Offtopic

Minden, ami nem illik máshova. A szabályok itt is érvényesek.
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2527
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Junchi »

^Nem to'om, engem valahogy zsigerből irritált a csávó, ráadásul a vége felé a Caster-fanboyságát is nagyon túlzásba vitték. Jó, valahol érthető, hogy örült annak, hogy egy hasonlóan elmebeteg valaki az élete része lett (aki véletlenül épp a szolgája is egyben), de nah...

A mangás
SPOILER
gyerekbútoros content megvan amúgy nekem is, valami olyasmi oximoronnal tudnám leírni, hogy undorítóan kreatív.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Surci »

Hikari a 45-ösben írta:nekem már arra jó volt ez az anime kihívás, hogy miközben rá voltam kényszerítve az elmúlt immár több, mint 2 hétben, hogy rég elfeledett emlékeket ássak elő régen látott animékről, eszembe juttatta, hogy milyen jó is volt egyik-másik anime. Így kedvet kaptam megint megnézni őket, és most elkezdtem újranézni több sorozatot is
Dettó, ráadásul én még közben lassan vezetgetem fel a MAL-os dolgaimat is, aztán egy csomó olyan dolog ugrik be amiről már szinte el is feledkeztem, pl. hogy anno még a BL00CSből is letoltam OMFG 170 (!!!!!) epizódot. Na jó, nem mondom hogy elfelejtettem az egészet, mert úgy nagyjából megvannak a karakterek, meg pár technika, harcz meg ilyesmi, sőt úgy a Soul Society végéig elég élénken vissza tudom idézni mert ott még kifejezetten tetszett is, de csak most realizáltam, hogy amikor úgy 8 éve elhagytam úgy az Arrancar 3. évadának végén, a Shin Taichou-s filler arc kezetén, az basszus még kb +100 rész volt az SS-arc vége után! Amúgy érdekes hogy valamiért sose voltam úgy rábuzulva ezekre mint a Blőcs- vagy Narutardok, lehet letudtam a kötelező sónenfájt-fankorszakomat a DBZ-vel? Lehet hogy azért mert akkoriban nem volt otthoni netkapcsolatom, és nem tudtam hétről hétre követni, hanem az Assault végéig majdnem egyben nyomtam le, aztán félévente egy-két délután alatt lemaratonoztam az új szezont amikor már egyben kijött.

De ott vannak az ilyenek mint a R.O.D., amit tudom hogy szerettem de szinte semmi, vagy a Noein, ami az első olyan anime volt a Gankuval együtt amiért hetente képes voltam 2-3 órákat utazni rokonomékhoz aznap amikor kijött az új ep, csak hogy le tudjam tölteni... És meg is van belőle egy rakat jelenet, szal Atori idegbeteg harcai, Karasu fightjai, Atori&Tobi, Yuu összekapja magát, Isami "Arieneee~-i (THX Cruel), Tobi magyaráz Karasunak az meg nemérti, meg hogy kvantumfizika, meg hogy tele volt WTF-jelenetekkel, de azok olyan jófajta WTF-ek voltak... de egybe már nem áll össze. Vagy a RahXephon, amiből szintén megvannak a fő karik, meg úgy a cselekmény részleteiből pár dolog, de azt tudom hogy anno még a nagy NGE-fanboi-korszakomban néztem, aztán összevissza szaroztam "merbezzegazEVA", de azé annyira nem volt az rossz. Szal szépen elkezdtem írni egy revaccs-listát én is, mert érdekel mit szólok ezekhez mostanában, addig nem is fogom pontozni, hiába completed. És hiányoznak a Haibanék, a Gróf és a Dennou-s csapat is (pedig róluk MINDENRE emlékszem :D ), úgyhogy azok is újrázva is lesznek, mert a nagy dezsnyótozás-geassozásban már vagy 4-5 éve nem láttam őket.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
wwhite
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2013.01.03. 22:02
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: wwhite »

