Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Surci »

Na megnéztem eme remek sorozat jelen, azaz 13. epizódját is, hát... Most ugye megint ott tartunk, hogy ez egy baromi durva rész volt... illetve akart volna lenni, csak épp amiatt nem ütött az egész brutkózás, hogy a világon semmi felvezetés nem volt. Egyszer csak megjelent a hülyegyerek (LOL Julio-SAMA), és betámadta Ange-éket, és csak úgy mindenkit agyonlövetett akit csak ért. Nem tudom, hogy ez nekem a fejlövésem-e (muhaha fejlövés, az volt egypár ebben az egészen kiváló részben :D ), de egyszerűen képtelen vagyok komolyan venni ha ilyen környezetben, karadesignnal és színkezeléssel van előadva valami vérengzés, de ez egyéni szocprob,,, Mert értelme megint nem volt az egésznek, max annyi hogy a seggcsöcsfanszervíz mellé legyen egy kis paradicsomozás is, azt is szeretik a fanboyok. Namindegy, ami még megmaradt, hogy ROTFLOL EMBRYO-SAMA ebben is szerepelt nem is keveset, párszor szerencsére ki is mondták a nevét :D XDDDD, és hogy ez az éneklésre mechaátváltozás milyen iszonyú idétlen. És még a fogyatékos császárt se Ange nyúvasztotta ki, pedig már kezdtem örülni amikor térden lőtte, hogy lesz valami kellemes élményem ettől a résztől, dehát ROFL EMBRYO-SAMÁNAK jutott ez a kétes dicsőség

Ja és hogy ne csak rosszat írjak a mostani részről: láttam hogy többek tetszését nem sikerült megnyerni az új openinggel, hát jelentem hogy az enyémet SEM. :dirr: Az egy dolog hogy az előzőben jobb volt a zene, de a fő kérdés nyitva maradt így is: HOVA A FRANCBA TŰNTEK ANGE MELLBIMBÓI? Ha már ilyen fanszervizes opot csinálnak, akkor csinálják rendesen, vagy tegyék vissza a másikat, abban legalább a zene tetszett (mondjuk ennek az alapja nem volt rossz, csak az az énekhang nem illett alá szvsz.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Surci írta:Az egy dolog hogy az előzőben jobb volt a zene, de a fő kérdés nyitva maradt így is: HOVA A FRANCBA TŰNTEK ANGE MELLBIMBÓI?
Valszeg a BD-re azok is a helyükre kerülnek, gondolom ezért esdeklett a pali a fanoknak, hogy ilyen többet nem fog előfordulni és ígért tök meztelen nőket az OP-ba. :dirr: XD
Kép
Avatar
paTKany
A 8. Aasu
A 8. Aasu
Hozzászólások: 803
Csatlakozott: 2003.07.16. 18:19
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Aasu residence

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: paTKany »

Surci írta:Ja és hogy ne csak rosszat írjak a mostani részről: láttam hogy többek tetszését nem sikerült megnyerni az új openinggel, hát jelentem hogy az enyémet SEM. :dirr:
Még a rész előtt jelezte Fukuda a twitteren, hogy nem készült el határidőre az új OP animáció. Amit láttál az csak egy sebtében összebaszott valami volt, azért is volt annyira disszonáns a zenével.
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Surci »

A mostani egészen normális rész volt. Nem is értem mi történt, kirúgták a stábot, vagy mi? Na szóval ugye a múltkor ott hagytuk el a sztorit, hogy EMBRYO-SAMA (muhaha :D ) kilőtte a császárt, és Tusk-nak is jutott volna a sugárból, de Ange a Villkissel eléugrott és elteleportáltak valahova - ma kiderült, hogy 500 évet ugrottak előre az időben, a 7. (?) világháború utánra, amikorra az emberiség kiirtotta saját magát. Aztán a végén kiderül hogy mégsem, mert ebből az "idősíkból" jönnek a sárkányok és a szupermechás csajok is, akiket a dimenziókapun keresztül láttunk a múltkor. de a kettő között volt jó sok Ange & Tusk-jelenet is, amik érthetetlen módon egészen normálisak voltak, és bár a végén elmaradhatatlan volt a szokott nunáraesés -_- , legalább nem idióta fanszervíz töltötte ki a műsoridőt, ahogy először számítottam. Persze kötekedhetnék hogy ha pl. az óvóhely szarrá ment az 500 év alatt, hogyhogy egy szabadon álló kastély szobája meg viszonylag rendben megmaradt, de most nem teszem. A kövi részben sztem elmagyarázzák mi ez az egész időugrós dolog, meg lesz megint jó sok új csaj akiket lehet fanszervizelni LOL. heti egy részt ki lehet ebből bírni, de máris hiányzik EMBRYO-SAMA, remélhetőleg hamarosan viszontlátjuk :dirr:
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Catrin »

^Még erre a részre reagálva, nekem is egyre jobban fekszik a dolog sztori része, ráadásul volt kissu is a nunafejelés mellé (áhh mindez Mamo&Nana tálalásában). :D A MuLaFlaga Hotel hatása lehetett. XD Kapjátok be Sunrise! Miért pont Mu? Az én Gundam Seed drágám? :D

A legutóbbiban viszont mindent üt Tusk szex-alany jelenete, ahol Ange behozva az eddigi lemaradását, kapásból benyelte a srácot. XDXD Ilyenkor úgy érzem, mintha Leslie Nielsen valami sci-fi paródiáját nézném. XD Háborogjatok! Kezdem ezt a cuccot imádni. :LOL:
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1644
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

