Új animék - frissen, ropogósan =)

Általánosságban az animékhez kapcsolódó témák.
Avatar
Ricz
Veterán
Veterán
Hozzászólások: 650
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Ricz » 2019.01.16. 01:34

Virtual-san wa Miteiru - Ep. 01

Ha nem láttatok még ótvar modern CGI-t, akkor érdemes belelesni. Annyira árad belőle a trash és az alacsony költségvetés, hogy na. Az egész olyan, mintha egy Garry's Mod-szerű kisekae-más erőltetetten anime stílusú japán játékból lenne felvéve és annak minden grafikai hibájával, mint a modellbe olvadások, laggoló mozdulatok stb. Emellett a szövegelés a jelenetsorok valami hihetetlen random van összedobálva. Mondhatnánk, hogy na, a Nichijou is ez volt ezen a téren, de még annak is volt egy jól behatárolható kerete. Ennek nincs. Még mindig nem értem, hogy mit láttam, mit néztem, és mi több, semmit se tudok felidézni belőle, pedig alig 5 perce álltam fel előle. Cyriak videóiból többre emlékszem.

Girly Air Force - Ep. 01

A kislányok visszatértek, hogy felvegyék a harcot a neuroi elle- Ja, várjunk. Fiatal csajoknak fiatal csajok repkednek, és valami idegen faj (a xi), mint a Strike Witchesben, csak itt a csajócák modern sugárhajtású vadászgépekben ülnek. A xi meg tiszta neuroi az SW-ből, csak közben kifosztottak egy neon fénycsöveket árusító szaküzletet. Az eredeti promóképen lévő rózsaszín F-szériás gép (asszem 22 Lightning volt, de így most passz) nem festés eredménye, mint a Girls und Panzer tiri-tarka tankhadosztálya, hanem a gépet vértezték fel valami extra cuccal, amit az idegenek is használnak.
Ácsi, ez egy az egyben a Strike Witches modern korba téve. Csak a fókusz sem a pilótákon van, hanem látjuk a civilek napjait is, ami idegen invázió(zgatás)hoz képes sokszor elég nyugodt. Sőt, az egész középpontjában egy Kei nevű srác áll, aki az első rész nagyját azzal tölti, hogy az általa látott pink vadászgép és pilótája után koslat, szaglászik, és találja meg addig, míg mindezért el nem viszik a feketeruhások. Fú gyerekek, ez már ideszaglik, hogy csak azért fogom nézni, mert jobb dolgom nincsen...
De meg kell hagyni, elfogadható kezdés volt, csak legyen majd ilyen a továbbiakban is, de félő, hogy talicska fog hozzá kelleni meg vasvilla, mert kézzel a fene cipel el ekkora rakás manúrát.

Avatar
Dodgers
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 454
Csatlakozott: 2011.03.07. 09:00
Nem: Férfi
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Dodgers » 2019.01.19. 00:53

Szezon előtt azt hittem, hogy a Boogiepop/Neverland/Mob Psycho 100 S2/Dororo négyesen kívül nemigen fogok belepróbálni semmibe (azt a négyest is úgy, hogy hagyok egy pár részt felhalmozódni), aztán -szokás szerint- újfent naiv voltam, ugyanis a szezon kezdete óta eltelt 2-3 hétben találtam 7-8 olyan cuccot amit érdemes lenne legalább megpróbálni, amik közül haton túl is lettem, amik lészen:

- Kemorikusa: direkt azért kezdem ezzel, mert a hatosból ez volt az egyetlen, ami nem hogy tetszett végső soron, de az epizódot sem tudtam végigülni, annak köszönhetően, hogy a sztori stílusa egyszerűen nem ragadott meg, ahogy szereplők sem. Pedig a Kemono Friends alkotóinak új címe lenne ez, és tulajdonképpen annyiban jobb kezdést produkált a KF-nél, hogy már a sztori elejétől fogva nyilvánvaló a nem csak mese-mese-mátka hozzáállás, mert amúgy tényleg lenne egy direkt a sötétben tartó megközelítés a plot részéréről, viszont számomra pont abba a hibába esik, mint a KF tette anno. Nem sértő módon rossz, hanem "csak" egyszerűen képtelen volt arra, hogy megragadjon. Lehet teszek majd vele még egy próbát, ha a nézői vélemények elég pozitívak lesznek majd, de ja, eddig ez a szezon legegyértelműbb ejtése a részemről, amiért -akár csak a KF esetében- kár, mert nyilvánvaló, hogy a cucc mögött álló koponyák tényleg passzióval végzik a kreálás folyamatát, amihez a közepesen decens, de így is kissé merev CG is hozzátartozik.


- Watashi ni Tenshi ga Maiorita!: azon szerintem felesleges vitát nyitni, hogy mennyire számítanak MANIME-nek a Doga Kobo cuccai (= durvára kibebaszottul semennyire), de amondó vagyok, hogy ez az egyik legjobb stúdió a mostani felhoazatlból ha cukibb vizuális stílusok élettel való megtöltéséről van szó, és hál' istennek a Wataten sem kivétel ez alól. Itt is nyilvánvalóan kiélik magukat az animátorok, most is nagyon jó érzékkel találják el a vicces időzítéseket, viszont szerintem ez a cucc egy kicsivel különlegesebb a maga módján. Elsősorban arra gondolok ezzel, hogy a sztori koncepciója észrevehető hasonlóságot mutat az előző szezonban sugárzott, ugyancsak Doga Kobo UzaMaid-el, vagyis most is egy idősebb lány talál egy fiatalab lányt szívfájdítóan aranyosnak, és ebből jönnek a bonyodalmak. Viszont az UzaMaid egyik ordas nagy faktora volt az, hogy hiába volt az ottani idősebb lány nyilvánvalóan nem két földön járó személy (körülbelül mintha az FMP-s Sagara rokona lenne, mert a csajszi a seregben is szolgált és ugyanannyira minuszos szociális alkalmazkodás terén), az a fajta vehemencia amit ő képviselt, könnyen érződhetett szimpla pedofíliának, és szvsz hiába tudta magát (éppen csak) pórázon tartani, és tényleges kapcsolatfejlődés is volt, ha egyszer maga a cucc egyszerűen nem volt olyan vicces/szórakoztató hosszútávon mint amennyire kellett volna.

A Wataten pedig "szimplán" annyit csinál, hogy elsőre minden hibát kijavít: az itteni idősebb csaj nyilvánvalóan normálisabb fangirl, a fiatalabb lányka jóval élesebb nyelvvel tud visszavágni, az idősebb lány húga ugyancsak jó poénforrás, és a poénok is kategóriákkal jópofábban és jobban ütnek. Maga a koncepció nyilván rejthet még magában buktatókat, de a Wataten sokkalta inkább emlékeztetett arra, hogy miért kezdtem el figyelemmel kísérni a stúdió munkásságát, és ez az UzaMaid után említésre méltó dolog.


- Endro!: erről a cuccról nem sok mindent tudtam azon kívül, hogy a stábnak köze volt a Yuuki Yuuna wa Yuusa című (állítólag) Madoka klónhoz, úgyhogy félig arra számítottam, hogy ebből is egy komolykodóbb valami lesz. Ehelyett egy olyan varázsvilágos cuccról van szó, ami *tényleg* varázsvilág és nem valami nem-videojáték próbálkozás, a sztori műfaja pedig eddig pont, hogy komolykodást nem mutatott fel: először azt hittem, hogy valami PreCure-szerű, direkt kislányoknak szánt valami lesz belőle, de pár perc múlva nyilvánvalóvá vált, hogy jó esély van arra, hogy valójában a Milky Holmes spirituális utódjáról van szó. Azt nem tudom, hogy hányan vannak képben a MH-val kapcsolatban, de az Endro is hasonlóképpen lánycentrikus vígjáték egy számomra NAGYON szimpatikus és energikus dinkasági faktorral megfejelve, úgyhogy ha időközben nem fog komolykodásba váltani a sorozat (és persze a minőség se fog esni), akkor a 7,5/10 már most garantálva lesz neki.