Vree írta:A Shigatsu wa Kimi no Uso-val nem volt semmi gondom, nem is emlékszem, hogy ilyesmi szintű dolog lett volna benne.
Asszem randomc-n olvastam a kommenteket meg a blogfolyamot, és arról ment az eszmecsere (szerintem jogosan), hogy egyrészt van Kousei, akivel az anyja elég durván bánt, ami miatt pánikrohamai vannak, és amitől nem hallja a saját zongorajátékát; másrészt ott van Kaori, Tsubaki és Watari, akik megpróbálják támogatni/kirángatni a depresszióból... de hát tsundere módra rugdossák, még ha utóbbi comic relief is, és abszolút nem komoly a dolog. Ezt még talán el lehet ütni comic relief felkiáltással (már ha), de az sem jött be, hogy Kaori maga dönti el, hogy márpedig Kousei legnagyobb vágya, hogy visszatérhessen zenélni, és folyamatosan ebbe az irányba toszogatja anélkül, hogy Kouseit megkérdezné, hogy ez neki is oké-e. Nálam ezekért komoly pontlevonások jártak MAL-on.
Cruel Angel írta:(És mellesleg tökre kimaradtak az animéből mert nem akart a stúdió R rated animét. XD) Hjaj ez a mai plebs nem tud mit kezdeni olyan művészeti alkotásokkal, mint esernyő élőemberből, vagy furulya, szintén élő ember torkából. :dirr:
Junchi írta:^Nem to'om, engem valahogy zsigerből irritált a csávó, ráadásul a vége felé a Caster-fanboyságát is nagyon túlzásba vitték. Jó, valahol érthető, hogy örült annak, hogy egy hasonlóan elmebeteg valaki az élete része lett (aki véletlenül épp a szolgája is egyben), de nah...

A mangás
SPOILER
gyerekbútoros content megvan amúgy nekem is, valami olyasmi oximoronnal tudnám leírni, hogy undorítóan kreatív.
Jáj, na igen. Pont az ilyenek miatt vagyok nagyon rossz véleménnyel a Type-Moonról és ezért van love-hate kapcsolatom mindkét ufotable adaptációval, mert mindig van valami szerintem öncélúan disturbing.
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1262
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Catrin »

iskariotes írta: >TTGL
>Szóval elképzelhető, hogy Catrinnak sem fog tetszeni a cucc, bár ezt erősen kétlem. De btw Te nem láttál már belőle egy mozifilmet még valamelyik Titanic fesztiválon?
2009-es Anilogue volt. Basszus, tökre elgondolkodtam ezen. Mármint, hogy tényleg kihagytam-e és miért?XD Főleg úgy, hogy a First Squad-et, a Yonát és az Ibarát együtt néztük... Szerintem egyrészt nem értem rá, másrészt nem érdekelt egy sorozathoz tartozó film. (Ilyen szempontból máig rejtély, hogy akkor előtte való évben az Eva 1.0-ra minek ültünk be.XD) Szóval rosszul emlékszel, ott egyedül voltál, legalábbis velem tuti nem.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Catrin írta:
iskariotes írta: >TTGL
>Szóval elképzelhető, hogy Catrinnak sem fog tetszeni a cucc, bár ezt erősen kétlem. De btw Te nem láttál már belőle egy mozifilmet még valamelyik Titanic fesztiválon?
2009-es Anilogue volt. Basszus, tökre elgondolkodtam ezen. Mármint, hogy tényleg kihagytam-e és miért?XD Főleg úgy, hogy a First Squad-et, a Yonát és az Ibarát együtt néztük... Szerintem egyrészt nem értem rá, másrészt nem érdekelt egy sorozathoz tartozó film. (Ilyen szempontból máig rejtély, hogy akkor előtte való évben az Eva 1.0-ra minek ültünk be.XD) Szóval rosszul emlékszel, ott egyedül voltál, legalábbis velem tuti nem.
Megjegyzem, szerintem ezzel csak jól jártál. Még ha valami shounen movie lenne (One Piece, Inu Yasha, stb.), ami önmagában is nézhető, akkor is, ha a karikat vagy a sztorit nem annyira ismeri az ember, illetve eleve egy mellékszálat dolgoz fel a sorozatból, akkor azt mondanám, hogy oké, de ez ilyen "recap movie" volt, vagyis kb. 15 rész cselekményét sűrítették össze két órában, ergo megkaptad volna az amúgy (szvsz) teljesen jó pacingű és felépítésű sztori siettetett, pár jelenet szempontjából átírt változatát. Persze nem mondom, hogy utólag nem lehet megnézni ezeket a filmeket is, de a franchise-al való ismerkedés szempontjából ezeket senkinek nem ajánlanám. (És most nem csak azért, mert "OMG, A TTGL A KIRÁLY!!!444", hanem eleve nem bírom ezeket a recap filmeket, jellemzően arra megy ki a játék, hogy a fanok ugyanazt megnézhessék nagy vásznon is, amit már a TV-ben láttak egyszer, a készítők meg úgy tessék-lássék módon hozzácsapnak kb. 5-10 percnyi új tartalmat, hogy mégse érezze úgy a néző, hogy kétszer húzták le ugyanazért, de általában érdemi dolgot ezen túl ritkán tesznek hozzá a cucchoz, ellenben a változtatásokkal sokszor ügyesen barmolják szét azt, ami a sorozatban még tök jól működött.)
Kép
Avatar
Dodgers
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 553
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Dodgers »

