Avatar
Sárkánybaby
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 949
Csatlakozott: 2011.10.14. 22:41

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Sárkánybaby »

scineram írta:BTOOOM! 1-3
SB gondolkodik... Ez nem a cucc, amiről azt hinné az ember, hogy valami jó kis véres pszichológiai trhiller egy Battle Royale köntösben, közben pedig értelmetlen fanservice-kedés? Ennek a mangáját el akartam kezdeni olvasni (a fenti okok miatt), de aztán hagytam (a fenti okok miatt).
Elvis lives on in our hearts, in his music and in a trailer park outside Milwaukee.
Avatar
-OJ-
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 621
Csatlakozott: 2011.04.08. 09:48
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Otaku Odú
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: -OJ- »

Sárkánybaby írta:közben pedig értelmetlen fanservice-kedés?
Egyáltalán nem, az csak az elején van, és akkor is csak egyszer
(az anime második részében le is tudják az egészet)

Persze a buta szőke nagymellű lány önmagában csak egy fanservice karakter, de a pörgő akciók közben ezen nem sokan fognak agyalni :wink:
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: scineram »

A második részben volt némi fanszervíz. A csajt sokat mutatták, akkor a legtöbbet, mikor az erőszakoló letépte a ruháját, de ezeken kívül nem jellemző. Tényleg inkább véres akciósorozatnak néz ki. Persze biztos lesznek a lányról közelik, de az csak marginális. Hogy mennyire lesz jó az akció, az már más kérdés. Az első harc a szigeten nem kecsegtetett sok jóval.
Kép
Avatar
Dark-san
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2008.06.01. 11:48
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Dark-san »

Shinsekai yori
Igazán a hangulata miatt kezdtem bele, de elég csalódott vagyok. Eddig keveset tudtunk meg a világképről (kb. középkori szinten ragadt, élet-halálról döntő szektás mágusöregek játszadoznak kisgyerekekkel), a múltról pedig a részek elején kapunk néhány másodperces kockát, de olyan lényegtelenek, hogy az ember nem is emlékszik rájuk. A gyerkőcök sem tűnnek nagy egyéniségnek, az eddig elejtett infómorzsák pedig még nem sokra jók.

Code:Breaker
Nem váltja meg a világot, de a szereplőkben látok potenciált. Egyszerű akciósorozat, lenyűgöző grafikával. A "tisztogatók" mind szociálisan sérült egyénnek tűnnek, bár a nemrég felbukkant vörös hajú macskab*zi srác nekem nagyobb potenciálnak tűnik, mint Oogami. Ma meglesem a következő részt.

K
Bishiparádé, eddig nagyjából nulla sztorival. Azért legalább a királyokról és szektákról megtudtunk valamit, bár a töketlen hülyegyerek királyjelölt nagy negatívum. Eddig nagy katyvasz, remélem azért sztori is lesz benne, mert eddig csak a fujoshiknak való.

Btooom
A mangáját szeretem, az anime eddig jól halad, bár nyilván nem lesz 12 résznél több, ha a csak háttérsztoriját ennyire előrehozták. A cenzúra idegesítő, Kira epizódja a fele annyira sem lesz hatásos, mint a mangában. Az első részekből már azért ki lehet kombinálni, ki miért lehet ott, a második részben pedig durván el is spoilerezték a csaj egyik elszólásával. Ez is csak sima akció, kikapcsolódásnak, nulla agyi tevékenységgel jó. :D

Psycho Pass
Egy rész után ez tűnik a legígéretesebbnek, bár a főszereplő csajt már most utálom. Jó kis cyberpunk világ, érdekesek az ilyen hi-tech metropoliszok, az animáció minősége és a rajzok pedig lenyűgözőek.
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Psycho-Pass:
A főhős csajszi valószínűleg nekem se lesz a kedvencem, és kicsit fura, hogy egy ilyen felelősségteljes pozícióba egy ennyire bizonytalan zöldfülűt helyezzenek, de talán pont a naiv idealizmusa miatt lesz majd jó mozgatórugója a sztorinak. Egyelőre nagyon ígéretes a sorozat.

