Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Filmek, sorozatok, animék a TV-ben, moziban.
Avatar
Junchi
Koffein Kondenzátor
Koffein Kondenzátor
Hozzászólások: 2524
Csatlakozott: 2007.06.23. 14:28
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Azuchi

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Junchi »

Ha már úgy is befutott Sentry kolléga, és a bemutatkozásában jelezte, hogy számára sem éppen közömbös a one-of-a-kind rendezőzseni, Ingmar Bergman, így bátorkodtam elővenni egy eddig még nem látott filmet tőle, végül pedig a Csendre esett a választásom, legvégül pedig ebben a threadben kötöttem ki.

Noss, Bergman sem tévedhetetlen. Ezt már bebizonyította a Kígyótojással, amit még a hardcore rajongói sem csípnek túlzottan. Bebizonyította a Personával, amit meg lehet csak én nem csípek tőle (kétszer is végigszenvedtem, de eskü én ezt a filmet nem értem, max a felszínét), illetve a Fanny és Alexander is egész szépen megosztotta a híveit (jelen sorok írója kétszer is nekiveselkedett már, de egyszer sem jutott tovább az első óránál).

A Csenddel nagyjából az a baj, hogy ezt a nő-nő, sister-sister felállást láttuk már tőle elégszer. Persze ez "kronológiában" valamivel korábbi, de hozzám csak most jutott el. Mondjuk ettől még nem véletlen, hogy a korabeli kritikák anno kemény önismétléssel és kényszeres meg nem újulással vádolták, amit valahol egyébként megértek. Végig azon kattogott a Csend alatt az agyam, hogy párhuzamosan a nála sokkal emlékezetesebb és nívósabb Suttogások és sikolyok mennyivel többet ad, mert az nem akar mindenáron vontatott lenni, nem akar mindenáron csak képekkel és rettentő minimál dialógokkal éni, nem kelt olyasmi érzést, mintha látnál magad előtt egy cédulát, rajta "Fuck you, I'm Ingmar Bergman 'n I can do everything" (gondolatban mindenki fordítsa ezt át svédre) felirattal. Nem estem hátra Ingrid Thulintól sem, pedig a Suttogásokban igen, a Nap végében meg pláne.

Talán nem is véletlen, hogy bármennyi toplistát is nyitottam fel Bergmantól, ezt a filmet csak nagyon kevés jegyezte. Számomra ez most egy 4/10-es verdikthez volt csak elegendő.

Btw, hátha mások is bekapcsolódnak: Top 5 Bergman film? (Persze ezt nyilván ne ebbe a threadbe! :D)
Avatar
Sentry
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2018.05.01. 20:59
Nem: Férfi

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Sentry »

Junchi írta: 2019.07.27. 18:39Csend
Sajnos egyet kell értenem. Először azt hittem, hogy a memóriámmal van a baj, mert egyszerűen semmire nem emlékeztem ebből a filmből, noha láttam már korábban, de most egy hajnali újranézés után rájöttem, hogy szimplán csak nem fogott meg igazán. Olyan szinten nem emelkedik ki az életműből, hogy nagyon semmi okom nem volt megjegyezni, pedig a vonatos nyitójelenetet még suliban is megnézették velem anno. Konkrétan számomra talán a filmográfia legkevésbé sikerült darabja a borzalmasan hosszú Fanny és Alexander mellett, bár én összességében egy 6 pontot így is megadnék rá. Sőt, Ester és Anna filmvégi, ágy mellett folytatott vitája szerintem kifejezetten kiemelkedő jelenet, emellett pedig Nykvist operatőri munkáját tudnám említeni, ami engem mindig lenyűgöz, szerintem most is gyönyörűek a képei. Viszont nem mondanak sokat, pedig a szótlanság miatt olykor szükség lenne rá. Szerencsére a film nem túl hosszú, így talán annyira nem fulladt unalomba, de korántsem kötött le annyira, mint Bergman egyes jobban sikerült alkotásai, amikben hasonló témákat dolgoz fel. A színészi játék a korábban említett jelenetet kivéve szintén nem ragadott magával. Talán nem figyeltem eléggé, de végig confused voltam, hogy most a két testvér tényleg utálja egymást, vagy csak képtelenek a kommunikációra a másikkal, illetve hogy Ester konkrétan Annára féltékeny az életmódja miatt, vagy a férfiakra, akik elszakítják tőle őt. Az öreg bácsi, aki szolgálja őket, viszont kifejezetten kedvelhető karakter volt.
Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1158
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ricz »

