AoiAnime Fórum

Szabályzat, segítségnyújtás, a fórummal kapcsolatos témák.
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

A hozzászólások pakolgatás a megfelelő toppikba erősen támogatható ötlet. Az én tetszésemet elnyerte.

Ja igen! Már nem emlékszem, hogy hol olvastam, de felmerült ugye, hogy milyen kevés az ismertető az oldalon miközben a felhasználok ontják magukból a TL;DR írásokat és azokat kis átszabással simán mehetne ki a főoldalra is. De ami nekem még eszembe jutott, hogy a hírfelület az miért ilyen visszafogott? Vagy oda is simán elég, ha az ember beküld egy hírt vagy ennek mi a pontos elmélete és gyakorlata?
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Surci írta:2. Kicsit az én saram is, de kicsit Scineram-é is, mert Aoi Meet-en mondta hogy nyitni akar Anime társalgó topicot. Ez sem lenne hülyeség, mert ami nem az ajánlósba megy, annak a 90%-át meg az OFF-ba írjuk. De azóta keveset volt fórumon, és én is megtehettem volna helyette, csak vártam rá, mégis az ő ötlete volt. De ezt is megnyitnám mondjuk este ha van rá igény, és ide jöhet bármi, random fankodás ami OFF lenne animeajánlósban, sankakugif, fanservice-elemek, CUCC vs. MESTERMŰ-szóhasználat animékre, ha találtál egy jó képet-fanficet-bármit, új animekihívások feltételeinek kibeszélése, trendek a fandomban, hype-téma úgy általában, elitisták vs. causal animések, stb... Tehát kvázi minden amit eddig anime-témában OFF-ban tárgyaltunk, utóbbi pedig megmaradna rendes OFFtopicnak. Innen a 150 oldal miatt szintén nem pakolásznánk már át 2-3 oldalon át hónapokkal-évekkel ezelőtt lefolytatott nagy beszélgetéseket, hanem megmaradna ott. Ezenkívül kérnék mindenkit, hogy amennyiben talál a postjának megfelelő topicot az "Általános anime témák"-alfórumban, oda postolja.
Apropó (Pati már hivatkozott erre egy korábbi törlésnél, de tőle függetlenül is kérdezem): olyan létezik, hogy valaki "onol az offban"? Mert én eddig úgy voltam vele, hogy az "off" pont azért off, hogy oda minden mehet, random animeélményen át egészen a "basszus, romlott tejet vettem a boltban! -___-" kezdetű anekdotákig, viszont ha jól értem, most te is arra célzol, hogy ha valami on, akkor inkább az animés/gameres/pónis/akármilyenes topicba vigyük át. Csak azért kérdezem, mert pl. a mostanában nálam aktuális JoJós marháskodásokkal/véleményekkel/mémekkel/stb-kkel elvoltam offban, meg egyéb topicokban 1-1 post erejéig, viszont pár napja pl. pont Offtopicon belül Dodgerssel eléggé belementünk a plotba, karakterekbe, stb. :D Akkor most azt rakjuk át ebbe az általad majd nyíló animetársalgós topicba, vagy csináljunk egy külön JoJo topicot, vagy...? (Vagy én értettem félre és azért ennyire szigorúan nem kell venni ezt. XD)
Kép
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Surci írta:1.
Ez részemről akkor betartásra kerül a jövőben, főleg, hogy én kimondottan bűnös vagyok ebben (= sokszor tudtam, hogy van külön threadje az adott animének, mégis inkább az ajánlósba pötyögtem a mondókám, mert... csak).
Surci írta:2.
Ez nettó olyan dolog, amiről látatlanban nem nagyon tudok nyilatkozni, csak akkor, ha tényleg fel is avatjuk élesben, aztán meglátjuk, lesz e funkciója/értelme.
Surci írta:3.
Understood.

