Gankutsuou

Egyes anime sorozatok, filmek, OVA-k megtárgyalása
Teron
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 154
Csatlakozott: 2004.04.14. 21:56

Hozzászólás Szerző: Teron »

Francba, pedig úgy odaillett volna a Gróf gyerekének. Tök poén lett volna.. fene... 15 éves kiskölyök? Nem mondjátok.... És már motorozik meg autót vezet? Eléggé el van nézve nem?
Teron

"Boku wa motto tsuyoku naru,
dare no chikara wo karizu,
mamorubeki mono mo motomezu,
tada boku jishin no tame ni.
Dare yori mo tsuyoku naru!"
Avatar
Kirara-dono
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2004.12.29. 18:16
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kirara-dono »

Teron írta:Francba, pedig úgy odaillett volna a Gróf gyerekének. Tök poén lett volna.. fene... 15 éves kiskölyök? Nem mondjátok.... És már motorozik meg autót vezet? Eléggé el van nézve nem?
Nem beszelve arrol hogy 15 evesen menyasszonya van... vagyis hat mar nincs... Mert a kapitalista Danglars bedolt Cavalcanti "márkinak"... Ehe-ehe-ehe... Valentine-nak drukkolok... Arra meg rohadt kivancsi vagyok, mit talalt Franz a konyvtarban a "Gankutsuou"-ra rakeresve...
Kép
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

Teron írta:És már motorozik meg autót vezet? Eléggé el van nézve nem?
Uh, miert ne vezethetne meg motorozhatna? Parszaz evvel a jovoben jarunk, lehet, hogy akkor mar 15 evesen is lehet jogsid. :3 Plusz magas rangu nemesurfi, azok meg lathatoan azt csinalnak, amit akarnak.
Kirara-dono írta:Nem beszelve arrol hogy 15 evesen menyasszonya van
Nem menyasszony, jegyes. T'od, a szulok altal elore elrendezett hazassag... ugy ketszaz evvel ezelottig meglehetosen gyakori volt.
Kirara-dono írta:Arra meg rohadt kivancsi vagyok, mit talalt Franz a konyvtarban a "Gankutsuou"-ra rakeresve...
Val'szeg egy rakat japan nyelvu dokumentumot, amit persze nem tudott elolvasni, ugyhogy inkabb hazament es angstelt. :D
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Avatar
Kirara-dono
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 18
Csatlakozott: 2004.12.29. 18:16
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Kirara-dono »

mufurc írta:Plusz magas rangu nemesurfi, azok meg lathatoan azt csinalnak, amit akarnak.
Jah... Tisztara nem a foldon, hanem szinte a holdon jarnak... :cool:
mufurc írta:Nem menyasszony, jegyes. T'od, a szulok altal elore elrendezett hazassag... ugy ketszaz evvel ezelottig meglehetosen gyakori volt.
Az nem ugyanaz?
Mufurc írta:Val'szeg egy rakat japan nyelvu dokumentumot, amit persze nem tudott elolvasni, ugyhogy inkabb hazament es angstelt. :D

Jo vicc... :-P

Temarol... Azert Villefort nem volt gyenge a nejevel... Kezdtem sajnalni azt a noszemelyt...
Kép
Teron
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 154
Csatlakozott: 2004.04.14. 21:56

Hozzászólás Szerző: Teron »

Kirara-dono:

De! :) A jegyesét valaki a menyasszonyának hívják. HA elvette feleségül akkor a felesége :)).

Villefort: SZVSZ tiszta király volt a jelenet. Nagyon helyén volt a nőszemély rendbetétele :). Villefort jó arc, tudja, hoyg kell bánni a rosszkislányokkal....
Teron

"Boku wa motto tsuyoku naru,
dare no chikara wo karizu,
mamorubeki mono mo motomezu,
tada boku jishin no tame ni.
Dare yori mo tsuyoku naru!"
Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo »

Megnéztem 11-ig... wow ^_^ Nagyon pörög =)
Az a Villefortos jelenet a feleséggel engem is letaglózott, elég jól meg volt csinálva. Mondjuk egyik szereplőt se sajnálom, meg még meglátom mi sül ki a végén a karakterekből, lehet hogy nagyon is megérdemli az asszonykája a férje szigorát, ha meg az eddig látottakból indulunk ki, akkor meg pláne *Valentine-t védi*

A szőke csávó meg egyre inkább nem szimpi ^^ Mondjuk sose volt az, de könyörgöm, hogy lehet vkinek így megcsinálni a haját?? XD Jó, nem a haja miatt nem szimpatikus (de azon akkor is kiakadtam XD Fura ez a modern párizsi férfi divat... ^^").