Once Upon A Girl (1976)

...avagy amitől komolyan elgondolkodtam, hogy a műfajban az általam legrosszabbnak ítélt hentai is valójában egy titkos gyöngyszem a mocsármocsokban. Merthogy ez is rajzolt, animált és a hivatalos angol borítón ott szerepel, hogy "családi pornórajzfilm". És ezt a Disney és a Hanna-Barbera kiugrott animátorai készítették. A cuccra amúgy különösen nem is kellett rákeresnem, vagy direkt kutakodnom ilyen elcseszett dolog után, hanem a linkelt bemutatót megnézve jött az a "zseniális" ötlet, hogy ez annyira szar, hogy nem hiszem el, látnom kell. És tudjátok milyen? Nem pont olyan szar, mint a videóból lerí, nem. Attól mérföldekkel rosszabb. :dirr: És ezt természetesen nem egyedül néztem, amitől így a kínvallatásba szenvedés is elviselhetőbb volt.

Nem tudom, mennyire rójam fel a filmnek, de m,ár a nyitójelenetek megérik a pénzüket. A vakolattal lemázolt férfi, akiről előadják, hogy ő Lúdanyó, vagy az amerikai tárgyalóterem, ahol az esküdtszéknek nincs padja, az ügyvédtől kezdve a bíróig mindenki lezser, a jegyzőkönyvvezető majdnem-pornósztár és a vádlottak padja a tanú meghallgatószékén kap helyett. Oké, ez már előrevetíti, hogy ez bizony pornó lesz vagy Doom Annihilation (ahol meg az amerikai katonaság higiéniás szabályait szarta telibe a csipet-elitcsapat).
Na de a rajzolt részek. Igazi, hamisítatlan Hanna-Barberás stílus, csak egy csomó extrával. Ismétlődő képsorok, animációk, ugyanazok a trükkök, kameraállások, csak bizony mindenki kefebajnok és latexbaba. Na meg a méretek... Egyesek elég modorosak, mások szerényen túltoltak, de az animáció szerint egyeseknek a lőcse az, amire akár a gordiuszi csomót is rá lehetne kétszer kötni, mert olyan távolról ficereg vele.
A feldolgozott mesék közt van Babszem Jankó, Hamupipőke és Piroska, de időről időre rá lehet ismerni egyik-másikra is, mint a trollra, aki a híd alatt lakott.

Iskariotes írta még a Byeolnala Samchiongsa esetén, hogy mennyi mindenen túl voltunk már 1979-re animációs terén, mire azt a vizuális holokausztot cellulózra okádta egy csorda hasmenéses csernobili mutáns kecske. Nos, Isk, ha jót akarsz magadnak, inkább maradj ettől távol. :lol:
Egyébiránt társaságban tényleg vicces tud lenni, hiszen mindig van mire rámutatni, amin lehet röhögni, már a szenvedéstől is.
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
Avatar
higashikata
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 157
Csatlakozott: 2019.01.06. 16:58
Nem:
Kapcsolat:

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: higashikata »

Ricz írta: 2019.10.07. 17:51 Nos, Isk, ha jót akarsz magadnak, inkább maradj ettől távol. :lol:
Egyébiránt társaságban tényleg vicces tud lenni, hiszen mindig van mire rámutatni, amin lehet röhögni, már a szenvedéstől is.
Ne adj neki ötleteket, mert a fordított pszichológia okán még megnézi. :D
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

