Ja és hogy ne csak rosszat írjak a mostani részről: láttam hogy többek tetszését nem sikerült megnyerni az új openinggel, hát jelentem hogy az enyémet SEM.

Valszeg a BD-re azok is a helyükre kerülnek, gondolom ezért esdeklett a pali a fanoknak, hogy ilyen többet nem fog előfordulni és ígért tök meztelen nőket az OP-ba.Surci írta:Az egy dolog hogy az előzőben jobb volt a zene, de a fő kérdés nyitva maradt így is: HOVA A FRANCBA TŰNTEK ANGE MELLBIMBÓI?
Még a rész előtt jelezte Fukuda a twitteren, hogy nem készült el határidőre az új OP animáció. Amit láttál az csak egy sebtében összebaszott valami volt, azért is volt annyira disszonáns a zenével.Surci írta:Ja és hogy ne csak rosszat írjak a mostani részről: láttam hogy többek tetszését nem sikerült megnyerni az új openinggel, hát jelentem hogy az enyémet SEM.![]()
Nekem is pont ez jutott eszembe.Catrin írta:Ilyenkor úgy érzem, mintha Leslie Nielsen valami sci-fi paródiáját nézném. XD
Na ja, ez meg a másik. Nem akartam már előhozni magamból túlzottan a Sunrise fanboyt, de most én is nagyot csalódtam bennük. Szal az eddigi cuccaik, vagy mecha-fanoknak, vagy loli-fanoknak szóltak, vagy pedig valami relatíve egyedi darab voltak, amibe esetleg belekeverték ugyan az első két elemet, de tették ezt olyan "Sunrise-os" formában, hogy még én is simán végignéztem őket, pedig egyik műfaj sem áll túlzottan közel a szívemhez. Viszont ezt a félkomoly-félLOL Angét most én sem tudom hová tenni, nevetséges ez az összedobált fanservice halmaz, meg ahogy kínjukban most már pofátlan szinten lopnak a saját korábbi cuccaikból (ez esetben főleg a Code Geass-ből ugye, de még onnan is rosszul/hülyén megoldva XD).Junchi írta:(Egyébként egy csúnya nagy szégyenfolt lesz ez a cucc a Sunrise munkásságán. Mostanság amúgy sem álltak elő sok értékelhető dologgal, de ezzel kvázi az utolsó szöget is beleverték a saját koporsójukba. És ez sajnos elmondható a stúdiók nagy részéről... Talán Madhouse az egyetlen, akinek a neve azért még mindig garancia (valamelyest) a minőségre.)
Hát ezt nem mondanám, főleg a 2010 előtti cumóikról nem mondható el (persze a lolik már kezdtek előkerülni ott is), de pl. a Mai-Hime, Inuyasha, Wolf's Rain, CB, Witch Hunter Robin, GinTama azért nem ez a vonal, de abban igazad van hogy ahol pl. behozzák a mechát valami saját ötlet alapján, mint a CG vagy az Esca, na azt még én is el bírom viselni, sőt, a fenti kettő a kedvenceim között van, pedig úgy alapjáraton hülyét kapok a mechától. Amúgy az utóbbi időben tényleg nem virítanak sajnos...Titkos írta:Szal az eddigi cuccaik, vagy mecha-fanoknak, vagy loli-fanoknak szóltak
Hát nem tudom, trollkodásra elverni ennyi pénzt? Mert azért nem két fillér megcsinálni 1-1 animét, meg a Sunrise azért még mindig nem a Pierrot, hogy "Nincs feje a karakternek az egyik jelenetben? Hagyjad, jó lesz az úgy is!" Szóval sanszos, hogy ők ezt komolyan gondolták, mixelni akarták a mecha és fanservice elemeket, közben valami "deep" sztorit aládobni az egésznek, ami volt, hogy már működött is náluk korábban, most viszont alaposan mellényúltak. Az persze más kérdés, hogy túlzottan nem feküdtek rá az egészre agyilag, ők is lejjebb adják ma már, gondolom úgy voltak ezzel az egésszel, hogy "rakjál bele sok robotot, meg leszbiket, ezt a kettőt szeretni szokta a célközönség, sztorinak meg csak összerántunk valamit, legyen benne sok, japán fülnek egzotikusan hangzó név, pl. Embrió, meg István, aztán megy majd a szekér!". Szóval most magukhoz képest eléggé "Májkölbéjesre" vették az egész figurát, hogy úgy mondjam.Surci írta:Én komolyan nem tudom eldönteni hogy Sunrise-ék komolyan gondolták-e ezt az izét vagy toRRkodnak a népekkel. Mer' ha csak trollkodás, akkor nagyon kemény, de ha komolyan, akkor enyhén szólva lesújtó a véleményem nekem is, pedig amúgy nagy Sunrise-fan vagyok, kedvenc animuim egy jó részét ők készítették.
Amúgy ja, nekem is ezek közül kerül ki több kedvencem, igazából amikor a mecha és loli után azt írtam, hogy "vagy pedig valami relatíve egyedi darab voltak", akkor ezekre és társaikra gondoltam.Surci írta:Hát ezt nem mondanám, főleg a 2010 előtti cumóikról nem mondható el (persze a lolik már kezdtek előkerülni ott is), de pl. a Mai-Hime, Inuyasha, Wolf's Rain, CB, Witch Hunter Robin, GinTama azért nem ez a vonal, de abban igazad van hogy ahol pl. behozzák a mechát valami saját ötlet alapján, mint a CG vagy az Esca, na azt még én is el bírom viselni, sőt, a fenti kettő a kedvenceim között van, pedig úgy alapjáraton hülyét kapok a mechától. Amúgy az utóbbi időben tényleg nem virítanak sajnos...
Nem élez semmit, az animét ő is szidta, mint a bokrot. :3Rui-chan írta:(Most látom lelki szemeim előtt, ahogy Junchi élez egy kardot. ^^")
Nah, nálam ez az egyetlen moment, amiért haragudni tudok erre a sorozatra. XD Csak a loli túléléséért pontlevonásokkal díjazom majd.Kayama írta:- az ostoros loli teljes megbocsátást nyer
Surci írta:Szóval még hülyének is nézik a nézőt, ami nem is csoda, elvégre csak az nézi ezt a sorozatot akinek nincs esze...