A kor-vitához meg csak annyit, hogy én se néztem volna ki Albertből hogy csak 15... Én kapásból 17-18-ra saccoltam, sztem úgy is néz ki... Bár ^^" Animékben ez megszokott hogy mellétippelek, úgyhogy ^^"

Albert érzelmeivel kapcs-ban meg sztem se szerelmes Eugenie-be. Szereti mint barát, és hozza a szokásos "jajistenem most szeressem vagy ne?" formáját ^^ (apropó, aranyos az a "futok a gróf ölébe sírva" jelenet a 12.rész előzeteséből XDDDD)
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

MaKo írta:lehet hogy nagyon is megérdemli az asszonykája a férje szigorát, ha meg az eddig látottakból indulunk ki, akkor meg pláne *Valentine-t védi*
Mi az, hogy "lehet hogy", szerintem teljesen megerdemli. ^^;; Foleg hogy Villefort azert nem akarta kinyirni, Heloise jott azzal, hogy OMG MEGOLOM MAGAM!!1, aztan nezett, hogy a ferje nem nagyon ellenkezik. ^^;; Valentine miatt meg mindenkeppen megerdemli a nagy hatsonrugast... sose rajongtam Valentine-ert (a konyvben is Eugenie-fan voltam), de akkor is tul sok rossz tortenik vele, raadasul nem is az o hibajabol (sztem inkabb ot lehetne sajnalni, mint omgpoorsweetie Franzot...).
MaKo írta:Albert érzelmeivel kapcs-ban meg sztem se szerelmes Eugenie-be. Szereti mint barát, és hozza a szokásos "jajistenem most szeressem vagy ne?" formáját ^^
Jah, szerintem most csak Max&Valentine miatt van beindulva, hogy ah, a szerelem mily csodas dolog, es hogy igen, oneki is rendeznie kene vegre a dolgokat Eugenie-vel, es igenis szerelmes bele meg minden. Aztan ki tudja, mi lesz, meg ugye hogy Eugenie mit erez Al irant (talan ep 12-ben vegre megtudjuk...).

Apropo, meg nincs kinn torrenten a 12 raw, de a Movie Walker-fele official oldalon van mar uj flash, a 13. resz elozetesekent, es EEEEEEE <3 <3 <3 iszonyatosan jol nez ki! *_* (nem, nem spoiler... val'szeg csak annak fog leesni, aki olvasta a konyvet, annak meg mar ugyis mindegy. ^^;; )

-------

Na, ep 12.

Wow. @_____@ Ezt nem vartam... nem is gondoltam volna. o_o;;; Elkezdtek eleg komolyan elterni az originaltol par dologban... mondjuk eddig nincs vele semmi baj, de kivancsi leszek, mit fognak kihozni mindebbol. (Egy dologgal talan varhattak volna meg kicsit, de vegulis jo volt igy is.)

Spoilerek->

Al & Eugenie - na, ezt nem vartam. Vagyis eljatszottam a gondolattal, de leszbi!Eugenie a trailerben ugy latszik, tul nagy hatassal volt ram.... nem gondoltam, hogy ennyire elternek a regenytol, foleg ebben a tekintetben. Bar persze, mar az elejetol nyilvanvalo volt, hogy nem ugyanaz lesz a dolgok vege, mint a regenyben, foleg mivel itt azert kell Albert-nek adni egy rendes, jol lezart befejezest (a regenyben iirc csak lelepett es kesz)... meg igy megvan a nyilvanvalo grof/Al parhuzam, hiszen most Albert-rel kb ugyanaz tortent, mint anno a groffal is. Na mindegy, sz'al ezt nem vartam, es talan egy kicsit varhattak is volna vele, de igy is jo... az egesz eszmeletlen aranyos volt. xD xDD Es... szolo! xD Szolot vitt neki! Ez mar majdnem mittermeieri magassagokban valo szarnyalas. (Jo, a sarga rozsa egy fokkal rosszabb. xD) Es Eugenie Schumann Traumereijet jatszotta! *___*

