Bepótoltam Sors/elmaradásaimat a napokban, úgyhogy megemlékeznék róluk pár sorban:
Lord El-Melloi stb... Bársonyka kalandjai:
Ez volt a legösszerakottabb, és jó volt végre látni egy komplexebb hátterét ennek a mágusvilágnak, nemcsak hinteket mint a fő Sors/sorozatokban. Maga a koncepció is tetszett, ezen a nyomozós-rejtélymegoldós vonalon bontva ki a világot, csak ez még kevés így, remélem jönni fognak hozzá újabb epizódok. Karakterfrontonton Bársonyka elviszi a sorozatot (bár nem ártana ha elkezdene edzeni valamit mert előbb bekrepál egy lépcsőmászásban minthogy Sanyival újra találkozhasson), aminek azért örültem mert volt pár hülyeség ami eléggé szúrta a szememet.
Itt nem feltétlenül a mindenféle álmisztikus összevisszaságra meg magicblablára gondolok (azt már megszoktam a Nasuverzumban :P), hanem az idegesítő szereplőgárdára. A szőke loli halálba idegelt, az a csillagszemű szintén, az irritáló shotáktól dettó kivoltam, meg azoktól a kretén pofáktól akiket ellenpólusnak akartak bellítani, aka. "orczámra van írva hogy gonosz vagyok, idelőjetek". Meh. Jaigen, Animuszféra kisasszony is tiszteletét tette, jól fel is röhögtem amikor mondták a nevét XDD A másik meg a karadizájnok, szal a idolpicsaszoknyás lolik, nekomimik, kretén ruhák és hasonló otakucsalogató baromságok nem igazán emelték a komolyanvehetőségi faktort. Mondjuk nem is akarta ez annyira komolyanvetetni magát, amit értékeltem is, de na, ezektől kivagyok.
6/10, lehetett volna több a fentiek nélkül (vagy ha el tudnék vonatkoztatni tőle) mert amúgy jó kis kiegészítője ennek az univerzumnak.
Sors/Babylonia falai (amik Uruk falai, de mind1 :P )
Egész decens sónenként indított, kissé meg is lepődtem a förtelmes Apokripta után, de azért a második felére sikeresen beleragadt a középszerűség mocsarába... Amúgy nem vészesen, szal a szórakoztatási faktort több-ékevésbé fenn tudta tartani, már csak az EBIGUZS HARCZOK miatt is, az ilyenekkel olcsón meg lehet venni :3. Mondjuk több negatívumot tudok róla írni mint plusszosat, de amúgy nem tartom rossznak, vannak a Nasuverzumban ennél ezerszer elcseszettebb animuk.
Megint jöttek a szokásos Sors/fasságok, aka. ez nem is az ami hanem csak a másolata, de majd az eredeti is előkerül, de annak a grálmagját megrontották stb... *ááásít* illetve a névtelen csicskák gyakására is sok idő ment el, a bossfájtok meg olyanok voltak mint a WOW-ban kb. szal a főellenség nem nem technikás, ügyes, stb... hanem csak KURVANAGY, és vagy 5 részen át kell lőni mire kinyúvad. Aztán a végleg soha be nem krepáló Szervantók problematikája, akik mindig a semmiből térnek vissza segíteni, mer "ja amúgy nem haltunk meg csak úgy tűnt, és eddig fenetudja merre voltunk de már ittvagyunk megint, pont amikor szükség van ránk". Ide jön még a férfi főszereplő, aki amolyan elviselhető kedvesgyerek, csak már megint semmi extra, viszont nyomi háremépítős próbálkozások bőven vannak körülötte. Legalább nem irritáló, ahogy Mashu sem, akiről azt hittem autistább lesz, a rémes
F/GO 1 specialból kiindulva, csak sajna olyan semmilyenek maradtak végig...
Na jöjjenek a kiemelendő pozitívumok is, a harczokat már említém, ééééss igen ebben egyszerre szerepelt Rin (méghozzá igencsak kellemes
outfitben, nyami

) illetve
Sawachika Eri is - mondjuk máshogy hívták őket de az mind1. Látom szidtátok itt Taigát, na ő szinte minden világvonalon idegesített, itt viszont nem. Mert ahogy az El-Melloi, úgy ez a sorozat se veszi magát halálkomolyan szerencsére, úgyhogy teljesen jól elfér Taiga hülyesége itt.
Viszont: ez a GIL ez ki? Merthogy nem a fő Sors-vonalakon megismert tetves gennyláda az fix. Nem elég rohadék, pedig miatta kezdtem el az egészet... kár.
Az előzmények-következmények is érdekeltek volna, de úgylátom csak ez a "szingularitás" (LOL már ezek a hatásvadász elnevezések

) lett meganimálva, de ha lesz még belőle, majd nézem azt is mer Fét.
6/10 mer elvoltam vele.
Mennyei Érzés 2.
LOL. Az OMGSRSBSNS, sajna kevesebb történéssel mint az előző moziban, volt helyette nyál meg Sakura. Igen, Sakurától kivagyok az alap Sors-világvonalon, mert annyira SEMMILYEN szereplő, a hogy egyszerűen kurvára semnnyire nem tud érdekelni mi lesz vele, sőt a nagyromantikus tehetetlen szempájozással már annyira irritál hogy rendesen szurkolok neki mikor krepál be (sajna sose jön össze, itt se fog szerintem). Meh. Mondjuk ebben is akadtak jók, pl.
- Shinjit szivatják
- Shinjit összeverik
- Shinjit
- Alter Saber vs. Berserker
- Rin akármikor
- erotikusnak szánt jelenetek lololol
de úgy kb. ennyi. Remélem Gil
, szívatatná a nyomorékokat, Illya viszont bekrepálhatna.
Najó kap egy
5(alá)/10et mert nyögvenyelős tiniangst olyan szereplőkre kihegyezve akiket rühellek, de UFÓ és voltak epik fájtok is, meg azért kapott szkríntájmot pár olyan kari is akiket bírok. De hogy mit volt ettől mindenki úgy odavissza, hogy jajjajajaj devéres meg fúdekomoly amikor a Kara no Kyoukai leglightosabb epizódjában is van ennyi paradicsomlé, szal WAT. Meg nem tudom elképzelni hogy van olyan F/Fan akinek Sakura bejön (vagy egyáltalán eszébe jut :P ).