Catrin írta:Ilyenkor úgy érzem, mintha Leslie Nielsen valami sci-fi paródiáját nézném. XD
Nekem is pont ez jutott eszembe. :lol: Amikor Ange lefejelte Tusk-ot (Tuskót XD), és megtörtént, aminek meg kellett, akkor már nem bírtam tovább visszatartani a röhögésemet. Egyszerűen ez a cucc teljesen kész! Sunriseéknál valami jó anyag keringhet a stúdió falai között.
Embryo-sama tényleg valami nagy főgonosz, de legalább addig is egy csomószor elhangzik a neve, amin szintén jókat vidulok. Azon viszont meglepődtem, hogy az új csaj bandával nem volt semmi yuri cucc, úgy látszik azt a luxust csak a bázison játszódó részekben kaphatjuk meg. Akik buknak a részben sárkány csajokra, most kaptak egy rakás ilyen szereplőt. Annak azért örültök, hogy Vivian megtalálta az anyukáját, ő még egészen kedvelhető a csapatból.

Egyébként olvastam egy hírt, miszerint az opening alatti videó csak a 17. részre fog teljesen elkészülni.
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Surci »

Nem tudom nézi-e még valaki ezt az egészen "kiváló" cuccot, de megéri követni, mert egyre nagyobb baromságok vannak benne :D

Na szóval ott hagytuk el a dolgot, hogy Ange-ék a sárkánycsajszikkal együtt inváziót indítanak Embryo-sama (XDDDD) dimenziójába, csakhogy ez az egész egy csapda, mert már várják őket 3 másik szupermechával, mégpedig nem mások, mint Salia, Ersha meg Chris, akik csak úgy átálltak Embryo-sama oldalára, miután az kiirtotta a bázisukat (WTF?!!?!). Angenak persze sikerül meglógnia, és fel is veszi őket Jill egy tengeralattjáróval, amiben a túlélők bújkálnak az idióta főgonosz meg az újdonsült csatlósaik elől. Na itt jön a másik agyrohasztó baromság, mert amit Jill levágott, azért simán le kellett volna vágni az idióta nő másik karját is. Mindenáron erőlteti a Libertusnak nevezett agybaját, ami Embryo-sama kinyírásában nyilvánul meg (mert ettől majd "szabadok lesznek a Normák - hát nem, mert a manát adó nagy sárkány ugyanúgy a helyén marad, de ezt nem fogja fel -_-, és az istennek nem esik le neki, hogy amit Ange javasol, ti. a sárkánycsajok elviszik az őssárkányt (és így megszűnik a manahasználat, kvázi mindenki Normává alakulna), mennyivel több értelme van és mennyivel kivitelezhetőbb egy másik dimenzióbeli sárkányhadsereg támogatásával, mint az ő öngyilkosmerénylős agybaja. Ange-nak ez nem tetszik, úgyhogy le is lépnek - és hová máshová futhatnának, mint a 3 Embryo-csaj karjaiba? a 19. rész egy nettó hülyeség volt, eleve mi a francnak hagyja Embryo (LOÁL EZ A NÉV XDDDDD ), hogy Ange ott kóboroljon a palotában szabadon? Momoka is totál szefósan viselkedik, eddig se volt egy nagy észlény de amikor kijelenti hogy neki nem is baj ha fogságban vannak, csak felöltözhesse Ange-t, hát az agyam ledobtam... Lássuk mi van még itt: Hilda kilesi Jill-t álmában, és hát ki más nevét emlegetné folyamatosan, mint a drága főellenségét? Na erre kellett a nagy Libertus meg a sok duma: Embryo-sama kihasználta és eldobta a parancsnokasszonyt, aki ezen nem tudott túllépni, úgyhogy az összes beosztottját felhasználta a személyes bosszúhadjáratához, miközben kiszúrta a szemüket a nagy felszabadításos szöveggel, csodálatos. Szerencsére Hilda vezetésével le is kapcsolják és felkérdezik, majd felmentik a parancsnokság alól, így hálistennek a Libertusos agybajjal már nem kell többet foglalkoznunk remélhetőleg.

Időközben Embryoéknál is alakulnak a dolgok, pl. kiderül hogy Salia az új Jill-je idétlenhajú főellenségünknek, aki totál be is kajálja a nyálas dumát (ilyen idiótákat, istenem... ebben a sorozatban mindenkin frontális lobotómiát hajtottak végre?). Persze tervei vannak Ange-vel is - akinél még most, 17 résszel később sem tudom elfelejteni hogy valami 3 másodperc alatt lett egy béna elkényeztetett hercegnőből szó szerint Terminátor, de mindegy.. - persze Salia féltékeny is lesz. Aztán volt egy jó rész, amikor Ange pofánlövi (vagy tarkón, nem emléxem már rendesen) az új világról szövegelő bájgúnárt, de sajnos tényleg valami istenféleség lehet (hajlok rá különben hogy valami MI vagy egy felsőbbrendű tervező "agy" virtuális kivetülése csak), így nem sikerül elintézni, de a válaszcsapás mi lenne más, mint érintésre Ange idegeit kezdi stimulálni, természetesen orgazmikus reakciókat és vetkőzést váltva ki a főhősnőből. Ezt még a 20. epben is folytatják, mondjuk Ange-nek itt is volt egy jú húzása a késekkel, dehát Embryo-samának nyilvánvalóan nincs olyan anyagi teste mint az átlagembereknek, így megúszta, de jó volt látni hogy szenvedett egy kicsit :D Visszavágásként folytatta az orgazmikus stimulálást, erre ráment egy fél rész -_- És előkerült a kiskedvencem is, a tolószékes ostoros loli. Na ha valakit rühellek ebben a sorozatban akkor az ő, mert Embryo-sama meg a többi idióta csak simán vicces vagy szánalmas, de ez a kis féreg csupán abban tudja kiélni magát, hogy lekötözött foglyokat ver folyamatosan, most éppen (immár 3 részen keresztül) az egykori császár-onííísama sárkánycsajszi ágyasát, aki jelenleg a foglyuk. Azért az elég vicces volt hogy amint meglátta Anget majdnem kiugrott a tolószékéből ijedtében, régebben meg a nevét kiabálta hogy mentse meg. Remélem valaki használni fogja az ostort rajta is, mondjuk a sárkánycsajszi akit kitudja mióta kínoz már - meg ne hagyjunk már minden élvezetet Ange-nak, legyen elég hogy térdenlőtte a debil császárt meg tarkón Embryo-samát :D A vége az hogy Salia nagy féltékenységében kiszabadítja Ange-t, hogy megszabaduljon tőle (nyilván nem lett volna egyszerűbb lelőni...). menekülnek, az áruló hármas meg üldözi őket, amikor hirtelen megnyílik a dimenziókapu és megjelennek Salako-ék - amit nem is bánok, mert kb. az egyetlen épeszű karakter eddig ebben a sorozatban. Folyt köv a jövőhéten, remélem lesz megint jó sok Embryo-sama :D