Benedetto... huh. Na ezt nem igazan ertem. Miert mondta el Eugenie-nek, hogy a grof all a "pletykak" (haha) mogott? (Es miert pont Eugenie-nek?) Ellene akarna fordulni a grofnak? Miert? (Bar persze nem lenne OOC - vegulis arrol a fazonrol beszelunk, aki nem is olyan regen olte meg a szereto neveloanyjat, csak hogy elvehesse a szereto neveloapja penzet...) Mindenesetre amit az operaban levagott Eugenie-vel, az zsenialis volt. xD Eee, kimoi yatsu! xD

Franz.... *sohaj* minden jol ment, aztan megin' elkezdett angstelni. >__> "Franz? Jol vagy?" "Hagyjal mar, nem latod, hogy ANGSTELEK?!" ...jo, nem ezt mondta, de a lenyeg ez volt. ^^;; Mindegy, most hal'istennek nem ezen volt a hangsuly.

De a sok Franz-angst helyett inkabb a grofot mutogatnak, mer' most mar szinte alig szerepel. o__o Ebben a reszben is valami tizenot masodpercet ha szerepelt. :/ Joo, az olyan is volt... *_* a legvegen Albert-rel... *__* Al iszonyatosan aranyos volt ahogy odaszaladt hozza. Aztan ahogy kijottek... *__* Es Villefort...... o___o;;;

Villefort... wtf. Na ilyesmire se emlekszem a konyvbol. Oke, vegulis logikus lepes, es val'szeg a grof is varta (kulonben mi a fenet keresett volna az operaban? ^^;; Albert-t leszamitva), de vajon mit fognak ebbol kihozni? Foleg hogy a kovetkezo reszben Haydee tortenete lesz, es onnantol kezdve mar Morcerf bukasanak kell jonnie, mert mar minden foreshadowing es clue megvolt. No mindegy, maj' meglatjuk.


Eeees~~! A kovetkezo resz! *__* Chibi Haydee! Mechak! Verontas! *__*;; Es ahogy elnezem, Al es Benedetto megprobaljak rendezni zuros ugyeiket... xD

A nap kepei:
Chibi Al! *_*;; ka-kawaaaii~
Benedetto... xD
Aaaaaaal~~~
A nagy spoilert inkabb nem. xD
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Avatar
Roderick
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2003.10.02. 08:03
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Roderick »

mufurc írta: "Franz? Jol vagy?" "Hagyjal mar, nem latod, hogy ANGSTELEK?!"
LOL!!!

Amúgymeg szólajtok rám, hogy ne ovassam el a spoilereket, mert FMA-nál is tudtam mindig elöre akövetkezö rész tartalmát:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.
Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo »

Roderick írta: Amúgymeg szólajtok rám, hogy ne ovassam el a spoilereket, mert FMA-nál is tudtam mindig elöre akövetkezö rész tartalmát:)
Nem egyértelmű, hogy ami fehér és még elé is van írva, hogy spoiler, az spoiler^^"? Egyszerűen ugord át, vagy ne is menj bele a topicba =)
Avatar
Roderick
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2003.10.02. 08:03
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Roderick »

MaKo írta: Nem egyértelmű, hogy ami fehér és még elé is van írva, hogy spoiler, az spoiler^^"? Egyszerűen ugord át, vagy ne is menj bele a topicba =)
Egyértelmünek egyértelmü... csak gyenge vagyok... gyenge... must resist... must... :x_x:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

Az elso DVD boritoja, kicsit nagyobban.

Ugy tunik, telleg felemas szinu Al nadragja, de legalabbis vmi funky minta van rajta. Azonban a kep egeszet es hangulatat elnezve.... KIT ERDEKEL? *nosebleed* xDDDDD
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Teron
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 154
Csatlakozott: 2004.04.14. 21:56

Hozzászólás Szerző: Teron »

Lehet tudni valamit arról, hogy lesz a Gankutsuou amcsiba exportálva aztán ott lefordítva?

Hát eléggé sztájlíí Albert gatyája, de az anime stílusának ismeretében nem zavaró.
Teron

"Boku wa motto tsuyoku naru,
dare no chikara wo karizu,
mamorubeki mono mo motomezu,
tada boku jishin no tame ni.
Dare yori mo tsuyoku naru!"
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

Teron írta:Lehet tudni valamit arról, hogy lesz a Gankutsuou amcsiba exportálva aztán ott lefordítva?
Egyelore semmit. Pedig mennyivel egyszerubb lenne ugy az elet.... T____T *siratja a penzet*
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Avatar
Roderick
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2003.10.02. 08:03
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Roderick »

Nah, megvolt az ep 12 már leferdítve is és hát nem is tudom láttam-e eddig olyan sorozatot mint ez, hogy részröl részre egyre jobb, pedig már az alap szint se volt kutya.
Elivleg márciusban lesz majd vége? ha hetenként adnak 1 részt?