- Go-toubun no Hanayome: ebbe szerintem egyáltalán nem néztem volna bele, ha nem a Tatsunoko stúdiója dolgozott volna, akiknek ugyan voltak több-kevesebb sikerrel elkövetett reboot-jaik és egyéb sorozatik, azokra sokszor így is jellemző egy egyéni stílus, úgyhogy tényleg a stúdió neve garantált volna egy belenéznivalót, ha időközben nem jöttem volna rá arra, hogy valamit benéztem. Nem is a Tatsunoko, hanem a Tezuka Productions adaptálta ezt a mangát, ami reflexszerű szemöldök felhúzást eredményezett, mert őszintén szólva ez a cucc túl középszerűnek és klisésnek tűnt ahhoz, hogy ők ilyen stuffokkal foglalkozzanak. Ennek ellenére mégiscsak tettem vele egy próbát, és... éppenséggel jobb mint vártam. Persze, maga a vizuális stílus így is inkább egy középszerű hentai-t idéz, viszont ha nem is a Doga Kobo szintjén, de itt is meglehetősen kiélték magukat a munkásemberek minden téren, amin segít az, hogy hiába lenne szó egy hárem/rom-kom cuccról, ha egyszer a stílusa egészséges félutat képvisel a marhaság és a szarkazmus között. Arról nem is szólva, hogy egy érdekes megmozdulás keretében a rész végén megmutatják, hogy melyik csajszi lesz a "nyertes", szóval jó esély van arra, hogy az írónak igenis van konkrét elképzelése arról, hogy mit akar elérni. Olyan nagyon eredeti cuccról így sincs szó (most még), és nem is ez a legkedvencebb a mostani szezonból, de na, mégiscsak kellemes csalódás volt ez a nyitány. Mondjuk Yotsuba kapcsán nem tudom eldönteni, hogy Ayane Sakura jó választás volt-e, vagy Yui Horie jobb lett-e volna neki, de az előbbi is jó párosítás eddig a legbarátságosabb női szereplőhöz.


- Kouya no Kotobuki Hikoutai: erre a cuccra addig nem figyeltem, amíg rá nem bukkantam arra az infóra, hogy ez igazából annak a Mizushima-nak az új projectje, aki a Shirobako/Girls und Panzer párost is összehozta, és a röviden kellene jellemeznem, akkor csak ennyit tudnék mondani: "ja, ez *tényleg* egy Mizushima cucc, kérem a csekket és viszlát". Mondjuk ez nem teljesen fedné a teljes igazságot, mert inkább az említett páros keverékeként írnám le a cuccot. A GuP-hez hasonlóan itt is megmutatkozik Mizushima masszív fanboy mivolta ha harci járművekről van szó (annyira, hogy a légiharchoz használt CG körülbelül millió kört ver az újabb Berserk adaptációkra, és maguk a repülők is remekül néznek ki), és a Shirobako-hoz hasonlóan itt is van egy bizonyos fajta elvontabb-humorosabb beütése a szereplőknek, amit aztán az ember vagy jobban kedvel vagy inkább utál, úgyhogy aki ismeri Mizushima stílusát és kedveli is azt, az szerintem próbálkozhat ezzel is. Bár a vizuális stílus mindenképpen furcsa pont lesz, ugyanis az epizód alatt az összes (!) női szereplő CG-s volt, miközben a férfiak túlnyomó többsége 2D-s volt, és igazából "csak" annyi gondom van ezzel, hogy a jelek szerint az anime stúdiók még mindig nem követik a Houseki no Kuni példáját. Ott pont azért működött a CG, mert a legtöbb szereplő nem csak nem volt ember, de még stilizált is volt, a Kotobuki lányai pedig sajnos emberek is, és nem is stilizáltak. Aztán majd elválik majd, hogy később kiforrja-e ez magát, de per pillanat még megkérdőjelezhető.


