Program segédletek részleg

Már nem aktuális, lezárt, és régóta nem frissülő témák gyűjtőhelye.
Lezárt
Avatar
Hikari
AoiAnime szerkesztő
AoiAnime szerkesztő
Hozzászólások: 741
Csatlakozott: 2003.02.17. 19:05
Nem:
Tartózkodási hely: Norvégia
Kapcsolat:

Program segédletek részleg

Hozzászólás Szerző: Hikari » 2007.03.21. 15:21

Az oldal olvasói közül feltehetőleg sokan szorulnának segítségre, tutorialra egyes programokkal vagy kodekgondokkal kapcsolatban. Program segédletek részlegünk ezért jött létre, és úgy gondolom, még bőven lenne olyan téma, amiről kerülhetnének fel segédletek.
Aki úgy gondolja, hogy megbízható tudással rendelkezik bármely olyan témában, ami egy átlagos animekedvelőnek jól jöhet (programok bemutatása, kódolási, lejátszási problémák, vagy akármi más), annak szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy új cikkel gazdagíthassa a részleget.

Ha valaki szeretne valamilyen segédletet írni az olvasóink számára, keresse meg a szerkesztőséget, és feltesszük a cikkét, amennyiben mi is hasznosnak találjuk azt.

(A többi, a segédletek részlegben található cikk alapján nagyjából lehet látni a tartalmi és fogalmazási követelményeket, a szöveget formázni nem kell, képeket lehet csatolni. Minden egyéb kérdést privátban vagy emailben lehet feltenni a témával kapcsolatban. Esetleg itt a témában, ha mások számára is hasznos lehet a kérdés.)

Lezárt