Hüü, úgynéz ki ep. 13ban lesz már végre ténylegesen évlezhetö cg is (azért el ne kiabáljam)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

Roderick írta:Nah, megvolt az ep 12 már leferdítve is és hát nem is tudom láttam-e eddig olyan sorozatot mint ez, hogy részröl részre egyre jobb, pedig már az alap szint se volt kutya.
Hat, ez tenyleg egeszen kulonlegesen jo sorozat - NAGYON ajanlom, hogy ez a trend a legvegeig folytatodjon (egyebkent nem aggodnek, de az FMA-val sajna megegettem magam :/ pedig az is egy zsenialis cucc). A 12. resz tenyleg nem semmi, de a 13.... .........arra igazabol mar csak egy reakcio letezik: KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA #____# *___* @___@ xDDDDD

^^;;;;
Roderick írta:Elivleg márciusban lesz majd vége? ha hetenként adnak 1 részt?
Jah. 24 resz, meg 11 van hatra (CSAK??!).

Sz'al, ep 13... SPOILEREK (Roderick ne olvassa el xD):
AAAA OMGWTF KYAAA stb. @_@
1) Villefort es Monkuri-sama! Monkuri-sama brutalkakkoii! Igy foldbe taposni Villefort-t.... paros labbal.... hat nem lennek ennek az embernek (ha meg egyaltalan ember o_o;; ) az ellensege, az biztos. Egeszen egyszeruen felelmetes.
2) Eugenie es Benedetto! Benedettot is sikerult valami oruletesen jol eltalalni - undorito es visszataszito, de eppen ezert nem birom utalni. xD Zsenialisan teszi a dolgat es sakkozik Danglars-ekkal. xD Es ahogy maszik Eugenie-re.... eee, KIMOI! xD A hideg futkos tole az ember hatan.
3) Danglars es Morcerf! Oszinten megmondom, en teljesen egyetertek azzal, amit Danglars csinal, akarmilyen mocskos dolog is - vegulis, eletben kell maradni meg minden. Es Monkuri-sama... MEGHACKELTE Danglars rendszeret...? Zsenialis. xDDD
4) Lucien es Franz... ahha, mire jo, ha az ember a belugyminiszter fia. :D Hozzaferes ubersecret allamtitkokhoz, miiii~ xD Mindenesetre ha MEGVALAKI ugy megy oda Franzhoz, hogy "es hol van a te legeslegjobb baratod, akivel eddig mindig egyutt voltal?" en... nemt'om mit csinalok, de nem lesz jo. Sz'al igen, Al es Franz kozott szakadek nyilt, omgpoorsweetieFranz, TUDJUK, FELFOGTUK, nem kell ennyire az orrunk ala dorgolni! >__> (eskuszom, ez az egyetlen bajom ezzel az animevel)
5) "Gankutsuou".... hmmm. Jol hangzik a sztori, es meg a Vasalarcost is sikerult belekeverni a dologba. xD (Vagy Tuxot xDD) Es Monkuri-samaek meg ezt a helyet is meghekkeltek? Vagy mi tortent? OMG. #_#
6) OMG MECHA!!! *____* de nem volt beloluk eleg. T___T Nem baj, a szarnyasmekak meg hatravannak.
7) Chibi-Haydee es a grof! UBERSUTEKI, erre nincs mas szo. (Es egyre inkabb ugy tunik, Benedettonak sajat tervei vannak...) Btw szegeny Haydee. :/ Kivancsi vagyok, mit tesznek vele a vegen...
8) A LEGVEGE. #________# Tehat akkor megse Al vs Benedetto... de akkor is OMGOMG. (jo, a preview-bol eleg jol kiderul, kit talaltak el, de akkoris!!)