- Ueno-san wa Bukiyou: az egyetlen anime ami nem teljes hosszú (10-11 perc részenként), de talán ennek a kezdése hatott a leggyorsabban pozitívan a részemről. A sztori felállása szerint egy feltálaló, meglehetősen tsundere csajszi (Ueno) a találmányaival próbálna apellálni a klubtárs srácnak akibe szerelmes, viszont a srác a lehető legegyenesebb és profánabb módon nem képes venni a lapot, mondhatni túl földhözragadt Ueno-hoz képest, és ezen Ueno kuudere, de mérgében odamondós asszisztense se segít sokat. És ahogy mindezt a sorozat kivitelezte első nekifutásban, azzal meg is nyert: élből, gyerekesen elvont-elvontan gyerekes ökörség az egész (direkt az epizód másik felét hozom fel példának: Ueno szeretné megmutatni a srácnak a bugyiját, de mindezt egy olyan találmányon keresztül, amely a világűr feketéségét felhasználva képes elrejteni egy kiválasztott területet, de csak egy bizonyos szögben - elvileg), és az Ueno-srác között kémia annyira gyors, pergő és fárasztó mint amilyennek kell lennie. A rendezés pedig elsőosztályú módon tudja hogy hogyen kell egy ilyesféle cuccot eladni, és lehet hogy egyeseknek túl ízléstelen ökörségnek jöhet majd le, de nem tagadom hogy ez a cucc nyert meg magának a leggyorsabban, mégha a formula hosszútávú életképessége könnyen tönkremehet majd.
Kép Kép

Avatar
Risa
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 189
Csatlakozott: 2017.06.23. 20:01
Tartózkodási hely: 井戸の底

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Risa » 2019.01.22. 10:48

Még a most befejeződött Tsurunéről:

Finom művű, érzékeny anime. Bár a KyoAni sportaniméi nem tekinthetők a klasszikus értelemben vett sportaniméknek, hiszen inkább a sport mögötti lélekállapotokra helyezik a hangsúlyt, a Tsurunénél ez most nagyon jól működött. Mivel a klasszikus japán íjászat is egy spirituális jellegű sport, és évszázados hagyományai vannak, egyáltalán nem volt erőltetett a mögé helyezett filozófiai-lelki tartalom, sőt - a sportág iránti tisztelet és elkötelezettség érződött belőle.

Bár a mellékszereplőknél ott voltak a klisék (az agresszív, forrófejű Kaito, a flörtölős, laza Nanao, a szemétkedő ikerpár stb.), mindenki kapott olyan jelenetet, ahol azért kiléphetett a kliséjéből. Érdekes módon pont a főbb szereplők (Minato, Seiya) voltak az egyszerűbb, ha úgy tetszik, jellegtelenebb, de éppen ezért hihetőbb karakterek. Nagyon tetszett, hogy az anime érintett olyan témákat, mint a "talán senki sem felnőtt igazán", hogy még a 70 körüli bölcs öreg is követhet el pedagógiai hibát (és még be is ismeri), vagy hogy hiába elismert mesteríjász valaki, nem feltétlenül lesz belőle jó edző (vagy legalábbis a ridegtartás nem feltétlenül válik be mindenkinél). Ezeket azért tartom különösen nagy dolognak, mert észrevételem szerint a japán kultúrában mintha tabu lenne ezeknek a dolgoknak a kimondása.

A sorozat 13 része végül egy nagyon szép fejlődési ívet írt le, ehhez jött még a szemet gyönyörködtető vizuál aprólékosan kidolgozott mozdulatokkal és megnyugtató földszínekkel. Per pillanat úgy érzem, megérdemli a 8/10-et.
Kép

Avatar
annarancs
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 372
Csatlakozott: 2016.09.03. 00:45
Nem:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: annarancs » 2019.01.28. 16:43

Mix Baseball Anime Casts Yuuki Kaji. :mosoly:

BEASTARS nagy bejelentés hamarosan. Beleolvastam még régebben, érdekes volt, szóval remélem animét kap majd, és nem pachinko gépet.

