Újoncok / bemutatkozások

Szabályzat, segítségnyújtás, a fórummal kapcsolatos témák.
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 743
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Hikari »

Megkérhetlek, hogy próbálj meg úgy írni, ahogy az iskolában tanították? Az írásjelek (pont, vessző) használata a neten nem ciki, sőt, nagyon is fontos, mert ezek nélkül nem igazán érthető, amit írni szeretnél.
Avatar
j.e.h.u.t.y.
Profi
Profi
Hozzászólások: 257
Csatlakozott: 2005.01.11. 11:48
Tartózkodási hely: ...at the Border...

Hozzászólás Szerző: j.e.h.u.t.y. »

SORRY de engem nem tanittotak meg jól irni,ez elég gáz de fel lettem mentve vagy mi a helyesirás értékelése alól ez nem azt jelenti hogy buta vagyok csak hogy nem foglalkoztak ezzel kisebb koromban BOCS....
html_entities_replaceMy turn to protect you, Snakehtml_entities_replace
Avatar
K@e-chan
Nagymester
Nagymester
Hozzászólások: 911
Csatlakozott: 2005.01.02. 15:56
Nem:
Tartózkodási hely: United Kingdom
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: K@e-chan »

Üdv! Én is "idióta" vagyok! :cool: (A nővérem szerint!) De ezen má nem lehet segíteni!!!! :D Velem se nagyon foglalkoztak, most meg azért sírnak, hogy mért nem tudok megváltozni!!! :D :D :D :D
t-motion
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 131
Csatlakozott: 2005.02.25. 15:17
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Gödöllő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: t-motion »

"Szóval az úgy volt , hogy mentünk a buszon és akkor valaki telefonált és a lány, mert lányvolt olyanokat mondott hogy: anime... meg , hogy fórum.. és én felkaptam a fejem és ..."
.... felébredtem. kinéztem az ablakon és sütött a nap. elkezdtem nevetni, mert tudtam, hogy csak egy hülye álom volt. meg aztán én már 3 hete tagja vagyok egy fórumnak. Hehehe - Motion, te bolond. -


Valahogy így üdvözlök mindenkit. Aki esetleg még nem is mert, majd meg fog. és aki ismer az tudja mekkora jófejség ütötte fel magát itt. Persze nem csak barátokat szokott szerezni az ember egy új társaságban. De én próbálok csak azokat szerezni. A modok eddig még bírnak, ami biztató jel. De nem akarok pengeélen táncolni.
Remélem, mindenki felismeri bennem a jószándékot...

..azzal vissza feküdtem és tudtam az álom folytatódni fog.
Konomi

Hozzászólás Szerző: Konomi »

Jószándékot felismerem én benned etsém, de írni azért tanulj meg helyesen ^^ na nehogy komolyan vegyél, csak most éppen nem működik a nyomorék n00bwarz és dühönghetnékem van... ja, hogy ne legyek teljesen UFF: Konomi teljesen új, ámbár korántsem pontpontpontmentes énje kerekedett felül a régi, poros, téli, csokievő énje felett... szal mos mán új vagyok, lekotortam magamról a téli depi nyomait, most h itt a tavasz (?) épp ideje volt, ne ^^... átmentem tavaszibb, optimistább, ultracsokievő Konomivá... ami nem változott, az a kényszeres írásjeltriplázás adott mondat elején/végén/közben, ja meg a rózsaszín [nap]szemüveg, amit a fejemen belül hodok... ^^ ennek köszönhetően gondolataim/avatarjaim is rózsaszín fényben tündökölnek *kira-kkira, pika-pika és társai*... ami azt illeti kint éppen üvöltenek a szelek, jött az early morning beast kategóriába sorolt cicák valamelyike, akik azzal szórakoznak, h engem halálra ijesztenek, a szúnyogháló nyikorgatásával. Tehetséges egy banda ^^ hmm... elégedett vagyok, DE NEM ANNYIRA MINT... ^^
[ezt a kis éjjeli kiruccanást azért mertem megtenni, mert tudom, h ezt a topicot kevesen olvassák, azok is ritkán ^^°]
Avatar
DeluksZ
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 530
Csatlakozott: 2004.07.29. 22:44
Tartózkodási hely: Szeged-Budapest

Hozzászólás Szerző: DeluksZ »