Emellett pedig mindenkinek zsenialis vigyorai voltak. xD Villefort ugy vigyorgott, mint egy elmebeteg, Benedetto mint egy krokodil, Danglars mint egy hiena, Monkuri-sama... hat nemt'om, elegge farkasvigyora van neki is. xD (Tiszta allatkert xD)

A nap idezete pedig:
Haydee: "Latom, Albert-san tenyleg szereti a grof urat."
Al: *fulig vorosodik* "He? ...ize.... sz'al..."
xDDDD (jovanna, fangirl-mufurc is hadd oruljon mar neha xD)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mufurc 2005.01.12. 19:34-kor.
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Teron
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 154
Csatlakozott: 2004.04.14. 21:56

Hozzászólás Szerző: Teron »

mufurc:
most végignéztem a 12. részt és egyszerűen nem értem, hogy honnan vetted, hogy leszbi? Szerintem ez egyszerűen nem igaz. nincs is erre utalás. Szereti Albertet teljesen erre utal az anime és már gyerekkorában is bele volt zúgva kicsit.
Teron

"Boku wa motto tsuyoku naru,
dare no chikara wo karizu,
mamorubeki mono mo motomezu,
tada boku jishin no tame ni.
Dare yori mo tsuyoku naru!"
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

Teron írta:most végignéztem a 12. részt és egyszerűen nem értem, hogy honnan vetted, hogy leszbi? Szerintem ez egyszerűen nem igaz. nincs is erre utalás. Szereti Albertet teljesen erre utal az anime és már gyerekkorában is bele volt zúgva kicsit.
1) A KONYVBEN fiusnak titulaljak, emellett vadoc es nem szereti a noies dolgokat. Kulonosen intim baratsagban van Louise-zal (asszem pont Monkuri-sama jegyzi meg magaban, hogy Eugenie lathatoan mindenkinel jobban kedveli Louise tarsasagat), a vegen pedig egyutt szoknek el, hogy Eugenie-nek ne kelljen senkihez se hozzamennie. Itt egyebkent Eugenie levagja a hajat, es ferfinak oltozik (Louise meg druulol, hogy "igy is gyonyoru vagy")... es az is kiderul, hogy ez utobbit nem eloszor teszi. Namost... hogyismondjam, persze lehet ezt is Passionate Female Friendshipnek ertelmezni, de az altalanos velemeny az, hogy Eugenie closet lesbian, es Louise-zal szerelmesek egymasba. :P
2) Ami az animet illeti, Eugenie a TRAILERBEN ott csokolozott Louise-zal. Mas kerdes, hogy ez vegul kimaradt, es Eugenie teljesen mas karakter lett, teljesen mas tortenettel. (Nagyon az uccso pillanatban donthettek errol...) De ez egeszen addig az epizodig egyaltalan nem volt nyilvanvalo, Louise barmikor belephetett volna a kepbe, es elsetalhatott volna Eugenie-vel.
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Teron
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 154
Csatlakozott: 2004.04.14. 21:56

Hozzászólás Szerző: Teron »

Most ne haragudj mufurc, de nem olvastam a könyvet. Amit írtál a KÖNYV szerint azt más is megerősítette. De én CSAK az animét nézem, és itt SEMMI az ég világon nem utal arra, hogy akárki leszbi vagy homo lenne. Komolyan, mi az ok, ami miatt az animébe belelátsz ilyesmit, hoyg Eugenie leszbi?

Amúgy meg a képet megnéztem de nekem nem esett le, hogy melyik az Eugenie... A barna hajú az nem szőke, a szőke meg nem hasonlít Eugenie-re...
Teron

"Boku wa motto tsuyoku naru,
dare no chikara wo karizu,
mamorubeki mono mo motomezu,
tada boku jishin no tame ni.
Dare yori mo tsuyoku naru!"
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

