Edit: Bárkivel vállalkozom arra, hogy conon ezt elkaraokézzuk, ha előtte valaki képes lesz egyáltalán a fájlt megcsinálni hozzá, aztán rávenni a szervezőket, hogy engedjék feltölteni a szerverre. XDDD
Iszonyatosan. Nagyon jól esne.
Megelőztél, az előbb találtam rá én is, aztán gyorsan jöttem volna linkelni. Valóban tökéletes, főleg így klippel együtt.Titkos írta: ↑2017.08.06. 21:29Én már a moziban is bírtam ezt a dalt az end credits alatt, de most kijött klipel együtt és csak azt tudom mondani, hogy 100/100, ritkán látni ilyen tökéletességet, a legvégén meg a "dupla fanboy mix" miatt majdnem mentőt készültem hívni magamnak. Maximum fangasm.
Na ezzel elkaptál, le is szedtem a komplett albumot (sajna csak a Tecsőről), bár a többi számot messze nem találtam ilyen jónak. A Ripni Kalinke viszont betalált, ami nagy szó, mivel egy rohadt kukkot nem értek belőle
Imma let you finish Dodgers (forrás, ha valakinek új lenne XD), de ÚRISTEN, MIRE LELTEM! *___________* (Jó, lehet, hogy ez neked valami ezer éve ismert dal, de én most konkrétan az orgazmus szélén vagyok tőle...
Áh, ez a remix album cuzámmen újdonság nekem is, de már ez az egy remix is meglepően jó lett, annyira hogy kicsit fel is idézze az általános iskolai osztálybulikat.Titkos írta: ↑2017.08.24. 20:51Imma let you finish Dodgers (forrás, ha valakinek új lenne XD), de ÚRISTEN, MIRE LELTEM! *___________* (Jó, lehet, hogy ez neked valami ezer éve ismert dal, de én most konkrétan az orgazmus szélén vagyok tőle...)
Igen, amúgy amikor havernak mutattam, ő annyit azért megkérdezett, hogy "és egy Scatman-remixnek amúgy mi köze van Sonichoz?", de én kb. úgy voltam vele, hogy "Bocsi, nem hallak a nosztalgiától..." XDDD