Erről az itt a tavasz dologról csak annyit mondanék, hogy a tél után most a nyár van itt a tavasz majd valszeg az ősz és a tél közé ékelődik be idén... az időjárás sem tudja már mit mikor, hogyan:)
Igen az eddigi sznob, meg mindenféle negatív tulajdonságokkal megáldott(?) jellemem is új tulajdonságokkal bővül. Előjött a nem szeretek strandra járni, és az útálom a sok embert, ne mennyünk városba énem:) Mindenesetre szánsájn, bíícs, fagyi, homok, víz, izmos csávók, bikinis csaok, meg persze a Bambi rulz, éljen a nyár.
Annak ellenére, hogy elmúlt a kedvenc évszakom jól érzem magam... és remélem jól is fogom, bár csak a nyár miatt nem leszek kevésbé antiszociális^^ Kellemes márciusi nyarat mindenkinek!
t-motion
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 131
Csatlakozott: 2005.02.25. 15:17
Nem: Férfi
Tartózkodási hely: Gödöllő
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: t-motion »

Muahahaha !!! Jól van !!! ::jhihi::
Avatar
sesam
Profi
Profi
Hozzászólások: 218
Csatlakozott: 2005.04.09. 02:37
Tartózkodási hely: Kobe, Japán
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sesam »

はじめまして。
ピ-タ-と申します。去年四月から日本に住んでいます。東京外国語大学留学生教育センタ-で一年間日本語を勉強した後、今神戸大学の法学部で専門勉強をします。専攻は国際関係です。アニメも見ないし、漫画も読まないですが、もしかしたら日本語についって質問があれば、できるとき答えます。以上です。
どうぞ、よろしくお願いいたします。
「そこには熊が人より多い」--北の零年
http://www.sesam.hu/
Avatar
Rage
Hikikomori
Hikikomori
Hozzászólások: 1319
Csatlakozott: 2003.09.21. 14:51
Tartózkodási hely: Durva Duó HQ

Hozzászólás Szerző: Rage »

A fenti bemutatkozást megkérnélek, hogy magyarul is postold, hogy a fórum túlnyomó többsége is megtudhassa rólad mindazon információt, amit közölni akartál. :cool:

Köszönöm.
Give me a chance to redeem myself, and I will sin no more.
Avatar
sesam
Profi
Profi
Hozzászólások: 218
Csatlakozott: 2005.04.09. 02:37
Tartózkodási hely: Kobe, Japán
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sesam »

Lehet, hogy pont nem akartam közölni. :tudathasad: :D

"...Tavaly áprilisban jöttem ki Japánba, majd egy évig nyelvet tanultam. Most a Kobei Egyetem Jogi Karán vagyok nemzetközi kapcsolatok szakos. Animét nem nagyon nézek és mangákat sem olvasok, viszont Japánnal kapcsolatban helyzetemnél fogva tudok információkkal szolgálni..."

kb ennyi.
「そこには熊が人より多い」--北の零年
http://www.sesam.hu/
Avatar
Yuki
Profi
Profi
Hozzászólások: 302
Csatlakozott: 2005.03.22. 08:54
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Yuki »

Weeeeeeeeeeeeeeeeee!
/Jól van a harmadik szintnél fel is tűnt h van ilyen topic ^ ^/
Üdv mindenkinek!
*még több újoncot!*
^ ^
*Kun, te szokásosan hülye vagy...*
Avatar
XTea
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 167
Csatlakozott: 2005.04.20. 18:50
Tartózkodási hely: Magyarország
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: XTea »

Hellóka! ::jhihi::


Én is újonc vagyok, mint az látszik... ::reliev:: Na, most ez hülye kijelentés volt...:P

Nagyon tetszik az oldal ::sugoi:: , igazán hangulatos, első dolgom volt képeket nézegetni, meg elolvasni a főoldalon található információkat a belépések alatt, mint japán, anime, meg hasonlók... Be vallom kissé megzavart, hogy a fórum szerkezete ugyanarra a sémára épül, mint jó néhány oldal, így gondoltam, hogy elegendő a főoldalon regisztrálni, hogy a fórumon is jelen tudjak lenni... én kis naiv :drop: ... Hiába próbáltam belépni nem jött össze...HÁát igen... aki hülye az hülye ::are::! Aztán rákattintottam a fórumban is a regisztrációra és ekkor jöttem rá, hogy nem csoda, hogy nem tudtam belépni, hisz külön kell...AH!... :drop: ::reliev::
Az emoiconok nagyon tetszenek! Külön örülök, hogy ennyi rengetek van! A bőség zavara lép fel! :D
Szóval sajna közel sem ismerek annyi animét, mangát, mint az itt lévők, de amint megláttam -emlékeim szerint- első animémet azonnal megtetszett! Nem volt nehéz, hisz az a Dragon Ball volt, még mikor anno az a csatorna elkezdte, ahol végül beszüntették az adását, na, de mindegy, ettől, mindig ideges leszek... Aztán a Sailor Moon... meg ilyenek. Úgyhogy csak azt láttam, amit a RTL is adott, meg persze a németen láttam, hogy van jó pár másféle anime is, pl.: a Ranma 1/2, ami nagyon tetszett, nagyon jó volt! Remélemlesz alkalmam látni egyszer magyarul is! :D A mostani anime /+ nak nagyon örülök ::jthrill:: , nézem is azokat a meséket, amelyek érdekelnek. Ezekközül a kedvencem a Slayers és az Inuyasha... a kettő között dönteni nem tudok, mert mind kettő nagyon jó szerintem! :D Remélem több animét is lesz még alkalmam látni, és azt is, hogy nem szünteti be adását az "újonnan" megszeretett csatorna-hisz már nyáróta van, illetve a szolgáltató nem veszi le a sugározott csatornák közül.