*sohaj*
Teron írta:Most ne haragudj mufurc, de nem olvastam a könyvet. Amit írtál a KÖNYV szerint azt más is megerősítette. De én CSAK az animét nézem, és itt SEMMI az ég világon nem utal arra, hogy akárki leszbi vagy homo lenne. Komolyan, mi az ok, ami miatt az animébe belelátsz ilyesmit, hoyg Eugenie leszbi?
Amúgy meg a képet megnéztem de nekem nem esett le, hogy melyik az Eugenie... A barna hajú az nem szőke, a szőke meg nem hasonlít Eugenie-re...
:arrow:
mufurc írta:2) Ami az animet illeti, Eugenie a TRAILERBEN ott csokolozott Louise-zal. Mas kerdes, hogy ez vegul kimaradt, es Eugenie teljesen mas karakter lett, teljesen mas tortenettel. (Nagyon az uccso pillanatban donthettek errol...) De ez egeszen addig az epizodig egyaltalan nem volt nyilvanvalo, Louise barmikor belephetett volna a kepbe, es elsetalhatott volna Eugenie-vel.
Es igen, a szoke lany az Eugenie, elegge egyertelmu annak, aki olvasta a regenyt. Egyreszt a zongora es a leszbiseg meglehetosen egyertelmu, masreszt Danglars-ekkal van a csaladi kepen. Asszem volt mar rola szo, hogy Eugenie teljesen mashogy nez ki a trailerben, mint a sorozatban magaban - a legutolso pillanatban teljesen atalakitottak a karakteret (a kulsejet Benedetto kapta meg, eleg ranezni a hajara). De mivel Eugenie azert nem szerepel sokat, egyaltalan nem volt egyertelmu, hogy mennyire valtozott a karakter - foleg mivel az ember ugye azt gondolna, hogy amit egy trailerben mutatnak, az magaban a sorozatban is benne lesz. Nem lett benne (bar megjegyzem meg akarmikor bejohet *shrug*), de ez egeszen a 12. reszig nem volt nyilvanvalo, miutan fogalmunk nem volt Eugenie valodi erzeseirol Albert irant - azert valljuk be, nem sok gyengedseget es szeretetet mutattak egymas irant egeszen addig, foleg Eugenie. Arrol nem is beszelve, hogy az egy dolog, hogy a konyv a konyv az anime meg az anime, de egeszen addig elegge jol kovettek a konyvet, es mar a trailer miatt is ugy gondoltam, pont itt nem fognak elterni tole. Jos pedig ugyebar nem vagyok.

Kielegito valasz....? :roll:
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo »

mufurc írta: a legutolso pillanatban teljesen atalakitottak a karakteret (a kulsejet Benedetto kapta meg , eleg ranezni a hajara).
Ez azért nem semmi ^^" Legalábbis nem mindennapi...
Amúgy nekem új sztájlban jobban bejön... (mármint a külseje).
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

MaKo írta:Ez azért nem semmi ^^" Legalábbis nem mindennapi...
Amúgy nekem új sztájlban jobban bejön... (mármint a külseje).
A Gankutsuou plasztikai sebeszeten onbol is egy-kettore bishounen lehet! Ime egyik elegedett ugyfelunk, Andrea Cavalcanti marki! xD Cavalcanti marki szerint "ugy sokkal izgalmasabb a szerepemet jatszani, hogy tulajdonkeppen magamat probalom meghoditani. Boldog vagyok, hogy igenybe vettem a Gankutsuou plasztikai sebeszet szolgaltatasait!"

Amugy jah, nekem is jobban tetszik sorozat-Eugenie, sokkal helyesebb es szebb.
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo »

mufurc írta: A Gankutsuou plasztikai sebeszeten onbol is egy-kettore bishounen lehet! Ime egyik elegedett ugyfelunk, Andrea Cavalcanti marki! xD
ÁÁÁ XDDD Ez nagyon kész van XDDD Talán én is igénybe veszem, hátha lesz szép tápos, hullámos kék hajam, és olyan jó kis hegyes füleim ^____^!
Avatar
mufurc
Fórumdémon
Fórumdémon
Hozzászólások: 1792
Csatlakozott: 2003.03.12. 15:52
Tartózkodási hely: Neue Sansoucci, Odin

Hozzászólás Szerző: mufurc »

MaKo írta:ÁÁÁ XDDD Ez nagyon kész van XDDD Talán én is igénybe veszem, hátha lesz szép tápos, hullámos kék hajam, és olyan jó kis hegyes füleim ^____^!
Holgyem, nalunk semmi nem lehetetlen. xD Kartya, csekk vagy keszpenz...? xD
現実は現実
アイドルはアイドル
それはそれ、これはこれだ!
Avatar
Roderick
Gyakorlott
Gyakorlott
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2003.10.02. 08:03
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Roderick »

És olyan ruhát hol árulnak, aminek a mintázata nem követi a mozgásomat? :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.
Avatar
MaKo
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1129
Csatlakozott: 2004.02.01. 21:35
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: MaKo »

mufurc írta:semmi nem lehetetlen. xD Kartya, csekk vagy keszpenz...? xD
XDDD ÁÁÁ Izé, mondjuk csekk XDDD
Válasz küldése