Ricz írta: 2019.10.07. 17:51 Once Upon A Girl (1976)
Iskariotes írta még a Byeolnala Samchiongsa esetén, hogy mennyi mindenen túl voltunk már 1979-re animációs terén, mire azt a vizuális holokausztot cellulózra okádta egy csorda hasmenéses csernobili mutáns kecske. Nos, Isk, ha jót akarsz magadnak, inkább maradj ettől távol. :lol:
Spoilerbe rakom mert aki nem akarja elolvasni vagy nem kedveli a stílusomat az nyugodtan tovább tudjon gördülni.
SPOILER
Úgy gondolom eme alkotás mellet nem lehet csak ennyivel elintézni. A filmre úgy tekintek mint egy fajta sűrítményre ami az 1970-es éveket illeti. Az Once Upon a Girl-t moziba szánták és ez már alapjából megemeli a szintet, hiszen
A, Még nem volt elterjedve a VHS-t pont 1976-ban dobták piacra a Beta-t meg '75-ben tehát erre a piacra nem lehetett számítani.
B, A televíziók ahogyan akkor úgy most sem adnának le egy ilyen filmet.
Tehát a filmet rögtön a mozikba szánták, jó persze főleg XXX-es mozikba. De ezen sincsen mit legyinteni. Az 1960-as, de főleg az 1970-es éveket úgy tartják számon mint a pornó aranykorát. Az erotika és a pornó határmezsgyéjén billegő vagy azt túllépő filmek erősen jelen voltak mozikban. A korszakban olyan művészek dolgoztak ilyen témájú filmeken mint Andy Warhol (Blue Movie - 1969), Marlon Brando 1972-ben az Utolsó tangó Párizsban. És persze ott volt a '72-es év egyik legnagyobb kasszasikere a Mély torok. Summa pornó elfogadottá vált és az erotikus filmek azóta is jelen vannak, ahogyan a szex ábrázolása is a filmekben.
Ez természetesen nem lett volna elég. Ebben az évtizedben az amerikai rajzfilm gyártás meglehetősen érdekes pályát járt be. A nagy stúdiók sorra zárták be vagy erősen visszafogták az animációs részlegüket. A Warner Bros 1969-ben kezdett el nagyon keveset költeni a rajzfilmekre az MGM 1970-ben egyszerűen bezárta a részlegét. A Paramount 1967-ben zárta be az animációs részlegét és bár folytatta a rajzfilmek gyártását igencsak alacsony intenzitással. A manapság magát Animation Domination-ként futtató 21 Century Fox egészen 1975-ig nem foglalkozott az animációval, akkor egy Hugó a Víziló nevű filmbe szálltak be, de jó sokáig tartott amíg végre egy önálló stúdiót is felhúztak. Az Universal pedig nem tett semmit mert nem is volt ilyen szekciója. A Walt Disney 1966-ban elvesztette alapítójukat így aztán közel 20 éven át csak ténferegtek a pályán, az 1970-es éveket misem jellemzi jobban, hogy akkor adták ki a Mentőcsapat nevű ízét. A magyar cenzorok annyira rossznak találták, hogy magyar földön csak 2001-ben adták VHS-n.
Ezzel párhuzamosan mindenki aki tudott beszállt a TV-s rajzfilm sorozatok gyártásába. A csatornák olcsón akarták megúszni a dolgot ezért aztán imádták a William-Hanna fajta gyártást és ezért fedezték fel az animéket.
Elmondható összességében, hogy sok animátor volt szabadon és mivel kvázi senki nem gyártott semmi érdemlegeset a mozikba így lehetett szabadon kiélni a kreatívabb, merészebb vágyakat. Így sorra jöttek ki az olyan animációs filmek amik kimondottan a felnőtteket célozták meg (most csak az USA filmeket nézve) 1972-ben a Fritz a macska, 73-ban a Heavy Traffic, 74-ben Fritz, a macska kilenc élete és a Down and Dirty Duck 975-ben a Coonskin. És hát ott volt a Rime of the Ancient Mariner című animációs költemény.
De ott volt a csalódás, úgy mindenben. Bár a Fehér Házat talán történetének legfelkészültebb elnöke foglalta el. De egyben minden álommal leszámolt: a dollárt már nem az aranyhoz kötötte, Tajvant a kommunista Kínára cserélte, mindenkit rühellt aki nem volt fehér, keresztyén, heteroszexuális, férfi. Befejezte a vég nélküli Vietnámi háborút és joggal gondolta, hogy célja érdekében nincs olyan eszköz amit ne tehetne meg. Közben olyan alakokat vett maga köré mint Kissinger és Greenspan.

A Once... filmben ezek mind megjelenek, ha nem is tudatosan és nem is így direkt. Elkészülhetett:
- mert az erotika/pornó kanonizálva lett
- mert sok animátor volt szabadon és volt felesleges energiájuk
- mert kimerték gúnyolni a gyermek meséket mert már minden és mindenki elvesztette az ártatlanságát

Félre értés ne essék, ez a rajzfilm trash és pfuj.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1158
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ricz »