Üdv.:

XTea


U.I.: Itt is megköszönöm a köszöntést DeluksZ-nak, aki felhívta a figyelmem erre a topicra. :D
Kép
Avatar
Miharu-chan
Törzskommentelő
Törzskommentelő
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2005.05.08. 13:54
Tartózkodási hely: inglend

Hozzászólás Szerző: Miharu-chan »

Sziasztok! Én is újonc vagyok... nevemmel ellentétben sajnos nem hercegnő :-P

kb 3 éve vagyok anime/manga mániás, kedvencem a Fushigi Yugi(az a sok jó pasi... ::daisuki:: ) de szeretem még többek között a Love Hinát, a Chobitsot, a DN Angelt, a Saishu Heiki Kanojo-t(nem tudom az angol címét...) meg az Inuyashát is... ááh túl hosszú a lista ::jcrazy::

magam is szoktam rajzolni, most még általában csak képeket, aztán majd ha elég jó leszek akkor történeteket is.

nagyon tetszik a fórum meg a website is!

Pusszantás

Ainariel-hime

ui. XTea köszi azt az aláírást a MA-n! anélkül nem találtam volna ide! tényleg, kiszínezted már a sárkányt? :wink: - gondolom ebből kitaláltad ki vagyok ::hehe::
Konomi

Hozzászólás Szerző: Konomi »

Üdv a fórumon ^^
Avatar
XTea
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 167
Csatlakozott: 2005.04.20. 18:50
Tartózkodási hely: Magyarország
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: XTea »

Ainariel-hime:
aztán majd ha elég jó leszek akkor történeteket is.
Hajrá! Csak bátran! Elég egy szikra és írói lelked megszalad alattad és csak írni, meg írni fogsz és rajzolni, meg rajzolni, és fejlődni és fejlődni :D :LOL: -amit annyira szeretnél.

Örülök, hogy tetszik az oldal, többek között rád gondolva másoltam be az oldal linkjét a MA-ába, hogy megleldd az oldalt, a többiek meg úgyse értik :hee: :D .
Van egy "rossz" hírem... a sárkány, elkezdtem kiszinezni, de annyira nincs hozzá kedvem, meg fantáziám se, hogy fogalmam sincs mikor lesz kész... Ráadásul, nem sokára erőssen bele kell fognom a tanulásba, ha kezembe szeretném kapni a papírt, amiért két évig nyomtam a suliban a padot :-P ... NO, mindegy, egy szó mint száz, fogalmam sincs, hogy mikor lesz, kész, de amint kész lesz, berakom ugyan oda, mint a fekete fehér-szintelen-verziót és ha nem jelentkeztél le a topicról, akkor látni fogod emailben, ha beteszem... ha mégsem vennéd észre akkor szólok, de úgyis felfog kerülni, és oda gyakran jársz szal hamar észreveszed majd, amint kész... Amúgy eddig randa szegényge... :( De majd változtatok a szinen... És talán kinéz majd valahogy....