Tényleg csak ajánlani tudom ezt a sorozatot mindenkinek, simán van olyan szinten retardált mint az Akame, csak ezen még röhögni is lehet. Már nem a poénokon, azok továbbra is szánalmasak, hanem ahogy megpróbálják komolyan gondolni ezt a sok idétlenséget, pl. Embryo-sama nagy terve, hogy majd énekel egy dalt amitől a két világ összeolvad (és még el is kezdi a bájgúnár hangján), hát le kellett állítanom a cuccot vagy 5 percre annyira röhögtem :D :D Vagy a másik, az orgazmikus stimulálás, ami olyannyira hatásos, hogy az alany egyből vetkőzni kezd... Szal kész, na. :D
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Titkos »

És akkor ehhez a fentihez tegyük hozzá, hogy a beígért "a BD cenzúrázatlan lesz, esküszöm!" rendezői meséből is nem más lett, mint ez. Csalódás ez a cucc minden kategóriában, még ott is, ahol amúgy remekelni szeretett volna, lásd a fanservice terén. XD Azon meg röhögtem, hogy Sankakuék is nagyon szaván fogták a rendezőt. XD "The director promised nipples. He lied." Ennyi. :-P
Kép
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Ezt a cuccot továbbra sem áll szándékomban elkezdeni, ellenben az itt megjelenő tl;dr-ek felettébb szórakoztatóak, úgyhogy pop-cornt majszoló kívülállóként csakis arra tudlak biztatni titeket, hogy nézzétek és írjatok. Az áldozatotok nem lesz hiábavaló. :3

(Egyébként egy csúnya nagy szégyenfolt lesz ez a cucc a Sunrise munkásságán. Mostanság amúgy sem álltak elő sok értékelhető dologgal, de ezzel kvázi az utolsó szöget is beleverték a saját koporsójukba. És ez sajnos elmondható a stúdiók nagy részéről... Talán Madhouse az egyetlen, akinek a neve azért még mindig garancia (valamelyest) a minőségre.)
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Junchi írta:(Egyébként egy csúnya nagy szégyenfolt lesz ez a cucc a Sunrise munkásságán. Mostanság amúgy sem álltak elő sok értékelhető dologgal, de ezzel kvázi az utolsó szöget is beleverték a saját koporsójukba. És ez sajnos elmondható a stúdiók nagy részéről... Talán Madhouse az egyetlen, akinek a neve azért még mindig garancia (valamelyest) a minőségre.)
Na ja, ez meg a másik. Nem akartam már előhozni magamból túlzottan a Sunrise fanboyt, de most én is nagyot csalódtam bennük. Szal az eddigi cuccaik, vagy mecha-fanoknak, vagy loli-fanoknak szóltak, vagy pedig valami relatíve egyedi darab voltak, amibe esetleg belekeverték ugyan az első két elemet, de tették ezt olyan "Sunrise-os" formában, hogy még én is simán végignéztem őket, pedig egyik műfaj sem áll túlzottan közel a szívemhez. Viszont ezt a félkomoly-félLOL Angét most én sem tudom hová tenni, nevetséges ez az összedobált fanservice halmaz, meg ahogy kínjukban most már pofátlan szinten lopnak a saját korábbi cuccaikból (ez esetben főleg a Code Geass-ből ugye, de még onnan is rosszul/hülyén megoldva XD).

Edit: a tl;dr összefoglalókat viszont valóban élvezettel olvasom én is, ahogy igaz volt ez az Akamére is, szóval hajrá, legalább egy ember legyen, aki követni bírja ezt a legvégéig, mert az eddigiek alapján ott aztán végképp valami röhejes fináléra számítok. XDDD
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Surci »

Én komolyan nem tudom eldönteni hogy Sunrise-ék komolyan gondolták-e ezt az izét vagy toRRkodnak a népekkel. Mer' ha csak trollkodás, akkor nagyon kemény, de ha komolyan, akkor enyhén szólva lesújtó a véleményem nekem is, pedig amúgy nagy Sunrise-fan vagyok, kedvenc animuim egy jó részét ők készítették.
Titkos írta:Szal az eddigi cuccaik, vagy mecha-fanoknak, vagy loli-fanoknak szóltak
Hát ezt nem mondanám, főleg a 2010 előtti cumóikról nem mondható el (persze a lolik már kezdtek előkerülni ott is), de pl. a Mai-Hime, Inuyasha, Wolf's Rain, CB, Witch Hunter Robin, GinTama azért nem ez a vonal, de abban igazad van hogy ahol pl. behozzák a mechát valami saját ötlet alapján, mint a CG vagy az Esca, na azt még én is el bírom viselni, sőt, a fenti kettő a kedvenceim között van, pedig úgy alapjáraton hülyét kapok a mechától. Amúgy az utóbbi időben tényleg nem virítanak sajnos...