iskariotes írta: Amerikai animés agymenés
Egyrészt ugye idén elnökválasztás lesz USA-ban, itthon is mindenki behülyül a kampány során, de a Republikánusoknál már lassan háromnegyed éve zajlik a kampány nem csoda, hogy egyeseknek szabira kellene már mennie. Másrészt az sem elhanyagolható tény, hogy az interjú az enyhe demokrata párti MSNBC csatornán folyt, tehát a nézők nagy eséllyel Obama/Clinton fanok. Egyébként az interjúban a GOP (Grand Old Party a Republikánus párt "beceneve") stratéga pont azt bizonygatta, hogy Trump mennyire komolytalan alak ebből adódik, hogy a támogatói sem jobbak. Az, hogy pont az animéket hozta fel szvsz tök véletlen bármi mást is felhozhatott volna (mittomén azt, hogy azt hiszik Afrika egy ország). Szóval nem hiszem, hogy ennek annyira mély értelmet kellene keresni ebben az interjúban.
Mély értelmet, mint olyat én sem nézek ki a fickó következtetéséből, inkább csak az lep meg, hogy ha már annyira szeretne egy úgymond mélyen lógó gyümölcsöt lecsípni ahhoz, hogy egy támogatóbázist kvázi megsértsen, ahhoz mérten az animés "érvelés" nem igazán hangzik "amerikásan" és "egyszerűen", hogy egy kicsit furcsán írjam le a dolgot. Lehet én spekulálom túl a dolgot, hiszen végső soron elég valószínű, hogy csak egy légből kapott dologról van szó a részéről, de ottani viszonylatban "reálisabbnak" tűnt volna az, ha teszem a lakókocsi negyedekben élőket hozta volna fel (hogy belecsimpaszkodjon a white trash sztereotípiába), vagy akár a redneck-eket, akikkel kapcsolatban nem tudom van-e megfelelő magyarosított név. Nem azt mondom persze, hogy helyénvalóbb érvelés lett volna tőle (mert azért az öncélú általánosítgatás így is ott van erősen), de na, mégiscsak meglep hogy egy ilyen egzotikus és egyedi kinyilvánítás hangzott el a tévében, amivel kapcsolatban ráadásul lehet sokan nem is tudják, hogy az animéket eszik-e vagy isszák. Viszont ahogy Titkos is írta, a videóban a nő arcán látszott hogy számára is egy "egyedi" pillanat volt a fickó gondolatmenete, amit nem felejt el egyhamar. :D
Kép Kép
Avatar
Cruel Angel
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2036
Csatlakozott: 2003.11.17. 14:33
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Két hely között valahol / e két hely Mennyország s Pokol

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Cruel Angel »

Vree írta:10 év fehétítővel, és kérésre fél nap alatt megvan?

Kép
Eddig senki sem kérte. XD (Vagy headcanon: eddig soha nem akart Hikari reggel elkésni, de most kellett valami indok.)

Szerk: és ezzel a poszttal félisten lettem. Féljétek a masszív póverleveljeimet meg minden, hogy majd 12 és fél év alatt sikerült 2000-t posztolnom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cruel Angel 2016.01.22. 18:40-kor.
Kép
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2527
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Kicsit más és némiképp személyes territory, de már több, mint egy hete nem léptem be AA-ra, sőt a házuk tájára sem néztem (tudom, mondtam, hogy a 45 [ami ott 31] napos cuccot még letolom, de aztán az egyik Vanpuncsmanos threadben végleg elszakadt a cérna, ráadásul mi a francnak lövöldözzem ott el a válaszaimat előre?). Azért kicsit büszke vagyok magamra, főleg úgy, hogy 1) most már igyekszem is megtartani ezt a jó(nak vélt) szokásomat, az idegeimet is kímélve vele, 2) úgy igazán nem is hiányzik. Az a pár érdekesebb ember, akiket mindig emlegettem, meg fent vannak MAL-on a barátok közt, szal... :D

(Ezt meg egy pár hónapja csináltam, kábé össze is foglalja az egész oldal szellemiségét.)
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1262
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Catrin »