Avatar
Junchi
Fanatikus
Fanatikus
Hozzászólások: 1925
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Junchi » 2019.01.28. 17:29

Well...

A Tokyo Ghoul: Re-s rendező után azt hittem, rosszabb már nem is jöhet... Mindegy, új Adachi Mitsuru anime, örvendjünk azért.

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5598
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2019.01.29. 19:32

Nem tudja valaki véletlenül, hogy ehhez meg kell nézni az összes korábban kijött Shingeki no Bahamut szériát, vagy semmi szükség rá, mert kb. úgy aránylik azokhoz, mint Soul Eater Not a sima SE-hez?
Kép

Avatar
annarancs
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 372
Csatlakozott: 2016.09.03. 00:45
Nem:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: annarancs » 2019.01.29. 21:37

Titkos írta:ehhez meg kell nézni az összes korábban kijött Shingeki no Bahamut szériát, vagy semmi szükség rá
Elvileg nem sok köze van az új sorozatnak a korábbiakhoz, szóval nyugodtan vágj bele.

Avatar
Titkos
Grafomán
Grafomán
Hozzászólások: 5598
Csatlakozott: 2003.04.20. 12:27
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Titkos » 2019.01.30. 03:50

annarancs írta:
2019.01.29. 21:37
Titkos írta:ehhez meg kell nézni az összes korábban kijött Shingeki no Bahamut szériát, vagy semmi szükség rá
Elvileg nem sok köze van az új sorozatnak a korábbiakhoz, szóval nyugodtan vágj bele.
Oké, köszi a választ. :)
Kép

Avatar
Jucuky
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 48
Csatlakozott: 2017.10.24. 11:56
Nem:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Jucuky » 2019.02.03. 18:06

Animét kap az A3! című mobiljáték.

Én meg teljesen fel vagyok pörögve. Lassan másfél éve nyüvöm a játékot és hát a kapcsolatunk közel sem tekinthető problémamentesnek. Ha dallal kéne leírnom, azt mondanám, szeretlek is meg nem is. Eddig nem tudtam átélni a tsundere állapotot, de szerintem ahogy mi vagyunk, az ilyesmi lehet. A játékmenetétől már két marék hajam téptem ki és igaz, hogy ennyi ideje játszok, de ha most megkérdeznétek, hogy pontosan mit csinálok, akkor nem biztos, hogy el is tudnám mondani teljes részleteiben. Kártyákat fejlesztek és szerzek, de a hogyanja ma is teljesen homályos. xD Ellenben a történeti része jó, a főhősnő egy tündér, talpraesett, okos csaj és a karakterek igenis fejlődnek, még ha én nem is mindegyikkel találom igazán a közös hangot. Otome game-ként jegyzik, de szerencsére, egy-két srácot leszámítva egyik sem szerelmes a hősnőbe és abszolút baráti a viszony közöttük, szóval ha hasonlítani kéne valamihez, akkor az Idolish 7-hez tudnám.

Szóval jön az anime és én azon kapom magam, hogy több, mint örülök, holott elméletileg anniyra nem szeretem, mint mondjuk az Idolish 7-t vagy Idolmaster Side M-et. Japánban iszonyú népszerű ez a játék, épp a minap kaptunk jutalmat, mert elértük a hat millió letöltést, szóval népszerűségben a Love Live!-val, Idolmasterrel és Touken Ranbuval vetekszik. Érdekes, hogy a fejlesztő cég másik játéka, az I-Chu pedig még a közelében sincs. Szóval mindig vártuk az animét, de két évig egyáltalán jele sem mutatkozott, hogy lesz, pedig volt manga, LN, meg Stag Play feldolgozás is. Egészen mostanáig. A P.A Works fog dolgozni egy részben rajta, és remélem a játék történetét dolgozzák fel. A P.A. Works miatt kicsit aggódom, mert imádják a túltolt tini-románc drámákat, de remélhetőleg, itt nem tesznek bele ilyesmit, hanem szorosan tartják magukat a játék történetéhez. Ha igen, akkor nagyon jóban leszünk. És hello animált Yuki. Még egy ilyen nagyszájú, pimasz, kiállhatatlan, de közben imádnivaló bitchet nem ismerek, alig várom, hogy animében lássam a picsám. :D
Kép