Mostanában nem sok időm van, úgyhogy a paraziták kalandjai mellett csak ez a csoda az amit követek (nem tudom miért, inkább néznék valami rendes cuccot abban a kis időmben :dirr: de ez egyszerűen már akkora baromság, hogy nem bírom nem továbbnézni :D ), de a végére már nagyon kíváncsi leszek, valami irgalmatlan hülyeségre számítok lezárásként.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Kayama
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 133
Csatlakozott: 2007.04.11. 17:32
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Kayama »

Hát, kérem. Ez az anime mindent visz. Aki nem nézi, nem is tudja miből marad ki. :)
Mert a 21. részben olyan mélységekbe megy a drámai vonal, hogy az már szinte az AOTM (Anime of the Millenium) címre is esélyessé teszi eme remekművet.
Külön kiemelném Chris motivációját, akinek 7 évvel korábban (ekkor volt ugye 10 éves) szimpla hajgumit ajándékoztak Hildáék, hogy kislányos dupla copfja helyett kösse inkább egybe a haját.
Gondolom abban mindannyian egyetértünk, hogy a fent nevezett leányzó keresve sem találhatott volna alkalmasabb indokot, hogy megtorolja eme szörnyűséges sérelmet. ("DE ÉN JOBBAN SZERETTEM KÉTFELÉ VÁLASZTVA!")
Persze ha jobban belegondolt volna, ugyanez egy fél pár zokni esetén már mindjárt problémásabbb lenne. Dehát...
Mr. Magzat eközben üldözi Angét és közben mindenkit zombivá változtat, mert minek rohangásszon, ha nem muszáj. Persze azért végül magához csalogatja a lányt, mert ebben az epizódban még csak kivillanó melleket láttunk maximum (azt is csak félig), nyögve vonaglásos bugyiletépést nem. Tusk "tartogassunk valamit a BD kiadásra is!" felkiáltással inkább úgy dönt, hogy egy szál késével és kilőhető horgonyával (Just Cause-t játszik) szembeszáll a főgonosszal. Aki egy istenség. Az olyanra meg késsel-villával vadászunk.
Egy idő után ő is észreveszi magát, kétségbe is van esve rendesen. De a moralizáló kiáltás mindjárt erőt ad. És itt jön a megabrutál csavar, figyelem: TUSK APJA MAGYAR VOLT!!!! Háh! Na, erre varrjatok gombot... (A Vanesszát nem minősítem, hátha valaki még rasszista felhangot vélne kiolvasni belőle, pedig nem állt szándékomban ilyet belevinni :)).
De folytassuk a sztorit ezen melegében. Szóval ez az álnok Embrió azért bekap pár szúrást és néhány liter vér felköhögése és félórás grimaszverseny után Momokát varázsolja el, aki rátámad Kispistára. Hős lovagunk már azon is elgondolkozik, hogy felveszi az Ementáli Tuskó nevet (a lyukak miatt amikkel Momoka látja el nagy számban, pedig nem is ő a szurkálós Vanessza leszármazottja).
Ange - aki mostanra már erősen hiányolja az ilyenkor szokásos orgazmust - elkezd ordítani neki, amitől Momoka hamar észhez tér és mágiával turbózva leszúrja a főgonoszt és elütteti magukat, miközben lezuhannak az alattuk levő szakadékba (sic!). Nem gyenge.
Asszed használt, mi? Frászt. Magzat-szan él és virul, úgyhogy Tuskó (akit még meg is lőttek párszor egyébként) elküldi Angét a repülő motorjával, ő pedig felrobbantja magát Embrióstól, házastól, sziklafalastól, hogy így vésse be magát (és a magyar őseit) az önfeláldozó animehősök történelemkönyvébe.
Már mindjárt vége, kell is ezt emészteni, csak még néhány mondat. Akik kimaradtak. Először is Salako, akinek szerencsére van annyi esze, hogy látja, három mechával nem győzhetnek Chrisék ellen (Embrió meg még csak a városban sincs. Szóval akkor minek is jöttek egyáltalán...?), úgyhogy visszavonulót fúj. Végül is Ange elszökött, úgyhogy ennyi haszna volt a szereplésüknek. Ja, és mivel a mechások a csatában kölcsönösen kiirtották Ersha tanítványait meg Rosalie kouhai-ját (Marika - dik! még egy magyar?) bőven marad még megbosszulandó halál a készítők tarsolyában.
A másik kedvenc az ostoros loli aki most nem jut komolyabb szerephez csak csapkod meg üvöltözik, de mivel Salakóék visszafogadják a házisárkányát, játékszer nélkül marad. Sebaj, majd megy onii-samához bugyiletépésért. Tényleg, Embrió mér' nem gyógyítod meg a kiccsajt a mindenható hatalmaddal, hogy végre kimásszon a tolószékből?
End.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kayama 2015.03.09. 09:16-kor.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Surci írta:Én komolyan nem tudom eldönteni hogy Sunrise-ék komolyan gondolták-e ezt az izét vagy toRRkodnak a népekkel. Mer' ha csak trollkodás, akkor nagyon kemény, de ha komolyan, akkor enyhén szólva lesújtó a véleményem nekem is, pedig amúgy nagy Sunrise-fan vagyok, kedvenc animuim egy jó részét ők készítették.
Hát nem tudom, trollkodásra elverni ennyi pénzt? Mert azért nem két fillér megcsinálni 1-1 animét, meg a Sunrise azért még mindig nem a Pierrot, hogy "Nincs feje a karakternek az egyik jelenetben? Hagyjad, jó lesz az úgy is!" Szóval sanszos, hogy ők ezt komolyan gondolták, mixelni akarták a mecha és fanservice elemeket, közben valami "deep" sztorit aládobni az egésznek, ami volt, hogy már működött is náluk korábban, most viszont alaposan mellényúltak. Az persze más kérdés, hogy túlzottan nem feküdtek rá az egészre agyilag, ők is lejjebb adják ma már, gondolom úgy voltak ezzel az egésszel, hogy "rakjál bele sok robotot, meg leszbiket, ezt a kettőt szeretni szokta a célközönség, sztorinak meg csak összerántunk valamit, legyen benne sok, japán fülnek egzotikusan hangzó név, pl. Embrió, meg István, aztán megy majd a szekér!". Szóval most magukhoz képest eléggé "Májkölbéjesre" vették az egész figurát, hogy úgy mondjam.
Surci írta:Hát ezt nem mondanám, főleg a 2010 előtti cumóikról nem mondható el (persze a lolik már kezdtek előkerülni ott is), de pl. a Mai-Hime, Inuyasha, Wolf's Rain, CB, Witch Hunter Robin, GinTama azért nem ez a vonal, de abban igazad van hogy ahol pl. behozzák a mechát valami saját ötlet alapján, mint a CG vagy az Esca, na azt még én is el bírom viselni, sőt, a fenti kettő a kedvenceim között van, pedig úgy alapjáraton hülyét kapok a mechától. Amúgy az utóbbi időben tényleg nem virítanak sajnos...
Amúgy ja, nekem is ezek közül kerül ki több kedvencem, igazából amikor a mecha és loli után azt írtam, hogy "vagy pedig valami relatíve egyedi darab voltak", akkor ezekre és társaikra gondoltam. :) Mecha alatt amúgy főleg a 80-as évek óta töretlen sikernek örvendő Gundam szériájukra céloztam, moe/loli cuccok alatt meg amik így eszembe jutottak: Mai Otome, Idolmaster: Xenoglossia, meg lehet volt még pár, ezeket értelemszerűen annyira nem követtem figyelemmel. XD (És való igaz, hogy ezek már mind 2000 után születtek.)