Üdvözöllek az oldalon én is újra kedves Ainariel-hime!! ::jhihi:: ::tenshii::
Kép
Avatar
Máxem
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2005.06.05. 21:16
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Máxem »

Üdvözlet!
Most érkeztem, gondoltam, benézek ide. :)
Magamról annyit, hogy szenvedélyes szerelembe estem a zenével, Japánnal úgy általában, az olvasással, a történetek kreálásával, a rajzolással, meg az ilyen kreatív dolgokkal, és majd francia-japán szakra mennék az ELTE-re két év múlva. :oops:
Dióhéjban ennyi lenne. :)

Ja, ha kedvenc animéket kéne megnevezni, akkor: Hellsing, Love Hina... :D
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Avatar
Rondeau
Haladó
Haladó
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2003.11.29. 21:07
Tartózkodási hely: 2330
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Rondeau »

Ésaztánmostakkor csapdlecsacsi::
-86. január 5én születtem (19 perpill.)
-Anikó nevet kaptam, és egy Melindát, de azt nemhasználom csak hivatalos papírokon
-most végeztem az 5éves szakközépben, 25.-től jogsiért megyek, de szeptemberben dolgozás lesz és csak jövőre egyetem vagy ilyesmi.
-van pár betegségem (asthma, gilbert szindroma, magas az ólom szintem)
-jókedvü vagyok ... éppen személyiség-hasadásom közepén tartok
-mostanra sokaltam be a körülményeitől, problémáimtól, szüleimtől.
-tudom mit akarok elérni, 3-4éven belül meglesz minden, de ha közbejön valami nembiztos hogy lesz még energiám talpraállni.
-magamnakvaló vagyok, egyke vagyok talán ezért.

Mások mondták::
-különc minden téren
-"nemtudok róla véleményt formálni" -5év alatt lehetne pedig -.-
-béci
-partyarc
-okos, aranyos, kedves és kiemelkedően intelligens (ofőm)
-mindenben jártas (( hoho, tán' nem :D))
-visszafogott, segítőkész

Külső, láthattátok a Egy kép magadról.-topicban

ennyi így hirtelen, és sorry hogy így csak most bökte ki a szemem
:D
Kép
Avatar
Truni
Újonc
Újonc
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2005.06.24. 20:54
Tartózkodási hely: Bp.

Hozzászólás Szerző: Truni »

Hy! Úgy alapjáraton nem szeretek postolni csak ha kedvem van, szóval de nagy mázlitok van ::taka:: :^_^:

Név: Danieru
Magasság: nagyobb mint te
Súly: detto
Kor: 17
Suli: Kocka-képző SZKI :computer:
Hobby: RPG , egyre inkább a tánc ( goa-trance stilús)
Szabadidőmben: Konditerembe járok(gyúrok vazze :cool: ) , olvasok,filozofálok,japánul tanulok( szerencsére van egy angol tankönyvem, ami japánt tanit)
Zene: szinte az összes műfaj( barátaim: :shock: :shock: :shock: )


Terveim között szerepel hogy egyetemen japán-angol-filozófia(vagy hasonló) tanulok ::jwin::

Kedvenc animék: Főleg a megrázóak(Berserk,NGE,GANTZ,X,Lain), meg a hétköznapiak is(Azumanga,sulis anime)

Még 2 kér(d)ésem lenne: 1.Kik akarnak/fognak egyetemi szinten foglalkozni a japán kultúrával stb.
2. :wink: Ajánjatok majd valami nagyon megrázó és filozófikus animét :wink:


u.i: Ohayo, Minna-san! :lufi: ::yawn::
Alternative Prophet & BREAKmyCORE
Avatar
Zelmor
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 512
Csatlakozott: 2003.10.14. 19:04
Tartózkodási hely: Árnyékmagyarország

Hozzászólás Szerző: Zelmor »

Hosszu post, rovid valasz.
Truni írta: Még 2 kér(d)ésem lenne: 1.Kik akarnak/fognak egyetemi szinten foglalkozni a japán kultúrával stb.
En ha jovore felvesznek.
Truni írta:2. :wink: Ajánjatok majd valami nagyon megrázó és filozófikus animét :wink:
Régi kedvenc amit valahogy senki sem ismer v. senki nem beszel rola: Ihatov Gensou: Kenji no Haru. Kenji Miyazawa eletrajzi anime, inkabb csak egy mas nezopontot ad muveszetenek vizsgalatahoz. Nekem csodas elmeny, regesreg real media korszakban lattam eloszor.
Masik Night on the Galactic Railroad, nem kedvenc, vegen mar az agyhalal kerulgetett, de filozofalgatni azt lehet a szimbolumredszeren.
3. Nekojiru-sou avagy Cat Soup.
Konomi

Hozzászólás Szerző: Konomi »

Hát elvileg mi ELTÉn foglalkozgatunk ilyesmivel... :3
Avatar
DinkaMailer
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 539
Csatlakozott: 2005.07.31. 19:21
Tartózkodási hely: In da' land of pulykakakas :) [Debrecen rulez!]
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: DinkaMailer »

Hmm... Ezt a topicot eddig észre sem vettem...