(31-es mókathreadünk meg ugye akkor lesz januártól?)
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

Te Titkos, nem kell külön JoJo toppikot kreálni mert már létezik igaz masszív két hozzászólással:
http://www.aoianime.hu/forum/viewtopic. ... jo#p158578
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Surci »

Ayla írta:2-es ponthoz, gyakorlatilag egy chat-szobát írtál re, amije volt a fórumnak, még mIRC-en (nagyon régen).
Áh, az OFF animés kommentjeit írtam le, azokról is oldalhosszan szoktunk szövegelni, inkább fórumpost, mint chatformátum ez :D

Titkos: Igazából én is gondolkodtam már sokszor hogy kéne Anime társalgós topic, ami ugyan nem OFF, mert animés dolgokról van szó benne, de nem fér be máshova, 1-2 postért meg felesleges új topicot nyitni, vagy ilyenek mint pl. amikor animekihívások részleteit beszéljük meg (lassan aktuális lesz a januári 31 napos kérdéseinek összepakolása). De azért kértem a véleményezést, mert nekem oké az is ha marad minden OFF-ban ahogy eddig.

Jojo-hoz: Ja, annak jó lenne külön topic, és nemcsak azért mert látom hogy élvezed a fanolását, hanem mert ugye kiderült a Jojo-s véleményezésed után, hogy többen is ismerik-szeretik, pl. most Dodgerssel van félkilométeres beszélgetés az OFF-ban, ami abszolút nem zavar, mert áttekerem (fogalmam nincs miről beszéltek benne :D), csak ugye ez is el fog süllyedni, spíleres is, aztán ha mondjuk lenne külön topicja, és 2 hónap múlva megnézi valaki, akkor az ott lévő kommentekhez hozzá tehetné a maga gondolatait, de így meg el fog veszni. Pl. azt konkrétan tervezem is, hogy előásom a Dirty Pairról ugyancsak Dodgers értekezését a rá adott válaszokat az anmeajánlós topicból és kiteszem saját topicba, mert ezt meg én tervezem megnézni, és aztán könnyebb összevetni a véleményünket. Csak pl. ez konkrétan eszemben van, de ezen túl kitudjahány ilyen téma volt eddig ajánlósban, ami kvázi "elsüllyedt".

Szal nem kell ezt olyan szigorúan venni, de emiatt ha összegyűlik egy csokorra való adott (és főleg aktuális) animés témából, aminek több fanja is van innen és gyakran kerül elő, annak nem baj ha van saját topicja.
Junchi írta:Ez részemről akkor betartásra kerül a jövőben, főleg, hogy én kimondottan bűnös vagyok ebben (= sokszor tudtam, hogy van külön threadje az adott animének, mégis inkább az ajánlósba pötyögtem a mondókám, mert... csak).
Dettó ^^ Elmúlt fél évben figyelek már erre, de előtte én is mindent zsigerből toltam a gyűjtőbe.
Junchi írta:(31-es mókathreadünk meg ugye akkor lesz januártól?)
Hogyne lenne :D, lassan elkezdhetjük majd megbeszélni, csak ezt a mizériát zárjuk már le előtte.
iskariotes írta: a hírfelület az miért ilyen visszafogott? Vagy oda is simán elég, ha az ember beküld egy hírt vagy ennek mi a pontos elmélete és gyakorlata?
Ha hírt akarsz küldeni, külön regelni kell főoldalra:

"Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor a bejelentkezés után elérhetővé válik a "Felhasználói felület" ahol többek között megtalálható a "Hír küldés" opció is." Link
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Hikari »

Az"Aktív tagok" csoport át lett nevezve "Törzstagok"-ra
A csoport színe a világosabb kékről alap színre módosult, de vastag betűsen jelennek meg a nevek.
A világosabb kéket az adminok és modok kapták.
A Törzstagok csoport kérelmezésesre változott. A csoportvezetők az adminok.
Kérelmezni tagságot mindenki a profiljában tud. A csoportvezetők hagyják jóvá a jelentkezéseket. Kijelentkezni is itt lehet, ha valaki nem akar a csoportba tartozni.
Szerintem függetlenül attól,hogy lesz-e a fórumnak zárt része vagy sem, egy ilyen törzstag csoport jó dolog. Legalább látjuk, kik használják ténylegesen a fórumot.
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Titkos »