A "korszak-kapszula" mivoltát mondjuk nem vitatom el, de ha témába vágót kellene mondani, akkor inkább az Emmanuelle-t nevezném meg, ami csupán 2 évvel előzte meg, de messze jobban vitelezett ki úgy bármit.Meg persze később volt olyan, hogy Wicked Willie (magyarul Virgonc Vili, a 2000-es évek elején adta késő esti műsorsávban a TV2), illetve volt valami német(?) késő esti pár perces erotikus rajzfilmszéria is, amiből régebben találtam pár részt YouTube-on (most már nem, akárhogy is keresem), ami viszont hatalmas önparódiával volt képes magát eladni. (Igaz, a Vili az jóval később is született, 90-valamikori talán.)
iskariotes írta: 2019.10.17. 23:43 A Walt Disney 1966-ban elvesztette alapítójukat így aztán közel 20 éven át csak ténferegtek a pályán, az 1970-es éveket misem jellemzi jobban, hogy akkor adták ki a Mentőcsapat nevű ízét. A magyar cenzorok annyira rossznak találták, hogy magyar földön csak 2001-ben adták VHS-n.
Érdekes, mert olyan 4-5 évesen [1994-1995 tája] láttam a Mentőcsapatot kazettán (szinkronosan, nonetheless), illetve a könyvesített változata is megvan, abban is valami 80-as évekbeli dátum szerepel kiadási évnek. Ezzel szemben, az ekkori korszakból, amit nem adtak ki itthon, az a Fekete Üst (USA: 1985, Mo.: 2010), Kőbe szúrt kard (USA: 1963, Mo.: 2007), a Basil, a híres egérdetektív (USA: 1986, Mo.: 2017) és a Róka és a kutya (USA: 1981, Mo.: 2007). Annak idején a VHS-ekhez járt ilyen papír, hogy azon keresztül lehetett berendelni a "Walt Disney Klasszikusok" sorozatot, ha az ember szeretné teljessé tenni a gyűjteményét. Persze, abban a szériában az Olivér és társai sem szerepeltek, ami viszont szerintem ennek a Disney-korszaknak az egyik legalulértékeltebb gyöngyszeme, pont olyan komoly témákkal, amik később a reneszánszuk alatt lesz jellemző.
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

^^
A magyar Wiki szerint 2001-es a premier, az ODR-nél és a MAFAB-nál pedig 2007 a magyar premier dátuma.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Ricz
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1158
Csatlakozott: 2016.12.24. 01:12
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: sajnos a Föld nevű bolygón
Kapcsolat:

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ricz »

iskariotes írta: 2019.10.22. 19:31A magyar Wiki szerint 2001-es a premier, az ODR-nél és a MAFAB-nál pedig 2007 a magyar premier dátuma.
Igen, ezeket néztem én is. Meg amennyire néztem, van még további két címe is, amin meg lehet találni: Bernard és Bianka illetve Egérrendőrség. Igaz, ezek a könyvváltozatra igaz, ami a Moly és az Antikvárok szerint 1992-es kiadású (szóval a könyvvel jó eséllyel tévedhettem, de biztosat csak akkor tudok mondani, ha pár társával előásom a szerén tetején lévő polcról... van pár gyerekirodalom, amit majd szeretnék úgyis ismertetni terveim szerint).
Szóval most vagy az van, hogy régebben más címet kapott és nem tüntették fel és/vagy a szinkron, amivel anno láttam, nem volt hivatalos (mint a Gonosz halott esetén is "Az erdő szelleme" volt a nem hivatalos szinkronos változatként elterjedt címváltozat, illetve a Kingdom of the Spiders is "Gyilkos pókok", vagy a The Tomb "Nílusi múmia" -- ezek közül az utóbbi 2-ről megérné írni róla ebben a topikban, de ahhoz előbb újra kéne nézni... Ezekre egyébként is az a jellemző, hogy a nyugat-német címüket fordították le, és úgy terjesztették.).
"Egy dolog irracionalitása nem kérdőjelezi meg a létét, csak leírja az állapotát." (Friedrich Nietzsche)
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ayla »

Legendás lények filmek 1,2

Végre erre is lett időm így "pár"év után :lol:

Első film katasztrofálisan nagyon rossz. Fél óra után majdnem abbahagytam a film nézését, mert még mindig nem érdekelt senki és semmi és nem tudtam miért is KELL néznünk az ürgét. Oké, hogy 30-as évek és Amerika, de akkor sem érződött a Potterverzum SEHOL az egész filmben. Nem tudom, hogyan és miért, de egyszerűen nem jött át.
A színészek, Ron Pearlman kivételével, egytől egyig vagy nagyon gagyik vagy ennyire hihetetlenül rosszul megírt karaktereket kaptak. De ha az utóbbi is (ami sokkal valószínűbb), arra rengeteg példa volt már Hollywood képernyőjén, ahol rosszul megírt karaktert és regényt, az adott színész(nő) istentelenül jóvá változtatta a képernyőn! Itt, ilyen, nem volt. Mondjuk ez jöhetett a rendezőtől is, aki ugyanaz az ürge aki a Harry Pottereket kínlódta végig, szegény.