:taps:
Junchi írta:(Ezt meg egy pár hónapja csináltam, kábé össze is foglalja az egész oldal szellemiségét.)
Jajj, ezen akkor is nagyot röhögtem! :thumb:
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Dodgers írta:...vagy akár a redneck-eket, akikkel kapcsolatban nem tudom van-e megfelelő magyarosított név.
Szerintem a sima "paraszt, suttyó, stb." is teljesen lefedi őket, de ha nagyon szakszerűek akarunk lenni, talán a "tahó", vagy a "bugris" még pontosabb. :) XDDD (Ezt a legutóbbi szót használták pl. a Trancsírák / Tucker & Dale vs Evil című filmben is a magyar szinkronban a redneckre, ha ez bármit is nyom a lattban. XD) Mióta a kilencvenes évék végén játszottam ezzel, nagy rajongója lettem ennek a "kultúrának" és igyekeztem kiművelni magam redneckológiából. :D (Höhö "tahológia", nem összekeverendő a teológiával! :lol: ) Jajj, illetve jut eszembe! Ha tényleg olyan sajátosan magyar szót keresel, ami egyszerre irányul arra, hogy valaki "erősen vidéki", illetve még egy helységnév is van benne, akkor a "tirpák" is egy jó választás! XD (Ugye a "redneck" is elsősorban a "Deep South"-on élő parasztokra vonatkozik.) Szintén tetszetős lehet még a "mucsai/mucsaröcsögei" titulus is. XDDD
Cruel Angel írta:Szerk: és ezzel a poszttal félisten lettem. Féljétek a masszív póverleveljeimet meg minden, hogy majd 12 és fél év alatt sikerült 2000-t posztolnom.
Nem bántásból, de van ez a Facebook-mém és ide most annyira adja magát. XD

Cruel 2000 posttal: "Fear me, I'm a demigod!"

Titkos, 4000+ post <grafomán>: "That's cute."

XDDD
Junchi írta:Kicsit más és némiképp személyes territory, de már több, mint egy hete nem léptem be AA-ra, sőt a házuk tájára sem néztem (tudom, mondtam, hogy a 45 [ami ott 31] napos cuccot még letolom, de aztán az egyik Vanpuncsmanos threadben végleg elszakadt a cérna, ráadásul mi a francnak lövöldözzem ott el a válaszaimat előre?). Azért kicsit büszke vagyok magamra, főleg úgy, hogy 1) most már igyekszem is megtartani ezt a jó(nak vélt) szokásomat, az idegeimet is kímélve vele, 2) úgy igazán nem is hiányzik. Az a pár érdekesebb ember, akiket mindig emlegettem, meg fent vannak MAL-on a barátok közt, szal... :D
Büszke vagyok rád! :D Látod, olyan ez, mint bármilyen elvonó: az első pár nap a legnehezebb, utána már egyre könnyebben megy. :lol:
Junchi írta:(Ezt meg egy pár hónapja csináltam, kábé össze is foglalja az egész oldal szellemiségét.)
Ma sem jöttem fel hiába. XDDDDDDDDDDDDDDDDD (Btw: én vagyok az egyetlen, akinek a reneszánsz kor nőideálja 99%-ban bármelyik mai topmodellt simán veri? :D XDDDD)
Kép
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Hikari »

Vree írta:10 év fehétítővel, és kérésre fél nap alatt megvan?
10 perc volt XD
Cruel Angel írta:Eddig senki sem kérte. XD (Vagy headcanon: eddig soha nem akart Hikari reggel elkésni, de most kellett valami indok.)
Előbbi. Amúgy végülis nem késtem el. Legalábbis nem jobban mint ami meg van engedve :p
A mordályos nyul
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1889
Csatlakozott: 2006.11.12. 11:53
Nem:
Tartózkodási hely: Kő alatt

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: A mordályos nyul »

Titkos írta:Ha tényleg olyan sajátosan magyar szót keresel, ami egyszerre irányul arra, hogy valaki "erősen vidéki", illetve még egy helységnév is van benne, akkor a "tirpák" is egy jó választás! XD (Ugye a "redneck" is elsősorban a "Deep South"-on élő parasztokra vonatkozik.)
A tirpák viszont nem parasztokra vonatkozik.
#politicalcorrectness #nitpicking #ishouldfindhobbies
Maradjunk a bugrisnál, a Trancsírák amúgyis jó film.
Titkos írta:(Btw: én vagyok az egyetlen, akinek a reneszánsz kor nőideálja 99%-ban bármelyik mai topmodellt simán veri? :D XDDDD)
Túl magas a labda. :)
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

Catrin
Hát ezt benéztem, de most, hogy így leírtad a dolgot beugrott és szerintem pont azért nem jöttél el mert ugye ez egy sorozat összefoglaló film arra meg minek elmenni. Minden esetre, ha én nem mentem volna rá akkor nem hiszem, hogy megnéztem volna a TTGL-t ahogyan az NGE-t se.