iskariotes írta:Te Titkos, nem kell külön JoJo toppikot kreálni mert már létezik igaz masszív két hozzászólással:
http://www.aoianime.hu/forum/viewtopic. ... jo#p158578
Akkor hogy stílusos legyek: OH MY GOOOOD! :D Viccen kívül: akkor ezt benéztem némiképp (ha ezt tudom, eleve a kifejtősebb JoJo postot oda írom, a "Milyen animét néztél...?" topicba meg max csak beírtam volna egy rövid "reklámot", hogy "Jojót néztem, részletek a topicjában", vagy valami, de akkor szerintem holnap át is mozgatom oda azt a postot is, a reakciókat rá, illetve Dodgers-el az Offban lévő beszélgetésünket, aztán majd ott még folytathatjuk. :)
Surci írta:Titkos: Igazából én is gondolkodtam már sokszor hogy kéne Anime társalgós topic, ami ugyan nem OFF, mert animés dolgokról van szó benne, de nem fér be máshova, 1-2 postért meg felesleges új topicot nyitni, vagy ilyenek mint pl. amikor animekihívások részleteit beszéljük meg (lassan aktuális lesz a januári 31 napos kérdéseinek összepakolása). De azért kértem a véleményezést, mert nekem oké az is ha marad minden OFF-ban ahogy eddig.
Surci írta:Szal nem kell ezt olyan szigorúan venni, de emiatt ha összegyűlik egy csokorra való adott (és főleg aktuális) animés témából, aminek több fanja is van innen és gyakran kerül elő, annak nem baj ha van saját topicja.
Ja oké, így már tiszta. :) Akkor szerintem legyen az, hogy tényleg ha már kb. egy/fél fórumoldalnyi terjedelemben megy valami olyan konkrét témáról a beszélgetés, amit egyértelműen be tudunk sorolni valamelyik ontopic témába, akkor átpakoljuk oda, egyébként meg maradhat az Offban, pláne, ha össze-vissza csapong a beszélgetés, vagy ha 2-3 postonként változik az alaptéma.
Surci írta:Jojo-hoz: Ja, annak jó lenne külön topic, és nemcsak azért mert látom hogy élvezed a fanolását, hanem mert ugye kiderült a Jojo-s véleményezésed után, hogy többen is ismerik-szeretik, pl. most Dodgerssel van félkilométeres beszélgetés az OFF-ban, ami abszolút nem zavar, mert áttekerem (fogalmam nincs miről beszéltek benne :D), csak ugye ez is el fog süllyedni, spíleres is, aztán ha mondjuk lenne külön topicja, és 2 hónap múlva megnézi valaki, akkor az ott lévő kommentekhez hozzá tehetné a maga gondolatait, de így meg el fog veszni. Pl. azt konkrétan tervezem is, hogy előásom a Dirty Pairról ugyancsak Dodgers értekezését a rá adott válaszokat az anmeajánlós topicból és kiteszem saját topicba, mert ezt meg én tervezem megnézni, és aztán könnyebb összevetni a véleményünket. Csak pl. ez konkrétan eszemben van, de ezen túl kitudjahány ilyen téma volt eddig ajánlósban, ami kvázi "elsüllyedt".
Na, mint kiderült, a JJ-nek van topicja, szóval akkor oda holnap át is pakolom a dolgokat, plusz Dodgers-el még fanboykodhatunk majd ott tovább. :D A DP topic szerintem szintén jó ötlet, azt már én is forgattam a fejemben, csak úgy voltam vele, hogy "oké, topicot tényleg csak olyan sorozatnak kéne nyitni, amit már láttam is, szegény Catrin már attól is majdnem agyvérzést kapott, hogy látatlanul fanoltam/promóztam ezt a cuccot, akkor most képzeljük el, mi lenne, ha még témát is nyitnék neki." :lol:
Kép
Avatar
Catrin
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1260
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Tartózkodási hely: Hualian egyik szentélyében
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Catrin »