Más: Jó látni, hogy ez a sorozat mindenkit megihlet, Kayama összefoglalóját is végigröhögtem. :lol:
Kép
Avatar
Kayama
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 133
Csatlakozott: 2007.04.11. 17:32
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Kayama »

Ha valakiben lenne egy kis művészi hajlam, a Gyula vitéz-télen nyáron főcíme mintájára csinálhatna egy Cross Angés változatot Tuskkal, mechákkal meg sárkányokkal. :LOL:
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1644
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

Munka mellett most már sokkal nagyobb időhiányban szenvedek, mint korábban, úgyhogy annál a résznél vagyok leragadva, amikor Ange és Tust visszatértek az ő világukba, aztán a tengeralattjáróra kerültek. Persze ez nem akadályoz meg abban, hogy elolvassam a hozzászólásokat, amik megihletnek itt pár embert. :vigyor: Később be fogok csatlakozni, amint lesz egy kis időm a pótlásra. (Bár az kész rejtély, hogy miért ilyeneket akarok behozni, amikor lenne fontosabb anime is a szezonban, amivel szintén le vagyok maradva.)

Tudom, elég hamar lecsengett, de azért felemlegetném a Valvrave the Liberator című szépséget is, ami szintén Sunrise kezei alól került ki. Visszakerestem, itt olvashattok pár hozzászólást, remélem ez is kellemes perceket fog nektek szerezni. Nekem egyébként a mecha az egyik kedvenc műfajom, szóval gondolhatjátok mit érzek most. Amúgy Sunrise-tól az utóbbi időben csak a Tiger & Bunny és a Buddy Complex tetszett igazán, a Love Live, meg az Accel World szódával elment.
Kép
Avatar
Dodgers
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 553
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Dodgers »

Én nem nézem a CE-t attól függetlenül hogy az első rész alapján ritka "érdekes" sorozatnak látszott annak idején amikor friss volt, viszont az itteni élménybeszámolók plusz egy, a huszadik részből csak úgy alapon olvasott külföldi blogbejegyzés alapján egyre inkább érzem azt hogy olyan élményről van szó amit lehet mégiscsak érdemes lesz bepótolni, eleve Kayama kommentje olyan emeletes jóságokat említett meg amik elég "bíztatóak" ha az akaratlan agymenésről van szó.
Kép Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Surci »

Na én is megtekintettem az ominózus 21. epizódot, és hát azt kell mondjam tényleg egyedül Salako az aki nem teljesen fogyatékos ebben a sorozatban (bár hátravan még 4 rész, addig simán meghülyülhet ő is). Kayama kommentjéhez csak annyit tennék hozzá, hogy ja, Tuskó is csatlakozott a szefósok táborához, amikor felrobbantotta magát Embryóval. Értitek, Momoka nekiirányít egy kocsit amivel lezuhannak a szakadékba, és ott akkorát robban az egész mintha 50 kiló C4-essel lett volna kibélelve az autó. Mr. Magzat túléli, semmi baja. Ekkor a legeslegnyilvánvalóbb ötlet mi más lenne, minthogy ROBBANTSUK FEL MÉG EGYSZER, HISZEN AZ ELŐBB SE LETT SEMMI BAJA, ÍGY MOST MAJD BIZTOSAN MEGHAL! -__- Most komolyan, ekkora hülyeséget ki csinál? Biztos nem lett volna több értelme elmenni Ange-val, elvégre egyiken se mana-userek, így Embryo-sama XDDDD még csak követni se tudta volna őket, se zombiztatás nincs se semmi.... Szal igen, rendkívül értelmes és logikus dolgok történnek ebben a remek sorozatban. Jövőhéten tuti Ange angst-epizód lesz, de nem baj, már őt se bírom kb a cucc felétől, úgyhogy szívassák csak.