Ixion Saga DT
Ez a szezon meglepetéssorozata, kb. mintha a Star Driver és a Gintama szerelemgyereke lenne. XD És Orange-kun E.D. képében vetélytársra talált, mint a legszánalmasabb antagonista. :vigyor:

Litchi DE Hikari Club
Az első rész még vicces volt, de azóta rendesen ellaposodott.

Robotics;Notes
Hát ez nekem max. csak altatónak jó, és a Hyoukára sokkal jobban emlékeztet, mint a Steins;Gate-re. ^^' Még kap, egy-két résznyi esélyt, de van egy olyan érzésem, hogy kasza lesz a vége...

Kamisama Hajimemeashita
Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, irtó édes és vicces, és nagyon jól adaptálja a mangát. Az egyik kedvencem a a szezonban. ^^

A Magi, a Zetsuen no Tempest és a Sukitte Ii na Yo eddig még nem sok újat tudott nyújtani, mert ezeket a részeket még olvastam a mangában, de eddig egyik sem okozott csalódást.

Of course a Gintama még mindig briliáns! :vigyor:
Kép
Avatar
-OJ-
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 621
Csatlakozott: 2011.04.08. 09:48
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Otaku Odú
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: -OJ- »

scineram írta:Sukitte Ii na yo 1-2 - a háromból a legkevésbé kiemelkedő shoujo. Sokkal klisésebb már a kitaszított lányt felkaroló herceg alapszituja, és végig roppant komolyan is veszi magát, így elég melodramatikus. Hiányzik belőle egyelőre az a humor, amitől a KamiShita vagy a Kaibutsu néha szinte szikráznak. De úgy hallottam, ez a legkeményebb is, úgyhogy arra kíváncsi vagyok.
Nekem viszont a háromból ez tetszik a legjobban, és egyedül ezt tartom ténylegesen shoujonak. A másik kettő sokkal inkább vígjáték, amiben a romantika csak egy nagyon elenyésző szerepet játszik, és akkor is csak poént űznek belőle. Vígjáték azonban minden műfajban akad (shounentől a hárem ecchi-ig), ennél sokkal jobbak is. Ha valaki a romantikát akar, akkor a Sukitte a biztos választás :wink:
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: scineram »

Az a helyzet, újranézve az első részeket némileg más szemmel nézek már rá. Látom, hogy Sukinayo komolyabb témákkal akar foglalkozni, valamennyire realisztikusan, ezért hiányoznak a gagek és a poénkodás, de így már nem rovom föl neki, és jobban élvezem, mint elsőre. Ebben elég jól teljesít, bár fenntartásaim még vannak. Nakanishi és Asami szituációja elég idétlen és komolyanvehetetlen volt, a következő két részre meg egyszerűen felszívódtak. Yamato kicsit szimpatikusabb már, némi háttérsztorival megspékelve, bár még mindig túlzásba viszik vele néha, mint azzal az ügynökkel. Persze Mei az igazi vonzerő, mert ő tényleg nagyon erős főszereplő, aki elviszi az egészet. Felüdülés volt látni, ahogy például Kakerut lepattintotta, aztán még ki is osztotta, mikor Aikora támadt.

CØDE:BREAKER 1-4 - érdekesnek tűnő shounen sorozat, csak ezúttal a pszicho képességeket a politika szolgálatába állítják. Sakura aktív és akaratos főszereplő, Okami meg a kétes moralitású badass, aki egyelőre inkább a köcsögre hajlik, mert én elhittem, hogy ott tényleg megsütötte volna Sakurát. Ebből a konfliktusból van még mit kihozni, úgyhogy eddig ígéretes, bár a melldöngető riválisok kicsit visszahúzták. Az ősök viszont nagy arcok.