Titkos írta:A DP topic szerintem szintén jó ötlet, azt már én is forgattam a fejemben, csak úgy voltam vele, hogy "oké, topicot tényleg csak olyan sorozatnak kéne nyitni, amit már láttam is, szegény Catrin már attól is majdnem agyvérzést kapott, hogy látatlanul fanoltam/promóztam ezt a cuccot, akkor most képzeljük el, mi lenne, ha még témát is nyitnék neki." :lol:
:hammer: Jajj, ne máááár! Nyissad! Egyrészt nagylány vagyok, túlélem, másrészt már múltkor kihevertem a dolgot. :LOL:
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Hikari »

Aoi Café zárt fórum létrehozva. Surcival megegyezésben Café/Pub lett a neve, mindenki eldöntheti saját ízlése szerint, hogy melyikkel tud azonosulni. Ha nem tetszik a cím / téma leírása (szokás szerint :p), tőlem meg is lehet változtatni.
Használni nem muszáj, de most már van egy zártosztály a szeretett törzstagjainknak, ahol meg lehet vitatni, mit kapjon a szomszédnéni karácsonyra, illetve lehet szervezni földönkívüli megszállók elleni gerillamozgalmat, mindezeket anélkül, hogy avatatlan szemek belelátnának az ügyekbe. Remélem, mindenki elégedett a következő 5 évre, ha igen, én visszavonultam a hibernáló készülékembe folytatva a regeneráló alvásomat. Písz.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Surci »

Hikari írta: Aoi Café zárt fórum létrehozva. Surcival megegyezésben Café/Pub lett a neve, mindenki eldöntheti saját ízlése szerint, hogy melyikkel tud azonosulni.
Ehhez még annyit, hogy nem mintha masszív alkoholista lennék :D vagy nem tetszene a Café, csak azt írtam Hikarinak, hogy szvsz az egész fórumnak olyan hangulatos kis kávézó-feelingje van, aztán egy zártosztálynak elég furán hangzik egy ilyen lightos név. De a lényeg hogy most már VAN.
Hikari írta:én visszavonultam a hibernáló készülékembe folytatva a regeneráló alvásomat. Písz.
Remélem feltűnsz azért itt, pl. a januári kihívásban is szívesen látnánk, ha nem félkilométeres postokkal is. ^^
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Catrin írta:
Titkos írta:A DP topic szerintem szintén jó ötlet, azt már én is forgattam a fejemben, csak úgy voltam vele, hogy "oké, topicot tényleg csak olyan sorozatnak kéne nyitni, amit már láttam is, szegény Catrin már attól is majdnem agyvérzést kapott, hogy látatlanul fanoltam/promóztam ezt a cuccot, akkor most képzeljük el, mi lenne, ha még témát is nyitnék neki." :lol:
:hammer: Jajj, ne máááár! Nyissad! Egyrészt nagylány vagyok, túlélem, másrészt már múltkor kihevertem a dolgot. :LOL:
:D Jó, ezt inkább csak úgy mondtam, mint plusz érvet, a fő okom az, hogy mivel még sem én, sem Surci nem láttuk a cuccot "rendesen", így kicsit viccesen jönne le a dolog. XD Esetleg megnyitom, aztán Dodgers eddigi beszámolóit átpakolom oda, hogy legyen is benne valami addig, amíg mi eljutunk a megnézéséig. XD

Viszont amiért igazán írok most ide: Van itt valahol egy "moderátori közlemények" topic és csak én vagyok vak, vagy pedig azok is nyugodtan mehetnek ebbe a topicba? Már csak azért, mert úgy tapasztaltam, hogy a random törölgetések mellett a fórumitákkal való kevés kommunikáció vezetett a balhé kialakulásához, szóval gondoltam, ha valami nagyobb volumenű dolgot csinálok éppen (most pl. épp postokat rakok át különböző topicokba), akkor azt valahol "naplóznám", hogy aki keresi a postot, az is megtalálja, meg ilyesmi. Vagy ez túlzás, ne számoljak be mindenről? XD
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Surci »