Ezekután borítékolható hogy olyan lesz a befejezés is, amiben mindenki jól fel fog támadni, mert az kizárt hogy Tusk meg Momoka halott maradjon, úgyhogy ennyit ennek a komolyanvehetőségéről is, csak arra vagyok kíváncsi milyen hülye alibiszállal hozzák vissza őket. Egyedül a tolókocsis loli sorsa izgat különösebben, főleg hogy semmiképpen nem szeretném ha ez a remek sorozat rá nézve pozitívan végződne, bár tartok tőle hogy sajnos mégis ez lesz, onee-sama majd jól megbocsát szegény megtévedt kis báránykának.

Na már várom a jövő keddet, milyen idétlenségekkel örvendeztet meg a Napfelkelte csapata. Most már azt javaslom ne fogják vissza magukat.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Kayama
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 133
Csatlakozott: 2007.04.11. 17:32
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Kayama »

A múlt heti erős befejezést nem kevésbé erőteljes kezdés követte a 22. részben. tl;dr: Mindenki dugni akar. Angénak összejön.

Akik arra fogadtak, hogy Embrió nem halt meg, most nyugodtan hátra is dőlhetnek, hiszen persze, hogy kedvenc főgonoszunk még mindig ereje teljében leledzik. Ennek jegyében a nyitójelenetben épp a múltkor rossz kislányként viselkedő Saliát fenekeli. Úgy bizony. :D
Salia meg nyarvog, mert nem érti, miért kell E-samának még mindig Ange, mikor az ő segge is legalább olyan kellemesen csattog (egyébként tényleg). A férfi megmondja neki kerek perec, hogy csakazerősésintelligensnőkfogjákazújvilágotalkotni és ha ő közéjük akar tartozni, akkor minél előbb előkeríti a szöszit. Különben nincs több seggrepacsi.
Egyébként az egész szitu meglehetősen hajaz az Agent Aikára. Nőcsábász főgonosz: pipa. Körbeveszem magam jó nőkkel akiket később megfektetek: pipa. El akarom pusztítani a világot: pipa. Bónusz: kilógó seggek: pipa.
Miután mindezt kitárgyalták, ugrunk a tengeralattjáróra, ahol Salakóék éppen szövetséget kötnének Hildáékkal, mer' ha többen vagyunk, kisebb az esélye, hogy legközelebb pont minket fognak eltalálni. A szökött házisárkány-lány elárulja az egybegyűlteknek, hogy Embrió nagy terve, hogy összeolvassza a két külön világot egy teljesen újjá. Sajnos ennek az a mellékhatása, hogy minden és mindenki elpusztul. Tök jó terv, én is mindig szerettem volna egy marha nagy kopár kőgolyót.
De hát a lányok már csak ilyenek, nem kell a seggrepacsi, inkább szerződnek. Persze Embrió is beköszön holoszkájpon, hogy fokozza a hatást. Szerencsére Salako sikolya meg tudja törni a manipulatív hatást. Tiszta Skyrim. Egyébként ettől van az is, hogy a manahasználók nem tudnak harcolni a sárkányok ellen. A muglikat nincs mitől megfosztani.
A félbeszakított hívást követően Ersha kopog be Embrióhoz, hogy ugyan támassza már fel a halott gyerekeket és jó szándéka jeléül még egy kosár szennyes gyerekruhát is visz neki. Ettől a főnök úgy megsértődik, hogy elutasítja a kérést. Különben is csakazerősésintelligensnőkfogjákazújvilágotalkotni, húzzál el, ne zavarj.
A tengeralattjárón Rosalie (Rozália - gondolom szintén magyar) Marikát siratja és nem érti Chris miért fordult ellenük (Kriszti - szintén magyar. Magyar-magyarnak farkasa. Mondjam tovább?)
Már annyi minden történt, de a címszereplővel eddig még nem is találkoztunk. Ange a repülő motorral Tusk szigetén landol (lásd még: 5. rész). Nem meglepő módon Tuskot és Momokát siratja, miközben sok-sok flashback jelenet pereg, hogy valamit azért faragjunk a költségekből. Egy pillanatra visszaugrunk Saliához, aki vadászkésével épp a tündi-bündi cosplay ruháit kaszabolja és esküdözik, hogy elkapja Angét így győzve meg Embriót, hogy ő is azerősésintelligensnők közé tartozik akiről az folyton ábrándozik.
Pedig az álnok éppen most húzta ki a dugót a mana-reaktorból káoszba döntve a varázshasználó világot. A vezető elvtársak nem értik a lépést, de szerencsére nem kell sokat tépelődniük - hamar elpárolognak. Az ostoros loli is megbánja, hogy nem manuális hajtású tolókocsit kért apukától, mert abból is kifogy a kakaó.
Amúgy az epizód nyertese Chris, aki végre ismét dupla copfban hordhatja a haját és azt is megússza, hogy végig kelljen hallgatnia Embrió azerősésintelligensnőkfogjákazújvilágotalkotni elméletének ismételt kifejtését.
Ange éjszaka próbálja némileg stimulálni magát, de csak Tusk naplóját veri le a polcról amiben elolvashatja, hogy a csávónak milyen sokat jelentett. Sok flashback jön, el ne szálljon már a büdzsé. Ange az emlékek hatására úgy dönt, hogy neki ebből elég volt, öngyilkos lesz. Már majdnem állon lövi magát, mikor - gondolom én - a rendező leszól neki, hogy ácsi, még van 3 rész, amit a szerződésed szerint le is fogsz forgatni. Hát ennyit az öngyiről. Újabb flashbackek - nyilván a rendező bosszúja a főhőnő eddigi hisztirohamaiért - aztán ugrunk a tengerpartra, mert ott még nem voltunk. Ange siránkozik, hogy Tusk így meg úgy, mire - mit ad Isten - a nevezett csak úgy elősétál a semmiből. Kap is mindjárt a pofájára két akkor parasztlengőt hogy majd' beszakad a dobhártyája. Hiszen halott, ez biztos csak illúzió. De nem; mert Vilkiss lovagja legyőzhetetlen. Ha te mondod...
Ange nem bírja tovább a stresszt és mint Béla bácsi a Rózsaszín Pittbull zenekar számában "a ruhát letépi és magára rántja" hős lovagját. Ezek után kíváncsi leszek, hogy áll Hilda elé, akit ezzel megelőzött a szüzesség elvesztését célzó keserves küzdelemben...
Ersha közben rájön, hogy már két rész is eltelt mióta átállt a másik oldalra, ezért most egy melltartót lobogtatva fehér zászlóként megadja magát Hildáéknak.
Ange (akinek egyébként már kezd nőni a haja, szóval a végére tutira visszavedlik majd hercegnővé) és Tusk lényegében végigkefélik az éjszakát. Az aktus zárásaként még fecsegnek kicsit az életbenmaradásról meg mindenféle világmegváltó dolgokról. A hős lovagnak szegény halott Momoka felemlegetése juttatja eszébe, hogy ja, ő is túlélte ám a múltkorit, itt van velünk a szigeten és mostanra már biztosan elkészült a reggelivel. Így is történt. Mert a blúza alatt éppen volt egy serpenyő(!), ami felfogta a neki szánt golyót. Meg tűzálló ruhát is varázsolt megának az utolsó pillanatban, ahogy az a kövi rész előzetesének kommentárjából kiderül.
Ennél nagyobb már nem is lehetne a boldogság (kivéve ha Tusk mindkettejüknek jól elverné a seggét), Angét fűti a harci kedv (meg az egész estés etyepetye emléke) irány vissza a többiekhez. Tusk megmutatja a lányoknak a rejtett garázsban anyja mecháját, úgyhogy még harci eszköz is akad. Igen, a lakatlan szigeten, igen, garázs, igen, mecha. De Ange inkább hipp-hopp odavarázsolja a Vilkisst, mert mutatni akarja, hogy milyen klafa gyűrűje van, tisztára mint a Bolygó kapitányában. Na, nyomás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kayama 2015.03.08. 19:14-kor.
Avatar
Rui-chan
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1644
Csatlakozott: 2009.06.08. 13:10
Nem:
Kapcsolat:

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Rui-chan »

^Köszönöm ezt az élményt, sírva röhögtem a végére. :lol:
Az utóbbi két részbe gyorsan belepörgettem, hogy ne csak a leírások alapján legyen fogalmam a dolgokról. Nem hittem, hogy ezt fogom mondani, de ennél még a Valvrave is jobban bejött. Sőt, a Guilty Crown is! Már közelít az AgK szintjéhez, pedig reméltem, hogy nem jutunk el oda. (Most látom lelki szemeim előtt, ahogy Junchi élez egy kardot. ^^")

Az külön vicc kategória, hogy eljátszották Tusk és Momoka halálát, aztán a következő részben szimplán visszatérnek, mindenféle magyarázat nélkül. A Sunrise elmehet oda, ahová a gondolom...
Kép
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Junchi »

>Kayama

Ugye tudod, hogy jövő héten is számítunk rád. Én legalábbis biztosan.
Rui-chan írta:(Most látom lelki szemeim előtt, ahogy Junchi élez egy kardot. ^^")
Nem élez semmit, az animét ő is szidta, mint a bokrot. :3
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Mennyivel élvezhetőbb lett volna az egész sorozat, ha Kayama már EP 1-től kezdve minden héten írt volna egy ilyen "audiokommentárt" a részek mellé. :lol:
Kép
Avatar
Kayama
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 133
Csatlakozott: 2007.04.11. 17:32
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Kayama »

Hát köszi. Majd jövök. :vigyor:

Egyébként amit én személy szerint biztosra veszek a fináléra:
- Chris visszaáll Hildáék oldalára
- valami dallal győzik le Embriót (Ange és Salako közösen)
- a mostani rész afférjából gyerek lesz
- az ostoros loli teljes megbocsátást nyer
- Ange lesz az uralkodó (meg persze Tusk)
- Salia és Alektra összejönnek (bár nem feltétlenül ÚGY)
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Catrin »

Kayama írta:- az ostoros loli teljes megbocsátást nyer
Nah, nálam ez az egyetlen moment, amiért haragudni tudok erre a sorozatra. XD Csak a loli túléléséért pontlevonásokkal díjazom majd.

Amúgy minden más akkora LOL benne, hogy élvezem az egészet. Rendkívül szórakoztató ez a sok baromság, azok a fárasztóan idióta és lolwut karakterek, az a nulla és szar közt hullámzó sztori és az az önlopásokban dúskáló mecha-kliséhegy, amit szándékos és lényegretörő fanservice-zel adagolnak túl az ember képébe, egyszerűen felejthetetlenné teszi és nálam nem is olyan rossz értelemben. :vigyor: Még mindig úgy érzem, hogy ez önparódia, még ha komolyan is adja elő magát... van pofája a Sunrise-nak. Engem megvettek vele, pedig nem szoktam csápolni az ilyen guilty pleasure címeknek.