Shin Sekai Yori 2-4 - jól ránktukmálták a világ történelmét, legalábbis nagy részét, de így is bőven akad kideríteni való még. A második rész lagymatagsága óta, elég hirtelen vett drámai hangvételt, komoly szarban vannak most a gyerekek. Ezektől a paTKany vagy milyen szörnyektől meg néha kiráz a hideg, talán mert azt érzem, közük van az emberiség más részeinek továbbfejlődéséhez, már ha ezt annak lehetne nevezni. Ezzel együtt izgalmas cucc, biztos velem lesz jövőre is. Az animáció egyébként még mindig az egyik legjobb a szezonban.

Amúgy meg a tavasz nagyon érdekesnek ígérkezik.
Kép
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Mariko »

LOL fake! XD Pedig egy-kettőt szívesen megnéznék, mondjuk a Desperát. :(
Kép
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Wow, ez aztán tényleg álom-évad lenne! :vigyor:
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6177
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Akármikor meglátom az ilyen fake-évadokat, mindig az jut az eszembe, hogy miért ne lehetnének valóság? Kapásból 4-5 olyan címet találtam most ebben, amit nyáladzva néznék, ha méltóztatnának őket kihozni és nincs is semmi jelentősebb akadályuk. (Pl.: Akira TV vagy Girl Friends, hogy csak úgy párat említsek.) Talán nem lenne annyi síró ember sem, hogy "szar az új évad...már megint", ha 1-2 ilyen charton lévő sorozatot tényleg megcsinálnának a huszonnyolcadik "cuki lányok a dögunalom közepén" sorozat helyett/mellett, amikből persze minden évadban jön minimum egy darab. A FMP folytatás meg tényleg maga a vicc, minden fórum érte sír, egy pofánvágás kéne az animestúdióknak, hogy megérezzék a pénz szagát, vagy mi? (Oh well, jövő szombaton kezdődik a Pony harmadik évada, szóval én most elleszek... :3 Amúgy meg szívfájdítás mellett arra még mindenképpen jók ezek a chartok, hogy felhívják az ember figyelmét pár baromi jó mangára/light novelre, amikből ugyan az életben nem lesz anime, de ettől függetlenül megéri minimum rájuk nézni. XD Ja és hiányoltam az Onani Master Kurosawát a listáról, bár ha jól emlékszem, egyik korábbin már fenn volt, mint a "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" kategóriában induló sorozat. XD)
Kép
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Titkos írta:Talán nem lenne annyi síró ember sem
Sír a 2chan? Nem. Itt a válasz.
Avatar
Mariko
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2362
Csatlakozott: 2006.11.25. 10:48
Nem:
Tartózkodási hely: Sound Horizon Kingdom
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Mariko »

Titkos írta:Talán nem lenne annyi síró ember sem, hogy "szar az új évad...már megint", ha 1-2 ilyen charton lévő sorozatot tényleg megcsinálnának a huszonnyolcadik "cuki lányok a dögunalom közepén" sorozat helyett/mellett, amikből persze minden évadban jön minimum egy darab.
Igazából teljességgel nem irreálisak ezek a vágyálom chartok, mert erről pl. már 6 cím is realizálódott. ::^_^::
Kép
Avatar
Péter
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 787
Csatlakozott: 2010.07.17. 14:29
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Péter »

SM remake az 100% hogy lesz, bár úgy tudom azt 2013-ra tervezik. Mindenesetre nem mondanám, hogy várom, és erre meg is van az okom, ugyanis a DBZ KAI se épp egy korrekt remake lett. Azon túl, hogy a Buu sagat (ami canon) kihagyták, és hogy indokolatlanul szét cenzúrázták az egészet, az "újrarajzolt HD" is egy baromi nagy lendítés volt, mert hogy a legtöbbször ugyan azt a 480P minőséget kaptuk, csak épp 16:9-es képaránnyal. Az egyetlen jó az volt benne, hogy nagyrészt fillermentes volt, egyébként feleslegesen készült el, és gyanítom, az SM remakkel is pont ugyan ez lesz a szitu.