A zene egy semmilyenség, a látvány többször is csak parasztvakítás, és engem pluszban zavart az, hogy mindenki MOTYOGOTT. Immár 6 éve élek angolul és 16 éve beszélem folyékonyan a nyelvet, megnéztem tájszólásos filmeket is, DE EHHEZ A FILMHEZ BE KELLETT KAPCSOLNOM A FELIRATOT, annyira motyogtak. Mintha ebből állna a színészkedés?! asddfgghhjkl

*levegő* Őszintén, tegnapelőtt néztem meg, de már nehezemre esik belegondolni miről is szólt a film...

Második film itt már volt bőven Potterverzum, ám pont azért mert végre átjött a varázslók világának hogyanléte és működése, még könyebb volt kipécézni mi nem stimmel. Rengeteg olyan reakció és esemény zajlott, amit a 90-es években, de a mugli 30-as években is, egyszerűen sokszorosan túllőtt a célon. Ez a mindenki zsigerből Adava Kedavrákat lövöldöz mindenért, nem tisztelik a más országok eljárási folyamatait (csak ha Grindelwald vagy) ez olyan volt, mint valami amcsi, agyatlan akciófilm. Nem értem, hogy került a 30-as évekbe Amerikába vagy Párizsba. Nem értem.

Oh nézd, végre megvan magyarázva, hogy Newt nem egy idétlen emberke, hanem introvertált+ ! Hmm, mintha ezt az első filmbe kellett volna tenni? De azt is megjegyezném, hogy a színész sokkal jobban hozta a szerepét, mint az elsőben. Itt már összesen csak 4x motyogtak! Mintha másoknak is feltűnt volna és visszajött a feedback?... Hátha.
Főhősnőnk egy kalap kaka ebben a filmben is. Sok minden el volt kapkodva itt is, ahányszor a varázslényekről volt szó. Bár már második film óta nézzük, hogy Newt és a jó szíve és gondoskodása, még mindig nem tudom félig sem elhinni és rezonálni vele, annyira lemarad Hagrid mögött. És oké, hogy a filmes Hagridtől sem kapunk sokat, de ott az agyad kiegészíti a könyvvel így kevésbé van kedved reklamálni. De itt ilyen nincs, szóval igenis elvárom, hogy a film alkossa meg azt az egész érzést.

Ez a film tele van zavarba ejtően rossz és "megakadt" jelenetekkel. LÁTVÁNYOSAN sem Rowling, sem a színészek, de még az OPERATŐRÖK sem tudtak felvenni egy egy jelenetet, mert annyira semmilyen mondanivalója sincsen. Ennek a filmnek a vágását, mintha két különböző ember csinálta volna, egy része rossz, hiszen feltűnt a vágás, egy másik része viszont WOW. Oroszlánkirályos flashbackjeim voltak...

Itt már érdekes volt a sztori, volt nem is egy, ám az összesből ami szaladt, csak egy volt jobb, ami Grindelwaldé. A film címe clickbait, őszintén nem tudom miért kell utáni az ipsét ezen a ponton :D
A Kredenc sárc szuper sztori lenne, ha meg lenne írva rendesen ez is. Meg eljátszva. Meg felvéve. :/

Harmadik film 2021 november 12-én kerül a mozikba és még lesz két másik film A készítők ugyanazok. Megnézni megfogom, de alig várom, hogy kihaljanak. Egyelőre az a pletyka járja, hogy a harmadik film Berlinben és Rio de Janeiroban játszódik majd.