Btw, a 20. ep körül Embriónak azért sikerült fárasztóra kihoznia az epizódokat, a két csatlós önfeláldozós dolgára azonban semennyire nem tudtam asztalt fejelni, mivel egyértelmű volt, hogy nem halnak meg (pedig Momokát díjaztam volna). Andzsu és Tuskó pedig jeee! :banan:
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Surci »

Ep. 22

Hát nem spóroltak a hülyeséggel a mostani részben sem. Ez a seggelverés volt a legjobb :D tényleg nem tudja mit hagy ki aki nem nézi. Tuskó és Momoka naná hogy túlélte, miért is ne, és ami a legkeményebb: EGY KARCOLÁS NÉLKÜL! -___- Szóval még hülyének is nézik a nézőt, ami nem is csoda, elvégre csak az nézi ezt a sorozatot akinek nincs esze...
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Cross Ange - >You will never land face first into blonde pubes

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Surci írta:Szóval még hülyének is nézik a nézőt, ami nem is csoda, elvégre csak az nézi ezt a sorozatot akinek nincs esze...
:lol: Amúgy most így a legutóbbi részt én is megnéztem, bár persze nem végig (annyi fölös időm jelenleg nincs XDDD), de azért az epizód "fénypontjait" pont sorban kikaptam. :D Seggrepacsi, fehér melltartó a megadás jeleként, sexy time a bícsen és persze halálból visszatérő szereplők. :D Szóval ja, a Sunrise ezúttal a Gainaxtól kért kölcsön valami durva narkót, azt három különböző alkohollal vegyítette, majd felhajtotta. XD Legalábbis nagy röhögések, meg nagy fehér porfelhők lehetnek a stúdióban hétről-hétre, amikor az epizódokat rakják össze, ha ez a rendszeres színvonal ebben a cuccban. XDDD Btw, Momoka egy dolog, tegyük fel, hogy beveszem, hogy a fémes pohártartó tálca megállítja a pisztolygolyót, mert oké, legyen. De Tuskó nem felrobbant? Hogy a fenébe tudott csak így elősétálni és hogy került pont oda, ahol Angéék is vannak? XD (Jó, ha maradt még a vezetőségnek 1%-nyi működő agysejtje, akkor valszeg az utolsó részekben erre majd kitalálnak valami asspull magyarázatot, de egyelőre ez minden eddigi "fordulatnál" WTF-ebb volt számomra.) Nem mellesleg amúgy baromi jót röhögtem a fanboyok által gyártott "Tuskó MUST DIE!" fanartokon. :D Nem elég, hogy feltámadt, de rögtön meg is húzta Angét, ne tudjátok meg, hogy micsoda fanrage megy most emiatt bizonyos körökben. XDDD Tuskót már csak úgy emlegetik, mint "a yuri ending elpusztítóját". :lol: Pedig ő még majdnem ártatlan (vagyis volt, a legutóbbi epizódig... XDDD), ha figyelmesen megnézzük a jelenetet, kb. Ange rapelte meg őt, szal nem kéne ennyire vádaskodni szerintem... :dirr: Btw, Rui emlegette itt korábban, hogy valami otakuk által összeállított waifu listán Ange elég előkelő helyet foglalt el. :D Nos, a történtek után nem lennék meglepve, ha eléggé zuhanni kezdene a népszerűsége, hiszen mint tudjuk, otakuéknál aki már nem szűz, az majdhogynem nem is nő. :dirr: XDDD Jajj, meg most találkoztam először "személyesen" Embrió-samával (úgy értve, hogy eddig csak képen, meg a beszámolóitok alapján tudtam megítélni XD) és tökéletesen hülye főgonosz egy tökéletesen hülye sorozathoz. XD Szal nyomja ott a dumát az ő tökéletes utópiájáról és ahogy Kayama is leírta, nem győzi elégszer kiemelni, hogy "csakazerősésintelligensnőkfogjákazújvilágotalkotni", viszont az egész "magasztos tervet" eléggé komolytalanná teszi, hogy közben olyan képeket haluzik, hogy ezek az "erős és intelligens nők" majd arra kellenek neki, hogy meztelenül (apronban) főzzenek neki, meg hasonló hülye otaku fétisek. XD Jóval egyszerűbb lett volna, ha úgy foglalja össze a "nagy tervét", hogy "összeolvasztom a két világot, majd aki nem hajlandó dugni velem és a háremem tagja lenni, azt egyszerűen kivégzem". Mindjárt előrébb lennénk és Ms. Seggrepacsi sem értetlenkedne ott, hogy "Miért Ange, MIÉRT NEM ÉN???", hiszen Ange még nem lett "beolvasztva" a hárembe, neki viszont épp a seggét verik, szóval eléggé "le lett már igázva". XD Jajj, igazatok volt, priceless ez a cucc. (A maga szánalmas, degenerált, "annyira rossz, hogy már jó és a Sunrise szégyene" módján. :dirr: ) Apró adalék (de remekül érzékelteti ennek a sorozatnak úgy az általános minőségét), hogy közben a Highschool DxD-ből is megnéztem az első pár részt és bár az nem más, mint egy háremcucc, aminek az átlagnál valamivel jobb sztorija és férfi főszereplője van, de még így is konkrétan majdnem mindenben köröket vert Ánzse kalandjaira. Igen, ennyire mélyre ment most a Sunrise. :dirr:
Kép
Válasz küldése