Dodgers
Szerintem az animés kifejezés már eléggé beivódott az amerikai popkultúrába ahhoz, hogy mindenki értse az üzenetet. Jó persze a deep south lakói nem, de hát nem is nekik szólt a beszéd. Alapozom mind ezt arra, hogy a legkülönbözőbb sorozatokban tesznek az animékre utalásokat:
Simpsons és az animék pl:
http://princess-skylight.deviantart.com ... -277291795
https://www.archonia.com/blog/wp-conten ... pisode.png
https://www.youtube.com/watch?v=R94Q6NhuS3A
(Amúgy hogyan kell linkből szöveget készíteni?)

Junchi nagyon komoly lett a kép :thumb:
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

A Marge által alakított karaktert sajnos egyik képen sem tudtam beazonosítani, valaki segítene? ^^" XD
iskariotes írta:(Amúgy hogyan kell linkből szöveget készíteni?)
....ide meg a szöveget......

Ezt a fentit értelemszerűen pontok nélkül, csak én így írtam, mert különben linknek értelmezné a fórum és nem látnád az "útmutatót", érted... XD
Kép
Avatar
Vree
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 419
Csatlakozott: 2006.03.06. 18:21
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Vree »

^
SPOILER
Sailor Moon és Rangiku
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2527
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Titkos írta:http://princess-skylight.deviantart.com ... -277291795 A Marge által alakított karaktert sajnos egyik képen sem tudtam beazonosítani, valaki segítene? ^^" XD
Marge-ról nekem inkább a Battle of the Planets egyik karaktere jut eszembe ezen a képen, legalábbis ott volt ez a maskara.
Titkos írta:....ide meg a szöveget......

Ezt a fentit értelemszerűen pontok nélkül, csak én így írtam, mert különben linknek értelmezné a fórum és nem látnád az "útmutatót", érted... XD
Erre jó a mindenki által alábecsült Code funkció:

Kód: Egész kijelölése

[url=link címe]blabla[/url]
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1541
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: scineram »

Titkos írta:Cruel 2000 posttal: "Fear me, I'm a demigod!"

Titkos, 4000+ post <grafomán>: "That's cute."

XDDD
Most látom, én már fórumfüggő vagyok. Ha jól emlékszem tavaly négyszer loggoltam. :knife:
Kép
Avatar
alvaro
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1050
Csatlakozott: 2007.05.09. 09:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: gyászmenet
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: alvaro »

Ha már itt tartunk, watashi wa veteran dakedo!

Pont mint Mami-san :D
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2527
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Most tűnt csak föl a 45-ös listát böngészve: Olyanunk miért nincs, hogy "legjobb befejezés?" Jó, tudom, említhettem volna, mikor a listát gyúrtuk össze, de csak most jutott eszembe és imho megérne/t volna ez is egy misét. Ahogy akár a legrosszabb is.
Avatar
paTKany
A 8. Aasu
A 8. Aasu
Hozzászólások: 803
Csatlakozott: 2003.07.16. 18:19
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Aasu residence

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: paTKany »

Junchi írta:Most tűnt csak föl a 45-ös listát böngészve: Olyanunk miért nincs, hogy "legjobb befejezés?" Jó, tudom, említhettem volna, mikor a listát gyúrtuk össze, de csak most jutott eszembe és imho megérne/t volna ez is egy misét. Ahogy akár a legrosszabb is.
A listát böngészve nekem csak annyi jutott eszembe, hogy tuti valamilyen shounenfag volt aki összeállította. Van benne fight, harc, támadás, fegyver, badass, epic, de sehol egy romantikus, magical-girl, sport, best pantyshot, legjobban öltözött jellegű kérdés.
Kép
Avatar
alvaro
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1050
Csatlakozott: 2007.05.09. 09:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: gyászmenet
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: alvaro »

