De az epizód olyan, mint az a bizonyos csoki: "ronda és finom".
Noike miért lenne ronda? Kicsit idősebb a többieknél, szerintem kifejezetten szép nő. Hogy semmilyen? Nos, egy epizód kevés egy kidolgozott karaktert megismerni (nekem 2 epizódom volt rá eddig), de azért aki seperc alatt át tudja venni az uralmat abban a házban, és ilyen simán kezeli a dühöngő Ryokót és Ayekát, az nem semmilyen

Airi-san (nagymama). Airi-san nagyonjóóóóó! És ha miatta "részvét" akkor várd meg Ayeka nagymamáját

Sokszor mondtam már, de itt is ellövöm: Washu és Seto-sama csendben teáznak, az Univerzum meg nyüszítve kuporog egy sarokban.

Ez az epizód nagyon sok mindenről szólt. Tennyo megjelenése bizonyos értelemben felborított sokmindent, amit eddig mindenki készpénznek vett. Nem csoda, hogy Tenchi feje szét akar robbanni. Airi-san csak megjelenítése egy rég tudott dolognak, és a dolgok csak most kezdenek beindulni.
Ami meg a "tenchire mászást" illeti: Tennyo szuttyongatja, és ad egy puszit az arcára. Sztem tipikus "nővér" viselkedés, ha zavarba akarja hozni az öcsikéjét ^_^. Airi csókja már keményebb, de az egyrészt tipikus, másrészt csak elégtételt vett amiért lemaradt a "kawaii, zokogo Tenchi" látványáról. Azért lehet, hogy Yosho még leveri rajta azt a csókot ^________^.
Ja, és Noike totál nem mászik Tenchire, szinte már feltűnően visszafogodt és higgadt (kivéve ha Mihoshit kell leüvöltenie).
A Tenchi Muyoban minden az apróságokon múlik. És ez az epizód egy nagyon jó indíás, ami jó nagyot rúg a fandomba, rendesen felkavarja az állottvizet ^_^.