Titkos írta:Van itt valahol egy "moderátori közlemények" topic és csak én vagyok vak, vagy pedig azok is nyugodtan mehetnek ebbe a topicba?
Szerintem jó lesz itt, Hikari is ide szokta írkálni ha frissíti a fórumot vagy hasonló. Emeld ki valami színnel, hogy moderátori közlemény és ebből mindenki tudni fogja. Ez az alfórum amúgy se olyan túl pörgős hogy ide külön topicokat kelljen nyitni. Értelemszerűen ha egy vita megfékezéséről, máshol folytatásáról, hangnemváltásra felszólításról vagy hasonlóról van szó, akkor az adott topicba mehet a figyelmeztetés, ahogy eddig.

A postpakolásról: szerintem ha végeztél, írd ide hogy mik kerültek új topicokba, a későbbiekben meg elég az adott topicba bekommentelni, hogy hová lettek a friss postok, mittomén szezonosba: "XY sorozat kommentjeinek saját topicot nyiottam (link), a kapcsolódó postokat oda áthelyeztem itt lehet folytatni a róla való társalgást."

Ha valaki nem talál valamit, vagy egyéb kérdése van modhoz-adminhoz, szerintem jöhet ide vagy PÜ-be.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 6174
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Titkos »

Oksa. :) Akkor moderátori közlemény:

-Az Animeajánló... topicból átmozgattam a JoJo-s postomat (illetve az arra érkezett reakciókat) a JoJo's Bizarre Adventure topicba, mivel mint kiderült, már volt neki külön topicja. (Ezúton is köszönöm iskariotesnek, hogy felhívta rá a figyelmem. XD) Az Offtopicban a Dodgers-el folytatott félkilométeres eszmecserénkhez inkább nem nyúltam, mert abban azért Érsek Úrtól kezdve a legkülönfélébb témák keveredtek, viszont arra kérném a többieket, hogy ha ahhoz kívánnának még valami JoJóhoz kötődőt hozzászólni, akkor azt már a tematikus topicban tegyék, köszönöm. (Én is így fogok tenni, ha odajutok, hogy van elég energiám megírni a tl;dr válaszomat, addig is Dodgers türelmét kérem. XD)

-A Keijónak nyitottam egy saját topicot és oda mozgattam át az Új animék... topicból a róla szóló postokat. Aki hozzám hasonlóan követi a cuccot, az értelemszerűen most már postolhatja ide összefoglalóit/fanságait a hamarosan bekövetkező fináléról. :D

-A Dirty Pair is saját topicot kapott, egyenlőre az Animeajánló... témából raktam át a Dodgers - Titkos - Péter eszmecserét ide, a jövőben még várhatóak majd Titkos/Surci postok a témában (ha valamelyikünk végre megnézi... :lol: ), de persze mindenki mást is csak bátorítani tudok, hogy tegyen a cuccal egy próbát, mert jó kis sorozat ez. :)

Edit: Ja igen, akinek valamilyen kérdése/problémája van, az természetesen nyugodtan írhat nekem is PM-et, kereshet a topicban, stb., Surci ezt már ötvenszer leírta itt magára vonatkoztatva az elmúlt 1-2 napban, én csak azért nem tettem eddig, mert úgy voltam vele, hogy a kinevezéssel automatikusan együtt jár, de egyszer nem árt nekem is leírni. :) (Vele azért jártok jobban, mert gyakorlottabb nálam a moderálásban, de eddig biztató a helyzet nálam is, ezeket a fenti módosításokat legalábbis sikerült fórumkatasztrófa nélkül végrehajtanom. :lol: )
Kép
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Surci »

Na akkor remélem egy darabig már uccsó moderátori közlemény:

Berszarkserk 2016 összes kommentje a topicjában,

Mayomiga topic, mert ezt meg kell őrizni az utókornak.

Star Wars topic, mert mindenki ismeri, nézi, előkerül csomószor, és lassan jön az új mozija is.