paTKany írta:...best pantyshot...
:LOL:
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6178
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Vree írta:^
SPOILER
Sailor Moon és Rangiku
A Rangiku valóban esélyes, köszi. :) Az SM viszont nem, mert az Lisa. XD
Junchi írta:Marge-ról nekem inkább a Battle of the Planets egyik karaktere jut eszembe ezen a képen, legalábbis ott volt ez a maskara.
Köszi neked is, arra már tényleg jobban hasonlít. :)
Junchi írta:Most tűnt csak föl a 45-ös listát böngészve: Olyanunk miért nincs, hogy "legjobb befejezés?" Jó, tudom, említhettem volna, mikor a listát gyúrtuk össze, de csak most jutott eszembe és imho megérne/t volna ez is egy misét. Ahogy akár a legrosszabb is.
paTKany írta:A listát böngészve nekem csak annyi jutott eszembe, hogy tuti valamilyen shounenfag volt aki összeállította. Van benne fight, harc, támadás, fegyver, badass, epic, de sehol egy romantikus, magical-girl, sport, best pantyshot, legjobban öltözött jellegű kérdés.
Jegyzeteljetek szorgalmasan, ha közben valami "extra kérdés" még eszetekbe jut, aztán ha lement az első, 45 kérdéses forduló, igény szerint jöhet a második, amibe már ezeket is bele lehet majd válogatni. :D Surci is hasonlót írt még az elején. (Mondjuk ilyen pantyshot irányba szerintem nem kéne elmenni, jó hogy már nem "best tits/ass", meg "kedvenc hentai jeleneted". :dirr:)
Kép
Avatar
Vree
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 419
Csatlakozott: 2006.03.06. 18:21
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: Vree »

Titkos írta:Jegyzeteljetek szorgalmasan, ha közben valami "extra kérdés" még eszetekbe jut, aztán ha lement az első, 45 kérdéses forduló, igény szerint jöhet a második, amibe már ezeket is bele lehet majd válogatni. :D
Mondjuk nekem az eddigi 16 is elég volt , 2 hét után már előjön az emberben, hogy más munka is várja, nem csak animét nézni. x3
Esetleg lehetne úgy, hogy kétheti adagokban, de folyamatos 13+1-es bontásban, akár jobban ráfeküdve egy-egy témára.
Avatar
scineram
Fórummániás
Fórummániás
Hozzászólások: 1541
Csatlakozott: 2006.05.30. 13:43
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Green Hell
Kapcsolat:

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: scineram »

paTKany írta:A listát böngészve nekem csak annyi jutott eszembe, hogy tuti valamilyen shounenfag volt aki összeállította. Van benne fight, harc, támadás, fegyver, badass, epic, de sehol egy romantikus, magical-girl, sport, best pantyshot, legjobban öltözött jellegű kérdés.
Ez teljesen pontos megállapítás.
Titkos írta:Jegyzeteljetek szorgalmasan, ha közben valami "extra kérdés" még eszetekbe jut, aztán ha lement az első, 45 kérdéses forduló, igény szerint jöhet a második, amibe már ezeket is bele lehet majd válogatni. :D Surci is hasonlót írt még az elején. (Mondjuk ilyen pantyshot irányba szerintem nem kéne elmenni, jó hogy már nem "best tits/ass", meg "kedvenc hentai jeleneted". :dirr:)
Azért ne azonnal. Én elutazom pont a vége után, és nem akarok lemaradni. Meg amúgy is kimerítő lesz még a végéig. De kedvenc fanszervíz anime simán jöhet szerintem.
Vree írta:Mondjuk nekem az eddigi 16 is elég volt , 2 hét után már előjön az emberben, hogy más munka is várja, nem csak animét nézni. x3
Esetleg lehetne úgy, hogy kétheti adagokban, de folyamatos 13+1-es bontásban, akár jobban ráfeküdve egy-egy témára.
Nézni? Amióta elkezdtük, én szinte semmi animét nem láttam. Jó, ebben a Grand Slam Time is benne van, de azért ez is elviszi a napi két órát, az meg nekem majdnem az összes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scineram 2016.01.23. 22:35-kor.
Kép
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Offtopic

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

Köszönöm a választ mindenkinek!

Másrészt Marge valóban a Jun "The Swan, Princess, Agatha", Kagaku Ninja-tai Gatchaman F-ből. A többiek gondolom ismertek: Homer - Ultraman, Bart - Astro Boy, Lisa - Hold Tündér, Maggie - Pikachu.
A másik képen pedig: Bart - Naruto, Homero - Zoro, Marge - Rangiku, Maggie megint csak Pikachu.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Válasz küldése