A "közelebb a mangához" szlogen meg... hát nem tudom, mennyire tekinthető ebben az esetben pozitívumnak. =/ Tekintve, hogy a legtöbb support karakternek úgy konkrétan semmi szerepe nem volt, még annyi se, mint az animében. A minionok még ennél is szegényesebbek voltak, feltűntek, meghaltak, pont. Talán egyedül a Starsnál érdekelne a dolog, mert ott már túlságosan és éreztette a hatását a non-canon.
Kép
Avatar
-OJ-
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 621
Csatlakozott: 2011.04.08. 09:48
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Otaku Odú
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: -OJ- »

Titkos írta:Ja és hiányoltam az Onani Master Kurosawát a listáról, bár ha jól emlékszem, egyik korábbin már fenn volt, mint a "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" kategóriában induló sorozat. XD)
De lesz helyette Aku no Hana, az még súlyosabb, nagyon hasonló témával.

Csak ámulok, hogy van merszük animet készíteni belőle, főleg az állandó öngyilkosságot elkövető iskolások fényében.
Avatar
Kdanni
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 531
Csatlakozott: 2010.09.01. 17:58
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Kdanni »

Animézni sincs sok időm, nem hogy fórumozni vagy blogolni. Egyedül, amit a szezon folyamán sikerült összehoznom, az 3x3 négyzetből álló kis hangulat jelző képek. Remélem sikerül minél több mindent elmondanom velük. A blogomon található egy kevés értelmezés is hozzájuk. :P

10.29-i állapot, 11.13-i állapot, 12.07-i állapot
"I'm Lovely and Charming but I Summon Death"
-MAL profilom- -blogom-
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: scineram »

Kép

Melyik hangszínész fog KÉT transzvesztitát játszani a téli szezonban?
Kép
Avatar
Sárkánybaby
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 949
Csatlakozott: 2011.10.14. 22:41

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Sárkánybaby »

Az egyik tuti Jun Fukuyama lesz.

Ha már a jövő animéi, kérlek erősítsétek meg, hogy ez a lista pontos. Nem akarok feleslegesen visítani. Nekem valahol ott sántít a dolog, hogy az Otoyomegatariból animét...? Persze, kiváló minőségű lesz a szinte nulla cselekmény ellenére is (komolyan, kissé szorakoztató, de lehengerlően szép és pontos), de egy negyedéves mangából? Azt se tudom, mikor jött ki utoljára fordítás belőle!
Aztán Japán meghallgatta az imáimat, mert WAKUSEI NO SAMIDAREEEE!!!!! Bakker, ha ebből tényleg anime lesz, akkor én már nézője vagyok. Ettől már csak egy lépés az UDDUP anime. (Meg a Shoukoku no Altair, meg az Aphorism.)
Itt van ez a... Maoyuu Maou Yuusha, érdekes a sztorija, remélem nem baccák majd el.
Aztán ennek a Savannah Game-nek olvastam a leírását... Kazuya Shibuya... SB felkiált: Ghost Hunt S2?! Abban volt Naru álneve Kazuya Shibuya. Meg komolyan, ilyen hülye névvel, ez olyan, mintha valakit Józsefvárosnak vagy Tócóskertnek hívnának. (Egyébként Bou-san meg is jegyzi a GH mangában, hogy milyen név ez a Shibuya.)
Van még egy-két érdekes, ha más nem, a címe ismerős, mikor Baka Updates-et túrtam, éppen ezért bűzlik nekem a dolog, hogy egy kamu.
(Megerősítést nem találtam, szal szerintem kacsa az egész.)
Elvis lives on in our hearts, in his music and in a trailer park outside Milwaukee.
Avatar
paTKany
A 8. Aasu
A 8. Aasu
Hozzászólások: 803
Csatlakozott: 2003.07.16. 18:19
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Aasu residence

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: paTKany »