Johnny Depp controversy
1.a magánélete mindenkinek a magánélete. Ha csak és kizárólag olyasmit fogyasztanánk az életben, ami tökéletesen tiszta lelkiismeretű emberektől származna, kb kihaltunk volna.
2. ha egy szar ember is a színész, hiszem, hogy a családja és ismerősei tesznek arról, hogy rosszul érezze magát, szóval nem értem miért kell ebbe a nézőközönségnek belefolyni
3. Én nagyon örülök, hogy ő Grindelwald. Ha adnának neki több időt meg rendes szöveget, máris jobb lenne minden. Egyedül az zavar, hogy a színész már öregebb. Nem tudom, hány éves kell itt legyen Grindelwald, de az én fejemben csak akkor lesz aszott arcú varázsló valaki, miután kivonták a forgalomból. :"D Ha valahol, itt kéne egy kis facetune mert a smink nem elég. Jah meg szerintem kicsit nagyobb darab is, az én képzeletemhez képest, ami közelebb áll a csont és bőr Voldemort rosszfiú megjelenéséhez. De emlékeims zerint Grindelwaldban is az volt a legfélelmetesebb, hogy vonzó volt, mint Voldi fiatalként. Nah, az nem látszik. Megjelenés van, de vonzalom zéró. Miközben Dumbledore nagyon is elbűvölő.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
iskariotes
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1173
Csatlakozott: 2007.04.11. 10:37
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Springfild, Evergreen Terrace 742

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: iskariotes »

^^
Grindelwald elvileg 44 éves a film idején, Mély Jani meg 55 éves volt a forgatás alatt. A 11 év az egy kicsit sok.
"A barát olyan ellenség, aki még nem támadott meg." /Madagaszkár pingvinjei - Kapitány/
"Semmit sem tenni könnyű - megbocsátani viszont nehéz." /Avatar az utolsó léghajlító - Aang/
Avatar
Ayla
Félisten
Félisten
Hozzászólások: 2074
Csatlakozott: 2007.02.18. 16:59
Tartózkodási hely: sehol és mindenhol

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Ayla »

iskariotes írta: 2020.01.22. 20:34 ^^
Grindelwald elvileg 44 éves a film idején, Mély Jani meg 55 éves volt a forgatás alatt. A 11 év az egy kicsit sok.
Mély Jani.... úristen ezen fogok nevetni egész évben :"D

Igen, sok.
Shotaaa!! Lolííí! Shotaa!! Lolíí!! Sho- LOLI! :D He. | hol vagy, Pantalaimon?
Avatar
Leara
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 573
Csatlakozott: 2017.02.11. 20:26
Nem:

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: Leara »

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

Nagyon vártam ezt a filmet, de aztán az első vélemények alapján jól döntöttem, hogy nem mentem el miatta moziba. Aki nem tudná, Ted Bundy-ról szól, de valami borzasztó rosszul bemutatva. Kb. semmi sem jön át abból, hogy ez a fickó milyen kegyetlen szemétláda volt, néha-néha utalnak rá, de aztán jön egy újabb bájolgós Bundy jelenet, amiből azt szűri le a néző, hogy márpedig tuti ártatlan - főleg, hogy a tárgyalásos jeleneteknél alig mutatnak bármit is a bizonyítékokból, így tényleg úgy jön le, mintha csak közvetett bizonyítékok miatt ítélték volna halálra. Egyébként még működhetett is volna ez a fajta megközelítés, ha arra mentek volna rá, hogy külső szemmel hogyan látták őt a nők. Ez viszont ott bukott meg, hogy a másik főszereplő Ted Bundy barátnője, Liz volt, akinek az elmondásaiból tudjuk, hogy Bundy a kapcsolatukban közel sem volt álompasi, míg a filmben valami meseszerű szerelemnek ábrázolják az egészet :'D. A legnagyobb csalódást egyébként azért okozta, mert a rendező, Joe Berlinger, korábban készített Ted Bundy-ról egy dokumentumfilm sorozatot, tehát rendesen tisztában lehet a valódi történésekkel, amit ebben a filmben viszont nagyon nem sikerült ábrázolnia. A legszembetűnőbb talán az volt, hogy
SPOILER
Bundy elsírta magát, amikor halálbüntetést kapott, de nekem nem rémlik, hogy a valóságban így reagált volna.
Jó szívvel 4/10, de csakis a színészek miatt.
Avatar
higashikata
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 157
Csatlakozott: 2019.01.06. 16:58
Nem:
Kapcsolat:

Re: Milyen rossz filmet láttál mostanában?

Hozzászólás Szerző: higashikata »

Tévedés, az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány minden látványos hitegetése ellenére SEM (!) egy Ted Bundy-film, SEM (!) egy Liz Candell-film (ő volt Ted egyik csaja), hanem egy ISMERŐS NEVEKKEL CÍMKÉZETT, MÁSFÉL ÓRÁS PROPAGANDAFILM AZ EGYÉJSZAKÁS KALANDOK ELLEN!!!

Aki ezt nem volt képes felfogni, az meg is érdemelte, hogy csalódjon.
Válasz küldése