Avatar
Catrin
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 960
Csatlakozott: 2008.08.12. 11:00
Nem:
Kapcsolat:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Catrin » 2019.02.05. 16:50

Fangirlsokkkkk, nem elég, hogy minap linkeltem a (kivételesen még nekem is várós) SnK évad új trailerét, ma jött annál egy számomra sokkal jobb, sokkal inkább várt és ígykelleztcsinálnibssszátokmeg sokkal epicebb trailer a Mo Dao Zu Shi 2. évadához. Imádom, imádom, imááádoooom, ráadásul mostanra minden jelenete visszaköszön a regényből.
Csak egy bajom van, de... ezen majd akkor aggódom/túlteszem magam, ha nézem a részeket. HOL VAGY MÁT NYÁR?! SÍÍROOOK

Avatar
pintergreg
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 115
Csatlakozott: 2017.04.11. 21:04
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: pintergreg » 2019.02.05. 20:31

Catrin írta:
2019.02.05. 16:50
Fangirlsokkkkk, nem elég, hogy minap linkeltem a (kivételesen még nekem is várós) SnK évad új trailerét, ma jött annál egy számomra sokkal jobb, sokkal inkább várt és ígykelleztcsinálnibssszátokmeg sokkal epicebb trailer a Mo Dao Zu Shi 2. évadához. Imádom, imádom, imááádoooom, ráadásul mostanra minden jelenete visszaköszön a regényből.
Csak egy bajom van, de... ezen majd akkor aggódom/túlteszem magam, ha nézem a részeket. HOL VAGY MÁT NYÁR?! SÍÍROOOK
Mééég! ::hehe::
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago." | MAL
Kép

Avatar
Akosss
Profi
Profi
Hozzászólások: 219
Csatlakozott: 2016.10.22. 00:54
Nem: Férfi

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Akosss » 2019.02.06. 12:39

Vinland Saga trailer

Baromi jó trailer lenne, de komolyan CGI harcjelenetek lesznek? Nem ocsmány, mint a Berszark, de nemá..
Mindenesetre várós.
Kép

Avatar
Leara
Profi
Profi
Hozzászólások: 219
Csatlakozott: 2017.02.11. 20:26
Nem:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: Leara » 2019.02.06. 20:50

Akosss írta:
2019.02.06. 12:39
Vinland Saga trailer

Baromi jó trailer lenne, de komolyan CGI harcjelenetek lesznek?
Nem tudom, szerintem egész jól néz ki a trailer alapján, csak tartson ki végig a költségvetés. Attól jobban tartok, hogy a Shingeki s3 sorsára jut és maga a sztori adaptálása lesz rossz, de végül is nem ugyanaz a rendező, szóval egyelőre bizalmat szavazok neki :).

Avatar
annarancs
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 372
Csatlakozott: 2016.09.03. 00:45
Nem:

Re: Új animék - frissen, ropogósan =)

Hozzászólás Szerző: annarancs » 2019.02.10. 11:33

Tényleg animét kap a BEASTARS. A rossz hír az, hogy CG anime lesz, jó hír viszont, hogy az Orange stúdió (Houseki no Kuni) készíti.

TV anime készül a Mairimashita! Iruma-kun című mangából is. Ezt nem olyan régen kezdtem el olvasni, nem a legeredetibb cucc, de olykor egészen vicces/kellemes tud lenni, majd belenézek az animéjébe is.

2019-ben kerül tévébe a Kanata no Astra animeadaptációja. A bejelentés után elolvastam az első fejezetet, majd rögtön utána a maradék 48-at is. :'D Egészen jó űrutazós sci-fi, bár a vége kissé összecsapott és túl idealista. Mivel a manga már befejeződött, teljes adaptációban reménykedek.

Válasz küldése