Ne vegyetek már be kamu listákat, amikor ott van a moonphase http://m-p.sakura.ne.jp/Html/anime.html mindig hónapokra előre pontos listával.
Kép
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6177
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

scineram írta:Melyik hangszínész fog KÉT transzvesztitát játszani a téli szezonban?
A topic eddigi legjobb postja. XD (Amúgy ha nem lesz benne Ginga Bishounen, felejtős. XD Az a karakter felállított egy standardot, mostantól minden melegnek/transzvesztitának legalább annyira jónak/stílusosnak kell lennie. XD)
Sárkánybaby írta:Az egyik tuti Jun Fukuyama lesz.
LOL, nekem is ő ugrott be. XDDDDDD
Sárkánybaby írta:Ha már a jövő animéi, kérlek erősítsétek meg, hogy ez a lista pontos.
Íratlan szabály, hogy amelyik listán szerepel az Onani Master Kurosawa vagy az FMP bármelyik új sorozata, az tuti kamu. :)
paTKany írta:Ne vegyetek már be kamu listákat, amikor ott van a moonphase http://m-p.sakura.ne.jp/Html/anime.html mindig hónapokra előre pontos listával.
De ez csak azokon segít, akik "tudnak holdrúnákat olvasni" (by Sankaku XD) vagy akik bepötyögik valami fordítóprogramba, ami angolt, de legalábbis arab betűket csinál ezekből. Az emberek 90%-ának gondolom jobban fekszik az angol szöveges, screenshotos verzió. :) (Nálam pl. egy karakterdizájn sokszor hamarabb segít belőni egy sorozat stílusát, mint akármilyen leírás róla. XD) Persze ettől még egyetértek, hogy nem kéne minden felbukkanó "az új szezon animéi" plakátra így rárepülniük, én pl. akkor szoktam először átnézni az ilyen chartokat, amikor már kinn van Aoi főoldalon is, mivel az tuti, hogy hiteles.
Kép
Avatar
Sárkánybaby
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 949
Csatlakozott: 2011.10.14. 22:41

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Sárkánybaby »

Már elnézést, hogy megörülök egy olyan kamu listának, ami jobb felhozatalt produkál, mint egy hiteles.
Titkos írta: De ez csak azokon segít, akik "tudnak holdrúnákat olvasni" (by Sankaku XD)
::japhaha:: ::japhaha:: ::japhaha:: ::japhaha:: ::japhaha::
Titkos írta: de legalábbis arab betűket csinál ezekből.
Latint. :roll:
Elvis lives on in our hearts, in his music and in a trailer park outside Milwaukee.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6177
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Sárkánybaby írta:Már elnézést, hogy megörülök egy olyan kamu listának, ami jobb felhozatalt produkál, mint egy hiteles.
Azt megértem és nincs is vele baj, bár sajnos általában ez is egy újabb jele annak, hogy kamu listával van dolgunk. ^^" (Gondoltam is rá, hogy odaírom, hogy "ha két-háromnál több, feltűnően jó sorozat van a listán, akkor is esélyes, hogy kamu", csak nem akartam már rosszmájúskodni. XD)
Sárkánybaby írta:
Titkos írta: De ez csak azokon segít, akik "tudnak holdrúnákat olvasni" (by Sankaku XD)
::japhaha:: ::japhaha:: ::japhaha:: ::japhaha:: ::japhaha::
"Moonrunes" and "Moonspeak" FTW! :D
Sárkánybaby írta:
Titkos írta: de legalábbis arab betűket csinál ezekből.
Latint. :roll:
Uhh, jogos, ezt benéztem. XD (Arab számok Titkos, ne keverd már folyton! XD)
Kép
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1540
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: scineram »

Senki sem talált. Ono Daisuke a megoldás. Fukuyamáról nem tudom, miben fog játszani télen.
Sárkánybaby írta:Már elnézést, hogy megörülök egy olyan kamu listának, ami jobb felhozatalt produkál, mint egy hiteles.
Ez hülyeség, mert a fele pontos. Két sorban eddig hat jó sorozatnál tartok.
Kép
Válasz küldése