Valamint az OFF-ból átpakoltam a 45 napos animés kihívás utáni animés postokat (a kihívásos reakciókat azért nem, mert már egy rakat más topicba át lettek linkelve - Lulu vs. Kira-téma, F/0-kommentek, satöbbi és nem szeretnék döglött linkeket), így van előzménye az Animés társalgónak.

A Dodgers-Titkos duó legutóbbi OFF-os oldalon található Jojo-beszélgetése tematikus topicba került.

Mára ennyi, az animeajánlós topic uccsó 30-40 oldalát átnézem még az idén, és ha vannak tematikusba tartozó postok, akkor áthelyezésre kerülnek.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Dodgers
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 553
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Dodgers »

Első körben örülök, hogy sikerült pontot keríteni a múlt hétvégi probléma végére (egyúttal gratula Surcinak és Titkosnak az új pozíciójukért), másodikban pedig utólag is elnézést, amiért az Offtopicban ment a Jojo-zás ahelyett, hogy több eszem lett volna, és át lett volna irányítva a megfelelő topikba. Való igaz, hogy nekem se volt halvány fogalmam arról hogy egyáltalán van a fórumon Jojo topik, de ez is csak jelzi, hogy mennyire nem kapcsoltam időben. :)
Kép Kép
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

Szeretném megjegyezni, hogy az utóbbi időben nem kapok értesítést az e-mail címemre, ha PÜ-t kapok, de ahogyan beszéltem másokkal nekik is hasonló volt a problémájuk. Ez ilyen generális hiba vagy csak nálam romlott el valami?
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Hikari »

Valóban, valami gond van a mail szerverrel egy ideje, majd az újévben erőt veszek magamon és megpróbálom kitalálni, mi a gond.
Addig is türelem és sorry :/
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Surci »

Moderátori közlemény:

Pakolásztam kicsit, animeajánlós + szezonos topicból kerültek át hozzászólások.

Akame ga Kill-topic, mert az kell. :dirr:
Jinrui topic, mert sokan néztük és egy rakat vélemény volt róla.

Emellett a Patlabor, Maison Ikkoku, Makürosszü és a Gyakók topicba is áthelyezésre kerültek kommentek.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Surci írta:Akame ga Kill-topic, mert az kell. :dirr:
Naccerű, úgyis írni akartam a manga végéről egy keveset (csak jönne végre ki a szaros fordítás...), meg az egészről úgy általában, úgyhogy ezt legalább egy specifikus threaden belül tehetem meg. :3 (Bár van egy rövid kivonata a gondolataimnak, de ezt majd igyekszem azért hosszabban is prezentálni, nehogy elkerülje valaki figyelmét ez a fantasztikusan csodálatos manga. :dirr:)
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Hikari »

Elvileg sikerült megoldani a fórum mail küldési hibáját.
Ha mégsem, jelezzétek.
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Hikari »

A fórum a mai napon frissítve lett 3.2 verzióra.
Kissé döcögősen ment a frissítés, remélhetőleg nem lesz semmi probléma a működéssel.
Ha mégis hibát észleltek, itt lehet jelezni.
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Surci »

A spoiler-tageket nem lehet megnyitni.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Hikari »

ok, tesztelem.
SPOILER
ez egy spoiler
Avatar
Surci
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1879
Csatlakozott: 2004.03.05. 18:42
Tartózkodási hely: SkyEye Corporation

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Surci »

Ill. még egy: idézetek felett nem jelzi, hogy kitől idéztem. Lásd: nincs benn a nicked, miközben a quote-tagban szerepel:
Hikari írta:ok, tesztelem.
今度こそ... 決着をつけてやる! - This time... I'll end it all!
-----------------------------------------------------------------
Kép
MAL
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Re: AoiAnime Fórum

Hozzászólás Szerző: Hikari »

spoiler tagnek ideiglenesen egy másikat beállítottam, a quote taget sajnos teljesen kicserélték/frissítették ebben a verzióban, arra még nem jöttem rá, mi a gond.
Válasz küldése