Név: Livi (aka. DinkaMailer)
Kor: 21 éves vénlány :wink:
Magasság: 172 cm
Súly: izé...
Suli: Eddig BME (biomérnöki), de most szeptembertől már Debreceni Egyetem (orvosi)...
Hobby: Origami, rajzolgatás, gépezés, álmodozás, Anime, X-Filez, olvasgatás, biosz, Discovery Channel bámulása, zenehallgatás, satöbbi....
Szabadidőmben... Gyakran lógok a gépen (olvasás, fórumozás, szak-dolgok felkutatása, khm-khm letöltögetés, ilyesmik)... 4-5 órányi műsort képes vagyok megnézni a Discovery-n (orvosi esetek, nyomozás, motor építés, legendatesztelés, stb...), ha ráveszem magam, hogy kimozduljak itthonról, akkor órákat tudok kóvályogni...
Zene: Imádom! Ha látsz egy őrültet az utcán, aki hangosan énekelget valami walkman-zenére az valószínűleg én vagyok... Mindent meghallgatok ami a rádióban megy, csak sajnos gyorsan meg is unom őket... Kivétel: Tori Amos (bár sajnos nem sokat hallani), Sting, Hevia... őket bármeddig elhallgatnám! Amiket utálok: a monoton "100X ismétlünk 1 mondatot" típusú zenekét és a mostani R&B-nek és Rap/HipHop-nak nevezett valamit (tévedés ne essék, imádom az R&B-t, de amikor a 128. klippben is ua. a ritmus & nagydarab csávók talpig aranyban milliónyi bikinis csajjal körülvéve arról pattognak, hogy "jaj de nehéz a gettó-élet" akkor ki tudnék futni a világból......)

Bocs, ez kicsit terjengősre sikerült
Kép
Avatar
Hoc
Profi
Profi
Hozzászólások: 242
Csatlakozott: 2004.10.01. 23:33
Tartózkodási hely: magam alatt

Hozzászólás Szerző: Hoc »

DinkaMailer írta:a monoton "100X ismétlünk 1 mondatot" típusú zenekét és a mostani R&B-nek és Rap/HipHop-nak nevezett valamit (tévedés ne essék, imádom az R&B-t, de amikor a 128. klippben is ua. a ritmus & nagydarab csávók talpig aranyban milliónyi bikinis csajjal körülvéve arról pattognak, hogy "jaj de nehéz a gettó-élet"
Na most elmorzsoltam egy könnycseppet. Ilyen jól ezt még senki nem fogalmazta meg. Büszke vagyok rád xD
Avatar
Yui
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 146
Csatlakozott: 2005.06.11. 17:30
Tartózkodási hely: Eva 01

Hozzászólás Szerző: Yui »

Kicsit elkéstem a bemutatkozással mint újonc, de minden relatív :)

17 éves vagyok, komoly/komor, és annál inkább tudok nagyokat nevetni is :). Magas(176,5cm legutóbbi mérések szerint..), kékszemű, hosszú, barna hajjal (nem egészen Yui :) ) Érdeklődési köröm : zene (hallagatás, zenélés is /zongora, ének(kar) esetleg..; kedvenc: BEATLES!!!), olvasás, filmek (szinte minden műfajban), tenisz (különben nem szeretem a sportot igazán), repülő-modellezés, néha rajzolgatás/irogatás. Suliban matek/fizika ami leginkább érdekel, valamint nagyon szeretnék megtanulni oroszul, amilyen hamar és amilyen jól csak tudok :) Röviden talán ennyi :)
IKARI YUI
1977-2004-?
(still alive..?)
Avatar
AyaDid
Fórumfüggő
Fórumfüggő
Hozzászólások: 1042
Csatlakozott: 2003.10.20. 17:34
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: AyaDid »

DinkaMailer írta:vénlány
:shock: elsüllyedek a süllyesztőben ^^'
Odi et amo. Quare id faciam fortass requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
Avatar
DinkaMailer
Sensei
Sensei
Hozzászólások: 539
Csatlakozott: 2005.07.31. 19:21
Tartózkodási hely: In da' land of pulykakakas :) [Debrecen rulez!]
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: DinkaMailer »

Ayanami írta:
DinkaMailer írta:vénlány
:shock: elsüllyedek a süllyesztőben ^^'
??? Nem értem... Bocs, de ma kicsit lassú a felfogásom :wink:
Kép
Válasz küldése